İzmir'deki Falcılar

şimdiiiiiiiiii;gülistana fal baktıranlar,geleceği bilmio diolar.ama kadın ortada olmamasına rağmen gülistanı bi bulsak diolar.bende anlamadım bu çelişkiyi.bende en son baktırabilenlerdenim dediği çıktımı açıkçası vadesine daha var ama geçmişi siz ağzınızdan tek kelime etmeden söylüo.gelecekte söyledikleri için bi referans gibi algılıo insan.bu fal işindende sıkıldım artık.bilmiorum ya herkes için hayırlı olsun gelecek:)))

çelişkilik bi durum yok canm :))) evet gülistan şimdi ve geçmişi deli biliyo öyle böyle değil..geleceğide bunlardan yola çıkarak tahmin ediyo tahminimce.çünkü gelecekle söylediği bikaç şey çıkmadı bende.Zaten geleceği bilsin diyenlere şaşıyorum.Allah'a inanan hiç kimse geleceği bilmeli dememeli zaten.Kuranda bu açıkça yazıyo çünkü cinler bile gaybı bilemez.Allah'tan başka hiçkimse bilemez.Ama gülistan neden iyidi süperdi bana göre? çünkü şuan kafama takılan şeylerin cevabını çok iyi alıyodum.diyelimki biri var hayatımda, nasıl biri düşünceleri nedir ona karşı tavrım ne olmalı hepsini kendisi anlatıyodu.yada kafamda yapmak istediğim bi iş var.o kendisi söylüyodu böyle bişey düşünüyosun ama şöyle böyle biri var bu kişi bu şekilde düşünüyo sende şöyle yaparsan bu iş güzel olur.geçen hafta biriyle tanışmışsın tipi şöyle bu kişi seni aramayı çok istiyo ama böyle bi engeli sen ara çok iyi biri vs...bunlar önemli zaten.gelecek zaten gelecek:)

geleceğide yorumlayan falcılar biliorum ben.bide onları bulsak.açıkçası anlatmaya çalıştığın şeyde senin geleceğin olmuyomu?yani dedikleriyle şekillendiro kısmı ben öyle anlıorum.bilmiorum fala bakış açısı demekki.keşke gülistan ideali olsada bizde paramızı dağıtmasak.ama allahtan başkası bilemez kısmı doğru.allah istediği an değiştirir bide böyle bi durum var.asla bi falcı dedi die hayatın akışını değiştirmemeliyiz.

biorad bütün falcılar geleceği yorumluyo zaten ama ashley in dediği gibişuanı ve geçmişi görerek tahminlerde bulunuyolar.tutarsa ne alaa tuttu bildi diyoyuuz:)
kızlar şu gülistandan hala haber yokmu yaaa???bide nergisin telini birisi bana yollayabilirmi yenigirnedekiiiii? (malum ramazan bittii bayram bittiii fal zamanı geldiii)

merhaba kızlar ,

acaba içinizde daisy murata yıldızname baktıran oldu mu ?
bir de telefonda fal baktıranınız oldu mu ?

yorumlarınızı rica ederim ,tsk

ama şunu bilmiyorsun burada hemen hemen herkes sevdayı denemiştir bir kaç faldan sonra fikrin degişir kadın alfebeyi sorduktan sonra onayladıgın harfleri bir araya getirip isim söylüyor o kadar

Ben iki kere gittim. Benim icin isim bilmesi cok mühim degildi onun haricinde de pek cok şey söyledi.

arkadaşlar uğur diye birini duydum fakat sabit bi yerde çalışmıyomuş. arkadaşların evine gitmiş orda fal bakmış baktığı herşey çıkmış
hastanelik polislik olcaksınız demiş aynen yaşamışlar. fincanı kapatırken yada açarken tam bilmiyom dilek tutturuyomuş tuttuğun dileği söylüyomuş. arkadaşlarım çok ii olduğunu söledi bende bi denicem. ona göre ii kötü yorumlarımı yazıcam.
ben çok fazla fal baktırmadım hayatımda ama baktırdıklarımda sağlam kişilerdi. gülistan murat ece iyi falcılardı. ben onlardan çok memnun kalmıştım. en çokta gülistan beni etkilemiştir. bu çocuk içinde gülistan ayarında diolar ama bilmiorum baktırdıktan sonra iimi kötümü anlarım

Sevilay abla var,arkadaşımın annesi,20 liraya bakıyor,kahve,tarot ve çingene falı biliyor. Baktıranlar hep memnun,uzun bakıyor bir de,gitmek isteyen olursa yardımcı olurum,ya evine götürürüm ya da toplaşırsanız oraya gelmesini sağlarım. öpüyorum bebişkolar.

