atlatcaksın arkadaşım hiç merak etme yeterki sabret.. ben de eskiden çok baktırırdım sonra baktırmamaya başladım hatta bi ara işlerim çok düzgün gidiyordu her açıdan o zamanlar hiç baktırmıyordum derken ters döndü herşeyhayatım depreme uğradı resmen.. işte o zamn yine başladım falcılardan medet ummaya.. inanır mısın sokakta görsem selam vermeyeceğim tipler ama medep umuyrdum işte..
aynen öyle çok güzel anlatmışsın..bi çare bi çıkar yol bi bakış açısı için her şey atlar oldum ben de bu ara yine...ama çok da yoruldum medet ummakta...sabrediyorum hep...sabırlı olduğuma inanıyorum ..insana sadece biri bi ışık tutsun da iiçim azcık rahat etsin istiyo...sonra işte senin de dediğin gibi yüzüne bakmayacağın tiplerin gözlerinin içinde bi umut ışığı ararken buluyosun kendini...
valla şuan kendime umutlarıma acımaya başladım.. resmen karşımızda oturup bize alay eden insanlardan medet bekliyoruz arkamızdan nasıl gülüyorlardır kim bilir..
Kizlar kendi kendimize söz verelim hatta birbirimize.ben zaten su belirsiz 3ayda 5 kisiye fal baktirdim..hangisinin soyledigi cikarsa.tek kisiye 6 ayda bir en fazla gidicem..buarada kizlar madem dertlesiyoruz.ben iyice komplekse girdim..yani mutevazi bi insanimdir.lutfen yanlis anlamayin.sadece konuyu anlayin diye soyluyorum.benim okul zamani andacimda bile en ler kismina en güzel yüz diye beni secmisler.iliskilerimde de fedakarim emek veririrm.hatta hic biiliskim benim yanlisim yuzunden bitmedi.hep cok iyi kizdi diye arkamdan soylediklerinide biliyorum..üniversite bitirdim.ama kardesim hep aldatilarak bitiyor benim iliskilerim.hem de cok cirkin ve kötü ruhlu kizlar la ya.biktim artik.kendime guvenim kalmadi.beni yalniz oldugumu duyan sen begenmiosundur oyuzden yalnizsindir falan diyolar.özguvenim bitti resmen..yani arkadaslarim sey diyor.egolarini tatmin edemiyorlar senle senin altinda kizlarla aldatiyolar diyolar..ama hep böyle oluo.
Yani sizde de oluomu iliskilerinizde bu durum.yoksa benmi hep karaktersizleri buluyorum.gören sen istemiosundur yalnizsindir zannediyoo.halbuki bi bilseler
olmas mı yaa.....daha 15 gündür yaşıyorum bu durumu...sadece gece uyurken 78 saat ayrıyken...nerdeyse tuvalete bile görüntülü telefondan beraber gidecekkenbir anda birden bıçak gibi 'aşkım bi dakka gelicem birazdan dedi....ve 12 gün oldu..kafayı yiycem..hiç bir şekilde ulaşamıyorum...sap gibi kaldım ne düşüneceğimi şaşırdım...birileri bişey söylesin diye dadandım falcılara yine...
Teşekkür ederım tavsıyen ıcın.. Ücretını bılıyorsan yazarsan sevınırım ayrıca randevu almak gerekmiyor mu ?? Gidip boş dönmek istemem :)
kendi kafesini işletiyor. bu işi de severek yapıyor. para kazanmak ikinci planda. inan birkaç ay oldu tanışalı. 30 yıllık arkadaşlarımdan daha çok paylaşımlarımız oldu. bir defa seni yargılamıyor. çok geniş düşünüyor. başkaları hakkında yorum yapmıyor. sıkıldığım zaman uğramaya çalışıyorum. iyi enerji veriyor. böyle olunca da hep gitmek istiyor insan.
dediğin kişiye de giderim. ama önce gül'ün dediklerinin çıkmasını bekliyorum. çoğu gerçekleşti zaten.
herşey gönlümüzce olsun diyorum.
