Günah almiyim reklam degildir belki.birisi gitmistir memnun kalmistir.ama yok yani varliklari falan varmis denmis..suanki erkek arkadasinda şu harfler varmi bile demioo
Arkadaslar bu blueangel82 kullanici orhan hakkinda cafede bakmiyor artik cafeden hoslanmiyor yazmis.Simdi ögrendigim duyum.biz bu orhan a bornova telve cafe deyken gidiyoduk.ben ordayken anladim cikmadigini.ama yakin arkadasim buna cafe daisy de baktirmis.kisa bi sure orda calismiş gecen sene.onada olumlu seyler soylemis.olumlu seyler soyleyince bidaha gitmis.cafedekiler bize ters bazi seyleri yuzunden cikarrtik demiş.hani yazan arkadas cafe ortamindan hoslanmiyor demis ya.hoslanmiyor degil cikartilmiş:) evde bakmasida normal yada biyerde.sonucta butun fal parasi ona kaliyor.cafe sahipleriyle paylasmiyor.burdanda reklamini yaptirtiyor olmasi normal.cunku biyerde calismadan kim nasil gelecek .abi bunlar bizi salak saniyolar yaArkadaşım keşke bu orhan ve dilek ile ilgili yazının devamındaki sayfalarıda okuyabilseydin, mesajın sahibi ile yazışmalarımız var... Hatta sırf bu kadın yüzünden üye olup uyarı yapayım dedim... Rahmani bakım vs... kahve fincanına 3 ihlas 1 fatiha okuyarak yapılmaz, işin içine kuran girerse zaten para ile bu iş yapılmaz bunun manevi boyutu vardır... Burda kiler işin kolayını bulmuşlar, sende büyü var, ver 200 tl... sende ağırlık var kurşun dökeyim ver 50tl , aaa sevgilinden mi ayrıldın ben geri getiririm ver 200tl ohhh e güzel klay para ( aynı zamanda haram para))...sanırım geleceğin mesleği falcılık olacak üniversitelerde falcılık ana bilim dalı diye bölüm açılırsa hiç şaşırmayacağım:)))
Lütfen uzak durun bu insanlardan , ve evinde bakım yapanlara da çok güvenmedikçe gitmeyin özellikle erkeklere, birşeyde yiyip içmeyin derim herşey beklenir insanoğlundan... burda hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz, aramızda bu falcılarda dolaşıyor çaktırmakdan yorum yazıyorlar.... İnsanları kandırmak çok kötü birşey.... Forumda tek bir yoruma kilitlenmeyin eski sayfalarada bakın arkadaşlar ...
Dikkatli olun
geçmişi ve şuanı bile bilemeyenden zaten birşey beklenmez değil mi? yani rahmani ise Sibel hanım bunu çok iyi yapıyor ve yaptıda... diğerleri sallıyor tutarsa, illaki birşeyler tutar ayrılık yaşamışşın, sevgilin buğday teni yada daha açık, öğlen yada sabah gidiyorsan iş durumun yok senin, akşam gidersen iş yerinde sorunlar var, içinde a , m , e harfi olan biri var ( sesli harfler a, e çoğumuzda vardır), çok sıkılmışsın, 6 vakte kadar yeni biri ile tanışma, başında omuzunda ağırılar oluyormu ( el insafff zaten baş ağrısı herkesde olur), arkandan çok konuşuyorlar dikkat etDD
klasik bunlar :))) yemezler artık değil mi ???
Arkadaslar bu blueangel82 kullanici orhan hakkinda cafede bakmiyor artik cafeden hoslanmiyor yazmis.Simdi ögrendigim duyum.biz bu orhan a bornova telve cafe deyken gidiyoduk.ben ordayken anladim cikmadigini.ama yakin arkadasim buna cafe daisy de baktirmis.kisa bi sure orda calismiş gecen sene.onada olumlu seyler soylemis.olumlu seyler soyleyince bidaha gitmis.cafedekiler bize ters bazi seyleri yuzunden cikarrtik demiş.hani yazan arkadas cafe ortamindan hoslanmiyor demis ya.hoslanmiyor degil cikartilmiş:) evde bakmasida normal yada biyerde.sonucta butun fal parasi ona kaliyor.cafe sahipleriyle paylasmiyor.burdanda reklamini yaptirtiyor olmasi normal.cunku biyerde calismadan kim nasil gelecek .abi bunlar bizi salak saniyolar ya
Arkadaşlar Sibel hanıma gidipte dediği çıkanlar oldu mu ? Hani bizimle paylaşsanız diyorum :))) Benim haziranın son haftası belirginlik ve temmuz ayında netlik demişti şuan bir gelişme yok tabi bu beklediğim haberlerden birisi, diğerleri için vadem var ekime kadar...
