İzmir'deki Falcılar

Üye olduğum ilk günden beri gitmeyin diye yazıyorum arada bana kızanlar, umursamayanlar oluyordur ama en doğrusu bu arkadaşlar... Geçen yıl bir arkadaşımı kaybetmiştim çok yakışıklı ve çok başarılı biriydi, öss derecede yapmış, kız arkadaşını görmek için farklı bir şehire gitti ve trafik kazasında vefat etti kız arkadsıyla beraber... Düşünün bu kadar başarı, dış görünüş güzeller güzeli bir kız arkadsı vardı şen şakrar biriydi ve genç yaşta aramızdan ayrıldı ... Ne olacağımız belli değil sağlığımız iyi olsun...

Gül hanıma gelince evet net tarih veriyor ama bana bilemedi geçti tarih... Sibel kaldı oda olacak gibi görünmüyor hiç belirti yok ama sadece 1 konuda diğerleri için daha çok var zaten ...

Kesinlikle gitmeyin hatta 3 ayda 1 yada 6 ayda 1 de gitmeyin bunlarda kısa vadeler ... Gene başlarsınız başa dönmeye uzak durun derim...

ilişkiniz yakın bir zamanda mı bitti? yakın bir zamandan kastım 3-6 ay ise 3 yıllık bir ilişkiden sonra hayatına başka birini almış bir adamı bekleme derim... Evet çok zor bir durum, seni çok iyi anlıyorum ama sen akşam yatağına yatıp onu düşürken, acı çekerken , o beraber olduğu bayanla, yani neyi yüzünden o bayanı bırakacak ve sana dönecek ne yüzle ? Çok sinir oldum ... Bence iyilerini hak ediyorsun ve karşına mutlaka çıkacaktır... o da o kızdan ayrılınca anlar zaten ne kaybettiğini ama geri dönme derim ben... Bu ne ya telefonda ilişki bitrmi adamsa alsın karşısına konuşsun 3 yıllık ilşki bu ! Bence kapat bu defteri arkadasım ama yinede son karar senin biz sadece fikirlerimizi söyleriz ...
Umarım herkes çok mutlu olur...

sevgili benim gibi falcılardan medet uman ve işleri yoluna bitürlü girmeyen herşeyleri ters giden arkadaşlar..

sibel hanım bana da eski sevgilim için hayatında biri var demişti ve kızı tarif etmişti bu kişi sana dönecek ama son kararı sen ver demişti hatta bana kalırsa denemişi bidaha deneme demişti.. Neden bunu buraya yazdığıma gelince, görüyorum ki benim gibi umudunu yitiren bi sürü arkadaş var sadece boşuna benim gibi umutlanmayın demek içindi bu yazdığım.. bütün falcılar aynıdır önce sana sevgilin var ayağı yaparlar sen hayır diyince ayrılmışınız falan muhabbetine girerler ve sonra gözlarimize bakarlar biz hala aşığız yaa eski sevgilimize anlanlar zaten gözlerimizin hüzünlü bakmasından sonra şuan hayatında biri var ama hala seni seviyor derler bizde inanırız ama sana geri dönecek derler onada inanırız temmuzda derler ne den derler çünkü en yakın 2 3 ayı seçerler genelde..

yaa arkadaşlar bu işin cidden sonu yok.. giden sevgili geri dönse nolur dönmese nolur aslında kaybetmek istemeseydi kaybetmezdi zaten.. falcı sorunu falan var der hayır kardeşi,m hiçbir sorun hayati bi mesele teşkil etmediği sürece aşkı bitirmez.. biz verilen vadelere kanarız bekleriz.. yaa arkadaşlar bana daisy cafede müjgan geçmişi bildiği için arar dediği kişiyi verdiği vadenin son 2 gününe kadar ölüp ölüp dirilmiştim heyecandan arar diye.. ama ARAMADI! Büyük bi ihtimalle sizede çıkmayacak dedikleri.. umut bağlamayın nolur vadeleri beklerken hayatı yaşamayı unutmuş biri olarak size nacizane bi tavsiyem..

