İzmir'deki Falcılar

Mujgan ile ilgili haber duydum dogum iznine ayrılmış? Cuma gitmeyi düşünüyordum bilgisi olan var mı?

Ayrıca Cafe Daisy Sevgi az da olsa tahminleri iyi mı?

emreye bu güne randevu almıştım ve baktırdım öncelikle çok kibar ve hoş sohbet biri falına gelince bir evvelki gün destinaya baktırdıgım faldan bin katdaha iyi ben çok sık baktıran biriyim biraz geneldi ama keyifliydi verdigi tarihleri yazdım çıkarsa 3 favorim var 4. olur bekleyelim ve görelim :)

mrhaba kızlar ben gül sıtenıze yenı uye oldum kahve falı bakıyorum ılgılenen olursa 10 tl ye bakıyorum izmirdeyim izmirde olup baktırmak ısteyen olursa özelıme msj atabılır kızlar bu sıte cok guzel yaa guzel ortam faydalıı kendınıze ıyı bakınn

Sessiz sessiz yazdıktan sonra bende bekliyordum biri çıksada ben falcıyım dese diye aramıza sen katıldın :))))))))))) sen şakamısın evet burası faydalı ama sana faydalı olacagını hiç sanmıyorum :)

buarada gül hnm hangi kafede yada nerde bakıyorsun ???

verdiği tarıhler yakın vadede mi?dedikleri ıyıse destinadan ıyıse dediğin gibi bende gıtmeyi düsünuyorum :) hergun kızlaragasındayım zaten ordakılerle akraba oldumm :)))) sevdam cafe2 de olan ayten abla var kendi kafesini actı bugun yıne kızlaragasında.turuncu cafe..denemk ıstersenizz tawsıye ederımm destınadan bın kat ıyı oda.

slm aramıza hosgeldınız ve tebrık edıyorum en azından dıgerlerı gıbı yok burda bu var super tarzında kendı kendınızı reklamınızı yapmadınız bılgılerınızı verın emınım ılgılenen olucaktır

Maraalcım senin favorilerin hangileri??Ben Birgül ve Sevgi'nin kahveyi ya da tarotu paravan olarak kullandığını bakış tarzlarının diğerlerinden farklı olduğunu biliyorum yine onlar gibi bakan ve keşfetmiş olduğun bir falcı var mı??

benim degişmez adreslerim polat kafe angel ve fatoş karşıyaka müjgan kafe tülin asla vazgeçmem evet bende bu üç kişi için aynı şeyi düşünüyorum :)

benim degişmez adreslerim polat kafe angel ve fatoş karşıyaka müjgan kafe tülin asla vazgeçmem evet bende bu üç kişi için aynı şeyi düşünüyorum :)

Maaral ve İzmyrna, Birgu, Sevgi nerdeler? Digerleri kimler? Ve verdikleri bilgiler ne kadar etkili? Ayrıca Ksk Mujgan Cafe nerde?

Birgül , kızlarağasında Babacan Kafede .1-2 hafta ya da 1-2 aylık vadelerde olacak önemli durumları yorumlamada hiç fena değil.Ama 3 ay sonrasını net yorumlayamaz ya da pek değinmez .Tarzı süreç içinde adım adım ilerlemek .Destina gibi ara sıra yorumlarını duymak istediğim falcılardan.Hızlı konuşur .Kayıt yapmana izin verir .Enerjisi positiftir.

Son düzenleme:
neden fal baktırıyoruz beklentılerımız neler varlıgımızın amacını bılmıyoruz ama neden falsızda yapamıyoruz bu kadınlar kulubude herkesın kendı dunyası yazdıklarımız okunuyomu okunuyosada yargılanıyormu aslında bunlar kımsenın umrunda degıl sadece gır yaz cık benım yanlızlıgım benım dunyam benım fıkırlerım içini dok ve cık . yenı rahatlama metodum

Fal baktırmaktan bir bakıma terapi. Hangimiz faldan çıktıktan sonra istediğim cümleleri duyduktan sonra mutlu olmuyoruz ki? Ben onca falcı gezdim hiçbirinde malesef söylediklerini teyit eden bir durum yaşamadım. Ama sonra kendim ve çevremi kanısı ben aslında falcıya terapiye gider gibi gitmeye başlamışım. Sanki bir bakıma duymak istediklerimi söylemeleri için para veriyorum. Kimbilir!?

aranızda büyü bozan ve bu işi hakkıyla yapan hoca tanıdığı olan var mı? benim gerçekten güvenecek bir hoca bulmam lazım tavsiye edebileceğiniz biri varsa lütfen bana özelden yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…