İzmir'deki Falcılar

aynen canım :) sanalda başlayan bu arkadaşlığımızın gerçek hayattada sürmesi dileğiyle:)

Son düzenleme:

Canım gelişmeler olacaktır zaten , bunlar boşta kaldıkları yada aradıklarını bulamadıkları zaman eskiye dönerler ama senin durumun farklı, 6 ay olmuş ve adamın hayatında başkası vardı, daha önce dediğim gibi sosyal ortamdan çıkın birsüre onlar merak etsin sizi... Geri dönersede dönmen hata olur,, çünkü seni hak etmiyor bunu bilmem lazım ...kendine yazık etme lütfen... Gelişmeleri paylaşmaya devam edelim ... Bu arada merak ediyorsa ne güzel tadını çıkar

Mopercim sende haklısın ama malesef gerçekler acıdır, ilerde daha çok acı çekeceğine, daha büyük ihanet göreceğine şimdiden önlemini alması lazım. Çünkü 6 ay geçmiş ve artık unutma sürecine girmiş sevgili food, yani birkaç ay içinde biticek içindeki herşey inan bana, şuanda onu anlıyorum içinde kıpırtılar başladı ama bu kıpırtıların karşı tarafta olması gerekirdi, hem bu adam madem merak ediyor neden aramıyor ? merak ediyorsan arayacaksın ha belki arayacaktır da bekliyelim görelim ama burda food un noktayı koyması gerekiyor ki bir üste çıkabilsin yoksa kolay olmuş olacak .... Kız meselesi olmasaydı dön derdim ama malesef o kadar acı çekmiş bundan sonra olmaz.... Değeri yok ki adamın? kıymet de bilmemiş ne oldu da merak etmiş ?
Tabiki falcıya falan gitmek yok, ne için gidilcek ? döncek sana lafını duymak için mi? mantıklı olmak lazım şuan.... Oyunmu oynuyor bu adam en iyi oyunu food oynasın bence tenezzül etmesin bile ..

Bu arada senden haber yok dimi moper ? Temmuza da giriyoruz

Kizlaaaar dunden beri giremedim nete.simdi okuyorum yazilarinizi.bu temmuz sonu bulusma fikri cok hosuma gitti:)mutlaka geliyorum bende:)o gun konusmalarimiZ okadar iyi geldiki kizlar anlatamam.iki gundur hic aklima bile gelmedi bir an bile..acaip huzurluyum suan :)ben bana yapilan haksizliklari affettim ve kendimi özgur biraktim.birisine kizinca sadece kendimize zarar veriyoruz..unutalim affedelim onumuze bakalim:)falciya falanda gitmek yok.gitme istegimde kalmadi zaten

çok sevindim canım senin adına herşey güzel olsun:):) buluşalım tabi hep beraber dedikodu yaparız:)

Kayıp ilanı verecektik online olmasaydın Ne güzel gelişmeler var sende hep daim olsun inşalahhh

Bende Sibelin dediklerinin çıkmasını istiyorum bari onunkiler çıksada o kadar salak gibi gezdiğime değse diyorum ama bende umut kalmadı... O kadar yanlız hissediyorum ki gözlerim dolduğunda hemen buraya giriyorum kızlar ne yapıyor diye... O kadar yorulmuşuz ve içimizde biriktirmişiz ki herşeyi, tutunacak dal aramışız bu yüzden hatalar yapmışız olmadık insanlara gitmişiz .... Süreler her geçtiğinde içimde umutsuzluk artıyor sonra boşver diyorum onlar kim ya ?

İyiki varsınız kızlar ..... Benimle aynı duyguları yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzel şey ...

Ne temmuz ya gelsinde görelim ...( Baş ağrılarım iyice arttı dün Mr çektirmeye gittim, hafta içi alıcam sonucu... kötü bir şey çıkmazsa ki stres kaynaklıdır ve sağlığım ne kadar bozuldu... halsizlik, hiçbirşey yapmak istememe, okumam gereken textler var okuyamıyorum, yemek yemek bile istemiyorum... Çok mutsuzum

#dİrenkadınlarkulübü gibi olmuş bu hehehe:))) kızlar neler olmuş böyle foruma bayadır girmiyordum ne radikal kararlar alınmış falcılar konusunda:)

kızlar aynısı bana da oldu inanır mısınz.. geziniyorum nette sonraa acaba kızlar yazmış mıdır diyorum gitiyorum buraya demekki bizim aramızda birbirimizi göremesekte bi bağ oluşmuşş.. rapunzelcim lütfen sağlığına dikkat ett lütfen sağlığını hiçbişey için yitirme..değmez çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…