ben sibele baktırdım bugun kemeraltında kahvecilerin oldugu sokakta.şu anki durumu ve yakın geçmişi birebir söyledi.ben çok memnun kaldım çok şaşırdım açıkçası..geleceğide allahtan başka kimse bilemez tabi ama söylediklerini bekleyip görcem inş doğru çıkar :)
ben veiriyim cnm izmirlilerden önce noyuu ben kaptım halime bak yaaasempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
ay çok şaşırdım yahuohaoldumsmile soru sormak da kabahat,aynı şekilde belevindeki bayan da beni azarlamıştı,paramla rezil oluyorum diye düşünmüştüm ben.bu arada seni msn ekledim canım,ordan da konuşabiliriz.şimdi senin drumun nedir,gidicekmisin gitmiycekmisin boshayallersmile
Merhaba arkadaşlar
siteye yeni üye oldum ve uzun süredir forumu google üzerinden takip ediyordum... Fal baktırmaya geçen sene tesadüfen gitmiştim bir kaç kişiye öncelikle onları yazayım...
Alsancak Fiesta: Paşa isminde bir bey ilk önce bakmıştı, kağıdı karalayarak bakıyordu kahve falına hiçbir şey bilememişti daha sonra aynı cafe de, Gönül isminde (sanırım öyleydi esmer zayıf orta yaşlarda bir bayandı kahve tarot destekli bakıyordu) bilemedi. Ondan sonra Canan isminde genç kısa boylu dalga geçer gibi bir bayan kahve falı baktı çok kısa sürdü ve fiyasko!
Telve cafe, Asiye hanım: 2 kez gittim kahve + tarot hayatımda bu kadar sallayan biri görmedim, tavsiye üsrine gitmiştim samimi de bulmadım kısa bakmıştı, mesleğim, özel hayatım, ailem planlarım hepsini salladı zaten yüzüne de hep hayır cevabı vermiştim. beğenmedim... Daha sonra aynı cafe de genç bir bey bakıyordu ona kahve falı baktırdım oda aynı hiçbirşey bilemedi.
Bu yıl gittiğim falcılarıda burdaki yazıları okuyarak sırasıyla gittim, hemen yorumlarıma geçeyim.
Maral cafe, meral hanım: Kendisi çok pozitif bir bayan, tarot destekli kahve falı baktırdım. Söyledikleri o anki durumumu bildi, geçmişi bildi, gelecek ile ilgili söyledikleri 1-2 şey çıktı,, özel hayatımla ilgili bir konu üzerine yaptığı tespite istinaden 2. kez tekrar gittim 3 ay sonra ve yine aynı iddiada bulundu, ilk falı ile aynı şeyleri söyledi... bu istikrar iyi ama 1 konuda ki benim için en önemli olan konuda verdiği süre geçti ve çıkmadı... Fiyat: 20 tl karşıyaka
Müjgan Cafe, Tülin hanım: kahve falı baktırdım, kağıda doğum tarihinizi ve isminizi, anne adınızı yazıyor uzun bakıyor... O anki durumumu bildi, geçmişi bildi ama gelecek ile ilgili söyledikleri çıkmadı mayıs ayı için söylemişti... 2. kez tekrar denedim bu sefer de aynı şeyleri söyledi ama haziranda bir tarih verdi göreceğiz :) fiyat: 12.5 Karşıyaka
Ravazza cafe, Ferda hanım: Kahve falı baktırdığım bu bayan, hiçbirşey bilemedi, çok kısa bir faldı 2yada 3 dk sürdü sanırım. çok negatif bir nerjisi var, çokda sert konuşuyor sinirli bir yapısı var... Beğenmedim tekrar gitmedim. Fiyat: 15 tl Karşıyaka
Efsun Cafe, Boncuklu bayram: kahve + tarot baktırdım hiçbir şekilde tatmin etmedi, herne kadar çok sevimli bir bey olsada malesef bilemedi dedikleride çıkmadı. Fiyat: 10 tl alsancak
Müjgan cafe, Nuray hanım: Kişilik analizleri ve şuan ki durum iyi ama gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı, enerjisinide beğenmedim. Tülin hanım gitmiştim sıra çok olduğundan mecburen bu bayana baktırmıştım. Kahve falı fiyat: 12.5 Karşıyaka
Telve cafe, Ecem hanım: Genç bir bayan, yaklaşık 1 saat baktı, sohbeti kişilik analizleri çok iyi, kahve + tarot destekli baktırdım. gelecek ile söylediklerinin vadesi var beklemek lazım...o anki durum tespitleri de isabetli ... Denenebilir fiyat: 15 tl alsancak
Balkabağı cafe, Gül hanım: forumlarda en çok bahsedilenlerden biride gül hanımdı. Merak ve büyük beklentilerle gittim aslında randevu alarak gitmek gerekiyormuş.. Kahve falı baktırdım sanırım varlıksal bakıyor.. harf değil direk isim söylüyor söyledi 3 isimde isabetli ama genel olarak bakıldığında abartıldığı gibi değil 4-5 yıl sonra olacak birşey söyledi ve yakın zaman da verdiği bir tarih var bekleyelim görelim... Fiyat: 15 tl yeşilyurt
Rüyam cafe, Dilek ve Nurten hanım: Dilek hanıma kahve falı baktırdım. dua okuyarak başlıyor şuanki durumumu bildi. 1 -2 tarih verdi çıkacağını hiç sanmıyorum... Üzerimde nazar ve ağırlık aynı zamanda büyü yapıldığını ve çözebileceğini söyledi fiyatı: 200 tl bu söylemden sonra pek samimi gelmedi. Nurten hanıma da tarot baktırdım kısa sürdü ve aynı şeyleri tekrarladı büyü var açtır vs... dilek hanıma pas attı sanırım paslaşmalı çalışıyorlar bana inandırıcı gelmedi kesinlikle gitmem ve okuma vs... şeylerede karışmak istemem...
