merhaba
cumartesi necco cafeye gittim sibel hanım şuan ve geçmişi olduğu gibi bildi ve varlıksal bakıyor. öule tarotlardaki resimlere bakıp konuşanlardan değil. gelecek için söyledikleri önemli tabi.... bu konuda tecrübe paylaşabilecek olan varmı?
mrb crenis ben de naciye hanıma baktırmak istiyorum fakat adresini bulamıyorum evreka cafeyi internetten numarasını bularak aradım fakat açan yokbana yardımcı olur musun ben nasıl gidebilim naciye hanıma ve ne kadara bakıyor??
mrb canım ben de baktrmıstım sibele kendisi çok tatlı bi bayan yaklaşık 2 yıl önce baktırmıştım bana geçmişle ilgili söyledikleri doğruydu fakat gelecekle ilgili benm için çok önemli olan bi olay söylediği gibi olmadı hatta tam tersi oldu diyebilirim o yüzden kendini çok fazla kaptırmanı istemem canım ne de olsa fal..gelecekle ilgili başka şeylerde söylemişti ama inan onlarında çıkıp çıkmadığını hatrlamıyorum bile..
aynen bende aradım c.yok ama dert arkadaşımızın tavsiyesiyle gittiğim daisy sevgi can beni çok mutlu etti, balkabağı gül ün söylediği tarihteki olay henüz gerçekleşmedi ve tarih geçti. evreka yı sibel i denemek istedim maalesef ulaşamadım. fatoş bilemedi gibi bir durum var bu ara yıldızana ve sevgi can iyi gidiyor. angel foss çıktı bu arada belirteyim. hakkaten en çok sevgi can ve yıldızana nın söyledikleri çıkıyor, elektrikişi gerçi, bilginize...
canım meraba naciye hanımın telefonunu bana verirsen çooooooookkk sevinirim..evrekadan ayrılmış duyduğuma göre ben hiç baktrmadım baktırmak istiyorum.. lütfen numarasını ver canım:)) ve nasıl bakıyor sen baktrdın mı daha önce nasıldı çıktı mı dediklericanım ben naciye hanıma gitmedim ama evrekadan ayrıldığını biliyorum artık evinde bakıyormuş.telefonu bende var geçenlerde aradım açan olmadı.sana da göndereyim istersen telefonunu belki ulaşırsın.burda bazı arkadaşlara gönderdim henüz yorum yazan olmamış gidip gitmediklerini bilemiyorum.
Bu konuda aynen katılıyorum sana bende sibel dahil bir çok falcıya gittim sibel isim bile söyleyerek çok şaşırttı beni geçmişi o anı iyi bildi.ama gelecekle ilgili çoğu aynı şey söylediler bir konuda ama olmadı.Allah bilir diyorum hep bazı falcıların bilmesine gelince bir olayı görürler o anda mesela erkek arkadaşınızla ayrısınızdır gelecekle ilgili kimi falcı barışcaksınız der kimisi barışmıcaksınız der yüzde elli şans yani.sonunda hangi falcının dediği tutmuşsa o bildi dersiniz.
sibel ile ilgili gelecek çıkmıyo diyebilirim sanırım burdaki yorumlara bakarakgelecek bilen hiçbir falcıya rastlayamadım sanırım şimdiye kadar...
bende bgn rüyam cafe dilek hnma baktırdım genel olarak güzel gidilebilir ama sevgilime eski sevgilisi büyü yaptırmş o çıktı ona cnm sıkıldı ztn şuanda ayrıyız
canım meraba naciye hanımın telefonunu bana verirsen çooooooookkk sevinirim..evrekadan ayrılmış duyduğuma göre ben hiç baktrmadım baktırmak istiyorum.. lütfen numarasını ver canım:)) ve nasıl bakıyor sen baktrdın mı daha önce nasıldı çıktı mı dedikleri
canım sakın benim yaptığım gibi onların dediği büyü olayına takılma,inanma sakın, oraya gittim bana da büyü dediler 200 tl istediler,geçen kuzenim gitmiş okuma yapmışlar falan demişler az daha yumşak olsa kuzenim inanır gibi olsa ona da büyüye doğru gidiyorlarmış,burda bir arkadaşa da rüyam cafede büyü var demişler ona da 200 tl ver çözeyim demişler.bu ne böyle herkes onlara göre büyülü inansak herkesden 200 tl iyi para valla
herkese demeleri tuhaf ama çok günah iftiraya girer bu kızı tarif etti öyle biride var bilmiyorum ya yanındaki nurten hanıma gitçem daha sonra belki yada başka biri büyü deyince şoka girdim dediklerini dinleyemedim bile bozmak için 100 tl lzm dedi
canım tarif ederler bunlar falcı bazı varlıklar vasıtasıylada görebiliyorlar zaten ama tarif etmesi büyü var demek değil ki tarif eder sonra da büyü yapmış der yapılmış der bunu demek çok mu zor.bence böyle herkese büyü demeyen başka birine baktır derim ben.
