çok teşekürler buldum bugün gittim gerçektende inanılmazdı doğa hanım söyledikleri herşey mükemmeldi şiddetle tavsiye ederim resmen terapi gibi geldi bana
Ben neden bulamadım ???
Herkese merhaba öncelikle. Çok fal baktıran biri olarak deneyimlerimi paylaşıcam zaten daha önceden farklı bir nickle giriyordum ama son bir yıldır bu nicki kullanıyorum. Artık bu biraz farklı bir terapiye döndü bende bir falcıda takılı kaldım şu son zamanlarda. Deneyimlerimi paylaşayım kısaca. O kadar çok birikti ki, şu falcıların ve falcı reklamcılarının sitenin tadını kaçırmasından dolayı pek giresim gelmiyor açıkcası. Zaten tavsiye üzerinede pek gitmiyorum artık en azından bu siteden tavsiye almıyorum. Ama tarafsız olarak yorumlarımı sunarsam belki bazı arkadaşların fal ihtiyaçları görülmüş olur.
Necco Kafe Berk : Ben bu adamı çözemedim, ilk ben söylemişimdir sanırım sapık olduğunu heralde. Okuyordur burayı bundanda eminim. Bu adam tuhaf bir tip gerçekten acayip derecede iş atıyor eğer benim gibi despot bir tipseniz ve karşılık vermiyorsanız zaten falınıza 3.4 dakika bakıp sıvıyor. Ha değiniyor bir iki şeye orda hak yemek olmaz ama, ben paramla gitmişim oraya amacım fal baktırmak paramla rezil olup bu adamdan kötü enerji alıyorum ya. Fal konusuda söylediğim gibi bir iki kelime nokta atışı oda şuan ki durum. Gelecek ve geçmiş öngörüsü SIFIR. Defalarca denedim.
Necco Kafe Katina : Kızlarağasının ilk falcılarındanmış bu bayan ve sanırım oradan ayrılmış. 20 senelik bir fal geçmişi var. Bana gerçekten güzel bakmıştı ve söylediği olaylar aynen gelişti, tuhaf kimisi beğenmiyor bu kadını. Çok iyi bir anı da olabilir bana baktığı belki bir daha banada iyi bakmayabilir ama o falı güzeldi ve çıktı.
Necco Kafenin Yanındaki Kafede Birgül : Defalarca baktırdım fakat elektiriğimiz tutsa da hiç randıman alamadım bayanın falından tamamen başka birinin falını dinliyormuşum gibi hissettiğimi bir sigara içmek için oturmuş biri derdini anlatıyormuş sanki o anda bana gibi hissettim.
Beyzade Kafe Deşira : Bayan çok sakin bir bayan tane tane konuşuyor kelimeleri bazen doğru seçemiyor aksanlı bir bayan hoş bir bayan bence fal konusunda seni tatmin etmek için çabalıyor. Ama kimden bahsettiğini pek anlamıyorsun yani şöyle x kişiyi tarif ediyor x kişi senin eski sevgilinse yeni tanışacaksın diyor. Sonra y kişi senin tanışmadığın ama tanışıcağın kişiyse o eski sevgilin oluyor. Karakterler analizler doğru ama gördüğünü toparlamasına yardım etmek gerek. Aşağı yukarı memnun kaldım mı evet. Fakat gelecek öngörüsü yoktu.
Polat Kafe Angel : Angel dünya iyisi bir insan gerçekten sohbeti neşesi insana moral veriyor. Ama gel gelelim şunu anladım vadelerde geçince gerçekten angel fal bakmıyor artık. Bakamıyor da olabilir. Bana sohbetle geçen süreden başka birşey vermiyor. Ağzımdan laf almalar benim kurduğum cümle tekrarlarından başka bişey yok. Benim söylediklerimi onaylıyor. Artık gitmiyorum.
Polat Kafe Fatoş : Bir türlü falı tatmin etmedi, edemedi. Tarzım değil bakış tarzı ne yazık ki..
Polat Kafe Eleni : Bilemiyor.
