Arkadaşlar doğa hanım'ın baktığı yer nerede ya da telefon numarası varsa biri tarif etse?
Teb bank sok. girişinden sonra ilk sağa dönülen sokakmış..iskelenin karşısı oluyor sanırım..Ben de burdaki yorumlardan kendisinin bir akvaryum dükkanı olduğunu öğrendim..dükkanın adı yorumlarda geçmiyordu ama deniz li birşey olduğu syleniyordu..bende googleye deniz akvaryum kyaka yazdım..arattım,face sayfası çıktı karşıma..oraya girdim orda adresi benim üstte yazdığım gibi vermiş..dediğim gibi yarın gideceğim.müsait değilse tülin hanıma geçmeyi düşünüyorum...ikisine de gidenler varsa,kıyaslama yaparlarsa sevinirim..
efsun cafe hangisi alsancakta olan mı
denizkızzı akvaryumdu sanırım.
Daisy Funda'yı bulmalıyım kızlar, şimdi hangi cafededir.. Efsunda bahsedilen Funda o mudur??
İş ile ilgili beklemediğim bi gelişme var verdiği vadeden sadece 14 gün geçti :)) tekrar gitmek istiyorumm..
Adresinde denizyıldızı diyor...
ben gittim.. forumda abartılanlardan olduğunu düşünüyorum.. Dediklerinden çıkan hiç olmadı, iyi enerji de almadım kendisinden..
sen de benim gibi düşünüyorsun. murat ilk defasında bakıyor. sonrasında sallıyor. sadece bir defa gidilecek birisi.
Peki Efsun Kafe hangisiydi kızlar?Boncuklu Deli'nin çalıştığı mı? Kusura bakmayın ama zamanım çook kısıtlı olduğu için tekrar sormak zorunda kaldım
Yarın Doğa hanım'a gideceğim..Bugün çıkamadım evden..Eğer o müsait değilse Müjgan cafedeki tülin hanıma gitmeyi düşünüyorum...İkisine de giden arkadaşlardan yorum yapmalarını bekliyorum..Hangisi daha iyi bakıyor acaba???
Kızlar şu naciyenin telefonunu adresini lkametgahını bilen yokmı hic
lay lay... ben ikisine de gittim... şimdi önce Tülin hanımdan bahsediyim gerçekten çok ii karakter analizi yapıyo,mevcut durumu çok iyi anlatıyo hatta şaşırtacak derecede ilk defa gittim ve beğendim gelecek çıkkcak mı bilmiyorum... Doğa hanıma da bi kere gitmiştim onu da beğenmiştim,enerjisi güzeldi onun da dediklerini beklmedeyim bana uzun vadeler verdiler çıkarsa ya da çıkmazsa burdan yazarım..ikisini de deneyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?