Rapunzelcim sen hic tamilia ya gittinmi.gelecekle ilgili cikiomu bilmiyorum.ama suani biliyor.arkadasim bi cocukla cikiyor aralarinda baya yaş farki var.kiz buyuk.senin bu cocukla aranda ciddi bi yas farkimi var demis.oyuzden seviyosun ama gelecek dusunmuosun demis.bana da senin aklinda uzun zamandur gorusmedigin biri var tam zamanini verdi .iki isimli bu dedi.dogru yani
Cnm sibel in verdigi zamanlar tutmuyor.yani söyledikleri olacak gibi gozukuyor gidisatta.ama söyledigi zamandan bir ay sonra olur yada önce olur
Cnm sibel in verdigi zamanlar tutmuyor.yani söyledikleri olacak gibi gozukuyor gidisatta.ama söyledigi zamandan bir ay sonra olur yada önce olur
Onlar salak ve enayi yerine koyuyor ama onlara giden insanlar iyi niyetli insanlar... Allah bunlara zaten gerekeni yapar nereye kadar böyle gidecek ki? Ha birde benim çok eskiden bir arkadaşım vardı, bir kadına giderdi bornova erzene mahallesinde evinde bakıyordu...Kahve orda yapılıyor ve ne verirsen alıyordu... Bu kadın hem işçiydi emekli oldu hemde bu fal işinden 2 tane apartman sahibi oldu bornovada al işte daha ne diyim :))) Biz daha bir ev bile alamazken yada anca 50 yaşında sahip oluruz bunlar gayet rahat milletin sırtından paralarla ha birde fallıda hiç çıkmıyormuş ama insanlar genede gidiyor anlamdım gitti ...
Adakam cim aman ha derim.hatta liste vermistim ya butun falcilari orda da yazmistim ben bu kisiyi..o ilk öven kisi rahvani bakiyor falan yazmis.resmen reklam.ne rahvanisi güldum resmen:)örn sibel nasildi hoslandigin kisinin isminin harflerini veriyodu.suani detayli tarif ediyodu.bunda o bile yok.benden para istedi negatif enerjiyi aliyim suya okuma yapicam falan demisti.iyiki vermemisim.ona baktiran arkadasim görmus kackere icen bi tip ..onun okumasindan nolcak..
Yani tarihi tutturamıyor ama dediği çıkıyor anlamına geliyor bu o halde ? ya daha erken oluyor yada daha geç öyle anladım mesajından sana çıktı mı ?% kaçı çıktı ? birde olumsuz şeyler söyledi mi sana ?? Maral cafe merale gittin mi peki karşıyakada ?
yaa ben yarın gidip arkadaşlarla baktrcaktık bu adama iyiki yazıları okumuşum dolandırılacaktım yoksa..Allah kahretsin yaa
Rapunzelcim bende daha yeni kesfettim sibeli.yani mayis ta.söyledigi zamanlar tutmadi.ama söylediklerinin cikma ihtimali yüzde 90.cunku sonucta benim hayatim ve o kisiyide taniyorum bekledigim olaylarla ilgili.isle alakali da söyle yapicaksin dedi.bende öyle yapmayi dusunuyorum zaten.ama zaman anlaminda cikmadi.meral e hic gitmedim.burdan duydum.yani tam yorumlarida iyice okumadim onla ilgili.gidilirmi gidilmezmi bilmiyorum
yaa ben yarın gidip arkadaşlarla baktrcaktık bu adama iyiki yazıları okumuşum dolandırılacaktım yoksa..Allah kahretsin yaa
Cnm öyle her isim yazana hemen atlama :) Her zaman bekle araştır iyice emin ol sonra çok istersen git zaten geçen hafta nuraya gittin sonuç: sıfır ... üzüldün parana yazık .... İyi niyetini kimsenin suistimal etmesine izin verme ... biraz olayları akışına bırak ve sen amaçların için çabala Allahın izniyle hepsi olur ...
Nuray mi keske bana sorsaydiniz.gerci yazmistim galiba falci yorumlari listemde..es dost fali gibi bakio o ya.cikmioda.fısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?