Yazdıklarımı beğenmediysen sen içinde tutsaydın madem. Ya da direkt bana da cevap yazabilirsin,ben ortaya konuşmadım sana cevap yazdım çünkü. Evet dediğinde haklısın,kimse hiçbir falcının akrabası değil. Ben falcıyı korumadım hiçbir cümlemde dikkatini çekerim. Falcı tavsiye edenlere laf söylenilmesini eleştirdim. O yüzden dedim bende banane Gül'den diye. Eğer biri benim yorumuma bakıp Gül ya da sibele gittiyse,buraya da gelip abartıyorlar derse,bunun anlamı "YALAN SÖYLÜYORSUNUZ" demek olur. İstediğin sonucu alamadıysan gerçekten üzüldüm,çok ciddiyim. Ama töbe yarabbim Allah değil ya bunlar,bana bilir sana bilemez,sana bilir bana bilemez. Ayrıca içimde tutup tutmama kararı bana aittir. Bugüne kadar sibeli ya da beğenmedim diyen kimseye bişey yazmadım,napayım zorla mı beğendirticem. Ama sen direkt tavsiye edenleri hedef alan "abartmışlar" yorumunu yapınca sinirlendim kusura bakma. Gül dür Sibeldir,sonuna kadar beğenmeme hakkına sahipsin,burdaki herkes her falcıyı beğenmek zorunda değil. Beni de ilgilendirmiyor kimin kimi beğendiği,Allah herkesin içindeki dileği yerine getirsin inşallah,derdi olmayan falcıya gitmez. Ama tavsiye edenlere kullandığınız kelimelere dikkat ediniz. Çünkü falcıya laf söylemiyorsun DİKKATİNİ ÇEKERİM,GİDİP TAVSİYE EDENLERE ABARTMIŞ (ATMIŞSINIZ,UYDURMUŞSUNUZ) diyorsunuz. Ben abartmadım bişeyi. Sibel de Gül de ne dedilerse çıktı bana,ne yapayım???? Çıkmadı mı diyeyim? Bana söyledikleri çıktı dedim diye,gelip burda kimsenin bana "abartmışsın" demeye hakkı yok.Derse de o hafif çapta bir saldırıdır,bazen böyle ateşli bir şekilde savunma gelebilir ama çok dolmuşsa insan. Her tavsiye eden böyle yerin dibine sokuluyor burda. Aylardır sürekli takip eden kimse kalmadı doğal olarak. Hepimiz bi reklamcılıkla ya da "abartmakla" en az bi kere bi suçlandık...O suçlayanlar da genelde başka falcılar çıktı ya..neyse..çok sıkıcı.. Fazla tepki gösterip kırdıysam özür dilerim. Ama cidden sıkıldım artık
.
Arkadaşlar gül hanımın kafesinin adresini tarif edebilir misiniz nasıl gidebilirim yardım edin lütfeeennn.. ????
Öncelikle şunu belirteyim, bugün yazdıklarınızı okumaya başladığımda daha ilk satırlardan yine fevri çıkışlar yapmış diye düşündüm ki paragrafın sonunda özür dileyerek bağlamışsınız. Ben şahsen sizi tanımıyorum burdaki hiç kimseyide tanımıyorum... Gelelim Gül hanıma, ben bu bayan hakkındaki yorumları okuduğumda çok çok iyi şeyler okudum ve büyük beklentilerle gittim.. Abartıltığı gibi derken Gül hanım için söyledim onu tavsiye edenler için değil, kaldı ki kötü kelimesi yada beğenmedim kelimesi kullanmadım... Abartmak: ilaç kullanıyorum demekle doktorun reçete yazdığı ilaçları kullanıyorum arasındaki fark gibidir... Yani Gül hanım iyidir ama çok çok iyi değil demek istedim... Yalancı yada atıyorsunuz gibi bir anlamda yazmadım ki bunu burda yorum yazanlara söyleme hakkım yoktur... Zaten söylersem hukuki bir süreç başlar... Burda ki hiçbir yorumcuyu eleştirmem söz konusu değil ama kötü bir tecrübe yaşamışsak bunu da yazarım ki paylaştıklarımı okursanız görürsünüz benim o yorumlarım rüyam cafedeki kişiler hakkındaydı... Burda ki hiç kimsenin de bunları yaşamaması için uyarıda bulundum, İlk paylaşımımda da sadece Gül hanım değil diğerleri ile ilgili de yorum yapmıştım, hatta söylediklerinin tarihi var bekleyim görelim dedim, son olarak Sibel hanıma da gittim geçmiş şuan mükemmel derecede bildi, gelecek için birşey diyemiyorum çünkü vadesi var ,,, Size çıkmış olması ne güzel adınıza sevindim... İllaki birilerine gitmek isteyen olursa Sibel hanım, meral Hanım ve Gül hanıma ok derim... Diğerleri gibi değiller size yüksek bir moral verirler ama kaptırmamak gerekiyor... Hem paramıza, hem vaktimize yazık... Burda kendimizi çok iyi ifade etmek olanaksız eminim hepiniz pırıl pırıl insanlarsınız ve yaşadığınız olumsuzluklar yüzünden arada fevri olabiliyorsunuz yada olabiliyoruz diyerek yazımı sonlandırmak istiyorum... 2. yazdıklarım herkese açık bir mesajdı sizi hedef almak değildi...
