Mrm ..
Tamilla hnm gönül dostumdayken baktırmıştım söyledikleri çıkıyor sadece tarihlerle ilgili biraz yanılma var gibi ama dedikleri çıkıyor..Arkadaşıma tarihleri tam tutturdu fakat bana tutturamadı...
Fal olayı aslında biraz beklentilerle alakalı ben terapi olarak görüyorum..psikologa veya psikiyatri ye vereceğimiz paranın çok aşağısın da bir rakamla motivasyon olma durumu diye düşünüyorum..Sonuçta herşeyi yaradan,bilen Allah ama iyi bir falcının da açıkcası dedikleri şeylerin çıkması da şaşırtıcı değil :)))
Gönül Dostum Kıbrıs Şehitleri cd de Erbil ayakkabı mağazası var onun yanında Müjdat Gezen tiyatro okulunun sokak içersin de sol da göreceksiniz hemen..
Kendinize iyi bakın ...çok çok teşekkür ederim mutlaka gidecem okadar met ettilerki...bide ona gideyim..uzun bakıyormuş doğrumu...teşekkür ederim tekrardan:)
Teşekkürler tarif için Tamillayı bende denemek istiyorum umarım memnun kalırım başka gidenler var mı arkadaşlar?
Nerdslm arkadaşlar....bende iranlıya baktırdım arkadaşlarımıda gönderdim...gerçekten iskambilde süper adı vatikan falıymış...arkadaşlarımda kahve baktırmış ondanda memnun kalmışlar hemde uzun bakıyor...tavsiye ederim ...ben biraz zaman geçsin tekrar gidecem...sevgiler..
daha önce daısyde çalışan fundayı arıyorum bılgısı olan varmı
daha önce daısyde çalışan fundayı arıyorum bılgısı olan varmı
arkadaşlar doğa hanıma haksızlık ediyosunuz.ben kendisine gittiğimde bi forum sitesinden yerini öğrendiğimi söylemiştim.o da şaşırdı hiç haberim yok demişti.hatta fal baktırmaya gelenler oluyo nerden bulup geliyolar diyodum demişti.kaldı ki böyle ucuz bi numaraya kalkışacağını da sanmıyorum.zaten kendi dükkanı var hocalık da yapıyor kendisini seven tanıyan müşterileri de gidiyorlardır fala.lütfen bilmeden konuşup insanların günahını almayalım.ayrıca ben de dahil olmak üzere annem kuzenim kardeşimin arkadaşları yani ona baktıran tüm tanıdıklarım falından çok memnun kalmıştı.aranızda pek bilemiyo diyenler olmuş.fal işi enerji işidir.herkes herkese bakamayabilir.bi insanı yargılamak bu kadar kolay değil.ayrıca haddimiz de değil.üyelik tarihime bakanlar doğa hanımın reklamını yapmak için üyelik almadığımı anlayacaklardır.
Sizin falcınıza eski çalıştığı yerdeyken ,Müjgan 'dayken arkadaşımla gittim .Bu bir tarz olabilir.Eleştirmek için değil durum tespiti olarak söylüyorum ; düşüne düşüne bakmıştı falımızı.Belki 8 en fazla 10 dakika zaman ayırmıştı.Zaten 1-2 dakika da kart karıştırma ve seçmeyle geçer normalde .Toplam konuşma süresini 4-5 dakikaya toplayabiliriz.O zaman bu falcıya kötü demedik ama etkilenmedik de.Onunla ilgili bir kaç gün önce yazdığım yorum ise şu :arkadaşıma eskiden 5 dakika baktığı falı yeni yerinde 15 dakika bakmış.Söylediklerinin yarısı (hepsi değil) yüzeyselmiş (yani yarısında ayrıntıya girmemiş ama diğer yarında girmiş).Boş değil ama etkileyici de değil.Falına biçtiği fiyat makul . Daha net yorumlar için falını geliştirirse iyi olur ' gibi yapıcı bir eleştiri de eklemişim.İşte 3 kşi gözükse de bence en fazla 2kişinin hop oturup hop kalktıkları yorumum bu.
O fal samimiyetle mi eleştiriliyor ya da rakip falcının kendisinin ,yakın akraba ,kanka ya da paydaşlarının karalamaları mı veya o falcının beğenilmesi gerçek mi yoksa onu bu yerlere göklere koyamamalar,ayarı kaçmış hormonlu güzellemeler 'ben valla müşterisiyim maskesi' altında
falcının kendisi ,yakın ailesi,paydaşı ya da kankası tarafından mı yapılıyor? bu siteyi uzun süredir takip eden ve zekası normal olan bir çok kişi tarafından anlaşılıyordur.
2 ay kadar önce bir başka x falcı için ,'dolu dolu bakma tarzını sevdim.Yakın gelecekle ilgili bir iki ufak tefek şeyi de bildi.Faldan beklentim buydu .Harika , süper demiyorum ama şimdilik denenebilir diyebilirim' demiştim.Bir iki arkadaş bu falcıyı beğendi bir ikisi de beğenmedi..Hatta samimiyetine inandığım bir üye beğendiğim falcı için' çok kötüydü ,saçmaladı ,berbattı' tarzı yorumlar yazdı.Saygıyla ,anlayışla karşıladım ,tabii hayal kırıklığına uğramasına üzüldüm ama o üyeye sinirlenmedim,alınmadım , yorumlarının samimiyetini sorgulamadım.Herhangi bir karşı yorum yazmadım .Benim beğendiğim falcıyı sen nasıl olur da beğenmezsin diye tepinmedim .Sizin beğendiğiniz falcıyı beğenmedim diye bana da söylediğiniz laflara bakalım (aynen sizin sözlerinizle yazıyorum) " falan falcıya haksızlık ediyorsunuz, bilemiyo demişsinz insanı yargılamak bu kadar kolay değil (zannedersin ki falı değil falcının kişiliğini yargılamışım !),günahını almayın ,bilmeden konuşmayalım(en son yazdığınız da şu) haddimizi bilelim !!! aslında denmek istenen ; hak yiyorsun(uz),bilemiyor diyemezsin(iz),yargılayamazsın(ız)bilmiyorsun(uz),konuşuyorsun(uz) günah işliyorsun(uz),haddini(zi) bil(in) !!!