Ah simirnacim cok üzüldum cnm.suani test ettik hepimiz onayladik.gelecek söylediklerini sallamiorum ama suan icin sibel.ona baktirmismiydin o ne dedi[
yok canım ona baktırmadım..ama baktırdıklarım ,yok sıkıntısı var şu an,yok dönecek sana,arayacak sabır bekle,,şu an kafası bozuk.sorunları var tazı şeyler dedi hepsi...e onu anladık zaten şu an bi sorun bi sıkıntısı var tamam...
canım bana da söyledikleri anlatacakmış nedenini...hep bunu dediler...bekliyorum bakalım...ama 3 bucuk yıl olmuştu sigarayı bırakalı..bu arada bi sürü ciddi sıkıntı da atlattım ama bu öyle bi garip durum oldu ki...tek tük sigara ya başkadım falcıların yanında bide :)Yani niye bicak gibi kestigini.ulasamama sebebini.detaylariyla aciklar diye dusunuyorum.bana acikladi ve ortak tanidiklardan bisekilde ögrendim.öyle cikti
Simirnacim ben artik kendi kendime söz verdim baktirmicam.baktirdim zaten kackisiye bu belirsizlikle..daha cikip cikmicagi da belli deil.ama bence sen eger sibele bu konuyla ilgi baktirmadiysan suani ögrenmek icin baktir.sonrada bu konuyu kapatalim..ha üc dort ay sonra tam hersey belli oldugunda burdan yazarim sana.buna gidelim 6ayda bir diye.senin durumun biraz ilginc merak ettim bende ne dedi sibel eger baktirdiysan bu olaydan sonra.
Ah simirnacim cok üzüldum cnm.suani test ettik hepimiz onayladik.gelecek söylediklerini sallamiorum ama suan icin sibel.ona baktirmismiydin o ne dedi[
yok canım ona baktırmadım..ama baktırdıklarım ,yok sıkıntısı var şu an,yok dönecek sana,arayacak sabır bekle,,şu an kafası bozuk.sorunları var tazı şeyler dedi hepsi...e onu anladık zaten şu an bi sorun bi sıkıntısı var tamam...
Peki bi kiz var mi falan diye söyledilermi?.niye merak ettim durumunu.cunku senin kine yakin bi olay yasadim yakin zamanda.bitek birgul sibel tamilia üçü suani bildi.detaylariyla.kiz var dedi kizi tarif ettiler.inanmak istemedim.ama arastirdim evet yani kiz cikti malesefmoralim bozuldu.ama gercek bu malesef.sibel sen istersen barisicaksiniz dedi.o isticek gelivek dedi.birgul seni seviyor ama okiz daha mantikli dedi ariycak ama bi gorusceksin ve konusmalarindan son noktayi koycaksin dedi.
Peki bi kiz var mi falan diye söyledilermi?.niye merak ettim durumunu.cunku senin kine yakin bi olay yasadim yakin zamanda.bitek birgul sibel tamilia üçü suani bildi.detaylariyla.kiz var dedi kizi tarif ettiler.inanmak istemedim.ama arastirdim evet yani kiz cikti malesefmoralim bozuldu.ama gercek bu malesef.sibel sen istersen barisicaksiniz dedi.o isticek gelivek dedi.birgul seni seviyor ama okiz daha mantikli dedi ariycak ama bi gorusceksin ve konusmalarindan son noktayi koycaksin dedi.
offf canım yaaa şimdi anladım senin de durumunu...benimki boşanmıştı.. ki ben de öyleyim...kadın yok ama eski eşinden sıkıntısı çok dediler...adama sürekli hakaret ediyor o da dayanamıyor gururuna yediremiyor dediler.parayla ilgili sürtüşmeleri var dediler..bu konuyu halledince sana dönecek dediler...ha kadını da tarif ettiler...tarif de tamam...
ha bir de aynı senin gibi dönücek ama bu sefer sen istemiyecek nokta koyacaksın dediler...
