Zeyno'nun söylediklerine katılıyorum.Bu falcılar içinde en iyisi dediğim Sevda'nın bütün verdiği tarihleri tek tek takvime işaretledim notlar aldım bir tanesi bile tutmadı.Çok umutluydum isimleri bilerek olayları söyleyerek baktı geçmiş müthiş ama gelecek Allah'a ait hiç kimse bilemiyor.ÇOk fazla umut bağlamadan eğlencesine baktırmak lazım.
günaydınlar arkadaşım...vatikan falı bakan çok ama..ben geçen bi iranlıya baktırdım çok beğendim ...tavsiye ederim..
KıZlar siZe çok iyi bi falcı buldum abartmıyorum izmirde gitmediğim falcı kalmadı kadın izmirde yaşamıyor ama msn adresi ile 15 bakıyo kadın cahve içtik kızlarla hesap No vermişti internetten gönderdik parayı kahve içip kapatıp resmini gönderdik kadın iki gün önce karanlık bi yerde anlamışsanız üstünde pembe bi kıyafet varmış ağlarken bi dua ermişsin o kabul olacak dedi inş.bekliyorum ama ayrıldığım erkek arkadaşımın dönüceği saate kadar bildi ve döndü sana döndüğünde şu kelimeleri kullanacak dedi ve aynı kelimeler şaka gibi yaaa neyse şimdi diğer tomarca para harcadığım sahte falcılara üzülüyorum Aysel abla/yıldız ana başla da gitmem bi falcıya
Bende arkadaşlarımla önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyoruz.Gittiğiniz ,memnun kaldığınız bir falcı önerir misiniz ? Bir şey daha sormak istiyorum.Tarot falı-kahve falı-su falı vs. hangisi daha iyi ve ne kadara bakıyorlar ? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhba bence en iyisi, tarot su falına hiç ısınamadım bilmiyorum ama sevmiyorum. ben bugune kadar iki kişiyi beğendim tamilia hanımla doğa hanımı bence ikiside çok iyi ama benim tercihim doğa hanım kafe ortamı olmadığı için daha samimi geldi bana tavsiye ederim bende bu bikaç gün içinde dersimin olmadığı bir gün tekrardan gidicem 2. kez bakalım ilki süperdi ikincisi nasıl olucak onuda yazarım tekrar.
selam benim tavsiye edeceğim birisi var bizde dün baktırdık kahveye bakıyor ama kağıdada birsürü şeyler yazıyor valla çok uzun baktı çok bildi tabii bakmak işi biraz kişilerle ilgi bize çok iyi baktı istersen kafe gidiyorsun bize dün eve geldi numarasını verebilirim
tamila hanıma ben de baktırdım enerjisi güzel,çıkıyo mu bilemicem bekleyip görücez,doğa hanıma da baktırdım o da fena diğildi bakalım söyledikleri çıkıyo mu ona da bakıp görücez,hanımlar siz burda reklam mı yapılıyo acaba diye tartışmalarnı boşverin bence esanscım haklısın reklam doğru diğil,sen açık yüreklilikle fikrini ortaya koymuşsun ama bi de şöyle düşün zaten bugüne kadar gittiğimiz falcıların kaçı herşeyi biliyo ya da bişeyi biliyo,reklam bile olsa bi kaç kişi zaten gelip burda yazar beğenmediğini,
mesala ben yazarım,benim sürekli gittiğim falcılar bile bi süre sonra saçmalamaya başladı... bence artık akılımızı başımıza toplamanın zamanıı geldi falciya malcıya gitmeyelim ya da en azından ben öyle yapıcam,kapanışı yaptım,kahve bile içmeyi düşünmüyorum,beklenti içinde umutlarının kırılması kötü çünkü... Bişeyi istiyosak allahtan isteyelim oluyosa da vardır bi hayır olmuyosa da vardır bi hayır diyelim geçelim...yine de fal baktıranlara saygı duyarım sizlere başarılar diliyorum,bana bakanlardan bişey çıkan olursa yazarım buraya.. bi de bişey bi falcıya bi kere baktırın,bi daha da baktırmayın sanki ilk hep iyi...
Başka bıryere taşınmış doga hanım yenı yerını bende bılmıyorum lutfen bılen bırı yazsın yenı yerı nerde doga hanımın
slm bende iş yerindenden aradım öyle gittim...sabah 11 de başlıyormuş akşamda 8 en fazala 8.30 za kadar ordaymış...iranlıymış bu ama bi dene bakalım inşallah memnun kalırsın...kendinize iyi bakın by by...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?