nerdedir bu sevilay abla..?

ece fırıncıdan ayrılmış çok olmuş ayrılalı. şimdi başka bi falcı varmış orda ama bilmiorum nasıl bakıyo. ben o kafeye 3 kere gittim. 2 kere gülistana sonrada şans eseri eceye baktırdım. zamanında çok aramıştım o kadını tesadüf gülistan çıkmış o başlamış işe öyle baktırmıştım. bende çok memnun kaldım ve yaşadım dediklerini hatta arkadaşlarıma tavsiye ettim onlarda çok memnun kalmıştı. kafede çalışanlar ece artık işi bırakmış dediler. bilmiorum ne kadar doğru ama bi yerdede bakıyo olsa haberi gelirdi duymadım hiç daha. telinide değiştirmiş almıştım nosunu ama ulaşamadım daha sonra. ama göztepede oturduğunu biliorum bi tek. ordada hiç bi kafede bakmadığına eminim. araştırdık çünkü izini bulamadık. ama bişeyler duyarsam yazarım arkadaşım.
özel mesaj atamıyomuşum buraya yazdım arkadaşım kusura bakma

kızlar ben bugun bu polat cafedeki angela gittim oturmamla 7 ay önce ne yaşadığımı sorması bir oldu şok oldum söylediği şeyleri çoğu doğruydu gerçekti birkaç tanede tarih verdi . bakalım ne olcak. birde fal bittikten sonra söylediklerinin olup olmayacağına dair sanırım bir şey yapıyor. o çok ilginçti siz gidenlerede yapmıştır büyük ihtimal.
sizi ayağa kaldırtıyor ve gözlerinizi kapatmanızı söyluyor sonra Gabriel ve bir isim daha söylüyor (kendi deyimiyle bunla Mikail ve Cebrail miş) eğer bu söylediklerim kaderinde olacaksa sola kaydır veya sola doğru tam döndür diyor ve gerçekten dönüyorsunuz elinizde olmadan . bu çok ilginçti ilk başta acaba psikolojik mi dedim ama gözlerini aç diyince gerçekten ayaklarımın uyuştuğunu hissettim. bence ilginç bir deneyim güzelde fal bakıyor gitmeyenler varsa gitmenizi tavsiye ederim ..

ben izmirde bir tane ugur tanıyorum oda geçen sene sevda ikide çalışıyordu ama nedense fal baktıgı her güzel kıza büyü var kısmetin baglı çözeyim diyordu üzerinede sapıktı eger aynı ugursa aman ha kızlar degil fal baktırnmak yakınından bile geçmeyin bana baktıgı falı hatırladıkça sinirlerim oynuyor pis herif

angel farkı ben polat kafede angel ve fatoş un her dedigini yaşıyorum :)ama degişikliklere açıgım kızlar yeni birileri lazım ama mümkünse evde bakmayan tavsiyeleri bekliyorum

valla hiç bilmiyom bu çocuk daha önce çalışmışmı öğrenirim onları gidince. gayolduğunu biliyom bide

angelın bana dedıkleri çok sacmayydı. baktırmıştım ben ama ayagı kaldırıpta yaptıgı benıde cok etkılemişti.sen farkında olmadan gelıp gıdıyosun cunku.bu ara favorılerımde bırgul warr cok memnun kalıyorum ondan.hergun baktırasım war o kadına nerdeyse yaa :))

aynen yaa o ugura bende gıttım sewda ablanın sırası çok oluodu o zamn denemiştim uguru.bu kadar sallama görmedim yaa.saglıgınla ılgılı probler yasıcan nazarın war muska tası üzerınde gibisinie daha bir sürü sey...kızlaragasında denemediğim kalmamıştır nerdeyse ama enginardakılerr cok vasat yani .bilginiz olsun.

kim bu birgül ya nerde çalışıyor ben hiç baktıramadım ona? kaça bakıyor? onada bir gidelim :))

Son düzenleme:

kim bu birgül ya nerde çalışıyor ben hiç baktırmadım ona ? kaça bakıyor? onada bir gidelim :))

Evet Haklısın Esans. Kahve 15 tarot 25

merhaba kızlar ,

acaba içinizde daisy murata yıldızname baktıran oldu mu ?
bir de telefonda fal baktıranınız oldu mu ?

yorumlarınızı rica ederim ,tsk

Yıldızname baktırmadım ama kahve falında gerçekten kötü. Hiçbir arkadaşıma söyledikleri çıkmadı bana da tabi. Yıldızname baktırcaksan gerçekten iyi birini bul o kadar para verme derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…