İzmir'deki Falcılar

Gülaya benden çok selam söyleyin ama 3 üyelikle böyle yazıp çizmek ayıp olumuyor mu ? 1 senedir iyi top koşturmuşsun ...

İnanmıyorum...aylarca burdaki hemen herkesi reklam yapmakla suçlamıştı. Hepimiz de isim vermeye çekinir olmuştuk burada...

Gülaya benden çok selam söyleyin ama 3 üyelikle böyle yazıp çizmek ayıp olumuyor mu ? 1 senedir iyi top koşturmuşsun ...

Bir Sıçrarsın Çekirge, İki Sıçrarsın Çekirge, Üçüncüsünde Ele Geçersin

3. üyeliği hangisi acaba çok merak ettim.

müjgan hanıma başka giden var mı?

Şahsen Hanımeli kafe de çalışırken çok gittim. Yeni yerinde hiç gitmedim çünkü o ara aşık olduğum adamın beni aldattığını ve o kişiyle nişanlanacağını bilememişti. yıkıldım. Sevdam da hanımelideydi bir ara.. bu hanımeli kafe den çıkan tüm falcılar ünlü oluyo bu kafedemi var bir alamet bu ara polat kafe fatoş diyorum. iyi gidiyor. yorumları yerinde birşeyi bildi haftasına birdaha gittim balkabağı gül ün söylediklerini bekliyorum bakalım çıkarsa hemen paylaşıcam kızlar

Ben Sezen'e baktırdım, fena değildi. ancak yazılı fal olması handikap bence.
Artık sesli fal bakanları tercih ediyorum.

Birde haklı bile olsanız çok memnunda kalsanız birini fazla metetmek çok hoş karşılamıyor.
Nesibeye de baktırdım ve bence iyiydi tabii dedikleri çıkınca emin olacağız :)

şimdi Melek Öz'e fal yolladım bekliyorum.
İlkay'ı online yakalayamadım...

yukarıda alıntıyı yapmayı becerememişim..
galiba pakmelek, gulunbuyusu'nun Sezen hanım oldugunu düşünmüş.. onu alıntılayacaktım ama olmamış :)))

bende benim falımda söyledikleri için sevinmiştimm tühhh boşa gitti ozaman :):)

Bir ara evreka kafede naciye vardı. Sonra ben evindede baktırmıştım. Fakat şuan teli bulamıyorum. Naciyenin teli elinde olan varsa atabilir mi?

Sanıyorum 2 hafta önce kızlarağasına alışveriş yapmaya gittim.
Dedim gitmişken oturayım kahve içeyim. Kahve bahane fal şahane tabi

Burada okumuştum, babacan kafe birgül diye.

Tavsiye ederim, etkili bir faldı.

forumu uzun zamandır takip ediyorum ve yapılan yorumların da etkisiyle Balkabağı kafeden cumartesi günü için randevu aldım.
Bakalım Gül hanım neler diyecek.Cumartesi akşamı sizlerle paylaşacağım.

forumu uzun zamandır takip ediyorum ve yapılan yorumların da etkisiyle Balkabağı kafeden cumartesi günü için randevu aldım.
Bakalım Gül hanım neler diyecek.Cumartesi akşamı sizlerle paylaşacağım.

Gul hanima yarin gitmegi dusunuyorum. Hayatim alt ustu oldu.iyi falci ihtiyacim var
Bugun Burucuya gidiyorum. Ama baya oldu baktiriyorum onda.yeni birisi lzm.
Serkan bey kumral uzun sacli adam o muydu? Facebookta buldum onu ozel msj attim.kaca bakiyor bilen var mi?

