İzmir'deki Falcılar

Birgül hakkındada kötü yorumlar hayli fazla ben zaten yazmıştım gitmeyi düşünmüyorum diye... Durum ile ilgili Sibel olağanüstüydü, geçmiş ve durum ile ilgili başkasına da gitmem hem gelecekle ilgili birgül ne diyecek kesin olur derse birde onun vadesini bekle olmayacak derse moral bozuluyor ki zaten diğerlerinin hepsi olmayacak dedi... Ben sibel ve meral hanım aksini söyleyince biraz vade beklemeye başladım... Çıkmazsa ağustosa kadar bende vazgeçicem yola devam edicem artık çünkü gerçekten moralim bozuk, sinirlerim yıprandı, hiç keyif almıyorum birde başkasının eylülü bekle ve yahut ekim ağustos demesine dayanamıcam ...

O yüzden akışına bırakıcam temmuzdan sonra ...inan hayli gerginim istemesemde haziran sonu elimde takvim bakıyorum hep temmzuda nasıl olur falan ... Rüyama bile giriyor ki ben mantığıyla hareket eden biriyim ne haldeyim düşünün artık

Bornova da çalışıyor o burdan okudum alsancak şubeyede geçiyorlarmış arada dönüşümlü ... Komikler ya...

Rapunzelcim ben bu alpay a gecen sene baktirmistim.alsancak telve cafe de.sen bornova yazmissin.belkide o subeye gecti bilmiyorum.ya o adam cok gicik ve ne bileyim ukala gibi.ve aynen dinle gül yani:)saptamalari cok sacma

Rapunzelcim hic moralini bozma hepimiz bazen üzülüyoruz kafaya takiyoruz.ama olmazsada belkide inan daha hayirli.benimde yillar once cok istedigim bisey vardi.cok uzuldum yiprattim kendimi.oanki duygularimla cok istiodum.ama olmadi.simdi dusunuorum.allah im iyiki olmamis:)yani allah kulunun istegini yaparmis.cok sevdigi kulunun istegini hayirliysa verirmiş..

rapunzel sibelin verdiği vadenin dolmasına 3 gün var ve benimki olmayacak artık eminim..etkilenmemin sebebi sanırım o anı çok iyi bilmesi ve bana olayları benden daha iyi yorumlaması oldu..bu kadarını bilirse gelecekle ilgili söyledikleri çıkar diye düşündüm tabiki geleceği allahtan başkası bilemez ama bir umut işte..tam unuttugum zamanda yeniden bir umut oldu vade beklemeye başladım kötü oldu artık gitmek istemiyorum yeniden verilen vadeleri beklemeye dayanamıycam... böylesi benim için daha hayırlıdır belki..

aha işte ben de o salaklar arasına girdim valla...neyse ki senin sayende erken ayıldım :)

Aynen sibelin su ani cok iyi bilmesi etkiliyor.ama gelecek konusunda tabi bence diyorum Birgül

Hayırlısı tabi ama insan üzülüyor işte ... Benimde zamanında istediğim ve olmayan şeyler için iyiki olmamış dediğim oluyor ve belkide haklısın biz Allahın sevgili kuluyuz ama hepte biz üzülüyoruz... bakıyorumda hiç birşeyi haketmeyene insanların her işi tıkır tıkır gidiyor bunları görünce insanın isyan edesi geliyor... Neyse kıyaslama yapmayayım... Bunları yaşıyorsak belkide ben bir yerde hata yapıyorum ve olmuyor ...

Allah insana cirkin sansi versin derler ya.bende öyle görüyorum yani kaşi gözu oynayan,erkekleri parasina göre çikan kullanan kizlar mutlu mesut iliskiler yasio.bende bazen dusunuorum.illa kotumu olmam lazim kullanmammi lazim umursamamAm taktik yapmammi lazim.ama yok ben yapamiorum.hep fedakarlik emek ozveri.ama yaramio bu erkeklere

Çok doğru yazmışsn bende ilk başta yazmıştım büyük konuşmayayım ama gitmem artık kimseye... Yani çıkarsa hayatıma devam edicem daha dikkatli bir şeklde.... çıkmazsa ne için gidicem yeni vadeler için mi ?? tabi ki hayır.... artık hayatımda ne olacaksa olur Allah neyi hakediyorsam verecektir belki ben hak etmiyorum dur yada hayatımda olacak insanlar hak etmiyordur ...
Benimde bu ayın sonu temmuz başı ve temmuz sonu netlik demişti... İmkansız değil benim durumum aslında, ama bende vakit geçtikçe olumsuz bakıyorum ... İnanılmaz baş ağrılarım ve nefes problemim başladı hatta sibel bile söyledi dikkat et diye başına nefesine bugün baygınlık geçirdim ... kafamda birsürü soru ..... Bu kadar düşünceye beynim kaldırmıyor... Hayatta benden başka kimse kıymetli olmamalıve ben kendimi düşünmeliyim ilk önce... kimse bizim için yıpratmıyor kendini ...keşke bende unuttuğum anda gitmeseydim ve bu vadeleri beklemeseydim...

