İzmir'deki Falcılar

kimmiş ilk defa duydum ismini. nasıl ulaşılır ki??

kim bu birgül ya nerde çalışıyor ben hiç baktıramadım ona? kaça bakıyor? onada bir gidelim :))

kızlaragasında babacan kafede bakıyo.14 tl yee.baktırırken ıyı dınle ama hızlı konuşuorr ıstedıgın kadaRda soru sorabılıonn.sorularını hazırlada gıt derım.ashle önerdiği falcıı gercektenn guzell.

tekrar merhaba arkadaşlar

uzun zaman sonra fal deneyimlerimi paylaşmak için foruma giriş yaptım.buradan okuyup aranızda memnuniyeti yüksek olan falcıların kapısını çaldım bugün kısacası 3 falcı gezdim.birincisi angel polat kafe..;ilk defa baktırdım kendisine fakat bakımından memnun kalmadım daha çok piskolog gibi yaklaşıyor insana bana bir tarih verdi bakacağız bakalım zaman ne gösterecek.ikincisi alsancak efsun kafe boncuklu bayram..;onada ilk defa gittim bakımı iyiydi kafamı kurcalayan konuya ve kişiye direk giriş yaparak başladı fala karamsar hemde çok karamsar konuştu,onunda verdiği bir tarih var onuda zaman gösterecek.üçüncüsü kemeraltı beyzade kafe deşira hanım...;falından memnun kaldım bu günkü ziyaretim ikinci seferdi.bu bayanı bana komşum önerdi yere göğe sığdıramayan bir üslüpla anlatınca bende gittim hakikaten güzel bakıyor bana üç tarih vermişti üçüde nokta atışı gibiydi bugünkü ziyaretimde de bana söylediklerini bekliyorum ama angele ve bayram beyin söylediklerinin tam tersini söyledi çok muallakda kaldım.

sizler bu kişilere bakım yaptırdınız mı? Gözlemleriniz nasıl ? Ençok üzüldüğüm ise hüseyin beyin yeri kafedeki emrenin işten ayrılmış olmasıydı çook üzüldüm çünkü emre fala hakkını veriyordu yani.

birde hatay yeşilyurtta Müge diye bir bayan varmış daha önce kafesi varmış kapatmış şimdi çağıran olursa evlerde bakıyormuş.Bu bayana baktıran oldumu acaba genç bir bayanmış tavsiye edermisiniz?

Arkadaşlar Angel maalesef tam bir fiyaskoydu hem paranıza hem zamanınıza yazık maalesef gittim,gördüm ve beğenmedim.Artı bu forumdan haberleri var bu falcıların direk internetten forumdan mı öğrendin dedi adam ya!

Kızlar merhaba ben uzun zamandır yazmıorm ama buarada bi çok falcıya gittim ama asıl bugün cok sinir oldugum bi olayı paylasmak istedim. Daha önce övülen hülyam cafe hülya hanım var bugün karsıyakadaydım dedim bi gidiim gitmez olaydım. Kahve falı baktırmak istiyorum dedim tamam dediler fiyatı sordum 25 lira dediler tmm dedim oturdum. neyse kimse olmamasına ragmen beklettı bi 15-20 dk . Sonra fala gectik nie kahve istedin dedi nebiliim dedim. Tamam dedi basladı fala kagıda habire bişeyler karaladı ama dogru dürüst 1 cümle kurmadı bitek sen sanssızsın evinizde büyü var dedi. 2-3 isim söyledi bunlar kim dedi bilmiorm dedim hiç yorum bile yapmadı gecistirdi.ne gecmiş ne gelecek nede simdiye dair hiç bişi solemedi. ben kahve falı bilmiorm ebced ve su falına bakıorm bidakine ona gel bune böle dedi inanın 10 dk sürmedi ve hiç bişi anlatmadı insan bari bikac bişi atar ayıp olmasın die. Madem bakamıyorsun bastan sole ben nerden biliim kahveye bakmadıgı, bakmıorm dese ztn baktırmam. 26 lirada para aldılar. Hiç kavga cıkarcak bi yapım olmadıgın hiç bişi diyemedim ödedim cıktım. okadar falcıya gittim cogunun söledikleride cıkmadı ama ben böle muamele görmedim yazıklar olsun..

geçen gün bende gittiğimde Angel'a tamamen rezaletti.bir kaç ip ucunu aldıktan sonra psikolog gibi veriyor gazı,sen bunu yapacak kadın değilsin sen güçlü kadınsın kalk dikel artık ayağa vs.vs.vs...ben güçlü kadınım ama kafam aşırı karışık bilmediğim konuda birşeyler bilmek için geldim diyorum...amaan biliceksinde ne olacak ne değişecek bu böyle gelmiş böyle gider işte demezmi bana..bende böyle gitmesin diye bir şeyler araştırıyorum dedim ve kalktım.kısacası size katılıyorum.