Bu arada kime tavsiye etmem:
Babacan kafe.iki falcidan baktirdim.birisi orta yas kadin ikinci yasli ola kadin.ikiside tam fiyasko.yasli olan delirdi beni.
Bi konuyu net olrk biliyorum.o benimle tartisiyor yok bildigin gibi degil gorcksn.zamanima yazik.
Şik kafe.yasli kadinda baktirdim hersey benden sormagi calisti.ben cvplamaginca enerji almadim diye dedi :)

Cumartesi günü arkadaşımla birlikte Gül hanımı ziyaret ettik ve gerçekten çok memnun kaldık ikimiz de.
olan herşeyi bildi. hatta o an aklımdan geçenleri bile söyledi şimdi verdiği tarihleri bekliyoruz, onlar da çıkınca paylaşırım.
bu arada börekleri ve mezeleri muhhteeeşeeemmmmm, fiyatları da son derece

Arkadaşlar ben artık İzmir'deki falcılardan bıkmış ve aradığını pek bulamamış biri olarak internetten baktırıyorum. Başka bir fal başlığı altında yazmıştım biraz buraya da yazayım belki fikir olabilir sizlere.
Son 15 gündür binnazabla. ve falsepeti. nde fal baktırdım. Öncelikle sesli yorum yapan falcıları tercih ediyorum. Arada açıp falı tekrar dinleyince fark etmediğim ayrıntıları fark edebiliyorum. ve daha doğal bence.
Binnaz abla. da kahve için Rezzan İksir ve Kesira Sirel'i öneriyorum. Özellikle Kesira Sirel inanılmazdı. kadın hem çok sakin ve net cümleler kuruyor hem de sanki yaşadıklarımı görmüş veya erkek arkadaşımı ve beni tanıyormuş gibi konuşuyor. Arada açıp açıp tekrar dinliyor ve şaşırıyorum :))
Binnazabla. da tarot içinde Deniz Görür'ü öneriyorum. klasik kart anlamı okuyan biri değil , özgün bir tarzı var. tanıtımında da özgün bir tarzı var diyordu hakikaten öyleymiş :) hiç söylemediğim halde ilişkimin süresine kadar bildi, o kadar çok net tespiti var ki, şaştım kaldım diyebilirim. ve ben konsantre olamıyorum kart seçerken diye pek tarot baktırmam fakat bu çocuk cidden iyi.
Falsepeti. ne gelince orada kesinlikle Melih GÜN'ü öneriyorum. Kahve tabii... 6-7 dakika içinde öyle çok şey anlatıyor ve öyle doğru tespitler ki, yok artık dediğim oldu. online yakalamak güç ama yakalarsanız baktırın.
Ben o sitede Nesibe Tekbaşer'i de beğendim. Bana baktığı fal inanılmaz doğru ve ayrıntılıydı. İlişkimle ilgili sıra dışı şeyleri doğru bildi. Ancak benden sonra kızkardeşim baktırdı ve onun falını pek beğenmedim. Gerçi şu var, kızkardeşim çok net iki soru sordu dolayısı ile cevap sadece o iki soru etrafında oldu. Soru sorarken biraz geniş tutup, örneğin ilişkimin geleceği, bu kişi ile ne olur gibisinden sormak sanırım daha iyi o zaman epey ayrıntı veriyor.
Kısaca kızlar , Kesira hanım , Deniz Görür ve Melih GÜN'ü deneyin derim. Cafelerde baktırdığım falcılardan kesinlikle daha iyilerdi diyebilirim.
Sizlerinde bu iki site veya başka sitelerden önerileriniz olursa lütfen paylaşın...
Başka deneyip beğendiğim olursa paylaşacağım :))

Canim lutfen bana acil olarak msj atarmisin mehmet hocanin cok acil
Mail atarsan cok sevinirim erdilgkc@hotmail.com

Merhaba dnydeniz

Ben İzmir'de yaşamıyorum. İzmir Buca'ya gittikten sonra Mehmet Bey'i nasıl bulabilirim? Önceden randevu almam gerekir mi, çünkü orada kalacak yerim olmayacak, günübirlik gidebilirim ancak. Garanti görüşmem gerekiyor. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca eğer telefonu da varsa temin edebilir miyim?

bende bu aralar çok baktırıyorum binnazabla.com da ve gerçekten cafelerde ki falcılardan daha iyiler en azından kafelerde sıra beklemekle uğraşmıyorum.kesira Sirel e tarot baktırdım ve çok beğendim. Ama favorim Elif Işık çok güzel tespitlerde bulunuyor çok hoş bir ses tonu var ve çok pozitif ....

Kızlar harmandalıda yelize gidin ben hala gidiyorum çok memnunum

Elif Işık'a kahve mi baktırmıştın canım ?

yelizi önerebilirim ben çok memnunum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…