İzmir'deki Falcılar

kızlar ben bu fal olayına inanıyor muyum bilmiyorum ama falsız kalmıyorum o kesin :) ancak okuduklarımdan gördüklerimden duyduklarımdan yola çıkarak şunu düşünüyorum kahvenizi yada tarotunuzu açan kişiyle enerjiniz kesinlikle tutmalı bunu anladım. örneğin ben 2 yıldır bir fiil daisy cafe murata gidiyorum. bana nokta atışları yapar hep, kafama ne takılırsa takılsın ona gidiyorum acayip uyuşuyo enerjimiz çokta kişiyi götürmüşlüğüm var bir çoğu müptelası oldu hatta ama mesela kuzenim ve 20 yıllık bi arkadaşım hiç tutturamadı dediler demekki enerjide bir sıkıntı var dedim :) bugün sizin tavsiyenizle o 20 yıllık arkadaşımıda alıp güle gidicem inş. memnun kalırız ikimizde. muratcığımdan da vazgeçmem asla ama bitanede gülcüğüm olur fenamı :) bu arada ben asıl su falı baktırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum cünkü murat başka bir kuzenime baban iki yıl sonra allah katında gözüküyor demişti insan inanmasa bile etkilenir bunu duymaktan daha iki yıl olmadı ama inşallah bilememiştir diyor tabi insan böyle bir durumda. neyse bu akşamda güle gidip deniycem bakalım sonuç ne olacak...

Daisy Murata bende baktırmıştım.Bana söyledikleri çıkmadı.Çok hızlı ve kısa bakıyor.
Söylediği tarihleri not aldım tutmadı.Bu ölüm söyleme konusuda çok yanlış.
Sevdam cafe Sevda hn. bana direk kayınvalidemim ismini söyleyip ağustos ayında ölecek kanser dedi.
Eşime birde görümcemin eşine söyledim.Görümcem duysa kafayı yerdi.Ona belli etmeden görümcemin eşide gitti sevdaya
onada kv ölecek demiş tanımadan açıkca aynı tarihi ikimizede verince inandık(.tövbe haşa)Allah affetsin.
KV normalde dr. çok gider sık sık tahlil yaptırır.Buna normal kontrol gibi check up
yaptırdılar.Birşey çıkmadı ve 18 ay falan oldu galiba kv benden bile sağlam :)) taş gibi.
Onun için inanmayın.Sevda çok yoğun kalabalık gelen giden hatlar karışıyo olabilir geçmiş şimdiki zaman
öyle alfebenin harflerini saymıyor direk hayatındaki kişilerin tak tak isimlerini söyleyerek bakıyor çok tutturuyor ama
gelecek çok değişken hiç kimsenin bilmesi mümkün değil.Hisseder tutarsa tutar o kadar.

pardon ama neden mümkün değil? bu arada gülün bana şubat sonu dediği olay cmtsi olmuş durumda devamını bekliorum
Biz gülistanin izmire gelmesinin mumkunokmadigini söyledik gercektende onun gibi fala bakan yok varsa lütfen bana yardimci olun

Gulistan'in kendisini bulabilsek en guzeli, ben İstanbul'da da onun kadar iyi bakan birini bulamadım..
Bana ikinci en iyi tutturan da (burada çok olumsuz yorum almasına rağmen) Ornekkoy Birsen'dir; ama elektrik meselesi tabii.

Gülistani bildiginiz icin sizi dikkate almak istiyorum nerde bu birsen bana adres tlf verebilirmisiniz

kızlar karşıyakada doğa hanım varmış biliyor musunuz nasıldır giden var mı tavsiye eder misiniz ?

Biz gülistanin izmire gelmesinin mumkunokmadigini söyledik gercektende onun gibi fala bakan yok varsa lütfen bana yardimci olun

gülistan izmire dönücek canım.izmire dönmeme şansı yok.yani mümkün değil die bişey söz konusu değil.ailesi burda göztepede oturuyo çünkü.hani mümkün olmuycak bi durum mu biliyosun ondan sordum

Slm bu site çok ilgimi çekti.konular harika bende katılmak istedim.ilgilenen arkadaşlara duyurulur..ben izmir hatayda kendi evimde fal bakıyorum.geçmiş zaman,şimdiki yada yaşayabilecekleriniz şeyleri söyleyebiliyorum.ilgilenenler kişinin resmini yada kullandığı herhangi küçük bir eşyasını getirip ne bilmek istiyorlarsa söylüyorum.yalnız çok yoğun olduğum için randevu ile çalışıyorum.ilgilenenlere duyurulur herkese hayırlı geceler...

çok sağolun, memnun kaldınız mı?

Şahsım adına konuşuyorum;ilgisinden,sorununuza çare tavsiye etmesinden,enerjisinden ve "Falından" çok memnun kaldım.Daha önce belirttiğim gibi bakıma başladı hayatımı bana anlattı öyle ağzınızdan laf alsın,kendisinden ziyade sizi konuştursun gibi taktiklere asla baş vurmadı ve hatta hatta verdiği isimler ile acaba biz bu Gül hanımla daha önce tanışıyor muyuz? dedim kendi kendime:)
Forumu incelerseniz gelecekle ilgili söylediklerini benden önce baktıran üyeler yaşamaya başlamışlar.Benim gelecek ile söylediklerine henüz zaman var.Tavsiye ederim.

gülistan izmire dönücek canım.izmire dönmeme şansı yok.yani mümkün değil die bişey söz konusu değil.ailesi burda göztepede oturuyo çünkü.hani mümkün olmuycak bi durum mu biliyosun ondan sordum

Hayir hiç bisey bilmiyorum mümkün deil derken şimdi deil ne zaman gelecek gelsede kisitli gelecek bize fal bakacak isterimkiii gelsin çünkü onun gibi biri denk gelmedi bunu cok isterim cok menmundum

Son düzenleme:
bende gulıstana ıkı uc kere baktırdım nolur donse yıne gıtmek ıstıyorum cok ıyı bakıyodu ve samımı ınsancıl bı kızdı.hıc haber alan yok mu ondan?

Maksat kendimi övmek değil ancak şunu söyliyim, bilen bilir neyi ne kadar söylediğimi ve gerçekliğini.

Ben uzun zamandan beri sizleri takip ediyorum.bende sizin gibi falcı falcı gezenlerdenim. müjgan,murat,ömer,sibel,ayten,teo,berk,hilal,gül kafe gül hanım,fısıltı kafe mustafa,destina kafe destina,hatta kıbrıs şehitlerindnde, kumru,eylül,sevgican..adanalı sevinç abla ismini hatırlayamadığm birçok falcıya defalarca gittim..en son balkabağı güle gittim falı güzeldi
memnun kaldım..

arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı )

arkadaşlar banada k.yaka ve buca da varmış bir bayan ismini bilen varmı ricamdırrr

sizden ricam bana telefon numarası bildirirmsnz... şimdiden tşkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…