evet hakikaten o sayfada varmış:)teşekkürler..deneyip yorumlarımı yazıcam kızlar.sibele gelince gerçekten hasta.çok yoğun şekilde fal bakınca rahatsızlanıyor.bir kaç kez denk gelmiştim.başka bir yere geçmeyi yada kendine yer açmayı düşündüğünü sanmıyorum
gamzeli3512 kullanıcısından alıntı
Kızlar harmandalıda yelize gidin ben hala gidiyorum çok memnunum
Özelden numarasını gönderebilir misiniz...
Ben hayatta inanmazdım fala,hatta baktıranlara acırdım.Bi gün bi adama gittik arkadaslarla,bu fal ,kahve ,ya da tarot falan değil ama gözlerime inanamadım.
Eline ewde bi rakam yaz,mesela 3 olsun.yumrugunu sık ve hiç açma.adama sor elimde ne yazıyo die.3 yazıyo bana bu basit sorularla gelme der.Bırakın İzmiri
Dünyada tek olduğunu söylüyo.Yalnız bu adam ''öyle canım sıkıldı kızlar hadi gelin fal baktıralım'' tarzında bi adam diil.Sadece gerçekten problemi olan ve çözüm bulamayanlara
bakıyo.Hani falcılar 10 tane atar 5 i 8 i tutar yaa.Bu adam 10 da 10 cevaplıyo. Ayrıca zaten kendi atmıyo,Öyle bi yöntemi var ki sen ve odadaki herkez gözüyle göruyo
Telefonunu yazıyorum buraya ama referanssız almıyormus bildigim kadarıyla.....
***Bu mesaj telefon numarası paylaşıldığı için kısmen silinmiştir***
dnydeniz mailin gelmiş çok tşk ler gittigimde tabiki ayrıntıları sizinle paylaşacagım refarans olarak senin adını verecegim yanlız bilgin olsun eger anlattıgın gibiyse şaşıracagım kesin :)
mukaderakdemir@mynet.com lütfen bana da yollar mısınız . Çok merak ettim
canım çok takılma böyle şeylere bene yarandın saol. Isteyen gider veya gitmez gidenlerde yazar ben gidecem ama bir sonraki hafta bakalım kaç tane onluklara gittik de toplasak kaç yüzü geçer sıkma canını
canım nergize gittinmi biz pek memnun kalmadık o kadar yol gittik 10 dk kahveye baktı o kadar bilemedide?
bende bu kişinin telefonunu alabilirmiyim kızlar?gerçekten çok önemli zaten benim sorunlarım.lütfen biri özelden atabilirmiiii
Nergiz Hanıma gittik ama vasattı ya o kadar yol yapıp gitmeye değer bir durum yok arkadaşlar. Sibel ve gülistan dan sonra benim fal anlayışım değişti çok onlardan sonra beni kolay tatmin edemiyorlar
Neden kımse cevap vermıyor... Yardım lutfennn...
Ya lütfen numarayı bizede gönderin mukaderakdemir@mynet.com lütfen yada özelden yazın bu hoca çokk iyimişAslında perşembenin gelişi çarşambadan belliydi ama birilerinin gidip olanları ortaya dökmesi gerekiyordu .Yeni üyelik ve abartılı övgüler ,' Kitap uçuyo kitap havalanıyo , hoca değl kitap cevaplıyor' diye etki altına alma çabaları .Sözde kitap cevaplıyo ama 50 tlyı hoca alıyo :)).Aynı ağız ,aynı ihtirasla farklı üyelermiş gibi aynı kişinin buraya mesajlar yazması tabii ki hocayı yere göğe koyamaması , izmir sallanacak ,Türkiye duyacak bunu konuşacak tarzı abartılı laflar .' o şifa buldu bu iyileşti ,bu kurtuldu , bu para buldu 'diyerek bir kısım insanı canevinden vuracaklarnı bilerek merak yaymak, eleştirilere karşı güya müşteri olarak agresif savunmalar yazmak.insanlara önerdikleri şeyler de google da küçük br araştırmayla herkesin ulaşabileceği sıradan bilgiler.bu tarz" hocaların" verdiği şeyler asla ,uygulanmamalı , takılmamalı , çoğu uyduruk , ya da yarım yamalak ,eksik yazılmış şeyler.Onların işe yaraması br yana enerji alanınızı kirletebilirler ,ters etki yapabilirler. Yarasaydı kendi ve ekibi bu duruma düşmezdi.Eğer buraya yazmamış olsalardı oraya gidenlerin parası iade edilecekmiydi zorluk çıkarmadan ?? ."Hoca "kendine ya da ekibine , insanları kandırmayı ,haksız kazanç elde etmeyi önleyen bir muska yapmaya uğraşsaydı keşke .Bir de Allahın ayetleri nasıl parayla satılır ki ?.Temiz bir ilmin varsa emin olduğun, amatör reklam çalışmalarına ,abartılara ,yalanlara ,oyunlara girmezsin ,yaptığına fiyat biçmezsin Allah ne verdiyse, gönlünden kopan olsun dersin.
pia_35 kullanıcısından alıntı
kızlar bundan 2 hafta önce balçovada bir bayana fal baktırdım ama herkese bakmıyor malesefinanılmazdı kısa vadede herşeyi söylüyor yol gösteriyor.ve hayatımda olup biten herşeyi bildi.sonrasında 2 arkadaşımı daha götürdüm onlarda şoka girdiler.özelden telefonunu ve ismini yazarım ama aradığınızda kabul edermi bilmiyorum herkesi bakım için kabul etmiyor.edersede şansınızı deneyin derim çünkü gezmediğim falcı kalmadı ,ben böyle bir falcı hayatımda görmedim.
Numarasını özelden verebilir misiniz...
gamzeli3512 kullanıcısından alıntı
Kızlar harmandalıda yelize gidin ben hala gidiyorum çok memnunum
Özelden numarasını gönderebilir misiniz...
Bana da gönderin lütfen . mukaderakdemir@mynet.com
arkadaşım ben gıttım dediği hiç birsey çıkmadı arkadasımada çıkmadı.evlenmeyceksın dediği ınsanla evledım ve çocuğum var. muğlada yasayacaksın dedı izmir de yasıyorum hala.abın ıstanbulda yasayacak ıs kuracak dedı alm gıttı orda ıs kurduç
arkadaşıma dedığı seyler çıkmadı.
YA ARKADAŞLAR, KİMSEDEN DÖNÜŞ OLMADI... EĞER ÖZELDEN MESAJ HAKKINIZ YOKSA
cemresevinebilir@gmail.com
adresinden gönderebilir misiniz???? LÜTFEEEEEEEEEEEEEEN...
Gülistan yok, Sibel yok, bir tane falcı önerdiler gittim rezaletti... Önerip, önerip numarasını vermemek biraz ayıp olmuyor mu??? O zaman neden burada bahsediyorsunuz... Gerçekten ihtiyacım olmasa sormam...
BEKLİYORUUUUUUUUUUUUUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?