İzmir'deki Falcılar

Hemen Angel'dan başlamak istiyorum,dediklerinin hiçbiri çıkmadı...tarihler tutmadı,sallamış da sallamış anladım...
YıldızAna dedikleri çıkmadı,vadeler şunlar bunlar geçti...
Destina vadeler tutmadı dedikleri çıkmadı...
Müjgan,murat,attılar da attılar...
Fatoş hanım evde birine kendiniz kapatın kahveyi komşunuza...baktırın daha ii,maalesef kadın hiç bişey bilmiyo...
Buket Enginar cafedki dediği hiçbirşey çıkmadı,bide hilal mi ne oysa o da bilmiyo,
Ayten hanım sevdam da idi o da bişey bilmiyo,,,
Burcu fiesta başarız...
fiesta canan bilemiyo..
Ravazza Ferda hem sinirli hem de zaten bişey bilemiyo..
Hülyam CAfe ebced...çok çok başarısız...para tuzağı...
Cafe dem batu kısmen bildi...
Asmaaltı Niko başlarda ii bakıyodu artık o da sallamaya başladı...
Sevdam sevda iki kere gittim ilk fena diğil çok uzun vadeli şeyler söyledi bilmiyrm..
Samyeli serpil,gidilmese de olur..
Asiye Telve..başarısız..
İşte ben de en son burdan okuyarak doğa hanımla tamila gittim,bilmiyorum şimdilik dedikleri çıkacak mı çıkmazsa ya da çıkarsa hemen yazarım....söylemek istediğim şey şu falcılar anı ve geçmişi biliyo gelecek sıfır benden demesi...

Zeyno'nun söylediklerine katılıyorum.Bu falcılar içinde en iyisi dediğim Sevda'nın bütün verdiği tarihleri tek tek takvime işaretledim notlar aldım bir tanesi bile tutmadı.Çok umutluydum isimleri bilerek olayları söyleyerek baktı geçmiş müthiş ama gelecek Allah'a ait hiç kimse bilemiyor.ÇOk fazla umut bağlamadan eğlencesine baktırmak lazım.

kesinlikle doğru olay aslında tamamen terapi. ben bugun tamilia hanıma gittim cok sıra bekledım ama amacıma ulastım gecmısı evet %70 bildi ama gelecek çok zor arkadaşlar gelecek için açıkçası saçmaladı, 2013te gri renkli araba sahip olacağımı söyledi ama benim ehliyetim bile yokki, olamazda çunku renk körüym bence bir falcı kahinde bulunmamalı, tavsiye vermeli aynı terapi yapar gibi o yüzden doğa hanımı çok beğendim tamam oda bağzı yerlerde saçmaladı ama önemli olan basınıza gelecekler karşısında tavsıye almak bence. doğa hanım terapisi çok iyi geldi o yüzden begendım ama reklamla suçlandım ayrı mesele... Tamilia hanımıda tavsiye ederim bu arada %99 falcıdan daha iyi ama genede benim tercihim doğa hanım enerjisi çok daha iyi geldi bana

ben siteye yeni üyeyim çözemedim daha bir şey sormak istiyorum tavsiye edeceğim biri var demişsin
eve de gelip bakım yapan kim o yaza mısın lütfen bana acil lazım

Bn bugün bir falcıya gidicem feride abla:) ewinde bakıomuş:)50tl bakalım bi ümit allah yardım etsin :) gerçi bnm aradığım farklı bişi:) eğer gzlse yazıcam burdan sizde gidin:) 3 te randewum :)

Falcıya gittim hem kahwe hem suya bakıo yani önünde duruyor kağıda yazıyor çoğu şeyi bildi 1.5 saat bakıyor fala gelecekle ilgili sölüo bişiler tabi allah bilir yalnız sewgilini unut dedi üzüldüm

merhaba bana özelden bilgielrini gönderebilir misiniz?

ben şu yıldız yükseltme işini yaptırdım sonunda :) fal baktıramadım hala ama nazar büyü ne varsa gitti bundan eminim çünkü ruh halim bile değişti.. he adamdan tavsiyeleri sizede söyleyeyim, evde adaçayı yakın bu bir, ikincisi üzerlik tohumu alın aktardan yakın birde bir kova suyun içine kaya tuzu atın sonra o kovayı tüm evin odalarında 2 şer sat bekletin odaların hepsi bitince suyu sokaga dökün.. o gece nasıl huzurlu ve pozitif geçiyor görün bu işlemi en az 2 ayda birkez yapın.. bana gönderdiği ise bir tılsım esma-ül hüsna ve ayetlerle yapılmış. safran felan yazılmış. evde bizimkinin bile havası değişti. :) falcı konusunu ise bi netleştirsek bende gidicemde kime gidicem anlamadım gitti. yıldız konusunu kopyalayamadım ama bu işte Yıldız Düşüklügü - Yıldız Yükseltme Çalışması - Maji Spiritualizm ve Kişisel Gelişim Akademisi

