İzmir'deki Falcılar

Sadece 2 defa görüp fal baktırdığınız birinin her iddiasına inanmanız , kişiliğine güvenmeniz, kendisi bence bu konuda böyle düşünüyor , şöyle düşünüyor diye onun aklını okuduğunuzu varsaymanız, ondan bu kadar emin olmanız çok ilgi çekici.

Doğru anlamışım ;'Reklam yapıyor diyenlere haddinizi bilin dedim' demişsiniz. E 'reklamlar başladı' diyen de benim işte .Evet ,tam olarak aynen dediğiniz gibi 'falcının farklı niklerle kendini övdüğünü' düşünüyorum.

Onu savunmanıza göre , falcı kendisine reklam yapıyor diyenlere kızıp bu haksızlığa isyan etmek , reklam yapıyor diyenlere yanıt vermek ,kendisinin reklam yapmadığını ispatlamak için bu foruma girdi ve mesaj yazdı .Yani sinirlenip hemen yeni açtığı dükkanının adında bir nik alıyor.Bir de açık net fotoğrafını koyuyor (ki tanınsın)Uzun bir mesaj yazıyor .Yazdıklarının bir kısmında beni azarlıyor,aşağılıyor .Ama mesajın geri kalanında ,yani % 70 inde ne kadar farklı ve yetenekli bir falcı ,özel bir insan olduğuyla ilgili kendini övmelere doyamıyor.Tabii başlığı da unutmayalım 'güneş balçıkla sıvanmaz'.O güneş, ben balçığım bu arada irice reklam panosunun sonunda da büyük harflerle falcının fal baktığı yerin adresi yazılmış.Ve de mesajın arasına 'hiçbir ticari kaygım yoktur' diye yazılabilmiş.Bunları niye yapmış ,yazmış diye hatırlayalım ;Kendisine reklam yapıyor diyenlere cevaben reklam yapmadığını ,reklam yapmakla ilgilenmediğini anlatmak için !!! Bu nasıl bir devasa çelişkidir böyle ?

Bunları okuyunca zihnimde eteği ile başını örtmeye çalışan biri canlandı .

Son düzenleme:
Mesaj sayısını çok olması ,nispeten bir kaç ay önce üyelik alınması o kişinin falcı ya da yakını olmadığınının tek kıstası değil ki.Bu siteyi bir çok falcının çok yakından takip ettiğni biliyoruz.Bazıları bazı şeylerin ayrımına varmış daha dikkatliler.

Artık birçok kişinin evinde 2-3 bilgisayar olabiliyor, arkadaş,tanıdık ,akrabalarda da var ,çalıştığımız ofislerde de .Internet kafeleri de unutmayalım.IP numaralarının farklı olmasına dikkat ediyorlar ama yine de parmak izleri bırakıyorlar yazılan mesajlarda .Ayrıntıları sonra sırası gelince paylaşırım.

(Bu arada cevap hakkım daha bitmedi )

Not :Tamila kendini çok geliştirmiş anlaşılan belki bu hafta yolum oraya düşerse uğrarım.

Tamila ya bende gittim kahve falına baktırdım güzeldi gerçekten memnun kaldım bidahakine iskambil kağıdı için gitmek istiyorum. Başka tavsiye edeceğiniz var mı kızlar ???

tamila hanıma ben de baktırdım enerjisi güzel,çıkıyo mu bilemicem bekleyip görücez,doğa hanıma da baktırdım o da fena diğildi bakalım söyledikleri çıkıyo mu ona da bakıp görücez,hanımlar siz burda reklam mı yapılıyo acaba diye tartışmalarnı boşverin bence esanscım haklısın reklam doğru diğil,sen açık yüreklilikle fikrini ortaya koymuşsun ama bi de şöyle düşün zaten bugüne kadar gittiğimiz falcıların kaçı herşeyi biliyo ya da bişeyi biliyo,reklam bile olsa bi kaç kişi zaten gelip burda yazar beğenmediğini,
mesala ben yazarım,benim sürekli gittiğim falcılar bile bi süre sonra saçmalamaya başladı... bence artık akılımızı başımıza toplamanın zamanıı geldi falciya malcıya gitmeyelim ya da en azından ben öyle yapıcam,kapanışı yaptım,kahve bile içmeyi düşünmüyorum,beklenti içinde umutlarının kırılması kötü çünkü... Bişeyi istiyosak allahtan isteyelim oluyosa da vardır bi hayır olmuyosa da vardır bi hayır diyelim geçelim...yine de fal baktıranlara saygı duyarım sizlere başarılar diliyorum,bana bakanlardan bişey çıkan olursa yazarım buraya.. bi de bişey bi falcıya bi kere baktırın,bi daha da baktırmayın sanki ilk hep iyi...