Sevgiyle kalın..
neral hanım nerde çlışıyor canım
Arkadaşlar gül hanımın kafesinin adresini tarif edebilir misiniz nasıl gidebilirim yardım edin lütfeeennn.. ????
Meral hanım, Maral cafe'de karşıyaka'da iskelenin karşısındaki iş bankasının 1 yada 2 sokak sonrası sağda Akbank var ordan biraz daha yürüyerek sağa sola dönüyorsunuz tam olarak tarif edemiyorum ama sorarsanız daha kolay bulabilirsiniz. Şunuda söylemeliyim Meral hanım Alsancak'ta bir şubede başlayacaktı bu hafta yada haftaya oraya geçebilir haberiniz olsun. Yeni adresini size verirler. Giderseniz deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın :)
bende merak ediyorum bekleyip görecem sanırım
yayla cafe cnm kemeraltında kime sorsan söylerler
canım tşk edrim nasıl bakıyor bi de onu merak ettim mesela ben sibele gittim geçmiş ve şimdiki zaman iyidi fakat söylediklerinin tam tersi çıktıgül hanımdada aynı şeyi yaşadım.. şimdi sıra meral de nasıl bakıyor canım ???? ve sen daha önce naciye hanıma baktrdın mı :):) şimdiden tşk edrim
kafam karıştı Sibel Yayla cafedemi? Necco cafedemi?
ücreti ne kadar teşekkürler
Merhaba ben yeni üye oldum ..Çok uzun zamandır fal baktıran biri olarak kesinlikle sibeli tavsiye ediyorum dediklerini an ve an yaşıyorum enerjisi çok güzel benim için çok önemli bir konu için vadesi var bakalım o da çıkarsa eğer ki olucak biliyorum o kadar çok söylediklerini yaşadım ki tahmin bile edemezsiniz sonucu yine size yazarım ..
arkadaşım bende sibele baktırdım kendisi harika bi insan falıda mükemmel beni çok şaşırttı ama sen an ve an yaşıyorum mutlaka olacak diyerek abartmışsın bence..
abartmak demeyelim de umut diyelim ne düşünürsek onu yaşıyoruz çünkü evet an ve an her dediğini telefon konuşmalarına kadar yaşadım çünkü benim için önemli olan tek bir şey kaldı onu güzel olucak dedi bende olucak evet diyorum çünkü inanmak başarmanın yarısıdır çünkü kendime çekmeye çalışıyorum :))
Birşey değil:) Meral hanım kahve falıda bakıyor tarotta. Kahve 15tl tarot 25 tl ama ben tarot destekli kahve falı baktırmıştım 20 tl... Tarotuna çok güveniyor o yüzden ben tarot destekli kahve falı baktırdım...Genel olarak bazı şeyler çıkmıştı, ama benim için imkansız gibi gördüğüm bir konuyu bekliyorum bana olacağını söyledi ve iddialı bu konuda keza sibel hanımda aynı konu için aynı şeyi söyledi.. Zaman içerisinde göreceğiz sonucu. Size çıkmamış Sibel ve Gül hanımın dedikleri işte kişiye göre değişiyor... Bu arada Naciye hanıma gitmedim :)
çok teşekkür edrim rapunzelcimm:=* sen daha önce müjgana baktrdın mı??
Merhaba ben yeni üye oldum ..Çok uzun zamandır fal baktıran biri olarak kesinlikle sibeli tavsiye ediyorum dediklerini an ve an yaşıyorum enerjisi çok güzel benim için çok önemli bir konu için vadesi var bakalım o da çıkarsa eğer ki olucak biliyorum o kadar çok söylediklerini yaşadım ki tahmin bile edemezsiniz sonucu yine size yazarım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?