İzmir'deki Falcılar

Kızlarrrrr cocukların sınav donemıydı gıremedım nezamandır. Gecen alsancakta sık kafemdıye bıyerde melek hanım dıye bırıne baktırdım ıyıydı tavsıye ederım bıraz kısa bakıyor ama tavsıye ederım yorumları ıyıydı.
Bu arada doga hanımın kehanetı tuttu bırıne kavuscaksın demıstı gecengun kardesım ızmırde ıs buldu sımdı beraber yasıyoruz bu kız bu ıdı bılıyor..
Aynalıya daha once baktırmıstım enerjımız tutmadı heralde bana bakamamıstı hıc

murata gittim ben 1,5 sene önce. kısmen bildi. birkaç ay sonra kardeşimle gittim. ikimize de baktı.fakat o kadar çok salladı ki. iki dünya biraraya gelse de olması imkansız şeyler söyledi.

Arkadaşlar Tamilia Hanım nerede bakıyor ve nasıl ulaşabiliriz? Randevulu mu? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar..uzunca bir süredir kk üyesiyim..Fal bölümünü de yaklaşık 1 aydır takip ediyorum..Nete pek girmediğimden baya ara verdim siteye de girmeye..Ben de deneyimlerimi paylaşmak istiyorum..
8 ay kadar önce hayatımda ilk kez para vererek fal baktırdım..sevdam2 cafede AYTEN di..olayları,şahısları aynen söyledi..Hatta isim bile verdi..ama beklemediğim hiç duymak istemediğim şeyler olduğu için ağlayarak ve çok etkilenerek çıktım yanından...dedikleri çıktı mı derseniz;benim olay hala muallakta...ama isim bilme konusunda çok şaşırtıcıydı...bir daha gitmedim o yüzden 2. deneyimde neler söylerdi bilemiyorum...

Ona baktırdıktan yaklaşık 1 hafta sonra Göztepe'deki AYNUR Hanım'a gittim..MERCAN CAFE..(iskelenin ayağındaki cafe oluyor)AYTEN'in söylediklerinin tam tersini söyledi..isim falan vermedi...ve bekle istediğin herşey 2013 te olacak sabırlı ol dedi...Veeee....dayanamadım geçen ay AYNUR HANIM'a tekrar gittim...Bu kez o da 2. bakışında AYTEN'in dediklerini söyledi olaylarla ilgili..isim falan yine vermedi...ve ben şaşırdım...dedim bundan aylar önce aynı şahısla ilgili bana bunların tam tersini söylemiştiniz dedim...verdiği cevap şu oldu:O GÜN GÜNÜMDE DEĞİLMİŞİMDİR,AMA BU SÖYLEDİKLERİMİ DİKKATE AL dedi!!!!!!!!!Bu ne perhiz bu ne lahana oldu benimki!!!!!!

Bugün de sizlerin yorumlarından sonra KARŞIYAKA'daki DOĞA HANIM'a gideyim dedim...Adresi bulamadım...Oralarda akvaryumcu falan yok...okulu geçtim,internet cafeyi gördüm,bisikletçiyi de buldum tarifler doğrultusunda;ama bir türlü ne akvaryumcu ne pet shop ne de DOĞA HANIM' ı buldum Yardım ederseniz çok sevinirim...Tek olduğum için orada bir dükkan işleten hanıma sordum..O da hiç duymadım öyle bir yer ve öyle birini dedi Başka kimseye de soramadım utandım Yardımlarınızı bekliyorum...teşekkürler...

Yazmayı unuttuğum bir isim daha var..kızlarağasında SEVDA CAFE'deki SEVDA HANIM'a baktırmaya gittik geçen hafta arkadaşımla..çok doluydu,beklemedik..oradaki çalışan çocuk başka birine yönlendireyim sizi dedi..Umarım yanlış yazmıyorumdur ismini..Sanırım GAYE idi...Toplu,esmer genç bir kadın...Çok pozitif baktı,en azından duymak istediklerimi söyledi..Ama bir şey hoşuma gitmedi..bana sigara içiyorsan yak hemen bir tane dedi,ben de sonra dedim...peki dedi,ama 3 dk falan sonra,sen şu sigaranı artık yaksan da biz de nasiplensek,sana yasak değil ama bana yasak...ben de sen içmiyorsun diye içemiyorum..hemen yak senin dumandan benim içtiğim anlaşılmaz dedi...sanki oraya sigara içmek için gelmiş gibi:26::26::26: bu kadar

