İzmir'deki Falcılar

bu serkan beyın numarası varsa ögrenebılırmıyız yenı uye oldugum ıcın özel msj atamıyorum ama alabılıyormuyum bılmıyorum

haklısın. Ben de senin gibi düşünüyorum.

Merhaba hanımlar
Bu gün bir arkadaşımın çıkalım dışarıda bir kahve içelim mi? diye gelen telefonuyla akşam üstü ikimize de yakın olan Göztepe köprüsünün oradaki Mercan kafede buluştuk buluşma yerini o tayin etti.İki kahve söyledik sohbet eşliğinde biten kahve fincanlarını birbirimize fal bakma geyiğiyle kapattık.Sohbet ilerlerken çay istedik,çayı getiren garson Ayşegül hanımın haberi var mı diye bize sordu.Anlamadık deyince orada fal bakan bayan olduğunu adının Ayşegül olduğunu bu vesileyle öğrendik.Fal baktırmak istersek müsait olduğunu falın 20tl olduğunu söyledi ve gitti arkadaşımla baktıralım mı baktırmayalım mı ikileminden sonra baktırmaya karar verdik.
Kağıt kalemle anne baba adınızı ve doğum tarihinizi yazıyor ve elinde tuttuğu taşları masaya beş taş oynar gibi atıyor ve bakıma başlıyor pek fincanla alakası yok falın sonlarına doğru fincanı açıyor oradan da bir kaç bişey söylüyor.Bakımı bana isabetliydi güzel bakıyor,arkadaşıma sordum oda memnun kaldı.Bu ayın sonu ve Mayısın 15'ine kadarki aralıkda olacak bişey söyledi olursa buradan paylaşırım.Kişi analizleri süper, şimdiki zaman süper geleceğide zaman gösterecek.
Göztepe Mercan kafe Ayşegül hanım bence gidilip fal baktırılabilinir.Zamanım yoktu tarot da bakıyormuş tarot daha doyurucu olacaktır daha sonraki günlerde tarot baktırmayı düşünüyorum.Büyük beklentiler içine girmiyorsanız fal konusunda.Tavsiye ederim.

bu kadın esmer şişman bastonla gezen bir kadınmı ???

Bu kadın buğday tenli çok esmer değil,geniş kalçalı ve evet kilolu,genç bir bayan ama bastonla gezmiyordu.
Yazdığım gibi baktırdığı faldan büyük beklentilere girmeyenlere,kişilerin karakter analizini iyi yapıyor çünkü merak edip sorduğum iki kişiyi aynen karakteristlik özelliklerini söyledi şimdiki zaman konusundada bana göre başarılıydı.

haklısın esmer degil saçları simsiyah konakda kahve diyarında takılıyordu hatta sözde internetdende bakıyor ben denemiştim ayşegülü ama falcı degil dogum tarihi alıp burç üzerinden yorum yapıyor hanım hanım konuşur ama çok cadolozdur 50 tl çarpmıştı kahve diyarında sana çok umutlanma derim benim için tam bir hayal kırıklıgı ve para kaybı paranıza yazık

Uyarın için teşekkür ederim:)
Geçmişini bilmiyorum anlattığım gibi tesadüfen arkadaşımla sohbet için gittiğim kafede varlığından haberimiz oldu.Benim şahsi düşüncem bu fal konusunda yaşadığımız hayal kırıklıkları baktırdığımız ve burada adı geçen diğer falcılar içinde geçerli sadece Ayşegül hanım için değil.Bu sebepten asla unutmamamız gereken bir şey var geleceği yalnız ALLAH bilir.Bizlerde seçimlerimizle geleceğimizi sürekli değiştiriyoruz.Muallak kader ve mutlak kader vardır muallak bize bağlı ama adındanda belli olduğu gibi mutlak kader mutlaka yaşayacaklarımızdır ve ne yaparsak yapalım yaşarız.Tekrar teşekkür ederim sevgiler.