çilek ,aynur, resmiye bu 3 falcı bir kaç yıl önce tanıştığm ama izlerini kaybettiğim falcılar.acaba şu an nerede çalılşıyorlar bilen var mı?

Uzun zaman önce yazmışsınız ama Çilek eğer aynı Çilek'ten bahsediyorsak geçen hafta Fiesta'daydı diye biliyorum. Eğer geçici olarak gidip, şu anda ayrılmadıysa. Kendisine baktırmayı düşündüm ama emin olamadım. Kendisi hakkındaki yorumlarınız neler?

kızlar..
hüseyin beyin yerindeki emreyi soranlar evet ayrılmış oradan ama fal bakımını bırakmış rahatsızlığı oldugu için.bundan sonra hıç bakmıcakmış.eger yine baslarsa benim haberim olurr burrdann duyururm size...bugun yıldızanaya gıtmek ıstıorum ama kısmet olursa oda bılmıorumm.gidersem paylaşırım sızlerle..

kızlar ya küçük parkta telve cafe varmış bir kadın varmış orda çok iyi bakıyormuş hemde senelik sanırım birinden öyle duymuştum gecen günde bir arkadaşım ondan bahsetti uzun zaman önce abisi baktırmış herşeyinide bilmiş . bu telve cafeye giden var mı hiç?

Mavimine Çilek 4-5 yıl önce cookie'de çalışan buğday tenli ,kumral saçlı ,orta boyda ,orta kiloda ya da zayıf biraz sanki Asena'yı anımsatan 20 li yaşlarda biriydi.Fal bakmaktan sıkıldığını artık bakmayacağını , falı meslek olarak görmediğini ,üniversite okuyacağını, fal bakmaktan başka planları olduğunu söylemişti ,çok kararlı bir kızdı .Sonradan duyduğuma göre dediğini yapmış.Çilek adı zaten sıradışı bir ad , hem isim çilek hem falcı hem izmirde çok fazla tesadüf olur farklı insanlardan bahsediyorsak.Aynı kişidir.

Falına gelirsek , pişpişliyen ,avutan bir tarzı yok(yani 4 sene önce yoktu ) ,olmayacağını söyler ya da olasılığın az olduğunu ,vadeleri onun da tutmadı ,olmayacağını olasılığın az olduğunu söylediği durumlar , işler olmadı gerçekten de (neyseki bunlardan bazıları negatif olaylardı) olabilme ihtimali olduğunu söylediği işler olmadı yıllar oldu ama o yola girdi ,yaklaştı diyebilirim, haftaya bir düğüne davet ediliyorsun,1 ay sonra ayağının küçük baş parmağını incitiyorsun ,terzi pantalon boyunu fazla kısalttı diye çok sinirleniyorsun tarzı doğru çıkan ama bir önemi olmayan tırıvırı şeyleri yorumlamaz ,kendini bağlamaz ; ihtimali az ya da çok der .Tarot bakıyordu.Ruh haline göre ,memnun etmeye yönelik fal bakmaması ,amatör psikologluk yapmaya çalışmaması hoşuma gitmişti en çok .Sevmiyorum psikologluğa soyunan falcıları ,aldatma oyalama gibi algılıyorum ama çoğu kişi benim gbi düşünmüyor sanırım.

Bu arada hangi fiesta ? fiesta Du mu?

Son düzenleme:

Telve kafe taraflarına yolum düşünce gelmişken daha önce tanışmadığım Asiye 'ye fal baktırmak istemiştim ama 45 dak beklemem gerektğini öğrenince sırası dolu olmayan Nurhan adında esmer ,zayıf ,ufak tefek bir hanıma baktırdım :kahveydi ama tarot kartları da açmıştı.Ne kötüydü ,ne dikkat çekiciydi .Ortalama br faldı.Daha önce bakılan fallarımın sağlamasını yaptı sayılır.Belki dediğinz kişi Asiyedir.

