İzmir'deki Falcılar

geçmişi ve şuanı bile bilemeyenden zaten birşey beklenmez değil mi? yani rahmani ise Sibel hanım bunu çok iyi yapıyor ve yaptıda... diğerleri sallıyor tutarsa, illaki birşeyler tutar ayrılık yaşamışşın, sevgilin buğday teni yada daha açık, öğlen yada sabah gidiyorsan iş durumun yok senin, akşam gidersen iş yerinde sorunlar var, içinde a , m , e harfi olan biri var ( sesli harfler a, e çoğumuzda vardır), çok sıkılmışsın, 6 vakte kadar yeni biri ile tanışma, başında omuzunda ağırılar oluyormu ( el insafff zaten baş ağrısı herkesde olur), arkandan çok konuşuyorlar dikkat et DD

klasik bunlar :))) yemezler artık değil mi ???

Günah almiyim reklam degildir belki.birisi gitmistir memnun kalmistir.ama yok yani varliklari falan varmis denmis..suanki erkek arkadasinda şu harfler varmi bile demioo

Arkadaslar bu blueangel82 kullanici orhan hakkinda cafede bakmiyor artik cafeden hoslanmiyor yazmis.Simdi ögrendigim duyum.biz bu orhan a bornova telve cafe deyken gidiyoduk.ben ordayken anladim cikmadigini.ama yakin arkadasim buna cafe daisy de baktirmis.kisa bi sure orda calismiş gecen sene.onada olumlu seyler soylemis.olumlu seyler soyleyince bidaha gitmis.cafedekiler bize ters bazi seyleri yuzunden cikarrtik demiş.hani yazan arkadas cafe ortamindan hoslanmiyor demis ya.hoslanmiyor degil cikartilmiş:) evde bakmasida normal yada biyerde.sonucta butun fal parasi ona kaliyor.cafe sahipleriyle paylasmiyor.burdanda reklamini yaptirtiyor olmasi normal.cunku biyerde calismadan kim nasil gelecek .abi bunlar bizi salak saniyolar ya

Aynen rapunzelcim cok haklisin.bende burdan duymustum sibeli.ve bence en rahvani bakan sibel.net..gelecegi allah bilir. belki hissederler tutar.ama suanla ilgili ögrenmek istediklerim icin sibel yani.acaip detay veriyo ya.

Onlar salak ve enayi yerine koyuyor ama onlara giden insanlar iyi niyetli insanlar... Allah bunlara zaten gerekeni yapar nereye kadar böyle gidecek ki? Ha birde benim çok eskiden bir arkadaşım vardı, bir kadına giderdi bornova erzene mahallesinde evinde bakıyordu...Kahve orda yapılıyor ve ne verirsen alıyordu... Bu kadın hem işçiydi emekli oldu hemde bu fal işinden 2 tane apartman sahibi oldu bornovada al işte daha ne diyim :))) Biz daha bir ev bile alamazken yada anca 50 yaşında sahip oluruz bunlar gayet rahat milletin sırtından paralarla ha birde fallıda hiç çıkmıyormuş ama insanlar genede gidiyor anlamdım gitti ...

Rapunzelcim sen hic tamilia ya gittinmi.gelecekle ilgili cikiomu bilmiyorum.ama suani biliyor.arkadasim bi cocukla cikiyor aralarinda baya yaş farki var.kiz buyuk.senin bu cocukla aranda ciddi bi yas farkimi var demis.oyuzden seviyosun ama gelecek dusunmuosun demis.bana da senin aklinda uzun zamandur gorusmedigin biri var tam zamanini verdi .iki isimli bu dedi.dogru yani

Arkadaşlar Sibel hanıma gidipte dediği çıkanlar oldu mu ? Hani bizimle paylaşsanız diyorum :))) Benim haziranın son haftası belirginlik ve temmuz ayında netlik demişti şuan bir gelişme yok tabi bu beklediğim haberlerden birisi, diğerleri için vadem var ekime kadar...

Cnm sibel in verdigi zamanlar tutmuyor.yani söyledikleri olacak gibi gozukuyor gidisatta.ama söyledigi zamandan bir ay sonra olur yada önce olur

Yok cnm gitmedim ben ( meral, nuray,tülin, gül, sibel, dilek ve Nurten (meşhur ikili büyü var sende diyenler) bayram, ecem, geneç senede tesadüfen telve cafe asiye , alpay ve fiesteda gönül, canan ve paşaya gitmiştim hepside kötü hiçbirşey çıkmadı geçmiş ve durum bile berbat o derece yani...
Sadece Sibel hanım beni çok etkiledi durum değerlendirmesi ve her konuda söyledikleri doğruydu... Meral hanım da aynı şeyleri söyledi sibel hanımla gelecek ile ilgili olanları...
Ama ben 1 tanesinin çıkacağına ihtimal vermiyorum umarım olur olmazsa yazıcam burda...Tamilayıda duydum burdan ama olumsuz olanlarda çok vardı gitmek istemedim aynı sevdam cafe sevda gibi, tercih etmedim sibel hanımdan sonra zor ya artık benim falcıya gitmem ....:)))

Gelecekle ilgili söylediği şeylerde bana verdiği vade çok mantıklı 4 ay sonra demişti bir tanesine evet o tarihlerde belli olacak birşey ve bende olma olasılığı görüyorum nasip tabi... ama en çok merak ettiğim konu ile ilgili haziran sonunda hareketlenme temmuzda netlik yani olsunda ben 5 ayda beklemeye razıyım hihihi

