İzmir'deki Falcılar

selam kızlar ben kemerltında birini duydum ama ismini hatırlamıyorum arkadaşımla irtibatada geçemiyorum o 50 tl ye bakıyormuş onuda çok met etmişlerdi isim soyluyomuş direk bulrusam size haber veririm.

mrblar. ben de foruma yeni üyeyim.. izmir için bu forumda adı geçen birçok insana bakım yaptırdım bugüne kadar ama cidden tamamına yakını boş bence, ortalamanın üstüne çıkabilen bile yok denecek kadar az bakım konusunda. birçoğu rahmani bakım yaptığını söyler ama aslında yaptıkları bakım şeytanidir çünkü haber aldıkları müvekkilleri şeytanidir, haliyle duyduklarınız da yalan dolandır. Ben kendi şahsım adına 2 kişiye denk geldim gerçekten doğru dürüst ve hakkıyla rahmani bakım yapan, biri Bornova'da ismini şimdi hatırlamadığım bir kafede çalışan Dilek isimli bir bayandı, direk avucunuzun içine bakıp görüntü alıp bakıyordu veya su bakımı yapıyordu isteğinize göre ama inanılmazdı gerçekten direk isim, tarih, olay vs kimsenin göremediklerini görüp direk söylüyordu yüzünüze karşı iyi veya kötü. Duyduğuma göre o kafe kapanmış, Dilek hanım şimdi nerededir ne yapıyordur bir yerde çalışıyor mu inanın bilmiyorum ama araştırın isterseniz.. Diğeri de Orhan beydir. Aynı Dilek hanım gibi rahmani bakım yapar, birçok konuda dilek hanımdan bile iyi olduğunu söyleyebilirim. Her türlü bakımı yapıyor benim bildiğim ama uzmanlığı su falı ve yıldıznamedir. İsim tarih olay durum geçmiş şu an gelecek dikkat etmeniz gereken bir olay vs. neyse direk söyler yüzünüze iyi veya kötü. Herhangi bir yerde çalışmıyor şu anda daha önce kafelerde çalışmış ama kafe ortamlarından hoşlanmıyor pek, evinde bakıyor veya dışarıda duruma göre.. Telefonla bakıp bakmadığını bilmiyorum sormanız lazım ama denemenizi tavsiye ederim. Güler yüzlü iyi bir insandır.. İsteyen olursa iletişim bilgilerini de verebilirim, kendisinin iznini aldım çünkü. Direk burada yazmak istemiyorum reklam olmaması için.. Ben de belirli aralıklarla bakım yaptırıyorum kendisine.. Müşterisi ve arayanı çok ama bildiğim kadarıyla..

Merhaba bana orhan beye de dilek hanima da nerden ulasabilcegimi soyleyebilir misinizz:) en kisa surede baktirmak istiyorum cok merak ettim gercekten

Merhaba bana orhan beye de dilek hanima da nerden ulasabilcegimi soyleyebilir misinizz:) en kisa surede baktirmak istiyorum cok merak ettim gercekten

Mrb. Dilek hanıma ait herhangi bir iletişim bilgisi yok malesef Bulabilsem ilk ben gidicem zaten:) Bornova'da hükümet konağının yakınlarında bir kafede baktırmıştım ben 2 kez ona, büyük parka yakın biyerdeydi ama gerçekten kafenin ismini çıkaramıyorum, sonradan bir arkadaşımdan o kafenin kapandığını duydum gidip bakmadım ama.. Araştırmak lazım.. Orhan beyin iletişim bilgilerini verebilirim isterseniz tabiki. Forumun kurallarını bilmiyorum tam olarak o yüzden direkt telefon ve adres bilgisi vermek istemedim yanlış anlaşılmasın diye. Özelden msj atıp mail adresi bırakırsanız gönderebilirim bilgilerini. Forum kuralları gereği bir sakıncası yoksa direk de yazabilirim buraya...

özel msj olarak mail adresimi belirttim cevaplarsanız sevinirim

bu arada herkese hayırlı kandiller

Son düzenleme:

merhaba orhan beyin iletişim bilgilerini alabilirmiyim.
hediyem03@hotmail.com

Kızlar sanırım ben o bahsedilen Dilek hanımı buldum tam adını hatırlayamıyorum ismi ama aklımda öyle kaldı inşallah doğru hatırlıyorumdur bugün kuzenimle gittik bornovada rüyam kafe,sakarya caddesi,kadın dünyası var onun orlarda.iki bakan falcıları var önce esmer olana kahve falı baktırdım 10 tl kahve falı sonra sarışın olan el falıma baktı Dilek olabilir dediğim kişi.3 kulhuvallah bir elham okuttu sol elime üfletti.sıkıntılarımı söyledi isim veriyor yada isminin içinde geçen harfleri söylüyor.sabaha kadar uyumadığımı söyledi doğruydu birde bir sene kadar önce tütsü gibi bişeyle büyü yapılmış dedi.bilemiyorum onu mesela kuzenime öyle büyü var demediler orda kahve falında ama kahve falımda bana yine öyle büyü çıktı.yıldızname bakıp büyüyü çözebilceğini söyledi fakat bana çok pahalı geldi 200 tl olcağını söyledi.denenebilir diyorum.şimdi baktım face de adresleri var evet Dilekmiş adı diğeri Nurten :)