çok haklısın adakam ne diyim....ha bugün ha yarın...ha haftaya diye diye maymuna çevirdiler beni..daha çok içim sıkıldı bunaldı...hep bi saçmalıklar içinde bitmiş okuduklarımdan anladığım kadarıyla bir çoğumuzun ilişkisi...insan mantığında oturtamayınca işte çare arıyor falcılarda...aslında falcılardan çok oturup kendi durumumuzu irdeleseydik ne cevherler çıkardı bizlerden eminim....neye kime güveneceğimi inanacağımı şaşırdım artık..şimdi nolacak yani..hepsinin söylediği gibi bana dönünce tekmeyi basacak mıyım...bi tekme basmak için mi bu kadar acı çekiyorum şimdi......?????

canım o dönsün de sen tekmeyi basmayıver. Bırakalım artık şu falcıları.. Ya ben sırf fal baktırmak için taaaaa ne kadar yolu çeken bi insanım sanki çıkıyor mu dedikleri boşa para boşa zaman kaybı hayallerimizi batırdılar.. Biz onlara gitmeyip sosyalleşsek varya aklımıza gelirlerse eskiler ben de ben değilim.. Ama napıyoruz sürekli falcılardan medet umuyoruz.. Bırakalım falcıları arkadaşlarımızla gezelim cafelere gidelim kahve içelim ama fal baktırmak için değil alışveriş yapalım yemek yiyelim spora gidelim kitap okuyalım o bgizi terkedenleri hatırlarsak ne olayım..

bunları söylesen nolcak ki rahatlayacaksın biliyorum.. ben seni çok iyi anlıyorum emin ol burdaki herkez seni anlıyor ama eğer beraber zor günleri atlattıysanız o başkasıyla beraberse şimdi bu onun kalitesizliği çok özür dilerim şerefsizliğidir bu insan yüzünden kendini mahvetmene gerek yok emin ol o kızdan da ayrılabilir heran ama sana dönse nolur dönmese nolur.. evet nefret çookk gerçek ve önemli bi duygudur olaya tam vakıf olmadığım için bence vazgeçmek en doğrusudur kendi kendini yersin benm gibi gözüne uykular girmez sürekli ağlarsın ben bunları yaşadım ama anladım ki boşuna yaşamışım.. emin ol sen de boşuna yaşıyorsun o duyguları hissetiğin şeyin nefret olduğuna inanmıyorum kardeşim hala özlem var içinde çünkü insan nefret ettiği kimseyi özlemez hatta hayatında olmadığı için sevinir de.. güzel kardeşim üzme kendini onu yaptığı onun vicdanını elbette birgün sızlatacaktır ama emin ol vicdansızlık yapan tek erkek o değil.. lütfen kendini üzme arkadaşım.. Hiçkimsenin senin hayatını bu denli etkileyecek kadar özel olduğunu hissettirme..

Ya kizlar bu sibel banada temmuz demisti:))simirna rapunzel adakam bence kizlar napalim biliomusunuz??? Adamlar geziyo tozuya belkide kizlarla.bizde salak gibi oturup dusunuyoruz aricaklarmi diyeee:)).varya suan aklim basima geldi yani. Kizlar en mantikli bu.hepimiz bunu yapalim.seven adam 3 ay ayri kalamaz..bosluktayken geliceklerdir.boslukta gelen gelmesiz zaten.kizlar bizim isimiz var gucumuz var iyi insanlariz.YA BİZ HAKETMİYORUZ BUNLARİ. Bizim huzurlu iliskiler yamamiz lazim.bunlarin dengesizligiylemi ugrascaz?ben karar verdim aradiginda acmicam.sonra bana mesaj atar.kizginsin biliorum söyle oldu buyuzden ozur dilerim falan filan yazar..tek mesajim su olucak.Tükendi.İSTEMİORUM ARTİK SENİ yazicam...ERKEGİN KALBİNE GİDEN YOL GÖTÜNDEN GECER?TEKMEYİ Bİ KOYUNCA GÖTUNE HOOP AKLİNDA BAŞ TACİ OLURSUN:)))))))))

ya şimdi bu falcılar hep temmuzda dönecek sana demiş ya hepimize...acaba diyorum bu bizim adamlar falcılarla ortak mı calısıyo kii...:):)))

Tahmin ettiğim gibi yani 6 ay içinde başkasını buluyorsa ve bunları sosyal medyada yayınlıyorsa sen zaten onun aklından çıkmışsın, hatta büyük bir ihtimal bu bayan siz beraberken ortaya çıkmıştır ve sebep budur... Ama kadınlar bunu bir türlü kabul edemezler... Çok öfkelisin ve içinde o kadar çok şey birikmiş ki , ona söylemek istediğin o kadar çok şey var ki, bunları yapamadığın için üzülüyorsun en önemlisi nefret bile histir ama sen nefret etmiyorsun hala onu seviyorsun, ve o bayanla onu gördükçe için içini yiyiyor...
Ne yapmalısın, öncelikle sanal ortamda facebook yada tweeter da var isen uzun bir süreliğine dondur, ve kendini lütfen tut onuda google üzerinden sayfası herkese açık ise takip etme ASLA! hergün onun ne yaptığını takip edersen inan geleceğini yaşayamazsın ve hayatına girecek güzellikleride ıskalarsın... Kendini işine ver , daha iyi neler yapabilirim neler başarabilirim diye düşün, asla ortak arkadaşlarınıza onu sorma derdini paylaşma, iyi görün sıkıntını belli etme ... EN ÖNEMLİSİ seni ararsa açma telefonu ve karşılaşırsanızda slm verirse sadece gülümseyerek slm ve o kadar... Hiçbir şey söyleme inan sessiz kalmak ve umursamamak en güzeli ve en vurucu etkidir... Onun için falcılarada gidip durma sakın bir daha.... Soru sorma açıklama yapmasınada izin verme ve inan o kızdan da ayrılacaktır yenisini bulduğunda bu döngü böyle devam eder gider.... Sen kendi hayatına bak ve onun bulduğundan daha iyisi karşına çıkacaktır ozaman show yapma sırası sana gelir bir günde buraya yazdıklarını okur gülümser geçersin...

