İzmir'deki Falcılar

Arkadaşlar doğa hanım'ın baktığı yer nerede ya da telefon numarası varsa biri tarif etse?

Yarın Doğa hanım'a gideceğim..Bugün çıkamadım evden..Eğer o müsait değilse Müjgan cafedeki tülin hanıma gitmeyi düşünüyorum...İkisine de giden arkadaşlardan yorum yapmalarını bekliyorum..Hangisi daha iyi bakıyor acaba???

Arkadaşlar doğa hanım'ın baktığı yer nerede ya da telefon numarası varsa biri tarif etse?

Teb bank sok. girişinden sonra ilk sağa dönülen sokakmış..iskelenin karşısı oluyor sanırım..Ben de burdaki yorumlardan kendisinin bir akvaryum dükkanı olduğunu öğrendim..dükkanın adı yorumlarda geçmiyordu ama deniz li birşey olduğu syleniyordu..bende googleye deniz akvaryum kyaka yazdım..arattım,face sayfası çıktı karşıma..oraya girdim orda adresi benim üstte yazdığım gibi vermiş..dediğim gibi yarın gideceğim.müsait değilse tülin hanıma geçmeyi düşünüyorum...ikisine de gidenler varsa,kıyaslama yaparlarsa sevinirim..

denizkızzı akvaryumdu sanırım.

Daisy Funda'yı bulmalıyım kızlar, şimdi hangi cafededir.. Efsunda bahsedilen Funda o mudur??
İş ile ilgili beklemediğim bi gelişme var verdiği vadeden sadece 14 gün geçti :)) tekrar gitmek istiyorumm..

Evet şuan Efsunda bakıyor Funda.

Peki Efsun Kafe hangisiydi kızlar? Boncuklu Deli'nin çalıştığı mı? Kusura bakmayın ama zamanım çook kısıtlı olduğu için tekrar sormak zorunda kaldım

Angela gittim sıkıldığım zamanlar gidiyorum çok pozitif geliyor,benim düşüncelerimin ne olduğunu,arkadaşımın düşüncesini yapmak istediklerini ve onla uğraşan kişinin isminin içinde geçen harfi,nasıl karakterde olduğunu,kardeşim yakında bir sınava girecek onu falan söyledi.Hem sohbet,hem dertleşme,hem fal Angel iyi geliyor bana

pekçok falcıya gittim. sonunda şu kanıya vardım. kafede bakanlar çok güvenilir değil. kendi mekanında bakanlar daha fazla odaklanıyorlar. bana bakanlardan en çok onlardan memnun kaldım.
serkan, doğa,gül... üçüde aynı şeyi söyledi. başkada falcıya gitmem. yılbaşını bekliyorum. bakalım ne olacak? o zaman yazarım.

