Herkese merhaba..uzun zamandır foruma girmiyordum. Sibel ve Gün hanımı tavsiye edenlerden biri olduğum için yazma gereği hissettim..
Bundan 4-5 ay kadar önce Sibeli tanıdım. O zaman hayatım başka bir yöndeydi. Beklentilerim şu andaki beklentilerim değildi. Ve sibelin şu olacak şey dediği olay gerçekleştiğinde,ben artık başka amaçlara yönelmiştim. Benim değişen fikirlerim sayesinde doğal olarak Sibelin o işle ilgili söylediği diğer şeyler gerçekleşmedi. Çünkü kaderimizi her an baştan yazarız. her saniyemiz bir seçimdir. O anki ruh halimiz,evrene verdiğimiz enerji,seçimlerimiz başkadır. Bir işi çok isteriz,falcı o anki ruh halimizin geleceğini söyler bize..Bir ay sonra bakılan fal aynı olabilir de olmayabilirde.. Ben artık aynı şeyleri istemiyorsam,ama taaa içimden minicik bir farklı enerjim varsa konu hakkında,zaten değişik çıksın..Bu gül hanım için de geçerlii..Sibel için de. Bu forumda bir grup insan onların gelecek tahminlerini çok net yaşadık,bu yüzden gittik bu yüzden tavsiye ettik. Net söylüyorum,bütün dedikleri de çıktı ikisinin de. ikisi de aynı şeyleri söylediler hep. Bana da götürdüğüm arkadaşlarıma da. Çıkmayan arkadaşlar oluyordur elbet. Birine bilen,ötekine nasıl bilemiyor,orasını bilemeyiz hiçbirimiz. Bunun bir açıklaması olduğunu da düşünmüyorum. Heralde herkese uyan başka bir falcı oluyor. Deneyip deneyip kendisine çıkan falı falcıyı bulabiliyoruz ancak sanırım. Bu arada Sibel de Gül Hanım da hep olumlu şeyler söylüyor değiller. Gidenlerin bu yüzden beğendiğini söylemek biraz haksızlık diye düşünüyorum. Ama çirkin birşeyi de söylemenin adabını bilen insanlar olduğu için ikisi de,yanlarından mutlu ayrılıyor insanlar genelde sanırım. Herkese sevgiler arkadaşlar :))))
bu kadın esmer şişman bastonla gezen bir kadınmı ???
kızlar bana nergizin telini gönderir misiniz lütfen....
Bu kadın buğday tenli çok esmer değil,geniş kalçalı ve evet kilolu,genç bir bayan ama bastonla gezmiyordu.
Yazdığım gibi baktırdığı faldan büyük beklentilere girmeyenlere,kişilerin karakter analizini iyi yapıyor çünkü merak edip sorduğum iki kişiyi aynen karakteristlik özelliklerini söyledi şimdiki zaman konusundada bana göre başarılıydı.
haklısın esmer degil saçları simsiyah konakda kahve diyarında takılıyordu hatta sözde internetdende bakıyor ben denemiştim ayşegülü ama falcı degil dogum tarihi alıp burç üzerinden yorum yapıyor hanım hanım konuşur ama çok cadolozdur 50 tl çarpmıştı kahve diyarında sana çok umutlanma derim benim için tam bir hayal kırıklıgı ve para kaybı paranıza yazık
Merhabalar,
Eskişehir'de Aytaç Bey'i arayarak telefon ile bakım yaptıracağaımı söylemiştim geçen hafta; yaptırdım ve söylediklerinden çok memnun kaldım.
bu arada farklı konularda da size yardımcı olabiliyormuş.
Kendisine 05453706012 telefonundan ulaşabilirsiniz, nette de zaten sayfası var. Aytaç Öztürk diye. baktırıp olumlu düşünenler de var tanıdığım. İsteyenler arasın, 50TL
ben bakım konusunda Aytaç Bey'i aradım ve telefonda söylediklerinden memnun kalınca eskişehir'e gittim. orada bazı dualar okudu ve suya bakıp gördüklerimi kendisine söylememi istedi. ben gördüklerimi söyledim ve yorumladı. ben başarılı buldum, ilginçti.
Daisy hangi farklı konuda yardımcı olabiliyormuş ve siz netten mi buldunuz bu beyi yani tavsiye eden oldumu acaba
Merhaba herkese sonunda Sibel hanımıda denedim:) Kendiside varlıksal bakıyor ve bu tür bakanlar bana hep benzer şeyler söylüyor:) biraz ürkütücü bakıyor:) tespitlerinde isabet var gelecekle ilgili söylediklerini zaman gösterecek en yakın zaman 6.ay:) Gidilebilir denenebilir
Berkle ilgili bilgi verebilecek var mı arkadaşlar??
en sonunda balkabağı gül hanıma gittim. öncelikle geçmişle ilgili tahminlerinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim. hem kendimle hem çevremdekilerle ilgili yaptığı analizlerini çok başarılı buldum, ağzım açık dinledim.
gelecek konusuna gelince, bana söylediklerinden birisini aslında gördü ama tam yorumlayamadı. ben açıkladıktan sonra konuya yoğunlaştı. ve tahmini çıktı. hem de akşamına.
diğer tahminleri için bekliyorum. çok kısa vakitler var, uzun vakitler var. gelecek ile ilgili tahminlerinde çok da şaşkınlık yaratıcak pek bir şey yoktu gibi geldi bana. 24 nisan için bir tarih verdi. o çıkarsa tamam dicem.
ama sürekli gider miyim emin değilim.
Ben bir tanıdık vasıtası ile gitmiştim.
Eğer o tanıdığa ulaşırsam size numarayı özelden yollarım.[
evde bakan bayanın telefonunu banada gönderebilirmisinizz lütfennn
Ben bir tanıdık vasıtası ile gitmiştim.
Eğer o tanıdığa ulaşırsam size numarayı özelden yollarım.[
evde bakan bayanın telefonunu banada gönderebilirmisinizz lütfennn
Numaraya ulaşamadım, ulaşırsam yollayacağım.
medyum serkana ulasabılecegımız bı yol varmı acaba. ve onerecegınız bır falcı
yarın 24 nisann :) yorumunu bekliyorum arkadaşım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?