Bugün ne güzel paylaşımlar yaptık, ne güzel ve doğru kararlar aldık :)Falcılar bunları okuyorsa sinir oluyordur BU BİR ANLIK GAZ OLMASIN ARKADAŞLAR SONUNA KADAR DAYANACAĞIZ OLURDA TEMMUZDA ÇIKARSA FALLAR SAKIN GİTMEYİN GENE MEDET UMMAYIN TAMAM MI :)))

çok iyi söyledin rapunzelcim hep kandırıyorlar aslında hepimizin derdi aynı onlarda biliyorlar niçin gittiğimizi ona göre konuşuyrlar nabza göre şerbet yanii

Yok cnm ben gitmicem..zaten sizin sayenizde de cok tesekkur ederim aklim basima geldi.falcilar diyoki baskasiyla beraber ama seni seviyor.ya ne kadar aptalim.madem beni seviyosa sevse benle olur.o kizla olmaz.demekki onu seviyor.sevede bilir.gönul bu napiyim yani.onu seviyor onla diye .hayatami küseyim.elektrik diye bisey var.biz güzel olabilir iyi olabiliriz.ama kismet bu isler.bizde cok iyi duzgun yakisikli erkekleri istemeyip elin serefsizlerine aşik olabilioruz..ben artik önume bakicam..kimseyide gozum gormedigi icin onumdeki firsatlarida kacirioruz..haftaici isimize gidelim.haftasonu denize gidelim.deniz havasi iyi gelir.arkadaslarimiz
A vakit gecirelim..benim 5 kilo fazlam var suan.rejime basladim.kendimize bakalim.cilt bakim kremlerimizi surelim:)kendimizi iyi hissettircek seyler yapalim.özguvenimizi aldi bunlar yahu:))

Eee biz ne yapıyorz artık onlara gitmiyoruz, vade beklemekten, para harcamaktan, umut etmekten kurtulduk:))) en güzeli bir kaçımızın doğru karar vermesine vesile olduk ....

çok iyi söyledin rapunzelcim hep kandırıyorlar aslında hepimizin derdi aynı onlarda biliyorlar niçin gittiğimizi ona göre konuşuyrlar nabza göre şerbet yanii

Ben cilt bakımlarına zaman ayırıyorum bu aralar, spor yapıyorum, geçenlerde fal kafeler önünden tini mini geçtim kendime çok şirin 2 tane ayakkabı aldım, vapura binip alsancakta tini mini fal cafelerin önünden geçtim ve güzel bir cafede yemek yedim, ipodumla müzik dinledim.... Kitap okuyorum, geleceğim ile ilgili planlar yapıyorum ve beklediğim haberler tarihler var ama bunlar fal ile alaksı yok benimle işlerimle ilgili onların gerçekleşmesi için uğraşıyorum yani hiç kimse için planlarımdan ödün vermem... Lıfe goes on :..:)))

Eee biz ne yapıyorz artık onlara gitmiyoruz, vade beklemekten, para harcamaktan, umut etmekten kurtulduk:))) en güzeli bir kaçımızın doğru karar vermesine vesile olduk ....

arkadaşlar ben umutlarımı vadesize yatırıcam artık :)
vadeliden alıyorum umutlarımı :)
seviyorum sizleri de...

Kızlar insan çok darda kaldığında bir umut deyip düşüyor bunlara..Bende çok baktırdım 2002 yılında bir adama baktırdım hayatımdaki herşeyii bildi 10 yıl kayıp olmuş bu adam ve el falına bakıyormuş..Neyse bu adamın her dediği çıktı..2011 yılında trabzonda bir kadına baktırdım ve ben bu kadını hiç tanımıyorum sadece ismimi verdim kahveye baktı ve herşey çıktı..bir kısmı içinde zaman gerekli dedi..Ve yine internette bir tarot sitesinde baktırdım aynısı çıktı ama o site kapatıldı..Demem o ki bu şeyler bizlerin sadece zor anlarında yaptığımız şeyler ama Rabbim günah yazmasın bazende çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…