İzmir'deki Falcılar

fal falan değilde gerçekten problemleri olan arkadaşlar benim tanıdığım biri var size yardım edebilir ama fal falan değil yani.

benim o dediğiniz şekilde birine ihtiyacım var özel msj atamıyorum siz özelden msj atarsanız mailizi size dönebilirim tesekkür ederim

fal falan değilde gerçekten problemleri olan arkadaşlar benim tanıdığım biri var size yardım edebilir ama fal falan değil yani.

benim o dediğiniz şekilde birine ihtiyacım var özel msj atamıyorum siz özelden msj atarsanız mailizi size dönebilirim tesekkür ederim

arkadaşlar falcı değilde kötü şeyleri bozmak ile ilgili yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olanlar özelden bana maillerini atabilir mi ben sizlere dönerim. özel msj hakkım yok. Teşekkür ederim. Önemli olmasa buraya yazmazdım..

size bu konu ile ilgili dönüş yapan olursa benıde bilgilendirir misiniz ? teşekkürler

evet. orada bir de gülay var. ona da baktırmıştım.fena değil.

ben bu gün fatoşa gittim bu gülay hanım daha öncede polat kafedeymiş bir ara ayrılıp efsuna gitmiş şimdi tekrar polata başlamış daha önce baktırmıştım fena degildi hafta içi bir gün tekrar denemeyi düşünüyorum bu arada isimsiz hoca kim bir yakınımın ihtiyacı var kız uyuyamıyor korkuyor banada özelden msj atarmısınız ? bu arada tülinede uzun zamandır ugrayamadım bir ara onada gitmeliyim burada okuyunca fark ettim ona gitmedigimi

merhabalar biz doğa hanıma gitmek istiyoruz ama yerini bulamadık bize ayrıntılı olarak tarif edebilir misiniz?sanırım belirli bir dükkan yok nasıl bulabiliriz.şimdiden teşekkürler

lay lay ikisine de çok yakın zamanda gittim,verdikleri tarihlere daha var aynı konuda ikisi farklı şeyler söyledi,tarih konusunda... çıkarsa yazıcam zaten ama hangisi daha iyiydi dersen sanki Tülin daha iyiydi,ben de merakla bekliyrm sonuçları mesele Tülin çok ii karakter analizi yaptı geçmişi ii bildi benim nasıl bi insan olduğumu çok ii anlattı karşımdaki insanları çok ii tarifledi tıpkı onun dediği gibi insanlar detay verdi,tarih vermedi zaten ama Doğa tarih verdi yılbaşına kadar,Tamila'ya gitmiştim o da tarih verdi aynı tarihi. benim söyledikleri konu ile ilgili hiç ümidim yok ama çıkarsa ben burdan yazarım gelişmeleri zaten çıkmazsa da yazıcam herkes bilgilensin diye...

İkisine yakın zamanda gittim.Aynı konuda biraz farklı şeyler söylediler...Hangisi daha ii dersen sanki Tülin hanım daha ii gibi,ii karakter analizi yapıyo geçmişi ii bildi,gelecekle ilgili şeyler söyledi bakalım çıkacak mı belirsiz doğa yılbaşına kadar tarih verdi bakalım çıkarsa ya da çıkmazsa ben burdan yazarım zaten konuyla ilgili benim hiç umudum yok ama Tamila da bu konuda aynı şeyi söyledi...bakalım görücez..

Bi de ben çok fazla falcıya gittim hatta Ankara'da bile bir çoğuna gittim,birinin dedikleri çıkıyo ama öyle kağıda filan yazmadığım için bilmiyorum kimin dediğinin çıktığını:)

Bi de Doğa hanımla bişey daha söylym bana dediki sen şifa almışsın, ben bir süredir reiki yapıyorum ve şifa enerjisi alıyorum bunu çok falcı bilemedi mesela bence hepsinin yoğunlaşabildiği farklı bir konu var... Tülin'i de deneyebilirsin yalnız şu bir gerçek bu isimler Kemeraltı falcılarından daha ii..