Hatırlatmakta fayda var. Burası falcılar,fallar,falcıların tarzları ,müşteriye tutumları,fal ücretleri ile ilgili olumlu ya da olumsuz yorum ya da eleştiri yaptığımız bir platform.Falcılar formunda doğal olarak bizden beklenildiği üzere bir yorumda bulundum.Yaptığım çok sert denilemeyecek üstelik yapıcı eleştiri karşısında sizin yaptığınız ,tepeden bakmak ve kişiliğimi yargılamak .Falcılar topiğinde hangi konuda yorum yapmamı isterdiniz ?Dikiş nakış ,yemek, moda , çocuk bakımı , kozmetik ,sağlık ,spor ,hukuk ?
Mecbur muyum ben sizin beğendiğiniz falcıyı beğenmeye , övmeye, sırtını sıvazlamaya ,inanmadığım şeyleri söylemeye ? Sizin beğendiğiniz falcı müthiş , süper, huhuu ,hiç böylesini görmedim dersek doğruyu ,gerçekleri söylemiş oluyoruz.Tersini söylersek ya da en azından sizin kadar beğenmezsek , beğenmeyen kişinin kişiliğini bir güzel yargılama hakkınız doğuyor öyle mi? Ne hadle had bildirmeye kalkıyorsunuz ?
Siz en iyisi bir otorite,bilirkişi,uzman olarak, benim/bizim yorum ,eleştiri yapma kriterlerimizi belirleyin.Önce sizden icazet ya da vize alalım.Sonra sizin istediğiniz gibi uygun adım yorumlar,eleştiriler yazalım , pardon övgüler düzelim.Sizin gibi düşünen 2 ya da aynı bir kişiye de soralım önce ,yanlış bir şey olmasın .
Bir de sevgili falcınıza haksızlık edildiğini ,kendisinin forumdan hiiç haberi olmadığını !!! belirtmişsiniz( doğruyu söylediğinden ne kadar da eminsiniz).Bununla da yetinmeyip falcınızın ucuz reklam peşinde olmadığını sandığınızı da söyleyebilmişsiniz .Farkında mısınız mesajınızı yazdığınız aynı sayfanın 15 cm üstünde (şu anda yok,kaldırılmış) falcınızın sizden önce yazdığı kocaman reklam panosu duruyordu, sayfanın üçte birini kaplayan mesajını görmediniz mi ? görüp okumadınız mı ? okuyup anlamadınız mı?Kadın uzun uzun fotoğraflı adresli methiyeli reklam yapmış .Siz ondan sonra gelip bir kaç mesaj altına bu kişinin ucuz reklam peşinde olduğunu sanmadığınızı yazabilmişsiniz :O
Ucuz reklam numaralarına girmeyecek olan falcınız sayfanın üst tarafında yazdığı mesajında bir güzel açık net yüzünü gösteren gerçek fotoğrafını avatarına döşemişti.Niki şu anda fal baktığı ,yeni açtığı dükanının adıydı.Başlığa da 'güneş balçıkla sıvanmaz' demişti .Yani kendisinin ne muhteşem ve başarılı olduğunu ima ediyor ,pardon açık açık söylüyor.Sonra uzuun bir mesaj.Yarısından fazlası kendini övmeler ,kendikendini methiyeler ne kadar üstün bir falcı ,ne kadar özel bir insan olduğu hakkında .Tabii arada bana da yukarıda onunla ilgili yaptığım eleştiriye karşı hakaretler savurmayı da ihmal etmemiş reklam sayfasında . Yolu da sevgiden ,ışıktan ,ak enerjiden geçiyormuş bu arada bana öfke,nefret kusarken .Nasıl bir ak enerjiyse, sevgiyse artık .Çin malı bir ak enerji olmalı :)Reklam broşürünün sonunda da belki gözden kaçar da görülmez,ne olur ne olmaz diye fal baktığı dükkanın adresini kocaman harflerlle yazmış!!!
Size son bir şey daha söyleyeyim; reklam yapmaz dediğiniz falcınızın o fotoğraflı,dükkan isimli ,açık adresli ,kendi uzuun uzuun övdüğü o mesajı niye kaldırıldı ? Reklam yapmaya çalıştığı için.Üyeliği niye iptal edildi? Reklam amaçlı üye olduğu için.
Arkadaşlar Tamila'ya gittim,hakikaten dolu bir fal baktı;işe geç kaldım hatta :26: ama olsun.İskambil kağıdıyla baktı.Yanıldığı şeyler de oldu ama birçoğundan çok daha iyi olduğu kesin..Bir takım tarihler verdi,umarım tutar.Hele bir tanesi olursa ooooo çocuk sevindiririmDestina ile uyuşan şeyler de söyledi.Yine ihtiyaç hissedersem herhalde Tamila'ya giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?