bende bekliyorum,ona göre gitmeyi planlıyorum bende tekrar:))
bu arada kıbrıs şehitlerinde doğuş cafe (remziye ye gittim) tavsiye üzerine bana pek tatmin edici gelmedi yorumu olan var mı??
Forumu okudum ama kafam çok karıştı. Bir falcıya biri iyi diyor diğeri kötü tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var teşekkürler
valla müjgan iyi gerçekten banada bi arkadaşım tavsiye etmişti olayları çok net özetliyo sen beyaz önlük giyiyosun filan bile dedi bana ama gelecekle ilgili söyledikleri bana pekde mantıklı gelmedi :)
arkadaşlar ben müjgan hanıma baktırdım ama ozaman izmirdeydim şimdi orda değilim telefondan birine baktırmak istiyorumm lütfen birini önerirmisiniz..serkan bey için heveslenmiştim ama henüz numarasını bulamadıkbide fikirleri olan paylaşabilirmi serkana baktırmaya değermi
,üTeşekkürler arkadaşım ben çalışıyorum konakta müjgan nerde acaba + ben izmiride pek bilmiyorum burda hiç arkadaşımda yok
serkan beye bende bektırmadım numarasını bulursan banada yaz ama telefonla baktıracaksan su falı tavsiye ediyorum gülay hanım bu ara ben gülaydayım ve çok memnunum 70 tl ama 1 saat sürüyor kemeraltında polat kafe denemeye deger bence süperrrrrrrr
valla canım daha benim özel mesaj hakkım yok bende numarayı bekliyoru zten izmirde olmadığım için ancak telefonda baktırabilirim serkan beye..70 lirada çok fazlaymış yahu söylediklerini doğrulayan şeyler oldumu hiç gülay hanımın
serkan beye bende bektırmadım numarasını bulursan banada yaz ama telefonla baktıracaksan su falı tavsiye ediyorum gülay hanım bu ara ben gülaydayım ve çok memnunum 70 tl ama 1 saat sürüyor kemeraltında polat kafe denemeye deger bence süperrrrrrrr
Kızlar herkes fal baktırıp fal defterini kapattı galiba. Bana tavsiyede bulunacak falcı önerecek kimseler yokmuu
canım bir kere izmire gittiğimde kemeraltında meşhur birini duymuştum adını hatırlamıyorum ama erkekti..bayağa şey söylemişti..kahve baktırmıştım 10 liraya ama,belirttiği tarihlerde istediklerim gerçekleşmedi ama şimdi internetten girip araştırıyorum bu fal olayını..fal sepeti.com diye bir adres buldum..orda fal paketi satın aldım..aynı kahveyi bir kaç kişiye yolladım ama mesela melih gün çok iyiydi,ilkay da fena değil,sezen boztepeye bayıldım..harika hanım efendi bir bayan..samimiyeti içtenliği harika..derinle nesibeyi beğenmedim çok sallamasyondu...şimdi baktırdıklarımın belirttiği tarihleri bekliyorum..sezen bana işinde yükseleceksin beğenmediğin yeni bir yönetici var dedi iş yerinde..üç hafta sonra onu işten çıkkardılar,beni eğitime sokacaklarını söyleyip diğer yöneticilerim bana bu özel görüşmede harika teklifler sundular ve beni onun yerine geçircekler alacağım eğitimler sayesinde:)aşk hayatımda erkek arkadaşımla barıştım..bilmiyorum ama bu hanım süper:)tavsiye ederim:)
canım bir kere izmire gittiğimde kemeraltında meşhur birini duymuştum adını hatırlamıyorum ama erkekti..bayağa şey söylemişti..kahve baktırmıştım 10 liraya ama,belirttiği tarihlerde istediklerim gerçekleşmedi ama şimdi internetten girip araştırıyorum bu fal olayını..fal sepeti.com diye bir adres buldum..orda fal paketi satın aldım..aynı kahveyi bir kaç kişiye yolladım ama mesela melih gün çok iyiydi,ilkay da fena değil,sezen boztepeye bayıldım..harika hanım efendi bir bayan..samimiyeti içtenliği harika..derinle nesibeyi beğenmedim çok sallamasyondu...şimdi baktırdıklarımın belirttiği tarihleri bekliyorum..sezen bana işinde yükseleceksin beğenmediğin yeni bir yönetici var dedi iş yerinde..üç hafta sonra onu işten çıkkardılar,beni eğitime sokacaklarını söyleyip diğer yöneticilerim bana bu özel görüşmede harika teklifler sundular ve beni onun yerine geçircekler alacağım eğitimler sayesinde:)aşk hayatımda erkek arkadaşımla barıştım..bilmiyorum ama bu hanım süper:)tavsiye ederim:)
ben aranıza yeni katıldım daha önce sadece dışardan takip ediyordum burada tavsiye edilen hemen hemen herkese baktırdım sayılır bu aralar polat kafede fatoş ve angel tavsiye ediliyor dayanamayıp dün öglen gittim fazla vaktim yoktu her ikisindede sıra fazlaydı zamanım olmadıgını söyleyince iki şubeleri oldugunu orada iranlı gülay isminde başka falcılarının oldugunu söylediler bende gitmişken baktırdım kahve falı diye oturdum ama kadın beni öle şaşırttıki su falıda baktırdım yanından kalktıgımda ellerim titriyordu öle inanılmaz şeyleri bildiki şok oldum :)ama sırf burdaki yorumlar yüzünden çok merak ediyorum fatoş ve angel en kısa zamanda randevu alıp onlarada gidecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?