hellokitty35 msj kutun dolu sana attığım msj gelmiyor mesajlarını siler misin?
son sayfadaki kahve falı rumuzlu kişinin msj incelermisiniz
Arkadaşlar ''Destina''ya gittim ve söyledikleri çıkıyor diyen var mı aranızda?
destinaya gıttıı cnm bana bakmıstı ozman annem kanser hastalıgından tedavı göruyorduu cok ıyı olucakk kurtulcak hastalıgınnda cok mutlu olcn dedıı daha bunun gıbı bır suru sey ama annemı 2 ay önce kaybettımm
canım ben gittim çok dünya iyisi biri.fakat yalanım yok hiç bir etki olmadı .evet dua yazıyor.bana kesinlikle etkisi olmadı ama sana olurmu bilemem.korkulacak çekinilecek biri değil rahat ol o konuda.eğer mesaj hakkın varsa konuşabilirsek özel olarak sana birileri hakkında bilgi verebilirim.çok daha sağlam.tahmin edebiliyorum bende yaşıyorum geçmiş olsun.
Alsancak'ı bilen herkes Fiesta yı bilir onun yanında da endülüs meyhanesi vardır işte onun tam karşısında o daracık sokakta sevimli minicik bir kahve dükkanı var :) işte o dükkanda da hacer isminde bir bayan. çok sempatik siyahi bir türk tür kendisi falları da çıkar
adını hatırlamıyorum kafenin ne yazık ki zaten endülüsün karşısında 2 küçük kafe var sırtını kafeye verirsen soldaki oradakilere sor hacer hanım diye söylerlerHaftalardır o taraflardayım da hiç dikkatimi çekmemişti öyle bir yer merak ettim; ufak tefek yerleri severim :) adı ne oranın acaba? Bir de ne kadara bakıyor ilgimi çekti hazır sürekli Endülüs Meyhanesine oralara takılıyorken bi' gideyim.
telefon nosunu banada özelden atabılırmısın canım?
aynalı emeli'in nosu bende var isteyenler özleden mesaj atsın göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?