Tamila'yaya pazartesi arkadasımla gittik.Bize bilemedi belkide gününde değildi
bilmiyorum yani biz memnun kalmadık.Elektrik tutmadı herhalde:2:

Tamila ya bende gittim kahve falına baktırdım güzeldi gerçekten memnun kaldım bidahakine iskambil kağıdı için gitmek istiyorum. Başka tavsiye edeceğiniz var mı kızlar ???

selam benim tavsiye edeceğim birisi var bizde dün baktırdık kahveye bakıyor ama kağıdada birsürü şeyler yazıyor valla çok uzun baktı çok bildi tabii bakmak işi biraz kişilerle ilgi bize çok iyi baktı istersen kafe gidiyorsun bize dün eve geldi numarasını verebilirim

tamila kahve falına ne kadara bakıyo pekı? bugun gıtmek ıstıyorum fal baktırmaya ama kıme gıdıcem konusunda kararsızım.onerılerınızı beklerım...

tamila kahve falına ne kadara bakıyo pekı? bugun gıtmek ıstıyorum fal baktırmaya ama kıme gıdıcem konusunda kararsızım.onerılerınızı beklerım...

Falcı topiğine mi girdim, mahkeme salonuna mı belli değil.

Hanımlar,
topiği iddia ve savunmalarınızla doldurmayınız, topik falcı topiği olmaktan çıkıyor ve dağılıyor.
Reklamcı mı var, birileri falcı mı?
O zaman kötü içerik bildirimi yapın, yönetime şikayet edin, üyeleri zan altında bırakmayın...

evet cnm kaldım...bide uzun bakıyor tane tane anlatıyor...okadar falcıya gittim kiminden memnun kiminden memnun kalmadım...ama bi amacım var gerçekleştirmek istediğim kimse bunu bana söylemedi ama tamila söyledi...yalnız çok kalabalık oluyor...

bugun okul çıkışı bende tamilia hanıma gidicem iskambil falını çok merak ettim geçen birkaç arkadaşımda gitmiş güzel şeyler söylüyormuş ama akşam kaça kadar orda tamilia hanım bir bilginiz varmı?

slm bende iş yerindenden aradım öyle gittim...sabah 11 de başlıyormuş akşamda 8 en fazala 8.30 za kadar ordaymış...iranlıymış bu ama bi dene bakalım inşallah memnun kalırsın...kendinize iyi bakın by by...

Grip için kullanmak zorunda kaldığım ilaçlarda parasetemol olduğu için 5-6 gündür erkenden uyumak zorunda kaldım (ki muhteşemdi ) Yine aynı yan etkilerle gün boyunca yeterli enerji ve zaman bulamadığımdan son sayfalarda yazdıklarımı bir araya toplamam mümkün olamadı ve bölerek yazmak durumundaydım .Bu da durum uzuyormuş algısı yaratmış olabilir .Artık bu konuda samimi üye arkadaşların hoşgörüsüne sığınıyorum.

Beni doğrudan muhatap alan , açık üye adımı yazarak bana hitap eden suçlayan ,zan altında bırakan falcıya bir cevap hakkım olduğu açık .Yazdıklarından bazıları şunlar (kaydetmiştim) ; "Esans adlı kullanıcı , karanlık yönün ağır bastığı için sana fal bakamamışımdır..Benim üzerimden rekabet ettiğin aşikar.Esans adlı kullanıcı kendisi reklam yapmaktadır.Rekabetini sportmence yap. Reklama ihtiyaç duyduğun belli"

Bu dosya kapandı benim için ama önce yukarıdaki suçlamalar için 3 kelimem var : İDRAK YOLLARI ENFEKSİYONU

Son düzenleme:
Merhaba ben çok yeni burda yazılanları okuyordumda acaba vatikan falı bakan bayan hala bakım yapıyor mu ben çok isterim gitmek???

günaydınlar arkadaşım...vatikan falı bakan çok ama..ben geçen bi iranlıya baktırdım çok beğendim ...tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…