İzmir'deki Falcılar

Kızlarrrr nereye kayboldunuz ? yoksa falcıyamı gittiniz gizli gizli hımmm ? Yarın yepyeni bir ay, beklenilen ay hepimize güzel haberler getirir inşallah....

Kızlarrrr nereye kayboldunuz ? yoksa falcıyamı gittiniz gizli gizli hımmm ? Yarın yepyeni bir ay, beklenilen ay hepimize güzel haberler getirir inşallah....

merhaba kızlar
dün düğünümüz olduğu için yazılanları okuyamadım,merak etmeyin arkadaşlar kesinlikle dönmeyi düşünmüyorum gelse bile ,benim derdim kaybettiğim özgüvenim,yarım kalmış sözlerim...bunları tamamlayıp geriye hiç bakmamak beni anladığınızı biliyorum hepinizin...yanından geçip gidebilecek durumda olduğumu görmesi....bunun olması için dua ediyorum hergün...sevgisinden ölsem geri dönüşü olmayan bir yola soktu bizi.... artık tek isteğim geriye dönüp bakmamak,iyileşmek...
bana soran arkadaşlar olmuş evet sibel temmuzda o kızdan ayrılcak seni arıycak ve sen istemeyeceksin dedi,şuan ki durum umut verici o bakımdan temmuz hepimize şans getirsin...
ve yeni başlık olayı iyiymiş gerçekten falcılarla ilgili bir forumda yazmak bize faldan kurtulma konusunda yardımcı olmayacak....bir çeşit terapi için giriyorsak farklı bir başlıkta buluşmalıyız...

Food sibel herkese ayni seyimi söyluo.bana mayis ayinda gittigimde ilk defa haziranin ilk iki haftasinda ayrilio kizdan son iki haftasi seni aramalari akişlar var demisti.ama olmadi.haziranda baktirdigimdada sürec gerceklesmemis dedi ve temmuzun ucuncu haftasi dedi..yani suani super bilioda gelecek ilk baktidigim cikmayinca ikinci tarihi verdi.cikmio bence..amaan kizlar cikmasin.aramasinda..aynen benim derdimde ozguven meselesi.yavas yavas toparliorum :)

Kizlarr kendimizi toparlamanin en iyi yolu AFFETMEK.onlara kizdikca niye boyle yapti niye diye sordukca yaptiklari hatalari dusundukce unutamioruz.affedelim.özgur birakalim kendimizi.onlara kizmakla intikam almioruz.hatta haberleri bile yok.kendimizi yipratioruz sadece.victory hugo nun bir lafi vardir.En büyün intikam affetmektir....yasadiklarini affedin keske söyle davransaydin diye kendinizede kizmayin.kendini affedin...aramizda bir bağ olustu sizlerle..sizlerin üzülmesini istemiorum..

ya neler olduğunu bilsem ya da kestirebilsem affedecem belki ama....duvara vurunca bile ses gelirde..ha içi doluymuş duvarın dersin...artık onu da geçtim hep kendimde arıyorum naptım nettim diye..neyim yanlıştı neyim eksikti,hatam neydi....bari bunu bilsem diye....aklıma geldikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum...aynaya bakıyorum ...yok diyorum yüzüne bakılmayacak kadar da değilim hani...kabullenmeye çalıştıkça daha çok üzülüyorum sanki ...kızım ne bekliyodun ki...sana bu kadarı bile çoktu zaten....artık beklentiyi bırak da önüne bak...hayatını kabullen gibi....aynı şeyler dönüp duruyo kafamın içinde..bana da ilk önce haziran harika geçecek aşk dolu çok güzel falan demişlerdi..sonra temmuzun 18 ine kadar sarkıttılar...
bişey diyimmi...iyi ki varsınız burda...aynı acıyı çektiğiimize sevinmiyorum tabii ki..ama birbirimize destek olduğumuz için çok seviniyorum...
bu arada biz ne zaman uyarı alacaz acaba...burası fal sayfası gidin başka yerde oynayın diye :))))

arkadaşlar meraba ben kulupte yeniyim istanbulda yaşıyorum ama iş nedeniyle kuşadasına cok gelip gidiyorum belevinde bedriye diye bi kadına gitmiştim dedikleri hep cıktı şimdi numarasına ihtiyacım var yardımcı olabilecek biri var mı?

cnm bana farklı söyledi o kızdan tam ayrılmadan senle iletişime geçicek dedi..ve sanırım kızla ayrılmak üzere..twitterden takip ediyorum sürekli ayrılmak üzereler ama tam ayrılmamışlar öyle anlıyorum..off kızlar keşke hiç gitmeseydim böyle bekleyerek kendimi aptal gibi hissediyorum

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir üyeyim ve sizi takip ediyorum. Belevinde Bedriyeden bende memnun kaldım. Şimdi Serkan veya Gül'e gitmek istiyorum. Bir ay kadar önce Meltem Kerimoğlu'na bakım yaptırmıştım gerçekten çok iyiydi. Aslında reklam olmasın diye yazmayacaktım ismini ama paylaşmak istedim. Birde Urladaki Murat'tan bahsetmişsiniz ama giden yok sanırım. Onu da çok merak ediyorum. Ama nasıl ulaşacağımı bilmiyorum.

