Telve kafe taraflarına yolum düşünce gelmişken daha önce tanışmadığım Asiye 'ye fal baktırmak istemiştim ama 45 dak beklemem gerektğini öğrenince sırası dolu olmayan Nurhan adında esmer ,zayıf ,ufak tefek bir hanıma baktırdım :kahveydi ama tarot kartları da açmıştı.Ne kötüydü ,ne dikkat çekiciydi .Ortalama br faldı.Daha önce bakılan fallarımın sağlamasını yaptı sayılır.Belki dediğinz kişi Asiyedir.
ben pazar günü bornovadaki asiye ablaya gittim,bakalım soyledıklerı 1,5ay içinde çıkacak.çok iddiaalı tahminlerde bulundu.olmazsa ben bu falı bilmiyorum derim çekilirim falan dedi :) bakalım cıkcakmı merakla beklıyorum
Yıldızname baktırmadım ama kahve falında gerçekten kötü. Hiçbir arkadaşıma söyledikleri çıkmadı bana da tabi. Yıldızname baktırcaksan gerçekten iyi birini bul o kadar para verme derim ben.
şimdi gördüm mesajını okurken atlamışım
Merhaba, foruma yeni katıldım. Girne'deki Nergiz-falcı- hanımın numarasını verir misiniz?
Merhaba, foruma yeni katıldım. Girne'deki Nergiz-falcı- hanımın numarasını verir misiniz?
Boncuklu bana da, arkadaşlarıma da kendinden emin hallerde kesin tarih vermişti .Ama tamamiyle atmasyon inan.
tabii ki =) ama onu beğenmeyenlerin olduğunu da hatırlatayım .
Tipik olarak falcılar 2 vade içinde 5 vade içinde ya da bu yaz, bu sonbahar ,önümüzdeki ay , temmuzda ,ağustosta ,2012 de ,çok yakında , biraz daha var şeklinde konuşurlar ve malumunuz % 95 tutturamazlar hani. Boncuklunun tarzı şu ; üstüne basa basa falın başında, ortasında,sonunda şöyle diyor' tam (atıyorum( o da atmış bu arada:)) 15 ay sonra(ya da 25 hafta sonra)ayın 24 ünde çook önemli şeyler olacak çok çok önemli bir gün ,bak unutma bu rakamı .15.ayı bekle dikkat et ,gör ' tabii vız geliyor ,etkilenmiyorum.Buraya sonucu yazabilmek için dikkat ettim .Zaten daha bana fal bakarken' keşke gelmeseydim ' demiştim .Ama iyi ki gitmişim ve paylaşıyorum
Boncuklu bana da, arkadaşlarıma da kendinden emin hallerde kesin tarih vermişti .Ama tamamiyle atmasyon inan.
Esanscim, varsa falci onerin hafta ici ugrayim. :)))
Carpedi fal obezi diye bir şey duymuş muydun ?Ben de duymadım çünkü şimdi uydurdum bir buçuk ay detox yapmalı şu fal ağırlıklarından ,toksinlerinden kurtulmalı
Cok iyiydi :)) yok isin komik tarafi falcilara gitmeme soylenen dostlar baslari sikisinca bana sormaya basladilar, nereye gidelim diye. :))
Falcı deneyimim 3-4 kere benim
En çok tutan kıbrıs şehitlerinde falcılar sokağı gibi bişey vvar ya orda bi falcıydı.Ama o kordondaki yoldan çevirenleri hiç sevmem.Bi de annemin arkadaşları hep pasaklı bilmemne varmış izmir de biraz pahalıymış ama her dediği tutuyomuş kızlar
hadi tarihler atmasyon tutturamıyor yada tutturamıyorlar(genel konuşmak gerekirse)...peki geçmiş ve şimdiki zaman'da gelişen olayları bilmekde isabetliler mi?bana bu kadarıda yeter çünkü çoook uzun zamandır görmediğim biri hakkında gelişen bir olayın doğruluk payını öğrenebilirmiyim acaba diye kapısını çalmıştım...bununla ilgili tecrübe ettiğin varmı...yardımın için teşekkürler
benim degişmez adreslerim polat kafe angel ve fatoş karşıyaka müjgan kafe tülin asla vazgeçmem evet bende bu üç kişi için aynı şeyi düşünüyorum :)[/QUOT
Merhaba mujgana bende baktirdim vadeleri geliyor siin icin soyyledikleri ciktimi arkadaslar mujganin
Canım belki de elektriğiniz tutmamıştır ben hiç tarot baktırmadım kahvenin yanında zaman kazanmak için kendi açar tarotu..Aslecim yıldızana nerdeymiş,ne kadara bakarmış
Canım ben o kısımları kaçırmışım demek kiEvde bakım olunca bir tedirgin oldum :26: Toplu bir gidiş olcaksa ben de dahil olabilir miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?