İzmir'deki Falcılar

oraya bende maıl attım ama bı cvb alamadım bırı telefon numarasından bahsetmıstı ama sanırım o artık gırmıyor bulan olursa bana da hbaer verırse sevınırım ayrıca tavsıye edebılecegınız bırı varmı

arkadaşlar ben müjgan hanıma baktırdım ama ozaman izmirdeydim şimdi orda değilim telefondan birine baktırmak istiyorumm lütfen birini önerirmisiniz..serkan bey için heveslenmiştim ama henüz numarasını bulamadık bide fikirleri olan paylaşabilirmi serkana baktırmaya değermi

Slm arkadaşlar ben izmir e yeni geldim acil fal baktırmaya ihtiyacım var ama kimseleri tanımıyorum bana tavsiye edeceginiz bir fal cı varmı acaba

Forumu okudum ama kafam çok karıştı. Bir falcıya biri iyi diyor diğeri kötü tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var teşekkürler

Forumu okudum ama kafam çok karıştı. Bir falcıya biri iyi diyor diğeri kötü tavsiyelere gerçekten ihtiyacım var teşekkürler

valla müjgan iyi gerçekten banada bi arkadaşım tavsiye etmişti olayları çok net özetliyo sen beyaz önlük giyiyosun filan bile dedi bana ama gelecekle ilgili söyledikleri bana pekde mantıklı gelmedi :)

valla müjgan iyi gerçekten banada bi arkadaşım tavsiye etmişti olayları çok net özetliyo sen beyaz önlük giyiyosun filan bile dedi bana ama gelecekle ilgili söyledikleri bana pekde mantıklı gelmedi :)

Teşekkürler arkadaşım ben çalışıyorum konakta müjgan nerde acaba + ben izmiride pek bilmiyorum burda hiç arkadaşımda yok

serkan beye bende bektırmadım numarasını bulursan banada yaz ama telefonla baktıracaksan su falı tavsiye ediyorum gülay hanım bu ara ben gülaydayım ve çok memnunum 70 tl ama 1 saat sürüyor kemeraltında polat kafe denemeye deger bence süperrrrrrrr

Teşekkürler arkadaşım ben çalışıyorum konakta müjgan nerde acaba + ben izmiride pek bilmiyorum burda hiç arkadaşımda yok

valla bende izmirli değilim canım benide arkadaşlarım götürmüştü ama alsancakta leman kültür var oranın karşısında müjgan cafe diye biyer bi adı daha vardı daisy kafe olması lazı onun karşısında hatta o taraflarda büyük bi koton mağazası var..valla bana 1 ay sonra filan seni arıcak barışıcaksınız sonra sen onun davranışlarından dolayı ondan ayrılıcaksın dedi..sizde yüzük görüyoru sana evlenme teklifi ettimi dedi biz zaten nişanlıydık :) benim tekrar barışmaya pek niyetim yok ama bana yaptıklarının pişmanlığını görmek istiyorum onun için barışıcaksınız kısmı pekde yatmadı kafama ama tabi ALLAH bilir herşeyi :)

valla canım daha benim özel mesaj hakkım yok bende numarayı bekliyoru zten izmirde olmadığım için ancak telefonda baktırabilirim serkan beye..70 lirada çok fazlaymış yahu söylediklerini doğrulayan şeyler oldumu hiç gülay hanımın

bence hiçbir falcı gelecekle ilgilli net birşey söyleyemiyor kimseye kendimizi kandırıyoruz:)) yada ağzımızdan o kadar iyi laf alıp bize bizim anlattığımız şeylerden tiyolar alıp,değiştirip değiştirip söylüyorlar son 4 ayda izmirde 6 farklı falcıya gitmiş biri olarak söylüyorum bunları:) sosyal hayata karışıp böyle safsatarlardan uzaklaşmak sanırım en iyisi:))

Slm arkadaşlar kimseler yokmu sitede ya ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız lütfenn bugünlerde falcıya gidecek arkadaş varsa haberleşelim lütfen şimdiden teşekkürler

Polat cafeyle ilgili çok yazdınız Angel,Fatoş diğerlerini unuttum.Giden arkadaşlardan da hiç memnun kalan olmadı.Gülay yeni galiba size ne zaman baktı gelecekle ilgili verdiği tarihler tuttu mu?
Tarihlerin vaktine daha varsa süper demek için erken değil mi ?
İnsanları yanlış yönlendermiş olmayalım 70 Tl su falının suyuna atılmasın.
Gelecekle ilgili kesin biliyor diyemeyeceğimize göre 15 Tl ye fal bakan şimdiki ve geçmiş zamanı iyi bilip,
gelecekle ilgili güzel yorumlarda bulunan başka falcılar var.

Kızlar herkes fal baktırıp fal defterini kapattı galiba. Bana tavsiyede bulunacak falcı önerecek kimseler yokmuu

canım bir kere izmire gittiğimde kemeraltında meşhur birini duymuştum adını hatırlamıyorum ama erkekti..bayağa şey söylemişti..kahve baktırmıştım 10 liraya ama,belirttiği tarihlerde istediklerim gerçekleşmedi ama şimdi internetten girip araştırıyorum bu fal olayını..fal sepeti.com diye bir adres buldum..orda fal paketi satın aldım..aynı kahveyi bir kaç kişiye yolladım ama mesela melih gün çok iyiydi,ilkay da fena değil,sezen boztepeye bayıldım..harika hanım efendi bir bayan..samimiyeti içtenliği harika..derinle nesibeyi beğenmedim çok sallamasyondu...şimdi baktırdıklarımın belirttiği tarihleri bekliyorum..sezen bana işinde yükseleceksin beğenmediğin yeni bir yönetici var dedi iş yerinde..üç hafta sonra onu işten çıkkardılar,beni eğitime sokacaklarını söyleyip diğer yöneticilerim bana bu özel görüşmede harika teklifler sundular ve beni onun yerine geçircekler alacağım eğitimler sayesinde:)aşk hayatımda erkek arkadaşımla barıştım..bilmiyorum ama bu hanım süper:)tavsiye ederim:)

Şimdi işimde yükseldim yazmışsın ama ''hic-arkadasim-yok-kimseyi-tanimiyorum-diyenler-gelin-tanisalim-kaynasalim'' bölümünde
-iyi o zaman:) evliyim çalışmıyorum.:) evde internette takılanlardanım:) ve başka bir semte taşınıp kimseyi tanımamak da ayrı bir iğrenç yazmışsınız. Bu biraz tezat değil mi??:26:

ayrıca sezen yazılı fal bakıyomuş.yazdıklarından samimi,içten ve hanımefendi olduğunu nasıl anladınız sezene yapılan yorumlara baktım da kopyala yapıştır bir tarzı olduğunu yazan bile olmuş.ona baktırmayı düşünmüyodum zaten,Melek Öz'ü bekledim bugün ama yok

Gülaya benden çok selam söyleyin ama 3 üyelikle böyle yazıp çizmek ayıp olumuyor mu ? 1 senedir iyi top koşturmuşsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…