İzmir'deki Falcılar

benimde kafamda sormak istediğim bir soruyu ben sormadan cevapladı ama yüzeysel olarak sonradan soruyu sordugumda anladımki az önce söylediği buydu cevabını almıştım zaten :) kendimi çok kaptırmak istemiyorum allahtan başka kimse bilemez elbette..ama gerçekten baktırdıklarım içinde geçmişi ve o anı en iyi bilendi diyebilirim. hepimiz psikolojimiz düzelsin belki güzel birşey söyler diye gidiyoruz mutlu bi insan yokturki falcı falcı gezsin..allah hepimizin muradını hayırlısıysa versin inş

Son düzenleme:
cnm sana söylediğiyle ilgili vade verdimi şu zamanda olacak gibi bişey söyledimi

vermişti canım ağustosta olcak demişti ama söylediği şey dışında başka bi olay gelişti.. o yüzden bilmiom ama bi daha gitmek istiyorum ne kadar??? ve babacandaki bayana baktrmadım ben hiç

Evet geçmiş ve anı en iyi bilen Sibel hanımdı bu konuda katılıyorum... :) Ben falcı falcı gezmem artık herşeyi akışına bırakıyorum, zaten dedikleri çıkarsa güzel olur çıkmazsa gitmeminde bir anlamı yok tekrar.... Çünkü bunun sonu yok fal olayına bu yıl başladım birsürü kişiye gitmiştim o kadar paraya yazık umutlara yazık vaktime yazık (bu benim fikrim tabi )... Dediğim gibi denenebilir dediğim meral ,sibel ve Gül derim....

30 tl iste faiziyle geri al Meral hanım bana vadeler günü gününe uymayabilir demişti ama olcak birşeyse ben kendime güveniyorum demişti ... Ağustosa kadar vakitleri var çıkmazsa beraber gideriz hahaha

hahaha aynen yaa uğrim 25 tl mi alayım o zamanlar 25 tlydi şimdi 30 olmuş bana çıkmadı o yüzden meralle naciyeyi denicem en yakın zamanda

30 tl iste faiziyle geri al Meral hanım bana vadeler günü gününe uymayabilir demişti ama olcak birşeyse ben kendime güveniyorum demişti ... Ağustosa kadar vakitleri var çıkmazsa beraber gideriz hahaha

canım ben yarın ya da p tesi merale gidicem bakalım ne dicek bana ya zaten hiç bir falcı herşeyi tutturamaz ben de bi deneyeyim zaten buraya yazıcam bakalım ne dicek

sevgi ve sevgican var, ben ayağında aksama olan sevgican dan bahsediyordum arkadaşım. senin söylediğin gibi sevgican yön veriyor ve bunun için ücret almıyor. sahtekarlığını hiç görmedim bakımıda iyi gidilebilir. Ben ayda yada 15te mutlaka giderim. enerjisinide çok seviyorum. tavsiye ederim. iyi fallar.

bugün kemeraltında neco cafeye gittim sibel hanıma tarot baktırdım gerçekten harfi harfine herşeyimi bildi isim bile verdi bu zamana kadar en iyi baktırdığım faldı tavsiye ediyorum...

Adakam evreka kapandı, hatta adı ankara 06 mı ne oldu, en son gittiğimde oraya yakın bi yerde oturduğunu bi bayanla konuşurken duymuştum, ama net bir bilgim yok. Bu arada 20tl ye bakıyordu.Telefonunu aldıysanız bana da atarsanız sevnirim, gerçi şuan falcıya gitmek istemiyorum, bişeyleri yoluna soktuğumu düşünüyorum. Ama insan gerçekten çıkmazda olduğunu düşündüğünde gerçekten iyi geliyor, ama karşıdaki insanın pozitif olması lazım, bazı şeyleri söylesin, ama dikkat et tarzında konuşursa daha iyi geliyor, naciye hanım bana o yüzden ilaç gibi gelmişti, çok ilginç birşeyi daha önce söylemişti,inanın ben bilmiyordm bile ve karşımdakiinsana bunu sorunca nerden biliyorsn dedi, o şaşkınlığımı anlatamam. Yani öylesine genel şeyler demiyor. Bunun dışında gittiklerim, babacan cafede birgülü soranlar olmuş, 2 kere gitmştim, çok hızlı konuşuyodu, dediklerinin biri bile tutmadı, hem de hiç güzel enerji alamadım, çok negatif etki yarattı bende. Sibeli burdan duymuştum, o arkadaşımı gönderdim, çok fazla tutturamadığını söyledi, ama benhiç baktırmadım onun için birşey diyemicem. Birde ayten hanımın metnini duydum, onu arkadaşım epey beğenmişti, sevdam cafeye geçmişti, ondan önce kemeraltında köşedeki kahvecide çalışıyordu. Bİaralar karşıyaka nergiz hanımdan çok bahseden vardı, ona da gitmedim. Ha birde yine eskiden evrekadan yeliz hanım, onuda herkes çok beğeniyordu, ama o şimdi nrde bilmiyorum, belki buranın eski müdavim arkadaşlar söyleyebilir.

Benim özetle diyeceğim, eğer kendinizi gerçekten çıkmazda hissediyorsanız, gidin görüşün ama çok abartmayın ve gerçekten burda konuştuklarına inandığınız insanların tavsiye ettikklerine gidin. Kendinize sınır koyun, atıyorum haftada 1 deyin, zaten çok sık gidince kafanız allak bullak oluyor, ha bir de yazın, gerekirse ses kaydı yapın ama buna çoğu izin vermiyor. Reklam amaçlı da çok takılan insan olabiliyor. Onlara dikkat edin. İnşallah herkes hakkında hayırlısı olanı, mutlu olabileceği neyse onu yaşar. Allah hepinizin, hepimizin yanında olsun, zor durumda olmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Ama lütfen abartmayın, çünkü sonu olmuyor, inanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…