İzmir'deki Falcılar

çok teşekkür ederim bu isim çok yardımcı olacak bana sağolun

çok uzun zaman önce yazmışsın ama söyledikleri çıktı mı acaba ?

Yıldızname baktırmadım ama kahve falında gerçekten kötü. Hiçbir arkadaşıma söyledikleri çıkmadı bana da tabi. Yıldızname baktırcaksan gerçekten iyi birini bul o kadar para verme derim ben.

Murat'ı beğenmedim .Aynı yerdeki Bandanalı Metin'e de gittim.Onu da beğenmedim .Metin çok gergin

Merhaba, foruma yeni katıldım. Girne'deki Nergiz-falcı- hanımın numarasını verir misiniz?

Mesajım ulaştı mı ? çnkü gönderdiğim mesajı göremedim ,klasör boşaltmam gerekiyormuş , gönderirken bir terslik olmuş olabilir.

Son düzenleme:
Boncuklu bana da, arkadaşlarıma da kendinden emin hallerde kesin tarih vermişti .Ama tamamiyle atmasyon inan.

Tipik olarak falcılar 2 vade içinde 5 vade içinde ya da bu yaz, bu sonbahar ,önümüzdeki ay , temmuzda ,ağustosta ,2012 de ,çok yakında , biraz daha var şeklinde konuşurlar ve malumunuz % 95 tutturamazlar hani. Boncuklunun tarzı şu ; üstüne basa basa falın başında, ortasında,sonunda şöyle diyor' tam (atıyorum( o da atmış bu arada:)) 15 ay sonra(ya da 25 hafta sonra)ayın 24 ünde çook önemli şeyler olacak çok çok önemli bir gün ,bak unutma bu rakamı .15.ayı bekle dikkat et ,gör ' tabii vız geliyor ,etkilenmiyorum.Buraya sonucu yazabilmek için dikkat ettim .Zaten daha bana fal bakarken' keşke gelmeseydim ' demiştim .Ama iyi ki gitmişim ve paylaşıyorum

Son düzenleme:

Esanscim, varsa falci onerin hafta ici ugrayim. :)))

Boncuklu bana da, arkadaşlarıma da kendinden emin hallerde kesin tarih vermişti .Ama tamamiyle atmasyon inan.

hadi tarihler atmasyon tutturamıyor yada tutturamıyorlar(genel konuşmak gerekirse)...peki geçmiş ve şimdiki zaman'da gelişen olayları bilmekde isabetliler mi?bana bu kadarıda yeter çünkü çoook uzun zamandır görmediğim biri hakkında gelişen bir olayın doğruluk payını öğrenebilirmiyim acaba diye kapısını çalmıştım...bununla ilgili tecrübe ettiğin varmı...yardımın için teşekkürler

Carpedi fal obezi diye bir şey duymuş muydun ? Ben de duymadım çünkü şimdi uydurdum bir buçuk ay detox yapmalı şu fal ağırlıklarından ,toksinlerinden kurtulmalı

Cok iyiydi :)) yok isin komik tarafi falcilara gitmeme soylenen dostlar baslari sikisinca bana sormaya basladilar, nereye gidelim diye. :))

Falcı deneyimim 3-4 kere benim
En çok tutan kıbrıs şehitlerinde falcılar sokağı gibi bişey vvar ya orda bi falcıydı.Ama o kordondaki yoldan çevirenleri hiç sevmem.Bi de annemin arkadaşları hep pasaklı bilmemne varmış izmir de biraz pahalıymış ama her dediği tutuyomuş kızlar

Cok iyiydi :)) yok isin komik tarafi falcilara gitmeme soylenen dostlar baslari sikisinca bana sormaya basladilar, nereye gidelim diye. :))

Zaman zaman hayat herkesi köşeye sıkıştırır:107:Çok kederli ve kafaları karışıksa tavsiye etmem yaraları enfeksiyon kapabilir ...

Pasaklı Birsen iyi değil o kadar , falcılar sokağında en çok tutanın adı neymiş ??

bazıları bazen bilebiliyor hatta bazıları sadece geçmişi biliyor ama sürekli ,istikrarlı bir şekilde tutturanı yok.Harika ,mükemmel falcı yok ta ortalamanın üstü olan falcılar diyelim Bugün size iyi bakıyor ama aynı gün bana bakamıyor , yarın ikimize de iyi bakıyor ,öbürgün ikimize de kötü bakıyor .Önerdiğim falcı birine iyi diğerine yetersiz gelebiliyor.Ya da size arka arkaya iyi bakan falcının falının bir süre sonra tavsadığını görürsünüz .Herşey gibi faldan da kısmetlenmek ya da kısmetlenememek gibi birşey var belki de .Eğer fala yeni meraklamış yeni yeni flcılara giden biri olsaydım hemen buraya kendime göre kesin adlar yazardım .Ama bu kadar yıl gözlemden sonra zor .Bu forumda istanbul fal 4000 sayfaya ,Ankara 700 sayfaya ,izmir fal 600 sayfaya dayanmış .İnsanlar sayfalardır bu kesinliği arayıp bulamıyorlar.Hala arıyorlar deniyorlar olmuyor ve yine devam ediyorlar. fal işinin çok oynak bir zemini var .

Kusura bakmayın size yardımcı olamadım şu an belki saatle ilgilidir falcıların adları bile aklıma gelmiyor :/

Canım belki de elektriğiniz tutmamıştır ben hiç tarot baktırmadım kahvenin yanında zaman kazanmak için kendi açar tarotu..Aslecim yıldızana nerdeymiş,ne kadara bakarmış

Yildizanaya baktirdinizmi nasil ciktimi arkdslar ben baktirdim. Cikmadi simdilikk bende

kızlar...ashle ile yıldız anaya gittik.cok tatmın edıcı bı fal bakımı yoktu.bildigi seylerde oldu bılmediğide.bana tarih verdi hatta yemin bile etti bakalım görcez :)) ama 20 tl verılmez yani tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…