sanırım siz beni yanlış anlamışsınız.ben yargılamayamayız haddimize değil sözlerini doğa hanımın farklı nicklerle kendini övdüğünü düşünenler için söyledim.öyle bir şey yaptığını hala daha düşünmüyorum.dükkanının adıyla aldığı nicki de bence kendiyle ilgili konuşanlara reklam yapıyor diyenlere cevap vermek için almış olabilir diye düşünüyorum site kurallarını da bilmiyor olabilir bilemeyeceğim.yoksa tabi ki beğenmek zorunda değilsiniz.benim de burda çok beğenilip gidince beğenmediğim falcılar oldu hiçbir zaman da burda güzel demişsiniz bence iğrenç demedim.aynı şekilde bence güzel siz nasıl beğenmezsiniz de demem.sanırım üslubumdan dolayı yanlış anlaşıldım.bu arada benim doğa hanımla bir ilgim yok ben sadece 2 kere fal baktırdım kendisine 1 kere müjgandayken 1 kere de kendi dükkanında.hayatımda toplam 2 defa gördüğüm birisi yani.fakat kanım kaynadı birçok falcı yopunluktan dolayı asık suratlı ve sinirli gibidir fazla soru sorunca surat asarlar doğa hanım öyle olmadığı için sempati duydum sanırım.yoksa sizin beğenmemenizle ilgili bir şey diyemem.
Tamila ya bende gittim kahve falına baktırdım güzeldi gerçekten memnun kaldım bidahakine iskambil kağıdı için gitmek istiyorum. Başka tavsiye edeceğiniz var mı kızlar ???
tamila bu kıbrıs şehitliğinde hobinin sokağında tavsiye ederim..gönül dostum cafe diye bi yerde...
Mesaj sayısını çok olması ,nispeten bir kaç ay önce üyelik alınması o kişinin falcı ya da yakını olmadığınının tek kıstası değil ki.Bu siteyi bir çok falcının çok yakından takip ettiğni biliyoruz.Bazıları bazı şeylerin ayrımına varmış daha dikkatliler.
Artık birçok kişinin evinde 2-3 bilgisayar olabiliyor, arkadaş,tanıdık ,akrabalarda da var ,çalıştığımız ofislerde de .Internet kafeleri de unutmayalım.IP numaralarının farklı olmasına dikkat ediyorlar ama yine de parmak izleri bırakıyorlar yazılan mesajlarda .Ayrıntıları sonra sırası gelince paylaşırım.
(Bu arada cevap hakkım daha bitmedi )
Not :Tamila kendini çok geliştirmiş anlaşılan belki bu hafta yolum oraya düşerse uğrarım.
Tamila ya bende gittim kahve falına baktırdım güzeldi gerçekten memnun kaldım bidahakine iskambil kağıdı için gitmek istiyorum. Başka tavsiye edeceğiniz var mı kızlar ???
Ne kadara bakıyo?
tamila kahve falına ne kadara bakıyo pekı? bugun gıtmek ıstıyorum fal baktırmaya ama kıme gıdıcem konusunda kararsızım.onerılerınızı beklerım...
ben gittim kahve falı 12.5... iskambil 25....
slm bende iş yerindenden aradım öyle gittim...sabah 11 de başlıyormuş akşamda 8 en fazala 8.30 za kadar ordaymış...iranlıymış bu ama bi dene bakalım inşallah memnun kalırsın...kendinize iyi bakın by by...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?