İzmir'deki Falcılar

aynen öyle çok güzel anlatmışsın..bi çare bi çıkar yol bi bakış açısı için her şey atlar oldum ben de bu ara yine...ama çok da yoruldum medet ummakta...sabrediyorum hep...sabırlı olduğuma inanıyorum ..insana sadece biri bi ışık tutsun da iiçim azcık rahat etsin istiyo...sonra işte senin de dediğin gibi yüzüne bakmayacağın tiplerin gözlerinin içinde bi umut ışığı ararken buluyosun kendini...

valla şuan kendime umutlarıma acımaya başladım.. resmen karşımızda oturup bize alay eden insanlardan medet bekliyoruz arkamızdan nasıl gülüyorlardır kim bilir..

valla şuan kendime umutlarıma acımaya başladım.. resmen karşımızda oturup bize alay eden insanlardan medet bekliyoruz arkamızdan nasıl gülüyorlardır kim bilir..

Kizlar kendi kendimize söz verelim hatta birbirimize.ben zaten su belirsiz 3ayda 5 kisiye fal baktirdim..hangisinin soyledigi cikarsa.tek kisiye 6 ayda bir en fazla gidicem..buarada kizlar madem dertlesiyoruz.ben iyice komplekse girdim..yani mutevazi bi insanimdir.lutfen yanlis anlamayin.sadece konuyu anlayin diye soyluyorum.benim okul zamani andacimda bile en ler kismina en güzel yüz diye beni secmisler.iliskilerimde de fedakarim emek veririrm.hatta hic biiliskim benim yanlisim yuzunden bitmedi.hep cok iyi kizdi diye arkamdan soylediklerinide biliyorum..üniversite bitirdim.ama kardesim hep aldatilarak bitiyor benim iliskilerim.hem de cok cirkin ve kötü ruhlu kizlar la ya.biktim artik.kendime guvenim kalmadi.beni yalniz oldugumu duyan sen begenmiosundur oyuzden yalnizsindir falan diyolar.özguvenim bitti resmen..yani arkadaslarim sey diyor.egolarini tatmin edemiyorlar senle senin altinda kizlarla aldatiyolar diyolar..ama hep böyle oluo.

Yani sizde de oluomu iliskilerinizde bu durum.yoksa benmi hep karaktersizleri buluyorum.gören sen istemiosundur yalnizsindir zannediyoo.halbuki bi bilseler

canım çok sevdiğim bi laf vardır...allah çirkin bahtı versin derler....

ha evet ayrıca şu birbirimize söz verme işi de hoşuma gitti benim...bi kararlaştıralım şu durumu hepimiz katılmak isteyen arkadaşlarla..

Yani sizde de oluomu iliskilerinizde bu durum.yoksa benmi hep karaktersizleri buluyorum.gören sen istemiosundur yalnizsindir zannediyoo.halbuki bi bilseler

olmas mı yaa.....daha 15 gündür yaşıyorum bu durumu...sadece gece uyurken 78 saat ayrıyken...nerdeyse tuvalete bile görüntülü telefondan beraber gidecekkenbir anda birden bıçak gibi 'aşkım bi dakka gelicem birazdan dedi....ve 12 gün oldu..kafayı yiycem..hiç bir şekilde ulaşamıyorum...sap gibi kaldım ne düşüneceğimi şaşırdım...birileri bişey söylesin diye dadandım falcılara yine...

Ah simirnacim cok üzüldum cnm.suani test ettik hepimiz onayladik.gelecek söylediklerini sallamiorum ama suan icin sibel.ona baktirmismiydin o ne dedi

Teşekkür ederım tavsıyen ıcın.. Ücretını bılıyorsan yazarsan sevınırım ayrıca randevu almak gerekmiyor mu ?? Gidip boş dönmek istemem :)

kahve artı tarot 25 tl canım yarım saat 45 dakika civarı bakıyor senden aldığı elektiriğe bağlı olarak ben çok memnun kaldım gül abladan tavsiye ederim

Yani niye bicak gibi kestigini.ulasamama sebebini.detaylariyla aciklar diye dusunuyorum.bana acikladi ve ortak tanidiklardan bisekilde ögrendim.öyle cikti

evet gül abla bi anne bi abla gibi oturup sohbet edebiliceğiniz içinizi gören pozitif bi insan temmuz 10 12 si gibi geliceksiniz dedi bakalım şimdilik bir iki şey çıktı gitmek için bi neden yok ama inş diğerleride çıkar ayrıca yemekleride gerçekten güzel :))

Simirnacim ben artik kendi kendime söz verdim baktirmicam.baktirdim zaten kackisiye bu belirsizlikle..daha cikip cikmicagi da belli deil.ama bence sen eger sibele bu konuyla ilgi baktirmadiysan suani ögrenmek icin baktir.sonrada bu konuyu kapatalim..ha üc dort ay sonra tam hersey belli oldugunda burdan yazarim sana.buna gidelim 6ayda bir diye.senin durumun biraz ilginc merak ettim bende ne dedi sibel eger baktirdiysan bu olaydan sonra.

Yani niye bicak gibi kestigini.ulasamama sebebini.detaylariyla aciklar diye dusunuyorum.bana acikladi ve ortak tanidiklardan bisekilde ögrendim.öyle cikti
canım bana da söyledikleri anlatacakmış nedenini...hep bunu dediler...bekliyorum bakalım...ama 3 bucuk yıl olmuştu sigarayı bırakalı..bu arada bi sürü ciddi sıkıntı da atlattım ama bu öyle bi garip durum oldu ki...tek tük sigara ya başkadım falcıların yanında bide :)

canım sibele gitmedim....gittiklerim de hep ayı şeyleri dediler....ama hepsi de beklentiye soktu yok araycak bi haftasonu yok pazartesi yok salı...aradı arayacak...hep böyle...o yüzden de iyice bunaldım...

Canım çok teşekkür ederim yazdıkların için, sanal ortamdan kendini çekmiş (facebook), dost sandıklarını ve arkadaşlarını silmiş, telefon numarasını değiştirmiş biri olarak, gerçekten çok teşekkür ederim sana üşenmeyip hiç tanımadığın görmediğin birine teselli veriyorsun... Sanaldan uzaklaşmak belkide herşeyden uzaklaşmak bana iyi gelmişti ama burda üye olup sizinle konuşmakta bir nebze bana moral oldu... Bugün ve bazen üzüntüm artıyor ama en azından doğru karar verdim...

Evet o falcılarda arkamızdan kimbilir neler konuşuyorlar, karşımızda sanki psikiyatristmiş gibi tavsiyeler vermeleri yok mu Allahım diyorum ben kim bunlar kim.. ( küçümsemek anlamında söylemiyorum yani aklı başında okumuş gelecekte çok iyi yerde yada konumda olacak birinin bunlardan akıl almasına diyorum) ... Dediğim gibi Rüyam cafedeki Dilek ve Nurtenden sonra sinirlerim yıprandı iyice... Kimlerle muhatab oldum, para verdim, en iyi cafelerde yemek yiyen ben döküntü mekanlarda falcı peşinde koştum sadece 6 ay içinde bir sürü kişi ....
BEN GİTMEYECEĞİM, VE BURDA SON YORUMLAR YAZAN ARKADAŞLARIMDA GİTMEYİN VERDİĞİNİZ KARAR DOĞRU, HERKES SÖZÜNÜ TUTSUN, HAYATTA İRADELİ OLMAZSAK HİÇBİR ŞEYDE GERÇEKLEŞMEZ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…