gül ün söylediği gibi işim oldu. yılbaşına kadar olacak dediği iş için ise başka gelişmeler oldu diyebilirim. diğer iş oldu (ocak ayının ilk haftası) ama benim fikrim değişti. şehir dışı olduğu için kabul etmek istemiyorum. hayırlı mı olur bilmiyorum. beklemedeyim. ayın 25 ine kadar sürem var. başka konuda da söylediği oldu. o da ocak ayının ilk hafatsı. işle bağlantılı (özel bir durum). diğerleri için ise bekliyorum. mayıs ayı için. ama gül çok güzel enerji veriyor bana. bazen uğrayıp bir çayını içiyorum. muhabbet ediyoruz. moralim düzeliyor, dönüyorum.
rica etsem gül hanımın telini gönderirmisiniz
sibel hakkında olumsuz konuşan yok galiba. inşallah dedikleri çıkar. gül de aynısını söylemişti. çıksın diye benim için dua edin.ne olur... geleceğim buna bağlı.
Bu akşam söz,senin için de dua edeceğim :)) Bu gece hepimizin duaları kabul olsun istekleri gerçekleşsin inşallah :))
Necco Cafe Sibel ve Gönül dostum Tamillaya fal baktıran arkadaşlar bu saydığım isimler nasıl fal bakıyor sezgilerle mi yoksa varlıksal mı?
Necco Cafe Sibel ve Gönül dostum Tamillaya fal baktıran arkadaşlar bu saydığım isimler nasıl fal bakıyor sezgilerle mi yoksa varlıksal mı?
çok teşekkür ederim.
ben de senin için dua edeceğim. allah gönlüne göre versin.
Ayyy canımmm teşekkür ederimolcak olcak bence dualarımız :119:
teşekkür ederim ilgin için.
zaten bazı şeyler düzene girdi hayatımda. beklediğim iki şey var. onlar da olacak inşallah. her gün dua ediyorum kendim için de çıkmazda olanlar için de.
mesaj hakkın var mı senin?
Kızlar daha önce baktırmış olduğum ama sizinde fikrinizi almak istediğim bir falcı var Daisy - Sevgican. Bu bayanın falı nasıl geçti sizlerde ve gelecek ile ilgili söylediği birşey oldu mu?
kızlar 1 haftadır o kadar sıkıntıdayım kiii erkek arkadasmla ayrıldık bıraktı gitti kocaman bi boşluğa düştüm sanki can sıkıntısından 4 gündür üst üste kızlarağasında gezdim Destina, Sevda, Berk ve bugün son olarak Angel:) Hepsininde net olarak tek söylediği erkek arkadasınla barışcaksın demeleriydi.. Bir umut iştee
ben cevap vereyim. mesaj atamıyorum. ama tarif ederim.
yeşilyurt dolmuşuna veya otobüsüne bin. yeşilyurtta eski izsu, kaymakamlık, emniyet dediğin zaman seni indirirler. gül hanım,baklabağı kafede.kendi kafesi. doya doya baktırırsın fala. öyle 5 dakika değil. yorumları okudum gül hanımı çok beğenmişler. gidersen memnun kalırsın. muhabbeti de enerjisi de yaptıkları da çok güzel.
kızlar 1 haftadır o kadar sıkıntıdayım kiii erkek arkadasmla ayrıldık bıraktı gitti kocaman bi boşluğa düştüm sanki can sıkıntısından 4 gündür üst üste kızlarağasında gezdim Destina, Sevda, Berk ve bugün son olarak Angel:) Hepsininde net olarak tek söylediği erkek arkadasınla barışcaksın demeleriydi.. Bir umut iştee
teşekkürler teline ulaşamadım gül hanıma direk gitsem bakar mı çok bekler rniyim kalabalık olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?