Bi de Doğa hanımla bişey daha söylym bana dediki sen şifa almışsın, ben bir süredir reiki yapıyorum ve şifa enerjisi alıyorum bunu çok falcı bilemedi mesela bence hepsinin yoğunlaşabildiği farklı bir konu var... Tülin'i de deneyebilirsin yalnız şu bir gerçek bu isimler Kemeraltı falcılarından daha ii..[/QUOTE]

İlgine çok tşk ederim zeynooo.. Evet gelişmeleri paylaşırsın bizlerle...Merakla bekliyorum ben şahsen Ayrıca benim de bu ay içinde beklediklerim var Doğa hanım'ın dediklerine göre..ben de paylaşacağım çıktı yada çıkmadı diye..Tülin Hanım'a da en kısa sürede gitmeyi düşünüyorum...Ben de aynı fikirdeyim seninle(sanki bizim bu taraf daha makul şeyler söylüyor mu ne )..Çok falcıya gitmedim 3 taneydi gittiklerim..ama Doğa hanım daha güven verici geldi bana :44:

merhabalar biz doğa hanıma gitmek istiyoruz ama yerini bulamadık bize ayrıntılı olarak tarif edebilir misiniz?sanırım belirli bir dükkan yok nasıl bulabiliriz.şimdiden teşekkürler

Ben şöyle buldum...Ksk iskelesini arkana al,postane sokağına gir..dümdüz uzun bir sokak geliyor zaten karşına...sokağı bitir..hemen sağa dön...kırmızılı dükkan...

Gönderdim mesaj kutusuna bakın.

cok tesekkurler mesajını yenı gordum en kısa zamanda gıdıcem bakalım.

Bu arada bencede kskdakıler kemeraltı ve alsancaktan kesınlıkle daha ıyıler hemde bana yakınlar :) ozellıkle doga hanımı bende cok tuttum soyledıklerı cok etkıleyıcı

aynalı emeli'in nosu bende var isteyenler özleden mesaj atsın göndereyim

Sevgili Missdance,dün gece eski bir forumda etkili bir hocadan bahsettiğinizi okudum. Her elimi attığım iş kuruyor,çevremi bile etkilediğimi düşünüyorum bazen Özelden bana o hocanın adını numarasını verebilir misin rica etsem? Hayat işkenceye döndü benim için bir de falcı Nergiz Hanımın iyi olduğunu hala düşünüyorsanız onun da numarasını alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler

Dün gece Müjganla ilgili yazılanları okuyordum...Son söyledikleri konusunda hiç ümidim yok. Ama o kadar içten baktı ve ısrar ettiki..söylediklerine de inanasım var. Senin yazdıklarını görünce biraz mutlu oldum ne yalan söyliyeyim.. Zamanı bekliyorum demişsin..Çıktı mı peki son söyledikleri? :)

yazdım canım özelden

aradım cnm bende çok saol.haftaya pazartesi gidicem.bakalım inş iyi olur herşey.çok saol yardımın için allahım ne muradın varsa versin:)başımdaki olayı anlatmayı isterdim ama özelden msj hakkım yok.ama sonuç verirse sayende bir yuva kurtulucak diyebilirim...çok teşekkürler....

kızlar bayramda bir arkadaşımla kahve içtikten sonra hadi fal baktıralım dedik
ordaki çocuğun yönlendirmesiyle rasgele birine fal baktırdık
meğer katinaymış bize bakan
sizlerden okumuştum daha önceleri o bayanı
neyse hatun bana dediki, biriyle karşına çıkacak ama aranızda bir fark olacak
ya uzaklık farkı
ya doğu-batı farkı
yada mezhep farkı
nitekim cuma günü çıktı biri karşıma ve gerçekten bir fark da var aramızda
başka ne dediğini hatırlamıyorum zaten

birde diğer arkadaşımın abisinin adını söyledi direk, aileden biri diyerek
o an ikimizde böle olduk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…