İzmir'deki Falcılar

rica etsem gül hanımın telini gönderirmisiniz

rica etsem gül hanımın telini gönderirmisiniz

ben cevap vereyim. mesaj atamıyorum. ama tarif ederim.
yeşilyurt dolmuşuna veya otobüsüne bin. yeşilyurtta eski izsu, kaymakamlık, emniyet dediğin zaman seni indirirler. gül hanım,baklabağı kafede.kendi kafesi. doya doya baktırırsın fala. öyle 5 dakika değil. yorumları okudum gül hanımı çok beğenmişler. gidersen memnun kalırsın. muhabbeti de enerjisi de yaptıkları da çok güzel.

sibel hakkında olumsuz konuşan yok galiba. inşallah dedikleri çıkar. gül de aynısını söylemişti. çıksın diye benim için dua edin.ne olur... geleceğim buna bağlı.

Bu akşam söz,senin için de dua edeceğim :)) Bu gece hepimizin duaları kabul olsun istekleri gerçekleşsin inşallah :))

Balkabağı Cafe Gül abla kendisi dünya tatlısı enerjisine hayran kalmamanız imkansız :) Birçok falcı deneyimi olan biri olarak Gül abla diğer falcılardan çok uzun bakıyor.Öncelikle fala gerçekten doyuyorsunuz.Varlıksal mı yoksa sezgisel mi bakıyor onunla ilgili net bir bilgiye sahip olamasamda gelecekle ilgili en yakın tarih 27 Şubat umarım dedikleri gerçekleşir.Beklemedeyim tavsiyem denemelisiniz.

Babacan Cafe Birgül abla sürekli falcımdır kendisinin söylediklerinin çıktığını net bir şekilde söyleyebilirim.En azından benim için bu durum böyle.Gelecekle ilgili söylediği şeyleri yaşadım kendisi varlıksal bakıyor.Enerjisi yüksek saptamaları gerçektir.Hatta isim verir böyle donar kalırsınız:)

Sevdam Cafe Sevda Hanım kendisinin varlıksal baktığını düşünüyorum.Ancak o kadar yoğun bir müşteri potansiyeli var ki gelecekle ilgili saptamalarını yaşamadım.Bu kadar insan niye gidiyor diye düşünüyorum sanırım geçmiş ve şuan ki durumlardaki saptamalar için.Fal enerji işi tabi :)

Polat Cafe Angel parası çok olup savurmak isteyeler için ideal bir falcı:)

Denizkızı akvaryum Doğa Cafe tam bir fiyasko :) D&R'dan tarot alın kendiniz açın aynı şey ve enerjisi çok düşük :) İnsanı intihara sürükler :)

Telve Cafe Asiye Hanım katina falı baktdım daha evvel görüş paylaşmıştım.Parasına göre zaman ayırıyor diye.Hala öyle :) Ancak o da varlıksal bakıyor dolayısıyla isim verebiliyor şuan ve geçmiş çok iyi gelecekle ilgili kısımları zaman gösterecek. :)

Necco Cafe Sibel ve Gönül dostum Tamillaya fal baktıran arkadaşlar bu saydığım isimler nasıl fal bakıyor sezgilerle mi yoksa varlıksal mı?

Necco Cafe Sibel ve Gönül dostum Tamillaya fal baktıran arkadaşlar bu saydığım isimler nasıl fal bakıyor sezgilerle mi yoksa varlıksal mı?

Ben Sibele gittim canım sezgisel olduğunu düşünmüyorum.Fincanı hiç açmadan bakıyor ve isimde söylüyor

tamilayı beğenmedim. iki defa gittim. farklı şeyler söyledi. sibel'e de iki defa gittim ama ikisinde de birbirine bağlı ve tutarlı şeyler söyledi ki yeri ve kişileri trif etti. ismine kadar bildi. şimdidua ediyorum, çıksın diye. vade verdi. bekliyorum. benim için de dua et.
gül'den ben de memnun kaldım. aynı şeyleri söylediler.

Ayyy canımmm teşekkür ederim olcak olcak bence dualarımız :119:

teşekkür ederim ilgin için.
zaten bazı şeyler düzene girdi hayatımda. beklediğim iki şey var. onlar da olacak inşallah. her gün dua ediyorum kendim için de çıkmazda olanlar için de.
mesaj hakkın var mı senin?

evet canım var msj hakkım

Kızlar daha önce baktırmış olduğum ama sizinde fikrinizi almak istediğim bir falcı var Daisy - Sevgican. Bu bayanın falı nasıl geçti sizlerde ve gelecek ile ilgili söylediği birşey oldu mu?

Kızlar daha önce baktırmış olduğum ama sizinde fikrinizi almak istediğim bir falcı var Daisy - Sevgican. Bu bayanın falı nasıl geçti sizlerde ve gelecek ile ilgili söylediği birşey oldu mu?

Falını çok net hatırlamıyorum. Biraz morali bozuk süngüsü düşmüş kalkmıştım yanından. Ama net hatırladığım; olmayacak dediği bir şeyin olduğu ve 3-4 kişi saymıştı bana yaşları ve bazı harfleriyle beraber o sıralar hepsine tanımıyorum demiştim. Tanıyacaksın ve içlerinden (burada harfleri ve yaşını belirtti) biriyle olacaksın çok da mutlu olacaksın o kişi de kaderin demişti. Saydığı kişilerin hepsini tanıdım ve evet aynı dediği birisiyle bir süre beraber oldum. Ancak mutlu olmadım, aksine çok huzursuz oldum o kişiyle en sonunda da ayrıldık zaten. Bu en nokta atışıydı onun dışında eğitim, aile falan tutturamamıştı. Benim için yarı yarıya iyi Sevgican, tekrar gitmem.

Siz memnun kalmış mıydınız ki?

kızlar 1 haftadır o kadar sıkıntıdayım kiii erkek arkadasmla ayrıldık bıraktı gitti kocaman bi boşluğa düştüm sanki can sıkıntısından 4 gündür üst üste kızlarağasında gezdim Destina, Sevda, Berk ve bugün son olarak Angel:) Hepsininde net olarak tek söylediği erkek arkadasınla barışcaksın demeleriydi.. Bir umut iştee

üzüldüm canım öyle karışık durumlar bende de var hep,bende bu ara bir sürü falcıya gittim :44:yani fazla kaptırınca da fala insanın aklı daha karşıyor sanki.çok sık gidince birde.birazda hayatı oluruna bırakmak lazım aslında,hayırlısını istemek Allahtan.ben şuna inanıyorum bir kişi sana yazılmışsa kaderinde ne eder yapar döner gelir sana ama eğer yoksa ne olursa olsun ne yaparsak yapalım olmaz.benim bir arkadaşım var lise yıllarındayken sevdiği bir çocuk var o zaman babası duyuyor istemiyor sonra tayinleri çıkıyor yıllar geçiyor arkadaşım iki kez nişanlanıyor ve kısmet olmuyor ikisinlede ayrılıyor ve bu ilk sevdiği kişi yıllar sonra onu buluyor ve evleniyorlar dünya şekeride kızları oluyor nasip canım üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun senin için en iyisi neyse :)

teşekkürler teline ulaşamadım gül hanıma direk gitsem bakar mı çok bekler rniyim kalabalık olur mu?

İnşallah barışırsınız canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…