İzmir'deki Falcılar

merhabalar,
ben yeni üye oldum. acil olarak yeni girnedeki falcı nergizin iletişim bilgilerine ihtiyacım var.
gerçekten iyi hissetmediğim zor bi dönem, lütfen yardımcı olun

Sıkıldigin icin kasiyosun..boyun filmini cektirdiginde bisey cikarsa soyle bana ben ne yapman gerekecegini yonlendiririm..ama kendini rahatlatcak seyler yap..ve biliosun prozac iş adami ilaci derler.yan etkisi azdir.stres sikinti deprosyonu alir.mutluluk salgilatir.Kizlaaar bence temmuzu falan hic beklemeyelim.ben artik beklemiorumm.abi biz bu adamlari aldattikmi,ailelerine saygisizlikmi yaptik.hayir..aylarca haftalarca aramamak ne demek..seven insan yapmaz..ararlarsada bosluktan ararlar.gercekleri gorelim arkadaslar..aradi diye sevinmeyelim..ve donmeyelimde..adamlarda kaybetme korkusu yok..acaba baskasiyla cikmaya basladimi yada baskasindan hoslaniomu diye dusunmuolar.seven insan kaygi duyar bunlari.sorunlari varsada arada hatirlatir kendini.hatta sorunu olan insan rahatlamak icin sevdigini yaninda ister..beklemeyelim.ararsa da siz istemeyin zaten..gercek sevgi deil bunlarinki.gercek sevmeyen de buhun gelsede yarin gene gider..ben beni gercekten sevmedihine inandigimlada cok sevsemde evlilik gelecek dusunmem...

o sakinleştiriciyi bana da verdi doktor..iyi de oldu...kendi kendime başa çıkamadım çünkü..şuraya bakın arkadaşlar yaaa,,,adamlar bizi hasta etmiş resmen...hayatım altüst oldu sanki..toparlanmaya çalıştıkça en ufak bi terslikte yerlere seriliyorum....savaşacak gücüm kalmamış sanki...yani inanın kaç günlerdir burda aynı şeyleri yaşayan sizlerle konuştukça tutunacak bir dal buldum diye seviniyorum....hemen hemen aynı durumları yaşadığımız için yalnız değilsin kızım hepimiz iyileşecek diyorum...acım azalmıyor sorularım bitmiyor,kalbimin bi köşesi hala beklemede..ama en azından diyorum ki yalnız değilim bak...kaç kişi var burda aynı sıkıntıları çeken acı çeken....aklım almıyor..geçecek dimi kızlar ya........

Çok teşekkür ederim cnm sağlık en önemli şey inan acaba kötü bir şey olurmu diye korkusu inan herşeyin ve her sorunun basit olduğunu gösteriyor..

Canım halsizlik, bel bacak boyun ( boyun sürekli eğilerek kitap okumaktan araştırma yapmaktan oldu) benim MR çektirmem baş ağrısı ile beraber gözlerimde bulanık görme olunca arada ondan dolayı gittim bakalım bende birşey olmaz diyorum ön muayenede belirti yoktu ve hemogramda iyi çıkmıştı ... Bakalım filmide salı günü alınca fizik tedavi ve göze gidicem daha... Sanırım bir sağlık kontrolünden geçme zamanım gelmişti... Kontrol iyidir ...
Depresyona çok sık giriyorum kasmalar çok var sürekli kasılıyorum çenem sabah kalkınca sıkmaktan ağrıyor... Ama ben hiç insanlara yansıtmıyorum görenler benim ne kadar neşeli biri olduğumu söyler...Hep içimde yaşıyorum herşeyi... Antidepresan ilaçta zamanında kullandım ve inan bana hiçbir faydası olmadı hiçbirinin ... Üzerimde acayip deredece baskı var, hayatımı sıfırladım ve yeni bir düzen yeni başlangıçlar için bekleme dönemine girdim buda sinirlerimi iyice yıprattı... Aşk konusunda haklısın, ben zaten aşkı geçtim diğer sorunlarımla cebelleşiyorum ve onların gerçekleşmesini daha çok istiyorum... Aşk her zaman olur olma ihtimali vardır ... ama diğer konularsağlıktan sonra daha önemli benim için şuan... haliyle sıkıntımı bildiğim için ilaçlara sığınmak istemiyorum... mümkün olduğunca sporla atmaya çalışıyorum biraraya geldiğimizde detaylı bir şeklde rahatlama tekniklerini alıcam senden canım.. çok teşekkürler.. Bu arada birgünde hep beraber mi hamama gitsek :))) Toplu rahatlama seansı

Bende aynı şeyi düşündüm aslında bu falcılar sayfasında işimiz kalmadı artık başka bir konu seçip oraya kaymak lazım temmuz boyunca :) Burda falcı arayanlarda kıl olmaya başlamışlardır ki ben burda kimseye tavsiye de etmem birini bu bile başkasına kötülüktür değil mi? Dünde ben Rüyamda gördüm sevdiğim adamı telefonla ben aramıştım sesini duydum sanki gerçek gibiydi...
Sonra falcı sibeli gördüm vs... artık rüyama bile giriyorlar gündüz aklımdan çıkmadıkları gibi bir bu eksikti

ya bu arada..yeni bi topik mi açsak kızlar....çünkü faldan çıktık biz :)oraada da dertleşiriz..:)

Özel anlamda benimde kıpırtı yok haziran sonu belirginlik temmuzda netlik değişmişti... Özeli geçtim artık ben diğer konular için dua ediyorum ki temmuzla birlikte görüşmeler, sınav vs... var bakalım bari bunlar yolunda gitsin yoksa delircem yakında

kızlar bence yeni topic açalım sonuçta burda fal için araştırma yapan insanlar bizim dertlerimizi okumasın sayfalarca :) nasıl açılıyor ben bilmiyorum yalnız..bilen varsa açsın oraya geçelim :)

kızlar bence yeni topic açalım sonuçta burda fal için araştırma yapan insanlar bizim dertlerimizi okumasın sayfalarca :) nasıl açılıyor ben bilmiyorum yalnız..bilen varsa açsın oraya geçelim :)

aynen bence de yaa bu fal topiğinden konuşmak doğru değil ayrı yerde konuşalım biz kızlar.. ben açmayı bilsem şimdi açardım ama malesf bilmiyırum ki

Canım yeni bir topic ile sayfa açıp orada konuşalım bizbize diyoruz sen biliyormusun nasıl açılıyor ? Bilen açsın oraya geçelim? Bu sayfayıda meşgul etmeyiz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…