İzmir'deki Falcılar

kızlar merhaba ...gönül dostum kıbrıs şehitliğinde hobi parfümerinin sokağında...şu an orda gül hanım var katina ve monaliza fallarıyla meşhur...bide cumartesi pazar nigar hanım var haberiniz olsun...ama randevulu bakıyorlar...iş telefonları var bende..

aynen katılıyorum..doğa hanıma ben de gittim çok kibar sempatk bir bayan evet ama geçmişimle alakalı öyle beni şaşırtacak bişeyler söylemedi açıkçası...gelecek ile ilgili de bi takım öngörülerde bulundu ama biraz geneldi ve gerçekleşip gerçekleşmyeceği
meçhul tabi...

ne olur aklında olsun tamilayı duyarsan nerede çalıştığını, ne olur beni haberdar et. bunca zamandır nasıl cep nosunu almadım kendime çok kızıyorum

Hobi şu sağ tarafta kalan parfümeri herhalde.Monaliza falını ilk defa duyuyorum.
Kod:
[SIZE=2][FONT=Comic Sans MS]Doğa hanımla ilgili arkadaşımdan aldığım yorum şu; müjganda 5 dakika baktığı falı kendi dükkanında 15 dakika bakmış (tarot).Boş değil.Ancak retsec senin dediğin gibi ,söylediklerinin yarısı yüzeyselmiş.Benim deyimimle söylediklerine çok boyut kat(a)mamış.Doğa bence bu konu üstünde çalışsın ve fiyatı (10tl)arttırmasın.Şimdilik benim yolum o tarafa düşmeyecekmiş gibi görünüyor uzunca bir süre[/FONT].[[/SIZE]QUOTE=anneboleyn;26799610]ne olur aklında olsun tamilayı duyarsan nerede çalıştığını, ne olur beni haberdar et. bunca zamandır nasıl cep nosunu almadım kendime çok kızıyorum[/QUOTE]
[SIZE=2]
[FONT=Comic Sans MS]Tabii , duyarsam haber veririm.(Bu arada Tamila'ya 2 yıl önce cookiede çalışırken baktırmıştım.Pek bir şey söyleyememişti o zamanlar.Biraz da  Türkçesi yetersizdi belki bu yüzdendi kimbilir !)[/FONT][/SIZE]

Son düzenleme:
başından sonuna kadar okuyorum...herkez falcı olmuş...neyse nigar dediğiniz bayan toplumu biraz...o kişi alsancakta sadece hafta sonları cumartesi pazar çalışyor gönül dostum cafe var orda cafenin teli var bende...

doğa hanımın tam adresini alabilirmiyim ben bulamadım yerini karşıyakada yarın gitmek istiyorum bilen varsa bana verebilirmi ? birde telefon numarası varsa onuda verebilirmisiniz teşekkürler şimdiden

doğa hanımın tam adresini alabilirmiyim ben bulamadım yerini karşıyakada yarın gitmek istiyorum bilen varsa bana verebilirmi ? birde telefon numarası varsa onuda verebilirmisiniz teşekkürler şimdiden

merhaba doğa hanımın yeri karşıyaka iskelesinden karşıya geçin, tersaneye doğru yürüyün öğretmen evini geçin orda monark cafe bar var hemen yanında metro otobus yazanesi var hemen karşısında kamil koç yazanesi var ordan girin bi 50 metre düz yürüyün orda zaten görüceksiniz bisikletçiler var cumhuriyet ilkokulu var hemen çaprazında kalıyor deniz kızı yada deniz atı akvaryum. telefon numarası var ama özel mesaj atmaya çalıştım atamadım mesaj sayımdan dolayı heralde ama yeri kolay rahat bulursunuz

arkadaşlar daha önce cookie de sonrasında gönül dostumda çalışan bir tamilla hanım vardı. şimdi kaybettim kendisini. bir yerlerde görürseniz ne olur yazın. kadın benim her şeyimi birebir biliyordu.