Bende arkadaşlarımla önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyoruz.Gittiğiniz ,memnun kaldığınız bir falcı önerir misiniz ? Bir şey daha sormak istiyorum.Tarot falı-kahve falı-su falı vs. hangisi daha iyi ve ne kadara bakıyorlar ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhba bence en iyisi, tarot su falına hiç ısınamadım bilmiyorum ama sevmiyorum. ben bugune kadar iki kişiyi beğendim tamilia hanımla doğa hanımı bence ikiside çok iyi ama benim tercihim doğa hanım kafe ortamı olmadığı için daha samimi geldi bana tavsiye ederim bende bu bikaç gün içinde dersimin olmadığı bir gün tekrardan gidicem 2. kez bakalım ilki süperdi ikincisi nasıl olucak onuda yazarım tekrar.

merhaba ben burda okuduklarımla doğa hanıma gittim çok negatiftim fakat çok olumlu bir enerjisi var hatta bugünüm bana uğurlu geldi..ona baktırdım gayet tatmin ediciydi fakat çok yoğundu taşınıyorum dedi tel nosunu verdi.aynı sokağın internet kafe varmış sonunda ordan sola dönülen sokağa geçiyormuş.
olumsuz geçen iş başvurumu söyledi fakat kasım ayında yeni bir iş hayatına geçiceğimi bu ayı atlatmam gerektiğini söyledi bir de erkek arkadaşımla aramdaki soğukluğun sebplerinden bahsetti slında daha çok farketmem gerekenlere odaklandı yaşam koçu gibi bişi kehanetten daha iyigeldi kasım ayında işe baslarsm yazıcam

Teşekkür ederim fikirlerin için.
Son kararımı verdim sanırım.Büyük ihtimalle bende Tamilia hanıma gideceğim.

Bugun telle aradım doga hanımı hazır okullar tatılken bayram oncesı baksın dıye ama telı cevap vermedı demek tasınıyorlarmıs bıdahakıne yenı yerıne gıderız artık. Gene karsıyakada bır ara sokakta meral cafe dıye bıryer var doga hanıma ulasamıyınca oraya gıttım fena degıldı kahve ve tarot baktırdım gelecekle ılgılı mantıklı seyler soyledı alternatıf olarak dusunulebılır tavsıye ederım gecmısıde gene baya bıldı

merhabalar hangi cafe ve nerede canım tarif edebilir misin?

doga hanım nerede bakıyor yerini bilen var mı?

Başka bıryere taşınmış doga hanım yenı yerını bende bılmıyorum lutfen bılen bırı yazsın yenı yerı nerde doga hanımın

Başka bıryere taşınmış doga hanım yenı yerını bende bılmıyorum lutfen bılen bırı yazsın yenı yerı nerde doga hanımın

ariana karşıyaka kamil koç ve metro firmalarının arasında bir sokak var o sokağa girdikten sonra okul önüne geliceksin az ileride akvaryumcu var kendisi orada ama sitede çok kırıcı yazılar yazılmış hakkında bu yüzden çok üzgündü ve sınırlı kişilere eski müşterilerime bakıcam demişti en son çok pozitif biri ama olumsuz birşey çıkarsa falında olanı da söyleyecek biri umarım aradığın kişidir

bugün akşam 8 gibi belki daha geç doğa hanımı aradım bana eski yerinden yani o sokaktan düz devam etmemi joker interneti görünce sola dönmemi söyledi, sola dönünce düz yürüdüm sağ kaldırımda 47 numara tabela yaptırmamış kırmızılı bir dükkan karşısında eski yerinde olduğu gibi kuaför var daha güzel işlek bi sokak hatta.

geçen gün baktırmıştım işin dışında söylediği şeyin bir kısmı olunca heycanlanıp gittim kapatmak üzereydi benim içn tarot kartlarını açtı saoğlsun.
yeni yeri de çok kolay aynı tariften biraz ilerleyip sola dönülüyor işlek çarşı sokağı ordanda çarşıya çıkılıyor dönüşte aynı yolu izlemdim
evet bidde yukardaki yoruma katılıyorum mesala bu yıl evlilik yok diyor örneğin ve yalanlara karnı tok olanlar için ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…