yaklaşık 1 senedir zor günler geçiriyordum. aylardır yorumları takip ediyordum. bahsedilen falcıların çoğuna gittim.tamila hariç hemen hepsi aynı şeyleri söyledi yılbaşına kadar iş ve aşk hayatımda çok olumlu gelişmelerin olacağı gibi. tamila çok iç karartıcı şeyler söyledi.
bende bazı yorumlar yapmak isterim.
beni etkileyen sadece birkaç falcı oldu. birincisi arkadaşımın tavsiyesiyle 3 sene önce de gittiğim medyum serkan. bana 2 ay önceden gireceğim iş ve aşk hayatımla ilgili önemli gelişmeler hakkında söyledikleri gün ve kişiler olarak harfiyen tuttu. çok olumlu bir insan. 2 ay önce tekrar gittim. eşrefpaşada şimdi. oda yılbaşına kadar dedi.bakalım bu seferde tutacakmı söyledikleri. ikincisi doğa hanım oldu. bu siteden duydum adını. gittim. oldukça tatlı bir kadın. resmen terapi yaptı bana. üçüncüsü de yeşilyurtta gül adında bir kadın. karşı komşum anlattı.kocası gitmiş seneler önce.bugünlerde yaşadıklarını o zamanlardan bilmiş. şimdi dedikleri birbir oluyormuş. ben de gittim. o da yılbaşına kadar işlerimde düzelme olacağını söyledi. dün telefonettim bir arkadaşım için randevu aldım. daha ben söylemeden bana sabah yaptığım iş görüşmesini söyledi. ve işin bir hafta içinde olacağını söyledi.şaşırdım. yılbaşına kadar da müracaat ettğim diğer işinde olacağını ama ilk işin daha iyi olacağını söyledi.şaşırdım. bakalım bir hafta içinde iş olacakmı? hepsininde ortak söylediği şey yılbaşına kadar demeleri.

Herkese merhaba öncelikle. Çok fal baktıran biri olarak deneyimlerimi paylaşıcam zaten daha önceden farklı bir nickle giriyordum ama son bir yıldır bu nicki kullanıyorum. Artık bu biraz farklı bir terapiye döndü bende bir falcıda takılı kaldım şu son zamanlarda. Deneyimlerimi paylaşayım kısaca. O kadar çok birikti ki, şu falcıların ve falcı reklamcılarının sitenin tadını kaçırmasından dolayı pek giresim gelmiyor açıkcası. Zaten tavsiye üzerinede pek gitmiyorum artık en azından bu siteden tavsiye almıyorum. Ama tarafsız olarak yorumlarımı sunarsam belki bazı arkadaşların fal ihtiyaçları görülmüş olur.

Necco Kafe Berk : Ben bu adamı çözemedim, ilk ben söylemişimdir sanırım sapık olduğunu heralde. Okuyordur burayı bundanda eminim. Bu adam tuhaf bir tip gerçekten acayip derecede iş atıyor eğer benim gibi despot bir tipseniz ve karşılık vermiyorsanız zaten falınıza 3.4 dakika bakıp sıvıyor. Ha değiniyor bir iki şeye orda hak yemek olmaz ama, ben paramla gitmişim oraya amacım fal baktırmak paramla rezil olup bu adamdan kötü enerji alıyorum ya. Fal konusuda söylediğim gibi bir iki kelime nokta atışı oda şuan ki durum. Gelecek ve geçmiş öngörüsü SIFIR. Defalarca denedim.

Necco Kafe Katina : Kızlarağasının ilk falcılarındanmış bu bayan ve sanırım oradan ayrılmış. 20 senelik bir fal geçmişi var. Bana gerçekten güzel bakmıştı ve söylediği olaylar aynen gelişti, tuhaf kimisi beğenmiyor bu kadını. Çok iyi bir anı da olabilir bana baktığı belki bir daha banada iyi bakmayabilir ama o falı güzeldi ve çıktı.

Necco Kafenin Yanındaki Kafede Birgül : Defalarca baktırdım fakat elektiriğimiz tutsa da hiç randıman alamadım bayanın falından tamamen başka birinin falını dinliyormuşum gibi hissettiğimi bir sigara içmek için oturmuş biri derdini anlatıyormuş sanki o anda bana gibi hissettim.

Beyzade Kafe Deşira : Bayan çok sakin bir bayan tane tane konuşuyor kelimeleri bazen doğru seçemiyor aksanlı bir bayan hoş bir bayan bence fal konusunda seni tatmin etmek için çabalıyor. Ama kimden bahsettiğini pek anlamıyorsun yani şöyle x kişiyi tarif ediyor x kişi senin eski sevgilinse yeni tanışacaksın diyor. Sonra y kişi senin tanışmadığın ama tanışıcağın kişiyse o eski sevgilin oluyor. Karakterler analizler doğru ama gördüğünü toparlamasına yardım etmek gerek. Aşağı yukarı memnun kaldım mı evet. Fakat gelecek öngörüsü yoktu.

