Esanscım Müjgan hangi cafede bakıyor??Onun bakımı hakkında ne düşünüyorsunuz :)
İzmyrnacm , tarotla daha ayrıntılı ve uzun bakıyor.Ama size iyi gelmiyorsa yapılacak birşey yok :)
Ash hayal kırıklığına uğramana üzüldüm gerçekten.Fal kazası diyelim
En Son Duyduklarım
Destina çok hastalanmış .
Bir zamanlar Bostanlı'da Hisarönünde fal bakan Batu ,Bornova Telve kafede çalışıyormuş.
Müjgan hamileymiş ve doğuma 1 ay kalmış .Sonra uzun bir süre izinli olacakmış .Hislerinin bu ara çok keskinleştiğini söylüyormş .Meraklılarına duyurulur ...
İzmyrnacm , tarotla daha ayrıntılı ve uzun bakıyor.Ama size iyi gelmiyorsa yapılacak birşey yok :)
Ash hayal kırıklığına uğramana üzüldüm gerçekten.Fal kazası diyelim
En Son Duyduklarım
Destina çok hastalanmış .
Bir zamanlar Bostanlı'da Hisarönünde fal bakan Batu ,Bornova Telve kafede çalışıyormuş.
Müjgan hamileymiş ve doğuma 1 ay kalmış .Sonra uzun bir süre izinli olacakmış .Hislerinin bu ara çok keskinleştiğini söylüyormş .Meraklılarına duyurulur ...
Mujgan'la ilgili bilgi icin teşekkürler EsanscimBu hafta sonu deneriz arkadaşlarla.
Teşekkür ederim Esanscım
arkadaşlar merhaba,
önemli bir konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerinize başvurmak istedim. Bir arkadaşım aracılığla iki kişinin izmir zeki hoca vasıtasıyla bazı konulardaki beklentilerine ulaştıklarını öğrendim. Zeki bey dua yazıyormuş. Ben istanbulda ikamet ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi? Yalnız konu gerçekten önemli çok çok rica ediyorum yanlış yöneldirme yapmayın lütfen. Gerçekten bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum.. Sevgiler
ah canm al bendende okadar...bi an önce bitirsin falı diye bekledim resmen:s
Birşey değil carpedicim .Haftasonu toplu fal eylemi var demekdestinanın durumunu br arkadaşımdan dydum.Falını sevdiği için kendi işyerinden arkadaşlarını da bugün iş çıkışı ilk defa destnaya götürmek istemiş .Ama ' Destina yok , çok hastalandı ,hastaneye gitti.Bugün gelmeyecek ' demişler.Bundan fazlasını bilmiyorum.İnş iyileşir hemen.
Mutlaka gidilmesi gereken bir falcı şiddetle tavsiye edilir... Kızlarağasında falcılar sokağında...
isteyen gider baktırır ve cevabını alır.. ben sadece arkadaşlarımın çoğunu götürdüm memnun kaldılar burdan paylaşmak istedim gerisi size kalmış...
ben dün kemeraltındaydım bir ara adı geçen hüseyin beyde çalışan emreye giderken destinayla yolda karşılaştım selamlaştık hasta söylentisi yalandır turp gibiydi her neyse emre izinliymiş bende gitmişken degişmez adresim fatoşa ugradım ve ona tarot baktırdım ama emre içinde randevu aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?