İzmir'deki Falcılar

arkadaşlar bugün bucadaki mehmet hocaya gittim ama hiç öyle düzenek falan görmedim gayet bi yere bağlantısı olmadan parmak ucunda dönen bir kitap var. lütfen burda fal dışında derdine derman arayanlar var yanlış yönlendirmeyelim

Arkadaşlar ''Destina''ya gittim ve söyledikleri çıkıyor diyen var mı aranızda?

destinaya gıttıı cnm bana bakmıstı ozman annem kanser hastalıgından tedavı göruyorduu cok ıyı olucakk kurtulcak hastalıgınnda cok mutlu olcn dedıı daha bunun gıbı bır suru sey ama annemı 2 ay önce kaybettımm

Alsancak'ı bilen herkes Fiesta yı bilir onun yanında da endülüs meyhanesi vardır işte onun tam karşısında o daracık sokakta sevimli minicik bir kahve dükkanı var :) işte o dükkanda da hacer isminde bir bayan. çok sempatik siyahi bir türk tür kendisi falları da çıkar

Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin sana. Bu kötü olmuş. (

cinler hz süleymanın öldüğünü bile bir yıl sonra farketmişler bırakın geleceği o anı bile anlayamamışlar. bende bir ara iki türlü gayb var diye öğrenmiştim bir ara gelecekten birşeyler çalabildiklerini düşünmüştüm ama bu tamamen yanlış. Bakara suresini okuyarak bununla ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:
çünki aramızda hem 10 tl fal baktıgını yazıp hemde sitede adı geçen falcıları karalayan bir arkadaş var .falcılarda falcıya gidiyormuş gül hanım sayesinde ögrenmiş oldum bedava yani senin bakacagın gibi fala bütün komşularım arkadaşlarım senin kadar bakıyor iyi olan insanlar belli yerlerde biz onlara gidip saatlerce sıra bekliyoruz senin gibi onlar çagırmıyorlar paralı yada parasız sana asla fal baktırmam merak etme ama şunu bil sen ve senin gibiler yüzünden burası amacı dışına çıkıyor :) sen burda reklam ve tanınma işini birdaha düşün istersen.gidip biryerde çalışsan gerçekten iyi isen ben ve benim gibi düşünenler izmirin diger ucundada olsan gelirler zaten neden burdasın anlayamıyorum .

Evet lütfen size nasıl ulaşabilirim.

kızlar ya bu emre ve cenk nerde çalışıyor yorumları okudumda çoğu kişi memnun kalmış ben 3 senedir fiestadaki leoya baktırıyorum gerçekten çok iyi bakıyor ve memnunum ardada var oda çok iyi kesinlikle tavsiye ederim.

Haftalardır o taraflardayım da hiç dikkatimi çekmemişti öyle bir yer merak ettim; ufak tefek yerleri severim :) adı ne oranın acaba? Bir de ne kadara bakıyor ilgimi çekti hazır sürekli Endülüs Meyhanesine oralara takılıyorken bi' gideyim.

arkadaşlar bugün babacan cafedeki birgüle gittim... tarot baktı bana... ben memnun kalmadım açkçası... neden çünkü benim söyledikelrimle hareket ederek yorum geliştirdi... o kadar... bana harfler söyledi ben böyle isimlei hiç tanımıyrm,yok tanışacakmışım falan... bunun iki çocuğumu var yok diyince o zaman iki tane olacak yaz bi yere dediklerimi unutma falan.. hoşuma gitmedi açıkçası destina daha iyi bence... burda birgülü beğenmişler ama çok beğenmedim... ha destina da süper diğil..ama kemeraltı falcılarına göre fena diğil... ben birgülü ararken adamın biri bak burda yayla cafe var orda berk var ona baktır çok ii bakıyo dedi.. ya ben o adama baktırdım daha önce... bilmesem atlıcam.. tamam hoş sohbet sevimli biri kabul ama ii bakmıyo bence... kendi kendine gülüp eğleniyo... bu tarota verdiğimiz 25 liraya değer mi...

Birgülle ilgili bişey daha çok iddialı konuşuyo.. ben çok falcıya gittim iddialı konuşanları sevmyrm ben... çünkü geleceği allahtan başka kimse bilemez bu kadar iddialı konuşmamak gerekir.. diye düşünüyrm o zaman itici geliyo bana... olabilir..vb konuşmalar falı da yumuşatıyo die düşünüyrm... mesela bana Daisy cafedeki Murat bakmıştı yumruğunu masaya vura vura dediği hiç birşey olmadı... çok iddialı konuşulmamlı bence...

adını hatırlamıyorum kafenin ne yazık ki zaten endülüsün karşısında 2 küçük kafe var sırtını kafeye verirsen soldaki oradakilere sor hacer hanım diye söylerler
edit: 10 tl olmalı yanlış hatırlamıyosam

Son düzenleme:
Endülüsün karşısında Hacer'in fal baktığı yerin eski adı Kaffa şimdiki adı Sothe oldu.Hacer sevimlidir , çok ayrıntılı konuşur ama söylediklerine çok güvenmeyin hele hele verdiği vadelere hiç itibar etmeyin .3 yıldır söylediklerinden ufak tefek bir iki şey dışında hiç biri olmadı.Şimdiki zamanla da ilgili bir iki minik başarısı olmadı değil ama bir kaçı söylediğinin tersi oldu.2 yıl sonra pes ettim ama bir arkadaşım onun sürekli müşterisi ; o da neredeyse 4 yıldır her ay Hacer 'e ne zaman gitse çıkmayan benzer falı dinliyormuş.O zamandan bu zamana her gittiğinde ısrarla 'sen 1 -2 ay içinde .......sen çok yakında ... sen öbür ayın daha yarısına varmadan..' diyor .Çıkmıyor niye bu kadar sık gidiyorsun ?' diye soruyorum . O da gülüyor alışkanlık , hacerle konuşmak iyi geliyor diyor .Belki söyledikleri 5-10 yıl sonra olacak şeylerdir biz daha bilmiyoruzdur:44: .Aslında severim Hacer'i ve yılda bir kere bile bile şimdiye kadar çıkmamış falını dinlerim ben de :90:Garip !

Falcılar neden özellikle tarot da daha iyi olduklarını söylerler.. Ben anlamıyorum bu durumu. bana göre kahve falına bakıp tutturabilmek daha önemli. tarotta çıkan kartlara göre yorumlar yapılıyor. buda daha kolay oluyor tabi. bu fal işi hislerle ilgili. bazen hiçbir şeye bakmadan o anki düşüncelerini aktarabilmek. Bir zamanlar bende kahve falı bakıyordum. öle arkadaşlar arasında falan. hepimiz yaparız bunu. ama genelde fincandaki şekilleri bişeye benzetemezdim içimden geçenleri söylerdim. şansa tutardı. ama çok daralırdım. artık hiçbirini yapamıyorum :))).

Demek istediğim fal şekilleri benzetmek değil hissettiklerini karşındakine göre şekillendirebilmektir bana göre. Peki sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…