İzmir'deki Falcılar

Cookie'de çalışan Sevgi Hanım ayrılmış .Cookie' ye Sema ve Deniz adında 2 yeni falcı gelmiş.

merhabalar bu ara fal baktırmak istiyorum verdiğim paraya değsin istiyorum öneriniz varmı yoksa galiba sevdaya gidicem

şimdiye kadar çok fal baktırdım ama tam anlamıyla iyi baktı dediğim çıkmadı..kimi önerirsiniz..

şimdiye kadar çok fal baktırdım ama tam anlamıyla iyi baktı dediğim çıkmadı..kimi önerirsiniz..

Ah Harika ah :97:biz de 568 sayfadır senin söylediğine benzer şeyler söylüyoruz .Son 100 sayfaya bakıp kendin karar vermelisin.

yıldıznameye herkes bakamıyomuş bende arıyorum bakan birini biliyomusunuz arkadaşlar..

Baktığını söyleyenleri de gördük .Palavra ! Üstelik daha fazla para alıyorlar .Ve yaptıklarının yıldızname olup olmadığı da belli değil .Çünkü yaptıkları ve söyledikleri birbirlerinden çok farklı.Ama eskiden misafirliğe gittiğimiz bir teyze bakmıştı .Sanırım en doğrusu onundu.Söylediklerinden doğru çıkanlar var.Ama bu teyze falcı değildi .Parayla bakmıyordu.İçinden gelene canı isterse bakarmış karşılıksız.

Babacan Cafe'deki Birgül'e gittim,dediğiniz gibi çok hızlı konuşuyor.Burcumu sormadı iyi,ama evlenip evlenmediğimi dahi bilemedi açıkçası .Bildiği bir iki şey oldu,daha çok geleceğe dair şeyler söyledi,beklicem bakalım Daha çok akıl verir gibiydi.En azından memnun etmeye yönelik falcı olmadığını söyleyebilirim ki çoook güsel bişi Belki yıldızımız tutmamıştır bilemiyorum görücez bakalım dedikleri çıkar inşallah

*Sevdam' da çalışan Ayten ayrılmış oradan.

* Sevilay 60-70 dakika evinde Tarot bakıyormuş 30 TL ya.Sadece kartlara bakarak okuma yapmıyormuş , kah gözlerini kapatıp,kah uzaklara bakıp da birşeyler söylüyormuş arada.Arkadaşım belki falı da çok güzel çıktığı ve uzun sürdüğü için memnun kaldığını söyledi.Yalnız evine gittiğinizde fala bakmadan önce bazı kişilere ''size fal bakamam ya da fal bakmak istemiyorum' dediği de oluyormuşmuş.

*Destina'nın tanıdığım kişilere söylediklerinden doğru çkanlar olmuş .Bazıları negatif ;ölüm ,hastalık gibi diğer ikisi güzel olaylar.Destina'nın bana söyledikleri içinse henüz vakit var.Beklemedeyim.

açıkçası bende beğnememiştim onu... çünkü benimde sadece bi kaç bişeyimi bilmişti diğer falcılar gibi . ben ona gittikten sonra önemli bi olay yaşadım hayatımla ilgili bilemedi mesela bilenler olmuştu senin dediğin gibi elektrik meselesi galiba... gelecek konusuna gelince ben açıkçası gelecek konusunda iddialı konuşanları sevmiyorum çünkü geleceği allahtan başka kimse bilemez.sadece başlamış bi olay hakkında tahmin yapabilirler diye düşünüyorum.bi de şu akıl verme konusu var bence bence... sen beni ne kadar tanıyosun da bana akıl veriyosun derler adama doğru bulmuyorum yönlendirmeleri.. kimse kimsenin kararını etkilememeli diye düşünüyorum...

destinaya bende baktırmıştım.yani çok açık değil genel,yüzeysel şeylerdi söyledikleri ama çıksa keşke:))bu arada kızlar sizinde ii dileklerinizi istiyorum.dua veya sure okumak galiba herşeyden en güzeli.allahım herkesin dileğini tez amanda versin.ayrılık acısı çekene vuslatı ,yeni aşk bekleyenede hayırlı kişiler çıkarsın AMİNNNNNNN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…