Benim değerlendirmelerim böyle genel olarak hepsi aynı... Artık bu hastalık haline gelmeye başladı bende kendime dur dememe dilek hanımın okuma yapalım demesi olmuştur. Hepimiz sıkıntılı olduğumuz için gidiyoruz falcılara , o anda iyi hissediyoruz kendimizi ama ertesi gün gene aynı, verdikleri tarih geçiyor hayal kırıklığı yaşıyoruz, sonra başkası deneyelim derken iyice depresyona giriyoruz... Benim nacizane tavsiyem, duamızı kendimizi yapalım, istediğimiz şeyler olmuyorsa zorlamanın alemi yok, herşeyi Allah bilir ve ondan isteyelim hayırlısı ile... Şöyle geriye baktığımda giden parama, umutlarıma, zamanıma acıyorum... mücadele edelim, sıkıldığımızda spor yapalım, arkadaşlarıızla sohbet edelim ve sabırla bekleyelim... Hepinize mutluluklar dilerim
Evet o Gül hanımı abartanlardan biri de benim. Yaa güzel kardeşim,falcıya değil "abartana" laf çarptığınızın farkında değil misiniz? Banane Gül'den bilmem kimden. Ben gitmişim,dedikleri çıkmış bana. Burda paylaşmışım. Abarttığınız gibi değil de ne demek? Bana dedikleri çıkmadı,ben beğenmedim dersin o başka. Yok biri çıkar abartmış der,yok öbürü çıkar "ay gidenler de ne bulmuş" der. Tavsiye eden insanı yerin dibine sokmasanıza. Zaten bu tarz tavırlar yüzünden artık burda kimse iyi bulduğu falcıları paylaşmıyor ben onunda söyleyeyim sevgili dostlar. Şurda beğenilmiş on tane falcıya gitmişimdir. 8 tanesi dibine kadar sallamıştır. Bi kişiye de çıkıp demedim abartmışsınız. Bir tane falcı için bile kötü birşey de yazmamışımdır. O da onların ekmek parası. Sallıyorsa bi daha gitmem. Ama gelip burda da karalamam. Hayır 15-20 lirayla nasıl bir kehanet bekleniyor ben onu da anlamıyorum. Ya da 100-150 lira gibi paralar vermeyi göze alıp yüzde yüz kazıklanmayacağınızın garantisini nasıl bekliyorsunuz? Paranız çoktur,yüz lira vermekte bir sakınca görmezsiniz,kime ne? Tavsiye edeni bağlar mı? Zorla mı yollanıldınız? Ben şahsen vermem o kadar çok para bir fal için. Ama veren de beni bağlamaz,bana mı sorucak insanlar paralarını nereye harcayacaklarını diye düşünürüm. Falcıya gidilir,sallıyorsa bile bi rahatlanır. Ben bana sallaya sallaya iki tane falcıyla çok kötü bir yazımı geçirdim. OOooooh bir salladılar bir salladılar,hiçbir dedikleri çıkmadı. İsim vermiyorum. Ama yine de ikisinden de Allah razı olsun diyorum benim psikolojimi ayakta tuttular. Bi destek görmüş gibi hissetmeme sebep oldular. Ben o ikisine bu açıdan bakmayı tercih ettim. Bu da beni mutlu etti.. He üstüne söyledikleri çıkanı da olmuşsa yeme de yanında yat denilir.. Lütfen burda "paylaşımda bulunup iyi birşey yapmaya çalışan" insanları söylediklerine pişman etmeyin diyeceğim ama heralde çok geç artık. ......
