merhaba kızlar sizleri okuyorum sürekli bende sibel ve gül e arka arkaya gittim ikiside temmuzda arayacak dedi hatta gül 17 temmuz dedi ,sibelde temmuzda dedi ama sen kabul etmeyeceksin dedi. sibel hayatındaki kızı olduğu gibi tarif etti. benim hakkımdaki düşüncelerini söyledi seninle evlenmek istiyor ama korkak dedi.
sizin gibi bende bekliyorum.
3 buçuk yıllık ilişki telefonda bitti nasıl hazmedilir hiç bişey olmamış gibi devam edilirki falcıya gidenlere gülüp geçerken bu durumda olmayı kimse seçmez ki şu anlaşma konusunu sevdim bende lütfen vadeleri paylaşalım çıkan oldukça belki olmadığını gördükçe vazgeçmek kolaylaşır şu işlerden.....
ya arkadaş ne temmuzmuş beee.....hepimizde temmuz da dananın kuyrugu kopacak yani...bana da biri 5-10 temmuz iri de 18 temmuz gibi tarih verdi...
merhaba kızlar sizleri okuyorum sürekli bende sibel ve gül e arka arkaya gittim ikiside temmuzda arayacak dedi hatta gül 17 temmuz dedi ,sibelde temmuzda dedi ama sen kabul etmeyeceksin dedi. sibel hayatındaki kızı olduğu gibi tarif etti. benim hakkımdaki düşüncelerini söyledi seninle evlenmek istiyor ama korkak dedi.
3 buçuk yıllık ilişki telefonda bitti nasıl hazmedilir hiç bişey olmamış gibi devam edilirki falcıya gidenlere gülüp geçerken bu durumda olmayı kimse seçmez ki şu anlaşma konusunu sevdim bende lütfen vadeleri paylaşalım çıkan oldukça belki olmadığını gördükçe vazgeçmek kolaylaşır şu işlerden.....
senin durumun da zormuş gerçekten...hazmetmesi zor haklısın....ben söyleyenlerden çıkan oldukça yazacam
çok haklısın adakam ne diyim....ha bugün ha yarın...ha haftaya diye diye maymuna çevirdiler beni..daha çok içim sıkıldı bunaldı...hep bi saçmalıklar içinde bitmiş okuduklarımdan anladığım kadarıyla bir çoğumuzun ilişkisi...insan mantığında oturtamayınca işte çare arıyor falcılarda...aslında falcılardan çok oturup kendi durumumuzu irdeleseydik ne cevherler çıkardı bizlerden eminim....neye kime güveneceğimi inanacağımı şaşırdım artık..şimdi nolacak yani..hepsinin söylediği gibi bana dönünce tekmeyi basacak mıyım...bi tekme basmak için mi bu kadar acı çekiyorum şimdi......?????
ilişkiniz yakın bir zamanda mı bitti? yakın bir zamandan kastım 3-6 ay ise 3 yıllık bir ilişkiden sonra hayatına başka birini almış bir adamı bekleme derim... Evet çok zor bir durum, seni çok iyi anlıyorum ama sen akşam yatağına yatıp onu düşürken, acı çekerken , o beraber olduğu bayanla, yani neyi yüzünden o bayanı bırakacak ve sana dönecek ne yüzle ? Çok sinir oldum ... Bence iyilerini hak ediyorsun ve karşına mutlaka çıkacaktır... o da o kızdan ayrılınca anlar zaten ne kaybettiğini ama geri dönme derim ben... Bu ne ya telefonda ilişki bitrmi adamsa alsın karşısına konuşsun 3 yıllık ilşki bu ! Bence kapat bu defteri arkadasım ama yinede son karar senin biz sadece fikirlerimizi söyleriz ...
Umarım herkes çok mutlu olur...