canım ben naciye hanıma baktıramadım malesef evrekadayken gitmiştim iki kere yoktu sonra da ayrılmış ordan.forumdan bir arkadaş evinde baktığını söylemişti bana telefonunu vermişti naciye hanımın geçenlerde aradım cevap vermedi.sana yollıyayım ulaşırsan gidersen haber edersin :)[
mrb canım olur olur sen bana numarasını ver hatta istersen beraber gidebilirz
canım ben naciye hanıma baktıramadım malesef evrekadayken gitmiştim iki kere yoktu sonra da ayrılmış ordan.forumdan bir arkadaş evinde baktığını söylemişti bana telefonunu vermişti naciye hanımın geçenlerde aradım cevap vermedi.sana yollıyayım ulaşırsan gidersen haber edersin :)
olur canım sen bana numarasını verirsin hatta beraber gidebiliriz eğer istersen:)
yolladım canım özelden ama aramıştım açan olmadı telefonu.
Merhaba Arkadaşlar
Daha öncede burda gittiğim falcıların listesini ( Burda çoğu kişinin yaptığı gibi) yazarak, deneyimlerimi paylaştım. Yazdıklarımında arkasındayım ki gittiğimiz bu kişiler bizim arkadaşımız, annemiz, akrabamız , babamız, kardeşimiz değil. Burda hiç kimsede bu kişilerin avukatlığını yapmamalı... Konu başlığı İzmir'de ki falcılar ise herkes gittiği kişilerle olan deneyimlerini yazabilir, beğenmediyse bunuda belirtir yada çok beğendiyse söyleyebilir sonuçta demokraside bunu gerektirir. Hiç kimsede burda beğendiği bir falcıya bir başkası beğenmedim dedi yada abartıldığı gibi değil dediyse negatif şeyler söylenmemeli.Çünkü ben ve benim gibi çoğu kişiler burda yazılanlara istinaden bu falcılara gittiler... Tabiki hayal kırıklığıda olabilir yada çok beğenilen biri istediğimiz gibi çıkmayabilir... Hepimiz birbirimize saygılı olmayız, burda tabiki ne hissettiysek yazarız, şöyle bir düşünün ne sıkıntıları ne problemleri olan insanlarız zaten, birde burda arkadaşlar sırf tartışma olsun diye cevaplar yazarsak birbirimiz kırmış oluruz... Burda bize düşen destek olmaktır birbirimize, varsın birisi bir falcı için kötü desin neden savunmaya geçiyoruz ??? Yazmayın bir cevap arkadaşlar içinizde tutun...Birazda pozitif olun yada gülün geçin, dikkate almayın yazılanları beğenmedinizse.
Bugün son yazılanlara baktım, tekrar söylüyorum buraya üye olmama neden olan ve büyük bir sıkıntıyla nedenlerini yazmıştım. Fakat görüyorum ki aynı şeylerle karşılaşan arkadaşlar var. RÜYAM cafedeki Dilek ve Nurten isimlerindeki kişiler herkese sende büyü var yada üzerinde ağırlık var diyor ve amaç burda para kazanmak bu açık bir şekilde belli. Bunu bende başka arkadaşlarda yazmış zaten lütfen araştırın ve öyle gidin birilerine gitmek istiyorsanız illaki...Müjgan cafedeki alsancaktaki Sevgican'da her gidene ağırlık var diyor , kilit aç diyor ama para istemiyor o ayrı... Ama söylenenler hep aynı yani bir insan size büyü var derse direk siz bunu beyninize yerleştiriyorsunuz ve büyüleniyorsunuz... Çok merak ediyorsanız verin 200tl bozdurun bakalım ...hayatınızda hiçbirşey değişmeyecek bunu söyleyebilirim ha birde insanın kalbi yüzüne yansırmış, yüzlerine baktığınızdada bunu anlayabilirsiniz.
Bazı arkadaşlar sohbet etmek için gidiyorlar, hiçbir dostunuz yoksa yanlız iseniz gidebilirsiniz ama lütfen bu büyü tuzağına düşmeyin ve bu insanlara prim vermeyin! Bol bol Allah'a dua edin ve birşeyi çok istiyorsanız savaşın, mücadele edin, ilk adımı siz atın siz kendinize düşen görevi yapın olursa olur olmazsa önünüze bakın....
Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?