Biz gülistanin izmire gelmesinin mumkunokmadigini söyledik gercektende onun gibi fala bakan yok varsa lütfen bana yardimci olunpardon ama neden mümkün değil? bu arada gülün bana şubat sonu dediği olay cmtsi olmuş durumda devamını bekliorum
yalnız nie gülistan mümkün değil bunu algılayamadm.
Gulistan'in kendisini bulabilsek en guzeli, ben İstanbul'da da onun kadar iyi bakan birini bulamadım..
Bana ikinci en iyi tutturan da (burada çok olumsuz yorum almasına rağmen) Ornekkoy Birsen'dir; ama elektrik meselesi tabii.
Biz gülistanin izmire gelmesinin mumkunokmadigini söyledik gercektende onun gibi fala bakan yok varsa lütfen bana yardimci olun
çok sağolun, memnun kaldınız mı?
gülistan izmire dönücek canım.izmire dönmeme şansı yok.yani mümkün değil die bişey söz konusu değil.ailesi burda göztepede oturuyo çünkü.hani mümkün olmuycak bi durum mu biliyosun ondan sordum
Ben uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum.bende sizin gibi falcı falcı gezenlerdenim. müjgan,murat,ömer,sibel,ayten,teo,berk,hilal,gül kafe gül hanım,fısıltı kafe mustafa,destina kafe destina,hatta kıbrıs şehitlerindnde, kumru,eylül,sevgican..adanalı sevinç abla ismini hatırlayamadığm birçok falcıya defalarca gittim..en son balkabağı güle gittim falı güzeldiŞahsım adına konuşuyorum;ilgisinden,sorununuza çare tavsiye etmesinden,enerjisinden ve "Falından" çok memnun kaldım.Daha önce belirttiğim gibi bakıma başladı hayatımı bana anlattı öyle ağzınızdan laf alsın,kendisinden ziyade sizi konuştursun gibi taktiklere asla baş vurmadı ve hatta hatta verdiği isimler ile acaba biz bu Gül hanımla daha önce tanışıyor muyuz? dedim kendi kendime:)
Forumu incelerseniz gelecekle ilgili söylediklerini benden önce baktıran üyeler yaşamaya başlamışlar.Benim gelecek ile söylediklerine henüz zaman var.Tavsiye ederim.
arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı )
Slm bu site çok ilgimi çekti.konular harika bende katılmak istedim.ilgilenen arkadaşlara duyurulur..ben izmir hatayda kendi evimde fal bakıyorum.geçmiş zaman,şimdiki yada yaşayabilecekleriniz şeyleri söyleyebiliyorum.ilgilenenler kişinin resmini yada kullandığı herhangi küçük bir eşyasını getirip ne bilmek istiyorlarsa söylüyorum.yalnız çok yoğun olduğum için randevu ile çalışıyorum.ilgilenenlere duyurulur herkese hayırlı geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?