Mopercim biz böyle doğru karar verdik... elbette burda birileri çıkıp gene şu çok iyi bu ço iyi buna git şuna git beni süper bildi diyecek bunlarada kanmamak lazım ... gitsekte sonuç aynı vade bekle bekle bekle psikolojiyi boz ((

yaa rapunzelcim öyle düşünme lütfen herşeyin hayırlısı olsun zamana bırak bazı şeyleri Allahım gönlüne göre versin canım yaa ama kendini üzme yıpratma çünkü zamanında ben çok yıprattım hala da yıpratıyorum ama inan hiç bişey için değmiyor..

hayr canım ben daha önce hiç tamilia ya baktırmadım.. iyi midir kötü müdür bilemicem canım yaa.. artık çok dikkatli olcam ben bu sitede falcılarda geziyor bizi kendilerine ya da falcı tanıdıklarına yönlendirmek isteyenler var çünkü.. umarım herşey gönlünce olur canım:)

Aynen öyle cnm... Bu bayanlar sadece ilişkide değil her konuda tıkır tıkır gidiyor işleri... Üst mevkilere bakın hep torpil, az çalış çok kazan, onun bunun yardımı vs... erkekleride sponsor ve atm makinası olarak kullan ama sonuç: rahat hayat ....
Asla kötü olma arkadaşım, bizim farkımız ortadaır zaten ...( ama harbiden çirkinlerin şansı çok ya buna bende inandım ) ...sahte bir ilişkinin içinde olmaktansa yanlız kal daha iyi... Ben hep yanlzıım böyle nasıl mutlu oalbilirim bunu öğrenmeye çalışıyorum ...Hala öğreniyorum....
Allah hepimiz için hayırlı bir hayat sunsun ...

Amin cnm atlatıcam buda geçecek biliyorum ... Ama şuan elimde değil aklıma geldikçe moralim bozuluyor... hak etmediğimi düşünüyorum .... kendime acıyorum bazen ne kadar ufak şeylere üzülüyorum diye... nelerden medet umuyorum diye ...

Hayat kısa Alah büyük acılarla sınamasın bizi diyorum... İnşalah hepimiz için iyi şeyler olur her işimiz yolunda gider ...

Adakamcim ben baktirdim tamilia ya.daha da yeni.suani baya bi bildi.ama gelecek konusu sibel ,birgul,tulin gibi daha belli deil.ama suani en azindan bilmesi acisindan favorilerime aldim.ama gelecek cikiomu onu zaman göstericek.ama insallah sibelin ki cikar istedigim cevabi o verdi:)

doğru söyledin canım ben de her gördüğüm iyi baktı diyen falcılara atlıyorum yani sırf sıkıntıdan ve beklentilerden dolayı.. ama çözüm yok söyledikleri çıkan yok hep bekliyoruz hep hayal kırıklığı ümidimiz tükeniyor.. ama emin ol sadece biz böyle değiliz yani gittiğim her falcıda orda oturan kızlarla biraz sohbet ettikten sonra hemen bana dedikleri sen de falcı falcı geziyor musun diyorlar.. sağlıklı bi durum değil psikolojimiz bozuldu bu fallardan ötürü.. bekle diyorlar çıkmayınca bidaha gidiyoruz yine aynı kişiye yine bekle çıkacak ben eminim diyorlar ve yine aynı şey oluyor çıkmıyor arkadaşlar çoğunun falı hatta çoğu dolandırıcı. ben sibele baktrmıştım geçmiş durum değerlendrmesi güzeldi bana söyledikleri değişik şekilde ortaya çıktı keşke sana detaylı bi şekilde anlatabilseydim.. bugün senin çok üzgün olduğunu hissediyorum ama kendini üzme kimse senden daha değerli değildir bu hayatta.. sevgilinden mi ayrıldın daha iyileri daha hayırlı olanı çıkacak karşına.. işin mi yok elbet ömrünün sonuna kadar işsiz kalmazsın.. okulun mu kötüydü çalışır düzeltirsin ama moralini lütfen yüksek tut çok üzüldüm gerçekten senin bu durumuna bayıldığını söylüyorsun bak insanın elinde olupta kıymetini bilemediği en kıymetli şey sağlığıdır.. topla kendini lütfen ve umutsuz olma

hayrlısı ne ise o olsun dicez artık.. moralimizi yüksek tutacaz ve umutsuz olmicaz falcı falcı gezmicez..tamam bak birini beğendin sürekli ona gidersin 3 5 ayda bir mesela.. öyle hergün gitmekle olmaz alışkanlık haline dönüyor sonra ve o zaman kurtulamıyor insan

Bende rapunzel artik baktirmicam diyorum.ama insanin hayatinda belirsizlikler olunca merak ediosun ve malesef gidiorum.ama su ani ögrenmek icin gidiyorum.eskiden verdikleri vadelere takili kalirdim.cikmayinca üzulurdum.ama simdi gelecek tarihlerini pek sallamiorum. Aklimdada tutup beklemiyorum.gelecek cikmassada umursamiyorum.ama suani karsi taraflarla ilgili sorulari soruyorum

Ortalama ayda bir kere baktiriorum.islerim yogunsa iki ayda bir zaman bulursam.ama tabi bunlar belirsiz oldugum dönemlerde..yani iliskim iyi oldugunda islerde sorun olmadiginda iki yil hic baktirmadigimda oldu.keske bu dönemimi atlatsamda eskisi gibi baktirmaya ihtiyac duymasam

atlatcaksın arkadaşım hiç merak etme yeterki sabret.. ben de eskiden çok baktırırdım sonra baktırmamaya başladım hatta bi ara işlerim çok düzgün gidiyordu her açıdan o zamanlar hiç baktırmıyordum derken ters döndü herşey hayatım depreme uğradı resmen.. işte o zamn yine başladım falcılardan medet ummaya.. inanır mısın sokakta görsem selam vermeyeceğim tipler ama medep umuyrdum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…