Boncuklu bana da, arkadaşlarıma da kendinden emin hallerde kesin tarih vermişti .Ama tamamiyle atmasyon inan.

Esanscim iyi geceler, Destina'da kendinden emin soylemleriyle tamamen atmasyon cikti gerci gittigim butun falcilar attiyor Hatta umit vererek salliyorrr

O da mı Umarım hemen hepsinde olduğu gibi sadece vadelerde yanılıyordur ...

Son düzenleme:
Angel 'in Gabriel ve Mikail olayını çok Çarpık ve kurnazca buluyorum .Bu baş meleklerin çok çok daha önemli görevleri varken ve insanlar gibi özgür iradeleri yokken , iradeleri doğrudan tamamiyle Tanrı'ya Allah'a bağlıyken işi gücü bırakAcaklar ,izMir Kemeraltında bir kafede Angel'a yardım olsun diye binbir türlü insana fal bakacaklar !!! ve başmelekler söylediklerinde kimi zaman yanılacaklar:Ayrıca bu melekler insanları sağa sola eğerek bir takım şovlar ortaya koyacak 3:Onlar olsa olsa 3 harflidir ve tipik olduğu üzere ego okşayarak Angel'ı kandırıyorlardır .Ya da Angel doğruları çok iyi biliyor ve işine böyle geldiği için söylemiyor .Temel bilgisi, alt yapısı olmayan insanlar etkileniyor olaydaki çelişkileri ,komediyi göremiyor..

Bu forumda Angel'a giden nispeten eski üyelerden biri bana angel'in bedeni sağa sola eğdiren Gabriel numarasını çözdüğünü söyleyen özelden mesaj atmıştı bir süre önce. Bulmuş ,açıklamış niye olduğunu.Bana ayağa kalk şöyle şöyle yap bak sonuç ne oluyor diye yazmıştı.O üyenin dediğini yapınca gerçekten bir tarafa doğru çekildim.Bu üyenin kim olduğunu onun haberi ve müsadesi olmadığı için açıklayamam.Kendi tercih ederse açıklar ya da açıklamaz .Diyelim ki bu değil yanıt o zaman tek cevabı 3harfli frekansıdır ve onlar kesinlikle melek değil baş melek hiç değil ,özgür iradeleri vardır ve aynı insanlar gibi yanılırlar ve bazen bilemezler ,atarlar, zaman zaman da aynı insanlar gibi yalan söylerler.Tavsiyem Angel'a bu Gabriel numarasını yaptırmamanız inanın gerek yok hatta enerji alanınıza virüs bile bulaştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

Amatör psikologluk yapmıyorsa bir denemekte fayda var gibi. :) Kişilik analizleri, sen şöyle harikasın-böyle mükemmelsin pohpohlamaları bana da çok gereksiz ve oyalama, kandırma gibi geliyor. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. :)
Geçici olarak bulunmuyorsa; Du Fiesta'da değil de diğer Fiesta şubesindeydi.

angel ın gabriel olayı evet çok enteresan ama bencede melek degil üç harfli bence bir çogumuz üç harfli muhabbetinden korkarız belki sırf bu nedenle böyle söylüyordur ama bence iyi falcıların hepsinde üç harfli var sadece his degil diye düşünüyorum ama falına gelince ben angel baktırdıgımda çok rahatlıyorum ve üç aşşagı beş yukarı söylediklerini yaşıyorum firekans karışma olayına gelince bilmem ben korkmuyorum bu bulaşıcı hastalık gibi birinden digerine geçmez diye düşünüyorum üç harfliler biraz farklı insanlarda oluyor diye düşünüyorum aman neyse bütün hepsine gittigimizde bir muallak degilmi ben rahatlıyormuyum ona bakıyorum

Dun 1 haftalik iznimden dondum butun iletisim araclariyla bagimi kopararak AMA dondugumde baktim ki Izmir'de adam gibi fal bakacak ( pohpohlamayacak, sana olmayacak bir durumu olacak gibi gosterip umit vermeyecek, gecmis zamandan bahsetmeyecek, ve sallamasyon olmasini ragmen kendinden emin konusmayacak!...... Gibi devam eder bu ) tavsiye edecek biri cikmamis hala?? Soylediklerinin % 50 en azindan tutacak bir falci yok mudur Izmir'de?? Benim gittigim Yildizana, Mujgan, Metin, Destina, Turkan, Ravazza'daki kadin, Cafe cookie Sevgi bu saydiklarimin hicbirinin soyledikleri cikmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…