İzmir'deki Falcılar

İzmyrnacm , tarotla daha ayrıntılı ve uzun bakıyor.Ama size iyi gelmiyorsa yapılacak birşey yok :)

Ash hayal kırıklığına uğramana üzüldüm gerçekten.Fal kazası diyelim

En Son Duyduklarım

Destina çok hastalanmış .

Bir zamanlar Bostanlı'da Hisarönünde fal bakan Batu ,Bornova Telve kafede çalışıyormuş.

Müjgan hamileymiş ve doğuma 1 ay kalmış .Sonra uzun bir süre izinli olacakmış .Hislerinin bu ara çok keskinleştiğini söylüyormş .Meraklılarına duyurulur ...

Son düzenleme:
Esanscım Müjgan hangi cafede bakıyor??Onun bakımı hakkında ne düşünüyorsunuz :)

Kıbrıs Şehitlerinin sonunda sağda Daisy Kafede bakıyor.Müjgan kafede çalışırken 2 defa gitmiştim.Fal bakma tarzı hoşuma gitmemişti .Kısa ve pahallıydı da.

Mujgan'la ilgili bilgi icin teşekkürler Esanscim Bu hafta sonu deneriz arkadaşlarla.

Artı Destina'nin neyi varmış? Beğenmeyenler olmuş ama bende bu ay icinde fikirlerimi paylasabilirim.

Mujgan'la ilgili bilgi icin teşekkürler Esanscim Bu hafta sonu deneriz arkadaşlarla.

Birşey değil carpedicim .Haftasonu toplu fal eylemi var demek destinanın durumunu br arkadaşımdan dydum.Falını sevdiği için kendi işyerinden arkadaşlarını da bugün iş çıkışı ilk defa destnaya götürmek istemiş .Ama ' Destina yok , çok hastalandı ,hastaneye gitti.Bugün gelmeyecek ' demişler.Bundan fazlasını bilmiyorum.İnş iyileşir hemen.

Selda'nın 2 sene önce erkek arkadaşıyla önemli bir problem yaşamadığı halde durduk yere ' Şimdiki erkek arkadaşından ayrılıyorsun,evlenmiyorsun , çok sonraları başka biriyle tanışıp evleniyorsun ' diye üstüne basa basa fal baktığı arkadaşım geçen cumartesi seldanın ayrılacaksınız ,evlenmeyeceksiniz dediği kişiyle evlendi

canım ben gittim çok dünya iyisi biri.fakat yalanım yok hiç bir etki olmadı .evet dua yazıyor.bana kesinlikle etkisi olmadı ama sana olurmu bilemem.korkulacak çekinilecek biri değil rahat ol o konuda.eğer mesaj hakkın varsa konuşabilirsek özel olarak sana birileri hakkında bilgi verebilirim.çok daha sağlam.tahmin edebiliyorum bende yaşıyorum geçmiş olsun.

ah canm al bendende okadar...bi an önce bitirsin falı diye bekledim resmen:s

özelden mesajını az önce aldım ararım yarın teşekkürler.evet kesinlikle ayten e birlikte gidelim tatildeymiş sanırım gelince arkadaş bizi yönlendirir.o biliyormuş yerini ve telini bekliyorum.benim özel mesaj hakkım yok

ben dün kemeraltındaydım bir ara adı geçen hüseyin beyde çalışan emreye giderken destinayla yolda karşılaştım selamlaştık hasta söylentisi yalandır turp gibiydi her neyse emre izinliymiş bende gitmişken degişmez adresim fatoşa ugradım ve ona tarot baktırdım ama emre içinde randevu aldım :)

bu kızlaragasında kı ömer'e onceden gıden var mı cok guzel bkaıyorlar ama baktıran var mı ?

Mutlaka gidilmesi gereken bir falcı şiddetle tavsiye edilir... Kızlarağasında falcılar sokağında...

bu cafe dem batu daha önce sevinç rumuzlu bir arkadaşın sürekli methettiği falcı değil miiydi yahu ?? hatta reklam yapmakla suclanmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

işin aslı nedir ?? duyan bilen giden var mıdır ?

isteyen gider baktırır ve cevabını alır.. ben sadece arkadaşlarımın çoğunu götürdüm memnun kaldılar burdan paylaşmak istedim gerisi size kalmış...

Başlıkta arada eğlencesine fal baktıranlar çok hoş ama sürekli gidenler olması içimi acıttı resmen. Ben okuluma devam edebilmek için burs avına çıkmak zorundayken bazılarının bir falcıya bu kadar para vermesi abes geliyor.

isteyen gider baktırır ve cevabını alır.. ben sadece arkadaşlarımın çoğunu götürdüm memnun kaldılar burdan paylaşmak istedim gerisi size kalmış...

tabiyki teşekkürler paylaşımın için...batuyla ilgili öle bişeyler kalmış aklımda da ondan sordum yanlış anlamanı istemem..

geçmiş ve bugünde mi iyi gelecek ile ilgili öngörüleri de çıktımı ??? bu konuyla ilgilii bilgi verirsen sevinirimmm

arkadaşlar

kızlarağasında bir şehrazat var.. ben memnun kaldım .. giden var mı *

alsancak fiesta da canan var atarot bakıo sadece ... ben memnun kaldım giden var mı *

yeni girne de evinde bakan bir nergiz ablamız var ... bi fikri olan var mı ?

merhaba canım...emrenin ismini bende duydumm dun bende baktırcaktımm ızınlıymışş aynen.sen baktırıyor muydun öncedende memnun kaldın tekrar gıdıyosun nasıl??emreyee ne zaman için randevu aldın.yorumlarını beklıorum canım daha snra bende denıycem onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…