Sekerim, Meltem hanim kimin nesi, sende telefonu var mi?

Bedriyenin telefonunu bilenler bana da verebilir mi, yakinda Izmir'e tatile geliyorum.

Bedriye hanımın telefonu var bende. Ancak sanırım buradan açık açık veremem.Sana nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum. Meltem hanım aslında İzmirli ancak İstanbul'da yaşıyor. Ayda bir İzmir'e geliyor. Telefonda 75 liraya yüz yüze isterseniz 100 liraya bakıyor. Suya bakıyor. Ama gerçekten çok şaşırtıcıydı. Bedriye 50 liraya bakıyor. Bu arada yazları bende Kuşadası'nda oluyorum. Meltem hanım Gülistan ve Belgin Kostak ayarında diyebilirim.

Canım çok doğru düşünmüşsün, dönsünde sende tekmeyi at ama tabi kibarca kendine yakışır şekilde oda dersini alsın... Ama arkadaşlarımızında dediği gibi affetmek lazım, kimse bizi sevmek zorunda değil, nasıl ki biz bizden hoşalanan peşimizde koşan insanları sevmiyorsak buda öyle birşey... Aşk çok farklı birşey, yani olmadık birine de aşık olabilirsin , 10 yıllık sevgilinle mutluyken başkasınıda sevebilirsin ... kimseyi başkasını seviyor diye zorlamamak lazım... İyi düşünelim ki güzel şeyler bizi bulsun... İnan ki senin bu yazdıklarını okuyunca güç aldım senden Foodcum hemde senide takdir ettim sanırım yavaş yavaş güç kazanmaya başladık....

Ama ayrılma olasılığı var sanırım seninkinin bugün ayın ilk günü bir ilerlesin bakalım bu temmuz... benim bir görüşmem ve 2 hafta sonra sınavım var bakalım olumlu demişti en azından onların sonuçlarını alacakmıyım... aşk için sanırım bir bunu bilemiyorlar ki zor bir tahmin her an denge değişebiliyor :))) Bende dün o kadar kızdım ki kendime niye gittim diye... Sibel sanırım herkese barışcaksın dedi:) Benim umudum yok zaten bende olmadık insana gönül verdim.... kendi kendime dert aldım bir sürü sorunum yetmiyormuş gibi ... Mümkün olduğunca acıyı iyice çekmek lazım dibe vuralım ki yukarı çıkmak kolay olsun ... ben ağlamak isteğimde ağlıyorum kendimi tutmuyorum tabi değmez gözyaşlarım millet tatilde plajda zevkinde ben ağlıyorum ama inannıyorum herkes birgün acıyı sırayla yaşayacak geçmişte hep gördüm Allah bir şeklde onlarada acıyı tattırıyor... Ama işte affetmek önemli olan ...

Bende bekleme yönünden aptal gibi hissediyorum, hele bu cafelerin önünden geçerken deli oluyorum ! bu ayı atlattık mı zaten beklemede olamayacak bir daha gitmeyincede düzelcez :)

Kızlarrr bizim özel mesaj atma hakkımızda yok 100 olması gerekiyormuş ha gayret diyorum az kaldı benim... Belkide topic açma hakkımızda yoktur.. Arada buraya girenler var fal ile ilgili bizde meşgul etmeyelim diyorum hemde ben okumak istemiyorum fal ile ilgili şeyler muhtemelen onlarda arada bizi istemiyorlardır... Lütfen yeni topic nasıl açılır bilen varsa bizi yönlendirebilir mi????

mesaj atma hakkı olan arkadaşlar belki siz yapabiliyorsunuzdur bize ulaşın kısmından msj atsanız yöneticeye nasıl olur ?

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/631597-izmirde-ask-acisi-cekenler.html

kızlar sanırım açtım bekliyorum sizi :)

evet canım yaa yeni topiğe geçelim bizde.. defolup gidelim bu topikten canım benim ben hepinizi çok seviyorum inanın sırf sizin yorumlarınızı okumak için giriyorum buraya hepiniz çok kaliteli insanlarsınız umarım herşey düzelir.. hayat bi erkekten ibaret değildir evet canımız yanıyor ama atlatacaz kızlar atlatıyoruz da çaresiz değiliz yani birbirine destek olduğumuz sürece ayağa kalkabiliriz.. her konuda hem de.. sizleri seviyorum kızlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…