Merhabalar tekrar..sizlere Doğa hanıma gideceğimi söylemiştim..nihayet dün yerini buldum..aslında çok kolaymış benim şaşkınlığım olsa gerek bulamamak Neyse dün gittiğimde çıkmak üzereydi,bugüne randevulaştık...çok şeker bir kız..27 yaşında..ben tarota böyle bakıldığını bilmiyordum...resmen 1 saat hiç sıkılmadan baktı tarota ..ilk söylediği kelime benim şok olmama yetti zaten..hiç bilinmedik bir durumumu direk pat diye söyledi...geçmişimi her ayrıntısına varana kadar bildi..şu anla ilgili de pek çok şey söyledi...ve doğruydu..geleceği sordum geleceğini göremiyorum enerjin çok yüksek benimkinin bile üzerinde oraya erişemiyorum ama istersen şöyle bir çözüm bulalım,tuttuğun kişinin tarotunu açarsak sana daha iyi bilgiler verebilirim dedi.çünkü bana söylediği birçok şey erkek arkadaşımla ilgiliydi.. gelecekle ilgili onun enerjisine daha rahat ulaşıyorum ona da bir bakalım dedi..çok mutlu oldum tabii...ve orada beni daha rahat analiz etti...geleceğimizi ve beni ona baktığı tarot sayesinde görebildi..ve inanın boş konuşmuyor..görmediğine görmedim diyor..birşey sorduğunda eğer emin değilse ki bu 2 soruda oldu seni umutlandırmak istemem net birşey söylemek istemiyorum diyor..ama hemen hepsine de cevap veriyor...ben çok iyi buldum kendisini..çok hoşsohbet,insan kendini rahat hissediyor onun yanında..kesinlikle gitmenizi öneriyorum...terapi gibi birşey oldu bugün bana..net gördüğü 2 ay bilemedin 3 ay sonrası...ondan sonrası için birşey diyemem,her an yıldızlar,enerji vs değişebiliyor..hiç olmaz dediğin birşey bir bakıyorsun o andaki bir enerjiyle birden değişebiliyor..o yüzden gelecekle ilgili çok uzun vadede birşey söylemem dedi..bu da güzeldi..en son çıkarken içtenlikle teşekkür ettim..sağolsun sohbete bile gel,oturur muhabbet ederiz dedi..çok dolu ve bilgili bir kız..ben çok tuttum..hatta,ben ''sana o zaman gelecekle ilgili daha net şeyler için tekrar geleceğim ne zaman geleyim diye sordum..verdiği cevap da şu oldu..''ben olsam senin yerinde bir daha gelmem.kader kartın çok iyi çıktı,bence bozma onu dedi...burada da tam not aldı...en azından para peşinde değil..zaten o kadar dil döktü,tüm sorularıma cevap verdi tam 1 saat boyunca..aldığı para da sadece 10 TL....gerçekten tavsiye ediyorum..

Bu arada daha önceki yorumları okudum doğa'yla ilgili...inanın reklam yapıyor diyenleri ağzım açık okudum..ben kendisini hiç tanımam..şu anda onun reklamını da yapmıyorum(eğer reklam yapıyor diyenler olursa diye yazıyorum)sadece sizlere buradan bir katkıda bulunmak, bir alternatif sunmak istedim hepsi bu..ayrıca 2 gün önce doğaya gideceğimi ve sonucu da sizlerle paylaşacağım söylediğim için yazıyorum bunları..Ben son kez yineliyorum...giderseniz pişman olmayacaksınız..hepinize güzel mutlu sağlıklı günler diliyorum..sevgiyle kalın..:80:

lay lay... ben ikisine de gittim... şimdi önce Tülin hanımdan bahsediyim gerçekten çok ii karakter analizi yapıyo,mevcut durumu çok iyi anlatıyo hatta şaşırtacak derecede ilk defa gittim ve beğendim gelecek çıkkcak mı bilmiyorum... Doğa hanıma da bi kere gitmiştim onu da beğenmiştim,enerjisi güzeldi onun da dediklerini beklmedeyim bana uzun vadeler verdiler çıkarsa ya da çıkmazsa burdan yazarım..ikisini de deneyebilirsin..

slm ben yeni katıldım foruma ....acil olarak izmirde yada yakın çevrede dini hoca arıyorum...çevremde çok söyledler ama çekindiğim için ve tanıdık olmadığından gitmedim.başta allah rızası için ve kötülüğe maruz kalmışlara derman olabilecek olması önemli.diğer şarlatanlarla işim olmaz...lütfen yardım edin...

Zeynoooo....Tülin'e ve Doğa'ya ne zaman gittin?Verdikleri tarihler ne zaman doluyor?Olup olmadığını bana yazarsan çok sevinirim...Ben de tüline gidemedim henüz..Doğa ile enerjim tuttu,falından da çok memnun kaldım..O yüzden kararsızım..Ama Tüline de gitsem mi diyorum??Bakalım aynı şeyleri söyleyecek mi o da ??Ne dersin?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…