Polat Kafe Angel : Angel dünya iyisi bir insan gerçekten sohbeti neşesi insana moral veriyor. Ama gel gelelim şunu anladım vadelerde geçince gerçekten angel fal bakmıyor artık. Bakamıyor da olabilir. Bana sohbetle geçen süreden başka birşey vermiyor. Ağzımdan laf almalar benim kurduğum cümle tekrarlarından başka bişey yok. Benim söylediklerimi onaylıyor. Artık gitmiyorum.

Polat Kafe Fatoş : Bir türlü falı tatmin etmedi, edemedi. Tarzım değil bakış tarzı ne yazık ki..

Polat Kafe Eleni : Bilemiyor.

Sevdam 2 Ayten (Oradan ayrılmış.) : Güzel fal bakıyordu. Gününü ruh halini yakalamak gerek onunda. Bir söylediği çıkt ama bana 9 ay sonra ayrılıcaksın dediği çocuktan 9. ayda ayrıldım.

Sevdam Kafe Sevda : Deli gibi büyütülen bu kadının yavaş yavaş devri kapanıyor zaten. Bİ - LE - Mİ - YOR.

Ravazza Karşıyaka : Kadın sert olsa da ben anlaşıyorum bu kadınla. Bazen iyi bazen kötü tuhaf. Ama baktıracağınız şey tarotsa şaşırtır tarotu güzel.

(Daha çok baktırdım fakat yazamayacağım gereklilere geçiyorum artık bütün iyi bakmayan falcıları yazamam :) . )

Naciye (şu bayanın numarasını kaybettim.!) : Güzel bir faldı gerçeken haziranda baktırdım ve bütün yazımın planlarını hemen hemen bilmişti!

Altındağ Gülcan : Bu kadınla fena kapıştım ben, arkadaşım götürdü o kendine baktırıcaktı ardından ben kendime bakıtracaktım. En nefret ettiğim falcı hangisi diye sorsanız kendini öven derim. Birşey zannediyor kendini utanmasa peygamberliğini ilan edecek. Neyse fena kapıştım yaşlı bir bayanı tersleyip sırasını başkasına verdi diye. Fal da bakmadan 20 kağıdımı cebine indirdi amaaaaa, tek bir şeyi söylediğini hatırlıyorum çıktı o da iyi mi?

Müjgan Kafe Tülin : Yahu ben bu kadına takılı kaldım neden bilmiyorum hem söyledikleri çıkıyor, hem de enerjim acayip tutuyor. Memnun kalmayanını gördüm bi kaç kere ama, cidden boş değil. Haftada bir baktırıyorum hemde. Şuanı bilse artık tanıyıp neyse de olmucak şeyleri öngörüsü sağolsun biliyor. Tabi önce allah bilir de. Tuhaf yani.

Müjgan Kafe Selda : Biliyor, bilmiyor değil şuan ki durumu ama gelecek için çok çok nadir tutan şeyleri oldu.. Ama yine de denenebilir.

Müjgan Kafe Nuray : Kişilik, olay analizi hoştu. Ama gelecek yine yok.

Müjgan Kafe Ümit : Pek tutturamadık enerjimizi yoksa tutturduk mu çözemedim. O yüzden bir şey diyemiyorum.

Birazda alsancak! :)

Efsun kafe sanırım Funda : Burda görüp gittim ama pek tatmin etmedi beni. Abla kardeş nasihatı olayı oldu. Genç bi bayan ama benim yaşım gereği olan bişeydi Ama deneyeceğim tekrar sanırım daha net yorumum o zaman.

Daisy kafe Gül müydü Canan mı? Hah Sevgi, sarışın olan sevgican. 3 kere gittim bu bayana %50 biliyor %25 muallakta.. %25 nokta atışı en can alıcı şeyleri biliyor. Ama söyledikleri çıkmadı.

Daisy Murat'a Kemal'e falan girmeyim hiç çıkamayız çünkü. Ama iyi değiller kesinlikle.

Son olarak ekleyim; Şu Doğa hanım daha önce karşıyaka müjgan kafede çalışıyordu. Ordayken fal baktırmıştım ve çok sinirli kalktığımı hatırlıyorum. Neyi nereye oturtucağını şaşırtıyor. Çok iyi nasıl diyorsunuz anlamıyorum? Deneyimli biri böyle birşey derse diğer iyi falcılara haksızlık olur. Daha detaya girmeyeceğim. Ama reklam olduğu aşikar.