Mrb Tamilla Gönül Dostum dan Sonra Müjgan Cafe de başlamış ama sonra dan duyduğuma göre yine Gönül Dostum Cafe ye geri dönmüş ilgilenenlere duyurulur...:))

çok teşekürler buldum bugün gittim gerçektende inanılmazdı doğa hanım söyledikleri herşey mükemmeldi şiddetle tavsiye ederim resmen terapi gibi geldi bana

Mrb Tamilla Gönül Dostum dan Sonra Müjgan Cafe de başlamış ama sonra dan duyduğuma göre yine Gönül Dostum Cafe ye geri dönmüş ilgilenenlere duyurulur...:))

slmlar çok falcıya gittim ama bide bu tamillayı çok duydum onada gitmek istiyorum...ayrıca siz baktırdınızmı...bide bu gönül dostum nerde acaba...tarif edermisiniz...bide orayı deniyeyim...

Kızlar ,reklam sezonunumuz açılmış yine .Gülerek izliyorum.

üzüldüm. ben sitenize çok yeni üye olmuştum daha ilk mesajımın altına reklam yazmanız çok onur kırıcı ben tarih öğretmeniyim kimseye reklam yapma gibi bir vazifem olmadı olamazda. sadece gittim gördüm beğendim ayrıca umrumdada değil yani kimseyi pohpohlama gibi bir derdimde yok dediğim gibi googleda şansımı denedim yeni duymadığım ve hakkında güzel yazılan bir burası çıktı bir kaç kişi beğenmiş adresini öğrenmek için üye oldum sağolsun biride ricamı kırmamış tam adresini vermiş bende bulduktan sonra teşekkür ettim. yaptığım reklamı bende göreyimde bende güleyim gerçekten çok onur kırıcı bir itham bu... yakıştıramadım... galiba yanlış yaptım sadece adresi öğrenim birdaha gittiğim yer hakkında yorum yapmayıp buraya uğramamam gerekiyordu..

slmlar çok falcıya gittim ama bide bu tamillayı çok duydum onada gitmek istiyorum...ayrıca siz baktırdınızmı...bide bu gönül dostum nerde acaba...tarif edermisiniz...bide orayı deniyeyim...

Mrm ..
Tamilla hnm gönül dostumdayken baktırmıştım söyledikleri çıkıyor sadece tarihlerle ilgili biraz yanılma var gibi ama dedikleri çıkıyor..Arkadaşıma tarihleri tam tutturdu fakat bana tutturamadı...

Fal olayı aslında biraz beklentilerle alakalı ben terapi olarak görüyorum..psikologa veya psikiyatri ye vereceğimiz paranın çok aşağısın da bir rakamla motivasyon olma durumu diye düşünüyorum..Sonuçta herşeyi yaradan,bilen Allah ama iyi bir falcının da açıkcası dedikleri şeylerin çıkması da şaşırtıcı değil :)))

Gönül Dostum Kıbrıs Şehitleri cd de Erbil ayakkabı mağazası var onun yanında Müjdat Gezen tiyatro okulunun sokak içersin de sol da göreceksiniz hemen..

Kendinize iyi bakın ...

.çok çok teşekkür ederim mutlaka gidecem okadar met ettilerki...bide ona gideyim..uzun bakıyormuş doğrumu...teşekkür ederim tekrardan:

ENTERESAN YENİ BİRİLERİ ÜYE OLUYOR SONRA REKLAMLAR SONRA BİRİLERİ TEPKİ GÖSTERİYOR NASIL OLUYORSA FALCIDA BUNDAN HABERDAR OLUYOR SONRA BURADAN BİRİLERİNİ FIRÇALAYIP ÖZÜR BEKLİYOR NEDİR BU ŞAKAMI KIZLAR REK LAM LARRRRR :) BUNUN BAŞKA ADI YOK VE BENCE TEPKİ GÖSTERİLMESİ GEREKEN BİR DURUM EVET ŞİMDİ YOLU SEVGİDEN GEÇEN ARKADAŞLARIMI BU FALCIYI PROTESTO ETMEYE DAVET EDİYORUM BENCE BU SAATTEN SONRA BU KADININ ADININ BİLE BU SİTEDE GEÇMESİ YANLIŞ SEVGİLER

Ve bu arada yapacagım en son şey bir akvaryumcuda fal baktırmak hiç merak uyandırmamıştı bu saatden sonra bu yorumdan sonra hiçde merak etmiyorum

Bide kızlar yaptıklarıma ve yazdıklarıma dikkat etmedimya ben şimdi çok tırstım bu ak enerji olayından acaba çarpıyormu yada gıdıklıyor evet evet gıdıklıyor çünki ben çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…