merhaba canım...emrenin ismini bende duydumm dun bende baktırcaktımm ızınlıymışş aynen.sen baktırıyor muydun öncedende memnun kaldın tekrar gıdıyosun nasıl??emreyee ne zaman için randevu aldın.yorumlarını beklıorum canım daha snra bende denıycem onu ...
mrhaba kızlar ben gül sıtenıze yenı uye oldum kahve falı bakıyorum ılgılenen olursa 10 tl ye bakıyorum izmirdeyim izmirde olup baktırmak ısteyen olursa özelıme msj atabılır kızlar bu sıte cok guzel yaa guzel ortam faydalıı kendınıze ıyı bakınn
emreye bu güne randevu almıştım ve baktırdım öncelikle çok kibar ve hoş sohbet biri falına gelince bir evvelki gün destinaya baktırdıgım faldan bin katdaha iyi ben çok sık baktıran biriyim biraz geneldi ama keyifliydi verdigi tarihleri yazdım çıkarsa 3 favorim var 4. olur bekleyelim ve görelim :)
slm aramıza hosgeldınız ve tebrık edıyorum en azından dıgerlerı gıbı yok burda bu var super tarzında kendı kendınızı reklamınızı yapmadınız bılgılerınızı verın emınım ılgılenen olucaktırmrhaba kızlar ben gül sıtenıze yenı uye oldum kahve falı bakıyorum ılgılenen olursa 10 tl ye bakıyorum izmirdeyim izmirde olup baktırmak ısteyen olursa özelıme msj atabılır kızlar bu sıte cok guzel yaa guzel ortam faydalıı kendınıze ıyı bakınn
bu kızlaragasında kı ömer'e onceden gıden var mı cok guzel bkaıyorlar ama baktıran var mı ?
Maraalcım senin favorilerin hangileri??Ben Birgül ve Sevgi'nin kahveyi ya da tarotu paravan olarak kullandığını bakış tarzlarının diğerlerinden farklı olduğunu biliyorum yine onlar gibi bakan ve keşfetmiş olduğun bir falcı var mı??
benim degişmez adreslerim polat kafe angel ve fatoş karşıyaka müjgan kafe tülin asla vazgeçmem evet bende bu üç kişi için aynı şeyi düşünüyorum :)
fiestada çalışırken fal bakmıştı etkilenmemiştim .ya da bana denk getiremedi diyeyim :)
arkadaşlar ömer nerde çelışıyor şimdi yazarmısınız hemen gitmem lazım.
arkadaşlar ömer nerde çelışıyor şimdi yazarmısınız hemen gitmem lazım.
neden fal baktırıyoruz beklentılerımız neler varlıgımızın amacını bılmıyoruz ama neden falsızda yapamıyoruzbu kadınlar kulubude herkesın kendı dunyası yazdıklarımız okunuyomu okunuyosada yargılanıyormu aslında bunlar kımsenın umrunda degıl sadece gır yaz cık benım yanlızlıgım benım dunyam benım fıkırlerım içini dok ve cık . yenı rahatlama metodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?