merhaba
bu rüyam cafe bornovada bir köşk var,onun ara sokağından gidince solda küçük bi cafe var orası mı,hatta ilerisinde çantacı falan var köşede,ordan mı bahsediyosunuz?bornovadaysa gitmek kolay,diğer taraflara üşeniyorum gitmeye.memnun kaldınız mı bakımdan,isabetli şeyler söylediler mi?

canım face de adresi tam olarak buldum Sakarya cad. No: 45/2A Mansuroğlu Mah. Manavkuyu-Bornova.telefonda yazıyor özelden sana yazayım istersen.yani bazı şeyler isabetli.harfler verince bir anda bazıları aklıma gelmedi.büyü falan deyince canım sıkıldı biraz.yani uyuyamadığımı falan bildi,karışık rüyalar gördüğümü söyledi.daha önceki erkek arkadaşımın sağlık sorununu söyledi.dene istersen canım gidersen yazarsın yorumunu :)

sağol canım.ben de buldum şimdi,facebook hesabında yazıyo bilgileri.
yani baktıracağım olayla ilgili zaman söyleyebilmesi lazım bana ya,şu an en büyük sıkıntım bununla ilgili.gelecek için isabetli şeyler söyledi mi peki,olay zaman falan verdi mi hiç?yoksa birkaç şey tutturup yuvarladı mı falı?hayal kırıklığıyla karşılaşmak istemiyorum onun için çok sordum canım :18:

aslında gelecekle ilgili tarih verdiğini hatırlamıyorum kahve falı baktırmıştım öncesinde orda o yüzden çok odaklanamadım birde bir sene kadar önce ateşle yapılan büyü yapıldığını ve herşeyin bu yüzden olumsuz gittiğini söyleyince kafam oraya takılı kaldı konsantrasyonum bozuldu.dediğim gibi harfler veriyor bu isimde isminin içinde bunlar geçiyor diyor mesela ama bir anda harfleri toplayıp aklıma getiremedim yazsaymışım keşke dediklerini.bir kaç gün önce alsancak daisy cafe esmer olan sevgican sanırım ismi ona gittim.gerçi o da üzerinde ağırlık var dedi ama öyle para istemeden tavsiyede bulundu onu da denemediysen deneyebilirsin.evimizi tarif etti,erkek arkadaşımla gittiğimiz yeri tam tarif etti.arkadaşımın olumsuzluklarını aynen söyledi.hatta annem ve babam geceleri ayrı ayrı şeyler baktıkları için babam genelde salonda oluyor orda uyuyo uyanıyor tv bakıyor annenle baban ayrı yerlerde uyuyo bile dedi

tamam canım,çok sağol.denersem yazarım buraya mutlaka.cvp verdiğin için çok tşk ederim :13:

Merhabalar yeniden..size ozel mesaj atamadim bana orhan beyin iletisim bilgilerini scural@yahoo.com adresine yollarsaniz cok mutlu olurum:) simdiden cok tesekkur ederimm

Bulduğunuza sevindim gerçekten:) ama bakım konusunda şaşırdım biraz açıkçası. Ben en son 15-16 ay önce filan baktırmıştım kendisine bana yer mekan olay tarih kişi isim ne merak ettiysem hatasız bir şekilde doğru söylemişti. Araba rengi ve plakasına kadar doğruydu hem de. Performansı düşmüş ya da gününde deilmiş bence umarım ikincisidir. Nacizane fikrim kim olursa olsun maddiyatı dahi önemsemeden bu büyü veya büyü çözme olaylarından uzak durun derim bir de.. Bunu suistimal eden çok insan var çünkü..

Haklısın canım bu konuda kim doğru kim yalan söylüyor bilemiyor insan.Öyle araba plakasına kadar söylemedi mesela kalp hastası kim var dedi bende önceki erkek arkadaşım öyleydi dedim.Her falcı herkese iyi gelmiyor diyorlar ya öyle bişeydir sen yine gitsen baktırsan sana yine çok iyi bakabilir belkide.Tekrar gidersen Dilek hanıma yorumlarını bekliyorum :)

merhaba
dilek hanım el falına mı bakıyordu ücret ne kadar? yarın gitmeyi düşünüyorum kahve ve tarot falı dışında deneme yapmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…