çok doğrusun arkadaşım. ağzına yüreğine sağlık. geçen yaz benim de gitmediğim falcı kalmadı. beklediğim birşey vardı. olacak dediler. moralim hep yükseldi. beni hayata bağladı. ama olmadı. şimdi geçen yaz beklediklerimin %10 u olmadı. ama çok iyi moral oldu. bugünkü huzurumu onlara borçluyum diyebilirim. sonra gül, serkan ve sibelin dedikleri çıktı % 90 oranında. sonuç olarak, şu anda geldiğim noktada çok mutluyum. izmirden istanbula taşındım. laf aramızda yapılan yorumlara bakıyorum da burada doğru düzgün bir falcı yok sanırım. ben de gitme gereği duymuyorum artık.
herkese huzur ve mutluluk diliyorum.
HER YER TAKSİM HER YER DİRENİŞ! diyerek yazımı bitiriyorum
ben sibele baktırdım bugun kemeraltında kahvecilerin oldugu sokakta.şu anki durumu ve yakın geçmişi birebir söyledi.ben çok memnun kaldım çok şaşırdım açıkçası..geleceğide allahtan başka kimse bilemez tabi ama söylediklerini bekleyip görcem inş doğru çıkar :)
sibel hangi cafede bakıyor yazabilirsin teşekkürler
hepyeşil arkadaşım özel mesaj kutunu boşaltırsan sevinirim sana sormak istediğim bikaç şey var :)
Seninki dolu şimdi de :)
yayla cafe cnm kemeraltında kime sorsan söylerler
merhaba
cumartesi necco cafeye gittim sibel hanım şuan ve geçmişi olduğu gibi bildi ve varlıksal bakıyor. öule tarotlardaki resimlere bakıp konuşanlardan değil. gelecek için söyledikleri önemli tabi.... bu konuda tecrübe paylaşabilecek olan varmı?
dün bi fırsatını bulup spontene olarak hadi falcıya gidelim diyip o an karar verip gül ablaya gitmeye karar verdik kesinlikle çok sevimli küçük samimi bir yer öyle para kazanma gibi bir çabalarıda yok evinizde hissedebiliceğiniz bir yer gül abla çok tatlı çok sevimli masmavi gözlere sahip bi abla bi teyze bi anne gibi konuşan öncelikle hoş muhabetli bir insan öyle sırf fal bakmak için bakmıyor. Baktığı fala gelirsek geçmişimle veya şuanla ilgili söylediği şeylerin çoğu doğru kimseyle paylaşmadığım kafamda kurduğum bir olay var onu bildi ve kararını verip gidiyorsun bir akraban var doktor ona danışıcaksın dedi (dayım doktor) baya anlattı gelecekle ilgili söyledikleri için bekliycem 27 ağustosu ama zaten kızlar 12 temmuzda burdasınız dedi hepimiz şaşırdık bu arada 3 arkadaş gittik ve hepimiz çok memnun kaldık fallar bakıldıktan sonra cafeden çıkarken sadece birimize kartını verdi ve kafana bişey takılırsa hemen beni ara dedi ve biz ordan çıktıktan sonra arkadaşımın kafası çok karıştı şimdiki sevgilisindenmi bahsediyor yoksa bi öncekindenmi diye isimlerde aynı arasam mı aramasammı aradı ve gül hanım telefonu açtı ve tek kişiden bahsediyoruz başka kimseyi görmedim dedi hepimiz şok olduk 3 kişiydik ve bize kart vermedi bu kadar emindi o kadar fal baktırmış bi insanım ama gül abla bestlerin best i yani okadar diyorum tarihide bekliycem olduğu anda tekrar burdan yazarım ama tavsiye ediyorum kahve+tarot 25 tl ayrıca yarım saat civarında sürüyor öyle 10 dakkada çat çat die değil sindire sindire anlatıyor tavsiye ederim
canım bu kafe nerde gül hn telefonu verebilirmisin
Bende Evrekadayken Naciye Hanıma gidenlerdenim, ama bende de numarası yok. Dediklerine gelince, bende de verdiği vadeler, dedikleri oldu, arkadaşımın düğün tarihine kadar(gününü bile vermşti), benim söz tarihime kadar herşeyi bildi. Ayrıca kendisi hoş, kibar bir hanımefendi. Gidecek arkadaşlara tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?