Mutlu fallar

Ben neden bulamadım ???

benim dün iş başvurum gerçekleşti kasımı bekle demişti gneş tutuması falan hakkten de hayatımda değişim var
eski yerine gitmişsiniz siz anlaşılan joker internete kadar gittiyseniz zaten ordan sola dönceksini z kalabalık bir sokak başlıyor camcının yanı camcı var yanında...

benim anlamadığım burdaki yazılanlara göre doğa hanıma gittim denizmsii; sizle enerjisi tutmamış olabilir ben burda onunla müjganda çalışırkenki düşüncelerinide bol bol konuşma fırsatı buldum nefret ettiğini günde 20 kişiye fal bakmak kadar kötü bişi olduğunu orda zorunluluktan çalıştığını söylemişti zaten daha önce bornava da petshopu varmış devretmiş bir falcının herkesin iyi olacağını sanmam zaten bizlerde herkesin anlaştığı biri ile alaşamayabiliriz kimsenin sevmediği biri ile de anlaşabiliyoruz

denizimsi hanım çok doğru tespitlerde bulunmuş 2-3 tanesi hariç hepsine canı gönülden katılıyorum.
müjgan cafedeki seldayı ben beğenmemiştim zamanında çok hızlı robot gibi konuşuyor birazda soğuk davranmıştı belki o yüzden kanım ısınamamıştı birde dediğiniz gibi gelecekle ilgili pekte bi kehanette bulunamamıştı.birde şu naciye yi çok duyuyorum numarasını bilen varsalütfen banada ulaştırabilirmi metini çok duydum. bu arada doğa hanımı cafede çalışırken nasıl bakıyordu bilmiyorum orda hiç rastlamadım ama yerinde 2 kere baktırdım bir eski yerinde birde yeni yerinde ben gayet memnun kaldım tatmin edicidi belkide uzun uzun istediğiniz sorulara cevap verdiği içinde olabilir hiç sıkılmadan 1 saat sorularnıza cevap veriyor oda insanı cezbediyor.
birde şu alsancakta melek hanım var geçen onada gittim oda fena değildi onuda tavsiye ediyorum arkadaşlar

Daisy Funda'yı bulmalıyım kızlar, şimdi hangi cafededir.. Efsunda bahsedilen Funda o mudur??
İş ile ilgili beklemediğim bi gelişme var verdiği vadeden sadece 14 gün geçti :)) tekrar gitmek istiyorumm..

Fal işi garip gerçekten birisinin çok memnun kaldığı falcıdan diğeri kalmayabiliyor.Mesela kuzenim sevda hanımın falını çok beğeniyordu iş yerimdeki arkadaşımın adına kadar bildi diyordu ben bir kaç kez gittim ama hiç bir şey tutmadı.Bir gün diğer kuzenimle Funda hanıma gittik kendisini sevdim tarot baktırdık ben ne yaşadıysam söyledi sonra kuzenim baktırdı önce hiç alakası olmayan şeyler çıkmış tarotta sonra yeniden kart açmış o zaman daha iyi oldu dedi.Doğa hanıma da gittim pozitif birisi ama zamansız gitmiştim akşam kapanmak üzereyken dükkan,arkadaşım rahatsızlanmıştı pek kendimi veremedim fala tam anlamam için bir kez daha gidebilirim.Ama baya uzun bakmıştı.Bornovada telve cafede Alpaydan memnun kalmıştım sanırım alsancak şubesinde şu anda,bir kere gitmiştim.Polat cafede Libyalı falcı sanırım ismi Hacer tatlı biri bana arkadaşım için istanbula gidicek dedi bende şaşırmıştım içimden orayla alakası yok ne alaka istanbul demiştim sonra kendine sordum iş dolayısıyla bir gün istanbula gidiceğini söyledi şaşırdım.Tülin hanımı merak ediyorum bir kere müjgan cafeye gittim orda yoktu şansıma.Birde çok sık gidince insanın aklı karışıyor o onu dedi bu bunu dedi hepsi birbirine giriyor.En iyisi arada eğlencesine gidilmeli diye düşünüyorum.

İlginize teşekkür ederim ...Yarın gitmeyi düşünüyorum tekrar...Gittiğimde sonucu yazacağım..Herkese kolaylıklar diliyorum...

Daisy Funda'yı bulmalıyım kızlar, şimdi hangi cafededir.. Efsunda bahsedilen Funda o mudur??
İş ile ilgili beklemediğim bi gelişme var verdiği vadeden sadece 14 gün geçti :)) tekrar gitmek istiyorumm..

evet canım funda hanım efsun cafede.

bana masaj atmışsın "medyum serkan ve doğa hanımın bulunduğu yerler ve ücretleri hakkında bilgi alabilir miyim??" diye.

serkan eşrefpaşada 20 tl, telefonla randevu alıyorsunuz. telefon numarasını veremiyoruz buradan. mesajda atamıyorum. nasıl yapalım?
doğa hn. karşıyakada 10 tl ( taşınmış diyorlar.) fiytı çok uygun.
gül hn. yeşilyurtta karabağlar kaymakamlığın orda. yol üstünde.balkabağı kafe , kendisinin.15 kahve 25 tarot bakıyor.
ben bu üçünden memnun kaldım.herkesede tavsiye edrim.paranız boşa gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…