ayrılalı 6 ay oldu ama hergün aklıma geliyor twetterda kızla resimlerini gördüm. geri dönmesini istememin sebebi onunla yeniden başlamak değil... sormak sadece hayatın en zor en önemli olaylarını beraber atlatıp tam düzlüğe çıkmışken niye değermiydi demek için ....içimdeki kızgınlıktan nasıl kurtulucam hayatı zindan ediyorum kendime işim gücüm herşey çok güzel görünüşte ama psikolojimi elimle bozuyorum...bide şu var nefrette bi duygu o kadar güçlü ki hemde...insan nefret ettiği kişiyide özlüyor.. bu nasıl bişey yaşayan var mı?? böle bişey
Ya kizlar bu sibel banada temmuz demisti:))simirna rapunzel adakam bence kizlar napalim biliomusunuz??? Adamlar geziyo tozuya belkide kizlarla.bizde salak gibi oturup dusunuyoruz aricaklarmi diyeee:)).varya suan aklim basima geldi yani. Kizlar en mantikli bu.hepimiz bunu yapalim.seven adam 3 ay ayri kalamaz..bosluktayken geliceklerdir.boslukta gelen gelmesiz zaten.kizlar bizim isimiz var gucumuz var iyi insanlariz.YA BİZ HAKETMİYORUZ BUNLARİ. Bizim huzurlu iliskiler yamamiz lazim.bunlarin dengesizligiylemi ugrascaz?ben karar verdim aradiginda acmicam.sonra bana mesaj atar.kizginsin biliorum söyle oldu buyuzden ozur dilerim falan filan yazar..tek mesajim su olucak.Tükendi.İSTEMİORUM ARTİK SENİ yazicam...ERKEGİN KALBİNE GİDEN YOL GÖTÜNDEN GECER?TEKMEYİ Bİ KOYUNCA GÖTUNE HOOP AKLİNDA BAŞ TACİ OLURSUN:)))))))))
ilişkiniz yakın bir zamanda mı bitti? yakın bir zamandan kastım 3-6 ay ise 3 yıllık bir ilişkiden sonra hayatına başka birini almış bir adamı bekleme derim... Evet çok zor bir durum, seni çok iyi anlıyorum ama sen akşam yatağına yatıp onu düşürken, acı çekerken , o beraber olduğu bayanla, yani neyi yüzünden o bayanı bırakacak ve sana dönecek ne yüzle ? Çok sinir oldum ... Bence iyilerini hak ediyorsun ve karşına mutlaka çıkacaktır... o da o kızdan ayrılınca anlar zaten ne kaybettiğini ama geri dönme derim ben... Bu ne ya telefonda ilişki bitrmi adamsa alsın karşısına konuşsun 3 yıllık ilşki bu ! Bence kapat bu defteri arkadasım ama yinede son karar senin biz sadece fikirlerimizi söyleriz ...
Umarım herkes çok mutlu olur...
ayrılalı 6 ay oldu ama hergün aklıma geliyor twetterda kızla resimlerini gördüm. geri dönmesini istememin sebebi onunla yeniden başlamak değil... sormak sadece hayatın en zor en önemli olaylarını beraber atlatıp tam düzlüğe çıkmışken niye değermiydi demek için ....içimdeki kızgınlıktan nasıl kurtulucam hayatı zindan ediyorum kendime işim gücüm herşey çok güzel görünüşte ama psikolojimi elimle bozuyorum...bide şu var nefrette bi duygu o kadar güçlü ki hemde...insan nefret ettiği kişiyide özlüyor.. bu nasıl bişey yaşayan var mı?? böle bişey
Bugün ne güzel paylaşımlar yaptık, ne güzel ve doğru kararlar aldık :)Falcılar bunları okuyorsa sinir oluyordurBU BİR ANLIK GAZ OLMASIN ARKADAŞLAR SONUNA KADAR DAYANACAĞIZ OLURDA TEMMUZDA ÇIKARSA FALLAR SAKIN GİTMEYİN GENE MEDET UMMAYIN TAMAM MI :)))
çok iyi söyledin rapunzelcim hep kandırıyorlar aslında hepimizin derdi aynı onlarda biliyorlar niçin gittiğimizi ona göre konuşuyrlar nabza göre şerbet yanii
yok cnm ben gitmicem..zaten sizin sayenizde de cok tesekkur ederim aklim basima geldi.falcilar diyoki baskasiyla beraber ama seni seviyor.ya ne kadar aptalim.madem beni seviyosa sevse benle olur.o kizla olmaz.demekki onu seviyor.sevede bilir.gönul bu napiyim yani.onu seviyor onla diye .hayatami küseyim.elektrik diye bisey var.biz güzel olabilir iyi olabiliriz.ama kismet bu isler.bizde cok iyi duzgun yakisikli erkekleri istemeyip elin serefsizlerine aşik olabilioruz..ben artik önume bakicam..kimseyide gozum gormedigi icin onumdeki firsatlarida kacirioruz..haftaici isimize gidelim.haftasonu denize gidelim.deniz havasi iyi gelir.arkadaslarimiz
a vakit gecirelim..benim 5 kilo fazlam var suan.rejime basladim.kendimize bakalim.cilt bakim kremlerimizi surelim:)kendimizi iyi hissettircek seyler yapalim.özguvenimizi aldi bunlar yahu:))
Eee biz ne yapıyorz artık onlara gitmiyoruz, vade beklemekten, para harcamaktan, umut etmekten kurtulduk:))) en güzeli bir kaçımızın doğru karar vermesine vesile olduk ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?