İzmir'deki Falcılar

gamzeli3512 kullanıcısından alıntı

Kızlar harmandalıda yelize gidin ben hala gidiyorum çok memnunum

Özelden numarasını gönderebilir misiniz...

Sibel dönünce haber verebilir misiniz????? en çok ona baktırmayı istiyorum... Bugün dönse hemen giderim...

Bana da gönderin lütfen . mukaderakdemir@mynet.com

bende bu kişinin telefonunu alabilirmiyim kızlar?gerçekten çok önemli zaten benim sorunlarım.lütfen biri özelden atabilirmiiii

canım çok takılma böyle şeylere bene yarandın saol. Isteyen gider veya gitmez gidenlerde yazar ben gidecem ama bir sonraki hafta bakalım kaç tane onluklara gittik de toplasak kaç yüzü geçer sıkma canını

Lütfen telini banada yazar mısın ız

canım nergize gittinmi biz pek memnun kalmadık o kadar yol gittik 10 dk kahveye baktı o kadar bilemedide?

Nergiz Hanıma gittik ama vasattı ya o kadar yol yapıp gitmeye değer bir durum yok arkadaşlar. Sibel ve gülistan dan sonra benim fal anlayışım değişti çok onlardan sonra beni kolay tatmin edemiyorlar

bende bu kişinin telefonunu alabilirmiyim kızlar?gerçekten çok önemli zaten benim sorunlarım.lütfen biri özelden atabilirmiiii

Nergiz Hanıma gittik ama vasattı ya o kadar yol yapıp gitmeye değer bir durum yok arkadaşlar. Sibel ve gülistan dan sonra benim fal anlayışım değişti çok onlardan sonra beni kolay tatmin edemiyorlar

ee adres nosunu özelden atabılır mısın peki

Neden kımse cevap vermıyor... Yardım lutfennn...

YA ARKADAŞLAR, KİMSEDEN DÖNÜŞ OLMADI... EĞER ÖZELDEN MESAJ HAKKINIZ YOKSA
cemresevinebilir@gmail.com
adresinden gönderebilir misiniz???? LÜTFEEEEEEEEEEEEEEN...
Gülistan yok, Sibel yok, bir tane falcı önerdiler gittim rezaletti... Önerip, önerip numarasını vermemek biraz ayıp olmuyor mu??? O zaman neden burada bahsediyorsunuz... Gerçekten ihtiyacım olmasa sormam...

BEKLİYORUUUUUUUUUUUUUM

Ya lütfen numarayı bizede gönderin mukaderakdemir@mynet.com lütfen yada özelden yazın bu hoca çokk iyimiş

kızlar ben anlamadım ya şu avucuna yazdığın sayıyı bile bilen kişiyle bu bahsi geçen mehmet hoca aynı kişimi?:44:eğer ayrıysa banada özelden diğer adamın telefonunu yazarmısınız ya.bu mehmet hoca bana baştan beri saçma geldi kusura bakmayın ama

Balcovadaki kadjnin tlf no sunu verirmisin

Bana kimse numara vermedi ne yazikki bu yuzden ben de veremiyorum... cunku hicbir numarayi bilmiyorum...Butun yardim cagrilarim cevapsiz kaldi ve sevdanin kehanetlerinin en onemli olani cikmadi. Ben olsam bu kadar ricaya telefon numaralarini seve seve verirdim ama kimseden tik yok...

ilginiz için teşekkür ederim. ancak bu bayanın yıldızının tutması gerekiyor. ben arkadaşımla gittim yıllar önce söylediği her şey oldu. beraber gittiğim insan önce inanmadı ama yıllar içinde ona da söylenenlerin hepsi doğru çıktı. bu yüzden ısrarla arıyorum. ama hala bir bilene rastlamadım. siz en son nerede gitmiştiniz? belki bir ipucu olabilir.

Telefon numarası verilmemesinin nedeni ilk izlenimde aaa çok şahane bildi geçmiş ve şimdiki zaman
harika gelecek için söyledikleri bakalım çıkacakmı diyoruz.
Çünki yaşanmışlıkları bilebilen ve isimler vererek anlatan çok falcı var.Şok oluyorsunuz dinlerken.
Sonra gelip burada bir heyecanla anlatıyoruz.Zamanı bekliyoruz anlatılandan çok farklı şeyler olunca
fal çıkmayınca bir daha da gelip öneride bulunmuyoruz.Şimdi bu durumda size nasıl telefon verelim.
Geleceği bildi çok iyi falcı diyenlerinde burada 3 üyelik alıp reklam yapanlar olduğu anlaşıldı.
Geleceği bilebilmek mümkün değil.Eğlencesine güzel şeyler duymak istiyorsanız gidin derim yoksa
boşuna uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…