Bende an ve an yaşamak istiyorum:) çünkü hiç kimseye anlatmadığım şeyleri bile söyledi ben hiç soru sormadan, zaten öyle hızlı konuşuyor ki zar zor not almıştım not defterime o anlatırken... :))
Bende an ve an yaşamak istiyorum:) çünkü hiç kimseye anlatmadığım şeyleri bile söyledi ben hiç soru sormadan, zaten öyle hızlı konuşuyor ki zar zor not almıştım not defterime o anlatırken... :))
acaba ben bidaha mı sibele gitsem bana söylediği çıkmadı ama :S
cnm sana söylediğiyle ilgili vade verdimi şu zamanda olacak gibi bişey söyledimi
vermişti canım ağustosta olcak demişti ama söylediği şey dışında başka bi olay gelişti.. o yüzden bilmiom ama bi daha gitmek istiyorum ne kadar??? ve babacandaki bayana baktrmadım ben hiç
tarot 30 lira cnm...
acaba ben bidaha mı sibele gitsem bana söylediği çıkmadı ama :S
benimde kafamda sormak istediğim bir soruyu ben sormadan cevapladı ama yüzeysel olarak sonradan soruyu sordugumda anladımki az önce söylediği buydu cevabını almıştım zaten :) kendimi çok kaptırmak istemiyorum allahtan başka kimse bilemez elbette..ama gerçekten baktırdıklarım içinde geçmişi ve o anı en iyi bilendi diyebilirim. hepimiz psikolojimiz düzelsin belki güzel birşey söyler diye gidiyoruz mutlu bi insan yokturki falcı falcı gezsin..allah hepimizin muradını hayırlısıysa versin inş
sana çıkmamış ama sibel hanım'ın falıçıkmadığını söylemek için bir uğra istersen
hahaha aynen yaa uğrim 25 tl mi alayımo zamanlar 25 tlydi şimdi 30 olmuş bana çıkmadı o yüzden meralle naciyeyi denicem en yakın zamanda
30 tl iste faiziyle geri alMeral hanım bana vadeler günü gününe uymayabilir demişti ama olcak birşeyse ben kendime güveniyorum demişti ... Ağustosa kadar vakitleri var çıkmazsa beraber gideriz hahaha
başka kimlere gittin sen canım
cnm hangi birini yazayım izmirdeki çoğu falcıya gittim
canım ben yarın ya da p tesi merale gidicem bakalım ne dicek bana ya zaten hiç bir falcı herşeyi tutturamaz ben de bi deneyeyim zaten buraya yazıcam bakalım ne dicek
canım sevgican daisydeki esmer olan bayan değil mi birde orda sarışın sevgi varmış sanırım.ben gittim sevgicana o zaman arkadaşımla gezdiğim yere kadar söylemiş bilmişti,karakterini bilmişti arkadaşımın ve sevdiğim bir yanı üzerimde ağırlık gibi bişey görmüştü ve bunun için bana kendim yapabilceğim bir tavsiyede bulunmuştu yani diğerleri gibi ver şu kadar para çözeyim diyen sahtekarlardan değil.daha sonra bunu yap tekrar gelirsin demişti bir ara yine gidebilirim ona :)
bugün kemeraltında neco cafeye gittim sibel hanıma tarot baktırdım gerçekten harfi harfine herşeyimi bildi isim bile verdi bu zamana kadar en iyi baktırdığım faldı tavsiye ediyorum...
benide şok etti gerçekten zihnimi okudu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?