Cnm sibel in verdigi zamanlar tutmuyor.yani söyledikleri olacak gibi gozukuyor gidisatta.ama söyledigi zamandan bir ay sonra olur yada önce olur

Yani tarihi tutturamıyor ama dediği çıkıyor anlamına geliyor bu o halde ? ya daha erken oluyor yada daha geç öyle anladım mesajından sana çıktı mı ?% kaçı çıktı ? birde olumsuz şeyler söyledi mi sana ?? Maral cafe merale gittin mi peki karşıyakada ?

aynen öyle bizi salak ve enayi yerine koyuyrlar.. oysaki derdi olmayan kişi falcılrdan medet ummaz.. ben orhana gidecektim hem de yarın arkadaşlarla kararlaştrdık ya iyiki varsınız kızlar beni vicdan azabından kurtardınız.. daha da 1 2 tane referans veren kimseyede gitmem ancak güveneceğim üyeler olursa öyle giderim çok can sıkıcı bir durum bu insanı salak yerine koymaları..

yaa ben yarın gidip arkadaşlarla baktrcaktık bu adama iyiki yazıları okumuşum dolandırılacaktım yoksa..Allah kahretsin yaa

Rapunzelcim bende daha yeni kesfettim sibeli.yani mayis ta.söyledigi zamanlar tutmadi.ama söylediklerinin cikma ihtimali yüzde 90.cunku sonucta benim hayatim ve o kisiyide taniyorum bekledigim olaylarla ilgili.isle alakali da söyle yapicaksin dedi.bende öyle yapmayi dusunuyorum zaten.ama zaman anlaminda cikmadi.meral e hic gitmedim.burdan duydum.yani tam yorumlarida iyice okumadim onla ilgili.gidilirmi gidilmezmi bilmiyorum

yaa ben yarın gidip arkadaşlarla baktrcaktık bu adama iyiki yazıları okumuşum dolandırılacaktım yoksa..Allah kahretsin yaa

Adakamcim emin olmasam inan kimsenin gunahini almam.ama parayida gectim vaktimizi caliyolar bosyere olmicak bisey icin bak görursun kesin olucak deyip bizi umutlandiriyolar ya.sinir oluyorum..sen tamilia ya baktirdinmi hic canim ciktimi.yada baktiran varmi

Sibelden sonra başkasına gidilmez diye düşünüyorum ben artık çünkü durum tespitide önemli her ne kadar biz kendimizi biliyoruz desekte karşıdaki kişininde sizi iyi tanıtması olayları ortaya çıkarması önemlidir... sonra geleceğe dair yorum yada tahmin yapar belki 4 isteğinizden 3 ü gerçekleşir ama 1 i olmaz oda en çok istediğiniz şeydir... Çıkması önemli vade çok takılmıyorum ... Meral le aynı şeyleri söylediler bana ondan meralide bir tutuyorum hatta vade çıkmayınca ben merale gittim sohbet ettik kendi soru sordu tarota baktı olacak dedi ama vadeler tutmayabilir dedi... kalkıp benimle 15 dk sohbet etmek zorunda değildi ... onun hakkında da negatif yorumlar vardı genelde orda eşi ve başka bir beyde çalışyıordu onlardan bir negatiflik var ama ben bir saygısızlık görmedim...
Sibel için % 90 çok iyi bana haziranı ve temmuzu bekle dedi o konula ilgili sen birşey yapma dedi... zaten birşey yapmıyorum ama bana hiç olacakmış gibi gelmiyor moralimde bozuk ((

Cnm öyle her isim yazana hemen atlama :) Her zaman bekle araştır iyice emin ol sonra çok istersen git zaten geçen hafta nuraya gittin sonuç: sıfır ... üzüldün parana yazık .... İyi niyetini kimsenin suistimal etmesine izin verme ... biraz olayları akışına bırak ve sen amaçların için çabala Allahın izniyle hepsi olur ...

Rapunzelcim sibelin yonlendirmeleri gercekten güzel.suanida karsi tarafin dusuncelerinide ne yaptiginida birisiyle gorusup gorusmedigini gercekten biliyor.benim favorim sibel ve birgul.zaten yakin cafeler bunlar.cnm istersen bi birgule de baktirdik.cunku bende baya deneyimliyim fal konusunda.iyi anliyorum kim iyi kim kotu.cnm bide birgul e dene

Nuray mi keske bana sorsaydiniz.gerci yazmistim galiba falci yorumlari listemde..es dost fali gibi bakio o ya.cikmioda.fısss

İlk mesajımda liste yapmıştım ben nuray yazıyordu... Tülin hanımda iyi değildi 2 kez gitmiştim iki faldada istikrar yoktu... İyice okumak lazım burda yazanları... Gül hanım için bende güzel yorumlar görünce kalkıp yeşilyurta gittim ama çıkmadı bana direk net tarihler vermişti... Sonra eve döndüğümde baktım ki iyice araştırınca gül hanım ile ilgilide negatif yorumalr ve çıkmayanlar varmış.... Ha ben denedim kendim gördüm bir daha gidermiyim asla ....

Nurayın baktığı falı bizde bakarız ya Ben en çok bornova telve deki alpaya gülüyorum otur izle ve gül hahaha

Nuray mi keske bana sorsaydiniz.gerci yazmistim galiba falci yorumlari listemde..es dost fali gibi bakio o ya.cikmioda.fısss

Rapunzelcim ben bu alpay a gecen sene baktirmistim.alsancak telve cafe de.sen bornova yazmissin.belkide o subeye gecti bilmiyorum.ya o adam cok gicik ve ne bileyim ukala gibi.ve aynen dinle gül yani:)saptamalari cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…