offf canım yaaa şimdi anladım senin de durumunu...benimki boşanmıştı.. ki ben de öyleyim...kadın yok ama eski eşinden sıkıntısı çok dediler...adama sürekli hakaret ediyor o da dayanamıyor gururuna yediremiyor dediler.parayla ilgili sürtüşmeleri var dediler..bu konuyu halledince sana dönecek dediler...ha kadını da tarif ettiler...tarif de tamam...
merhaba kızlar sizleri okuyorum sürekli bende sibel ve gül e arka arkaya gittim ikiside temmuzda arayacak dedi hatta gül 17 temmuz dedi ,sibelde temmuzda dedi ama sen kabul etmeyeceksin dedi. sibel hayatındaki kızı olduğu gibi tarif etti. benim hakkımdaki düşüncelerini söyledi seninle evlenmek istiyor ama korkak dedi.
sizin gibi bende bekliyorum.
3 buçuk yıllık ilişki telefonda bitti nasıl hazmedilir hiç bişey olmamış gibi devam edilirki falcıya gidenlere gülüp geçerken bu durumda olmayı kimse seçmez ki şu anlaşma konusunu sevdim bende lütfen vadeleri paylaşalım çıkan oldukça belki olmadığını gördükçe vazgeçmek kolaylaşır şu işlerden.....
doğru söyledin canım ben de her gördüğüm iyi baktı diyen falcılara atlıyorum yani sırf sıkıntıdan ve beklentilerden dolayı.. ama çözüm yok söyledikleri çıkan yok hep bekliyoruz hep hayal kırıklığı ümidimiz tükeniyor.. ama emin ol sadece biz böyle değiliz yani gittiğim her falcıda orda oturan kızlarla biraz sohbet ettikten sonra hemen bana dedikleri sen de falcı falcı geziyor musun diyorlar.. sağlıklı bi durum değil psikolojimiz bozuldu bu fallardan ötürü.. bekle diyorlar çıkmayınca bidaha gidiyoruz yine aynı kişiye yine bekle çıkacak ben eminim diyorlar ve yine aynı şey oluyor çıkmıyor arkadaşlar çoğunun falı hatta çoğu dolandırıcı. ben sibele baktrmıştım geçmiş durum değerlendrmesi güzeldi bana söyledikleri değişik şekilde ortaya çıktı keşke sana detaylı bi şekilde anlatabilseydim.. bugün senin çok üzgün olduğunu hissediyorum ama kendini üzme kimse senden daha değerli değildir bu hayatta.. sevgilinden mi ayrıldın daha iyileri daha hayırlı olanı çıkacak karşına.. işin mi yok elbet ömrünün sonuna kadar işsiz kalmazsın.. okulun mu kötüydü çalışır düzeltirsin ama moralini lütfen yüksek tut çok üzüldüm gerçekten senin bu durumuna bayıldığını söylüyorsun bak insanın elinde olupta kıymetini bilemediği en kıymetli şey sağlığıdır.. topla kendini lütfen ve umutsuz olma
merhaba kızlar sizleri okuyorum sürekli bende sibel ve gül e arka arkaya gittim ikiside temmuzda arayacak dedi hatta gül 17 temmuz dedi ,sibelde temmuzda dedi ama sen kabul etmeyeceksin dedi. sibel hayatındaki kızı olduğu gibi tarif etti. benim hakkımdaki düşüncelerini söyledi seninle evlenmek istiyor ama korkak dedi.
sizin gibi bende bekliyorum.
3 buçuk yıllık ilişki telefonda bitti nasıl hazmedilir hiç bişey olmamış gibi devam edilirki falcıya gidenlere gülüp geçerken bu durumda olmayı kimse seçmez ki şu anlaşma konusunu sevdim bende lütfen vadeleri paylaşalım çıkan oldukça belki olmadığını gördükçe vazgeçmek kolaylaşır şu işlerden.....
ya arkadaş ne temmuzmuş beee.....hepimizde temmuz da dananın kuyrugu kopacak yani...bana da biri 5-10 temmuz iri de 18 temmuz gibi tarih verdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?