Ben şöyle buldum...Ksk iskelesini arkana al,postane sokağına gir..dümdüz uzun bir sokak geliyor zaten karşına...sokağı bitir..hemen sağa dön...kırmızılı dükkan...
dükkanın adı mı kırmızılı??
ben tam anlayamadım da
birde şu müjgan cafedeki tülin hanım.. nerde tam olarak??
bu arada bir arkadaşımdan öğrendim bornovada birisine fal baktırmış geçen senenin başı gibi
ne zaman nişan takacağını, evlilik tarihini ay ve hafta olarak söylemiş ve onlar olmuş
geçenlerde de gitmiş yine başka bişey için
beklentisi olduğu bir konuda da söylemiş bişeyler
bakalım onlar için daha tarih var ama hayatında olanlar ve şinin iş durumları hakkında da detaylı bilgi vermiş
bende bu hafta ona gitmeyi düşünüyorum
eğer gidersem size de yazarım nasıl olduğunu
aradım cnm bende çok saol.haftaya pazartesi gidicem.bakalım inş iyi olur herşey.çok saol yardımın için allahım ne muradın varsa versin:)başımdaki olayı anlatmayı isterdim ama özelden msj hakkım yok.ama sonuç verirse sayende bir yuva kurtulucak diyebilirim...çok teşekkürler....
çok teşekkür ederiminşallah canım neyse sıkıntın kurtulursun.burdan bildirirsen gittikten sonra memnun kaldın mı nasıl buldun diye sevinirim
aradım cnm bende çok saol.haftaya pazartesi gidicem.bakalım inş iyi olur herşey.çok saol yardımın için allahım ne muradın varsa versin:)başımdaki olayı anlatmayı isterdim ama özelden msj hakkım yok.ama sonuç verirse sayende bir yuva kurtulucak diyebilirim...çok teşekkürler....
Sevgili Missdance,dün gece eski bir forumda etkili bir hocadan bahsettiğinizi okudum. Her elimi attığım iş kuruyor,çevremi bile etkilediğimi düşünüyorum bazenÖzelden bana o hocanın adını numarasını verebilir misin rica etsem? Hayat işkenceye döndü benim için bir de falcı Nergiz Hanımın iyi olduğunu hala düşünüyorsanız onun da numarasını alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler[
hocanın numarasını aldınızmı banada msj atabilir misiniz
Sevgili Missdance,dün gece eski bir forumda etkili bir hocadan bahsettiğinizi okudum. Her elimi attığım iş kuruyor,çevremi bile etkilediğimi düşünüyorum bazenÖzelden bana o hocanın adını numarasını verebilir misin rica etsem? Hayat işkenceye döndü benim için bir de falcı Nergiz Hanımın iyi olduğunu hala düşünüyorsanız onun da numarasını alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler[
hocanın numarasını aldınızmı banada msj atabilir misiniz
Sevgili Sunshine merhaba..o hoca Missdance'in tanıdığı biri..aylar önce bahsetmişler.. Ama kendisi foruma pek sık girmiyor sanırım. Görmedi sorumu.. Benimde özelden msj hakkım yok,mesaj atıp soramıyorum kendisine
Bugün öğleden sonra ksk çarşısındaydım...Aklıma geldi,Müjgan Cafe nerede diye bir bakayım dedim..malum ,daha önce okuyan arkadaşlar bir kez de Tülin hanım'a gitmek istediğimi biliyorlar..Sordum,pasajın içinde dediler..pasajın önüne geldiğimde tam karşımda MÜJGAN CAFE yazıyordu..ama içerisini göremedim tek gördüğüm içeride çay servisi yapan çocuktu..pasajın içinde olması beni açıkçası geri itti....kapısı kapalıydı,biraz itici görünüyordu..yada bana mı öyle geldi!!!! Giden arkadaşlar vardır mutlaka..nasıl bir ortam acaba içerisi?tek başına gidebileceğim bir yer mi? erkekler de var mı acaba içeride?lütfen merakımı giderin...teşekkürler...
yoooo orda kadınlar ful kahve içer sıra bekleröyle biye değil ben tülin hanıma baktırdım gelecekle ilgili bir ya da iki şey mutlaka tutar biraz uzun vade verir fakat onun dışında biraz bohem biyer ama bir bayanın rahatlıkla oturabilcği bi yer bayan dışında kimse olmuyo o adamlar sanırım oranın sahib i dye biliorm ben ama dışardan güzel görünmediği kesin önyargı yapmayın bence bende doğa hanım ve tülin hanıma gidiyorum iksninde enerjisi çok pozitif m ben tülin hanımın tarotunu beğeniyorum kahve bilmiorum ama nerde baktırdıysam tatmin olmuorum kısıtlı ve az sürüyor
pasaj ıcınde oldugu ıcın sıze ıtıcı gelmıs olabılır merak etmeyın ıcerısı guzel bıryer zaten bıldıgım kadarıyla 3 kardes ıdare edıyor orayı ama ıcerısı bayan dolu merak etmeyın
evde bakıyor canım.
Sevgili Haselnut merhaba.. Nergiz hanıma nasıl ulaşabilirim? Yardımcı olabilir misiniz? Pazar gününden beri onu arıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?