İzmir'deki Falcılar

Ben şöyle buldum...Ksk iskelesini arkana al,postane sokağına gir..dümdüz uzun bir sokak geliyor zaten karşına...sokağı bitir..hemen sağa dön...kırmızılı dükkan...

dükkanın adı mı kırmızılı??
ben tam anlayamadım da
birde şu müjgan cafedeki tülin hanım.. nerde tam olarak??

bu arada bir arkadaşımdan öğrendim bornovada birisine fal baktırmış geçen senenin başı gibi
ne zaman nişan takacağını, evlilik tarihini ay ve hafta olarak söylemiş ve onlar olmuş
geçenlerde de gitmiş yine başka bişey için
beklentisi olduğu bir konuda da söylemiş bişeyler
bakalım onlar için daha tarih var ama hayatında olanlar ve şinin iş durumları hakkında da detaylı bilgi vermiş
bende bu hafta ona gitmeyi düşünüyorum
eğer gidersem size de yazarım nasıl olduğunu

Son düzenleme:

Dükkanın rengi kırmızı!!! adı değil..akvaryumcu...Dediğim gibi gideceksen ptt sokağına gir sağa doğru uzun bir sokak var..ordan yürü,sokak bitince sağa bakınca zaten göreceksin..

Ayrıca Bornova'dakinin adı ve yerini de yazarsan seviniriz...

Son düzenleme:
Uzun zamandır buradaki yorumları takip ediyorum ve bende deneyimlerimi paylaşmak istedim.

Daisy Müjgan,ilk gidişimde fena değildi,bana işyerime yakın bi yerdeki su giderine atmam için civa verdi(3 adet)attıktan 1 hafta sonra gel dedi,gittim ama bu seferde ilk söyledikleriyle tamamen alakasız şeyler söyledi.O kadar sıra beklediğime yazık.

Ravazza,çok kısa bakmasının dışında ben memnunum.Tamam pek sevimli biri değil ama şimdiye kadar hiç yanıltmadı.

Tamilla,mevcut durumlarla alakalı birebir yorumlar yaptı.Gelecekle ilgili ise bekleyip görmek gerek.Genel olarak memnun kaldım,hatta bana bir daha 2 ay sonra gel dedi,bu da iyi bişey tabi.Birde çok uzun bakıyor :)

Doğa hanıma bende gittim.Çok genç olmasından dolayı biraz şaşırdım ama enerjisi çok iyi.İçinde bulunduğum durumla ilgili isabetli yorumlar yaptı,önümüzdeki 2 ay için öngörülerde bulundu,bekleyip göreceğiz ama ailevi konulara hiç girmemesine biraz şaşırdım.Tekrar gisip karar vermem gerekiyor.

Birde Kemeraltı Beyler çarşısında Belgin varmış.Randevulu bakıyormuş.Şimdi ve gelecekle alakalı isimler ve tarihler birebirmiş.Hatta bir çok kişi ağlayarak çıkıyormuş.Aranızda giden varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

çok teşekkür ederim inşallah canım neyse sıkıntın kurtulursun.burdan bildirirsen gittikten sonra memnun kaldın mı nasıl buldun diye sevinirim

Yeni girnede falcı Nergiz hanım varmış..ben onu arıyorum..numarasını bilen varsa bana özelden yazabilir mii?

aaa gidiyormusunuz ben de gideyim istiyorum ama h.içi çalıştıgımdan h.sonu gidebileceğim bir yer istiyorum ((

Bugün öğleden sonra ksk çarşısındaydım...Aklıma geldi,Müjgan Cafe nerede diye bir bakayım dedim..malum ,daha önce okuyan arkadaşlar bir kez de Tülin hanım'a gitmek istediğimi biliyorlar..Sordum,pasajın içinde dediler..pasajın önüne geldiğimde tam karşımda MÜJGAN CAFE yazıyordu..ama içerisini göremedim tek gördüğüm içeride çay servisi yapan çocuktu..pasajın içinde olması beni açıkçası geri itti....kapısı kapalıydı,biraz itici görünüyordu..yada bana mı öyle geldi!!!! Giden arkadaşlar vardır mutlaka..nasıl bir ortam acaba içerisi?tek başına gidebileceğim bir yer mi? erkekler de var mı acaba içeride?lütfen merakımı giderin...teşekkürler...

yoooo orda kadınlar ful kahve içer sıra bekleröyle biye değil ben tülin hanıma baktırdım gelecekle ilgili bir ya da iki şey mutlaka tutar biraz uzun vade verir fakat onun dışında biraz bohem biyer ama bir bayanın rahatlıkla oturabilcği bi yer bayan dışında kimse olmuyo o adamlar sanırım oranın sahib i dye biliorm ben ama dışardan güzel görünmediği kesin önyargı yapmayın bence bende doğa hanım ve tülin hanıma gidiyorum iksninde enerjisi çok pozitif m ben tülin hanımın tarotunu beğeniyorum kahve bilmiorum ama nerde baktırdıysam tatmin olmuorum kısıtlı ve az sürüyor

pasaj ıcınde oldugu ıcın sıze ıtıcı gelmıs olabılır merak etmeyın ıcerısı guzel bıryer zaten bıldıgım kadarıyla 3 kardes ıdare edıyor orayı ama ıcerısı bayan dolu merak etmeyın

Son düzenleme:

Teşekkürler

Arkadaşlar bornova da telve cafe diye bir yer var orada Asiye hanıma mutlaka Katina falı baktırmanız gerekiyor gelecekle ilgili bana söylediği olmaz dediğim herşey çıktı.Geçen hafta cumartesi yine gittim yine bombastik yorumlarla herşeyi bildi ve gelecek ile ilgili açıklamalarda bulundu söyledikleri şu an olması imkansız olaylar bakalım neler olacak

Onu bunu bilmiyorum ama yolunuz istanbula düşerse taksimde medyum demet var. Home ofisinde bakıyor. En az bir gün önceden randevu almak gerekiyor. Biraz pahalı ama yıllardır giderim. Zihin okur kendisi,biri sizin hakkınızda ne düşünüyor söyler. Gelecekle ilgili söyledikleri de çıkar çok çok çoğu zaman. Bir kaç kere bilemediği oldu bana. Ama dediğim gibi çok nadir. O kadar da olur diye düşünüyorum.

Burda da müjgan hoşuma gitti. Çok gitmedim ama genelde bildi söyledikleri. Daha vadelerini bekliyorum :) Ama sevdam cafedeki abla çok şeker,fakat geleceği hiçbişekilde bilemedi. Birde biz toplu halde gitmiştik ona geçen sene..hiçkimseye çıkmadı söyledikleri ne yazıkki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…