Merhabalar,

Eskişehir'de Aytaç Bey'i arayarak telefon ile bakım yaptıracağaımı söylemiştim geçen hafta; yaptırdım ve söylediklerinden çok memnun kaldım.

bu arada farklı konularda da size yardımcı olabiliyormuş.

Kendisine 05453706012 telefonundan ulaşabilirsiniz, nette de zaten sayfası var. Aytaç Öztürk diye. baktırıp olumlu düşünenler de var tanıdığım. İsteyenler arasın, 50TL

ben bakım konusunda Aytaç Bey'i aradım ve telefonda söylediklerinden memnun kalınca eskişehir'e gittim. orada bazı dualar okudu ve suya bakıp gördüklerimi kendisine söylememi istedi. ben gördüklerimi söyledim ve yorumladı. ben başarılı buldum, ilginçti.

Daisy hangi farklı konuda yardımcı olabiliyormuş ve siz netten mi buldunuz bu beyi yani tavsiye eden oldumu acaba

Daisy hangi farklı konuda yardımcı olabiliyormuş ve siz netten mi buldunuz bu beyi yani tavsiye eden oldumu acaba

Tavsiye üzerine bulmuştum, Eskişehir'deki kuzenimin işyerinde arkadaşlarından.

Sonra araştırdım, bakım yaptırdım telefonda bence başarılı idi. Sonra da bu hafta sonu Eskişehir'e gideceğim için tanışmak istedim. Tavsiye ederim.

50TLye bakıyor.

Merhaba herkese sonunda Sibel hanımıda denedim:) Kendiside varlıksal bakıyor ve bu tür bakanlar bana hep benzer şeyler söylüyor:) biraz ürkütücü bakıyor:) tespitlerinde isabet var gelecekle ilgili söylediklerini zaman gösterecek en yakın zaman 6.ay:) Gidilebilir denenebilir
Berkle ilgili bilgi verebilecek var mı arkadaşlar??

Berkle ilgili çok yazan oldu.Hepsi olumsuz.Sakın gitmeyin.Sadece falı kötü diye değil hali tavrı tarzı rezalet.
Birisi ağlayarak çıktım demişti.Kızcağızı rahatsız etmiş.Hala orada o adamı niye çalıştırırlar anlamam.

arkadaşlar ben kafe müjganda müjgan hanıma baktırdım falımı açmadı bana anne adımı filan sordu..benim sağlıkla uğraştığımı söyledi hayır dedim ama ben senden beyaz önlük görüyorum dedi gerçekten doğru bi nevi sağlıklada uğraşıyorum be mühendisim yani beyaz önlükde giyiyorum :) bana sevdiğimden evlenme teklifi aldınmı dedi yüzük görüorum dedi biz nişanlıydık dedim. ve aynen nişanlımı tarif etti göz rengine kadar.. sizin ilişkiniz aslında yılbaşında bitmiş dedi ve gerçekten öyleydi uzatmaları oynuoduk..aileleriniz çok farklı ve arkadaşlarınız yüzünden bu duruma gelmişsiniz dedi zaten sorunların başı o meselelerdi :) okulunda ilgili o kadar emeğini şimdi bu zamanlarda almaya başlıcaksın iş ile ilgili dedi gerçktende bu aralarda arkadaşlar nereye başvurduysam beni arıyolar ki normalde hiç kısmetim yoktur:) kaç yaşında adam hani sorumsuz diyosunya dediki gerçekten nişanlımı tarif et deseniz ilk dicem şey sorumsuz olurdu heralde:) sorumluluklarının farkına varıcak anlıcak yaptıklarını dedi bu aydan sonra dedi o seni arıcak barışıcaksın ama sonra onun tavırlarından dolayı sen istemiceksin ayrılıcaksınız dedi geçmişle ilgili biçok şeyi bildi gerçekten bende şok oldum ama o seni arıcak barışıcak kısmına pek akıl erdiremiorum arkadaşlar bakalım görcez zamanla :) müjganla ilgili başka fikirleri olan arkadaşlar varsa bizide bilgilendirirse çok memnun olurum :)

yarın 24 nisann :) yorumunu bekliyorum arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…