merhaba arkadaşlar.daha yeni fiesta cafe de niko diye birine tarot baktırdım.ve inanılmaz etkilendim.hayatımda ilk kez tarot baktırdım o da gercekten cok kötuyum ve ıhtıyacım var dıye.adam herseyı söyledı.gercekten böyle tarot baktırıp da cıkan var mı
Kızlar ben bu ara baya bir falcı gezdim Dün en son müjgan cafe Murata baktırdım falından memnun kaldığım üç kişi var telve cafe asiye hanım ayten cafe ayten ve murat.Bu falcılarla ilgili tecrübesi olan varsa paylaşım yapabilirler mi
Perşembe günü akşam üstü kendisine fal baktırma şansını yakaladım işine başlamış kendisi de baktığı falda muhteşemdi.Cuma günleri bakım yapmayacakmış.Yine aynı yerinde yayla cafe'de.
telve kafe ve ayten cafenin yeri neresi acaba?dün bende sibele gittim.çok ama çok özlemişim ve resmen ben söylemeden aklımdaki soruşarın hepsine cevap verdi
Yayladaki sibel mi necodaki sibel mi cevap lutfen
Yayladaki sibel mi necodaki sibel mi cevap lutfen
selam arkadaşlar nergiz hanma gitmiştim ben daha önce yazdım.. Başka gidenler varsa, verdiği tarihler tutuyor mu acaba? Bana özel bir konuda 1 ay vermişti.. 8 gün kaldı da :) meraklanıyorumm..
Numarasını özelden verebilir misiniz lütfen
canım babacan cafe birgül vazgecılmezım halıne geldı git dene görr benceee cok tesekkur etceksın bana emın ol ilker ilgileniyo oraya gidince musterilerle gunduz git ve gor o enerjıyı resmen cıglık atarak cıktım bu kadın neler diyorrr dıye denemenı tavskıye ederım ben 1 hafatadır neredeyse hergun gidiyorum cok iyi bak gidince memnun kalcaksın ilgilerinden ve birgül hanımın falından
burada yazanların pek çoğuna gittim ama neticefısss.. şimdi bir yer daha deneyeceğim. sanırım 1 yıl kadar geciktim bunu yazmak için ama vadeleri de bekledim. eğer ben bir şey demezsem karşı taraftan gelen yorumlar tamamen sallama oluyordu. üstelik en son bir tanesi sen kendi kaderini kendin yazıyorsun diyerek işin içinden çıktı bu arada izmir büyücüleri kitabının destesi işe yarıyor ama kısa vadede bu son yere de gideyim yorum yazarım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?