Sevdam 2 Ayten (Oradan ayrılmış.) : Güzel fal bakıyordu. Gününü ruh halini yakalamak gerek onunda. Bir söylediği çıkt ama bana 9 ay sonra ayrılıcaksın dediği çocuktan 9. ayda ayrıldım.
Sevdam Kafe Sevda : Deli gibi büyütülen bu kadının yavaş yavaş devri kapanıyor zaten. Bİ - LE - Mİ - YOR.
Ravazza Karşıyaka : Kadın sert olsa da ben anlaşıyorum bu kadınla. Bazen iyi bazen kötü tuhaf. Ama baktıracağınız şey tarotsa şaşırtır tarotu güzel.
(Daha çok baktırdım fakat yazamayacağım gereklilere geçiyorum artık bütün iyi bakmayan falcıları yazamam :) . )
Naciye (şu bayanın numarasını kaybettim.!) : Güzel bir faldı gerçeken haziranda baktırdım ve bütün yazımın planlarını hemen hemen bilmişti!
Altındağ Gülcan : Bu kadınla fena kapıştım ben, arkadaşım götürdü o kendine baktırıcaktı ardından ben kendime bakıtracaktım. En nefret ettiğim falcı hangisi diye sorsanız kendini öven derim. Birşey zannediyor kendini utanmasa peygamberliğini ilan edecek. Neyse fena kapıştım yaşlı bir bayanı tersleyip sırasını başkasına verdi diye. Fal da bakmadan 20 kağıdımı cebine indirdiamaaaaa, tek bir şeyi söylediğini hatırlıyorum çıktı o da iyi mi?
Müjgan Kafe Tülin : Yahu ben bu kadına takılı kaldım neden bilmiyorum hem söyledikleri çıkıyor, hem de enerjim acayip tutuyor. Memnun kalmayanını gördüm bi kaç kere ama, cidden boş değil. Haftada bir baktırıyorum hemde. Şuanı bilse artık tanıyıp neyse de olmucak şeyleri öngörüsü sağolsun biliyor. Tabi önce allah bilir de. Tuhaf yani.
Müjgan Kafe Selda : Biliyor, bilmiyor değil şuan ki durumu ama gelecek için çok çok nadir tutan şeyleri oldu.. Ama yine de denenebilir.
Müjgan Kafe Nuray : Kişilik, olay analizi hoştu. Ama gelecek yine yok.
Müjgan Kafe Ümit : Pek tutturamadık enerjimizi yoksa tutturduk mu çözemedim. O yüzden bir şey diyemiyorum.
Birazda alsancak! :)
Efsun kafe sanırım Funda : Burda görüp gittim ama pek tatmin etmedi beni. Abla kardeş nasihatı olayı oldu. Genç bi bayan ama benim yaşım gereği olan bişeydiAma deneyeceğim tekrar sanırım daha net yorumum o zaman.
Daisy kafe Gül müydü Canan mı? Hah Sevgi, sarışın olan sevgican. 3 kere gittim bu bayana %50 biliyor %25 muallakta.. %25 nokta atışı en can alıcı şeyleri biliyor. Ama söyledikleri çıkmadı.
Daisy Murat'a Kemal'e falan girmeyim hiç çıkamayız çünkü. Ama iyi değiller kesinlikle.
Son olarak ekleyim; Şu Doğa hanım daha önce karşıyaka müjgan kafede çalışıyordu. Ordayken fal baktırmıştım ve çok sinirli kalktığımı hatırlıyorum. Neyi nereye oturtucağını şaşırtıyor. Çok iyi nasıl diyorsunuz anlamıyorum? Deneyimli biri böyle birşey derse diğer iyi falcılara haksızlık olur. Daha detaya girmeyeceğim. Ama reklam olduğu aşikar.
Mutlu fallar
Alsancaktaki daisy cafede murat varmış giden var mı?
Daisy Funda'yı bulmalıyım kızlar, şimdi hangi cafededir.. Efsunda bahsedilen Funda o mudur??
İş ile ilgili beklemediğim bi gelişme var verdiği vadeden sadece 14 gün geçti :)) tekrar gitmek istiyorumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?