- 22 Şubat 2011
- 81
- 33
- 88
fal falan değilde gerçekten problemleri olan arkadaşlar benim tanıdığım biri var size yardım edebilir ama fal falan değil yani.
fal falan değilde gerçekten problemleri olan arkadaşlar benim tanıdığım biri var size yardım edebilir ama fal falan değil yani.
slm ben yeni katıldım foruma ....acil olarak izmirde yada yakın çevrede dini hoca arıyorum...çevremde çok söyledler ama çekindiğim için ve tanıdık olmadığından gitmedim.başta allah rızası için ve kötülüğe maruz kalmışlara derman olabilecek olması önemli.diğer şarlatanlarla işim olmaz...lütfen yardım edin...
benim o dediğiniz şekilde birine ihtiyacım var özel msj atamıyorum siz özelden msj atarsanız mailizi size dönebilirim tesekkür ederim
size bu konu ile ilgili dönüş yapan olursa benıde bilgilendirir misiniz ? teşekkürler
evet. orada bir de gülay var. ona da baktırmıştım.fena değil.
Zeynoooo....Tülin'e ve Doğa'ya ne zaman gittin?Verdikleri tarihler ne zaman doluyor?Olup olmadığını bana yazarsan çok sevinirim...Ben de tüline gidemedim henüz..Doğa ile enerjim tuttu,falından da çok memnun kaldım..O yüzden kararsızım..Ama Tüline de gitsem mi diyorum??Bakalım aynı şeyleri söyleyecek mi o da ??Ne dersin?:44:
Zeynoooo....Tülin'e ve Doğa'ya ne zaman gittin?Verdikleri tarihler ne zaman doluyor?Olup olmadığını bana yazarsan çok sevinirim...Ben de tüline gidemedim henüz..Doğa ile enerjim tuttu,falından da çok memnun kaldım..O yüzden kararsızım..Ama Tüline de gitsem mi diyorum??Bakalım aynı şeyleri söyleyecek mi o da ??Ne dersin?:44:
merhabalar biz doğa hanıma gitmek istiyoruz ama yerini bulamadık bize ayrıntılı olarak tarif edebilir misiniz?sanırım belirli bir dükkan yok nasıl bulabiliriz.şimdiden teşekkürler
Gönderdim mesaj kutusuna bakın.
aynalı emeli'in nosu bende var isteyenler özleden mesaj atsın göndereyim
Hazır falcilar konumuzken bende birkaçı ile ilgili fikrimi söyleyeyim.
Cafe Cookie Sevgi= Açıkcası bazı seyleri bildi ama öngörüler konusunda başarısız. Ama iyi terapi.
Cafe Daisy Mujgan = Malum Mujgan İzmirde ünlü ilk gittiğimde bana yapma dediği şeyi yaptım pişman oldum. En son 15 gün önce gittim. Öngörüleri oldu zamanı bekliyorum. Bakalım. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Tanıdığım 2 kisi gelecekle ilgili söylediklerini yaşadı. Ama bu site genelde ondan memnun değil. Ben bu konuda rotr biraz.
Altindag YildizAna= Ben evine gidince önce biraz tedirgin oldum. İyi bir teyze. Bana şimdiki zaman ve geçmişle ilgili söyledikleri birebir doğru ama gelecekle ilgili söyledikleri tarihler çıkmadı. Belki de zamanı var daha. Yorumsuzum.
Karsiyaka'li Türkan= Tam bir fiyasko!
Karsiayak'daki Ravazza Cafe= Cafe de fal bakan şarisin bayan bence tamamen hatta iğrenç ötesi fal bakıyorum. Cevremdeki kim baktirdiysa sallamış. Paranizi bosuna yatırmayın bu kadına.
Ama bunların dısında, Aynali Emel ve özellikle Falci Nigar cok merak ediyorum.
Falci Nigar bir kere aradım 3 gün sonraya randevu verdi cok yogunmus. Ama bende is yoğunluğumdan denk getiremedim. Ama geleceğe dair fal baktığını ve memnun kalan insan cok diyorlar.
Yarın fırsat olursa Destinayi deneyeceğim. Bakalım..
ben ilk ve son kez gittiğimde de hiç iyi bakamamıştı.karar ver ne yapcağına sonra gel yine bakarız demişti
canım özelden mesaj hakkım yok burdan yazıyorum...bana yazdığın kişiye sen gittinmi.iyi birimi bilgi verirsen sevinirim...
yazdım canım özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?