İzmir'deki Falcılar

kızlar merhaba ben yeşilyurttaki gül hanıma gitmeye karar verdim.karşıyaka dan yeşilyurta en kolay nasıl ulaşabilirim? bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

Ya çok övüldüğünü görünce bende bir de ablamı alıp gittim.Sadece 3 şey söyledi ikisinde zaten tarih vermedi ve henüz gerçekleşmedi.Bir diğeri için mart demişti valla yarın mart tamamen bitecek ama hiç bir gelişme ve olacağına dair işaret yok.Ve 40 lira verdim ilk kez verdiğim paraya bu kadar acıdım.Bilmiyorum gününde mi değildi ama hiç olmadı .Bu kadar övüldüğüne göre belki bir kere daha deneyebilirim.

Arkadaşım şu ana kadar falcıların geleceğe dair söyledikleri hiçbirşeyi yaşamadım. Ana dair söyledikleri bazı şeyler tuttu evet ama o konuda da falcıların söyledikleri arasında tutarsızlıklar vardı ve kafam daha çok karıştı... Yani bana hiç faydası olmadı. Çok iddialı atıp tutan birine falının çıkmadığı söyledim cumartesi günü kıvırdı durdu. Sana Aytenin söyledikleri çıktı mı sen ondan memnun kalmıştın...

Yok canım ya hiç bir şey çıkmadı.Şimdiye kadar benim baktırdığım onca faldan sevdanın tek bir dediği tuttu.Onda da zamanı tutturamadı .Bir isim vermişti bu isimdeki kişi sayesinde işe gireceksin dedi ve ben o kişiyi tanımıyordum gerçekten o isimde birisinin vasıtasıyla işe girdim ama 8 ay sonra yine işsiz kaldım Sibel martta işe gireceksin dedi ama yok bir şey.40 lira Sibele verene kadar 20 lira sevdaya iki kere baktırırdım.Ama dediim gibi sevdanında şimdiye kadar dediklerinden bir tanesi gerçekleşti.Yok ya dedikleri teker teker çıkan yorum yapan arkadaşlara ne güzel bazı falcıların dedikleri çıkıyormuş.Bende var bir şey her halde

Bana da bir tek Sevdanin soyledigi ufak tefek bir iki sey çıktı... Ama baktırdığım onca falı dikkate alınca kayda değer sayılmaz... Başkalarının falları nasıl çıkıyor inan ben de bilmiyorum... Oyle birini bulursan bana da haber verirsen sevinirim...

Fal baktırmak istiyorsanız kızlarağasında Sevdam cafede Selim mükemmel kızlar gününe hatta saatine kadar söylüyor daha önce gitmediğim falcı kalmadı ama kimse bu kadar net olmadı iyi ki tanıdım Selim'i keşke daha önce tanısaydım

Sevdam Cafede Selime gitmenizi şiddetle tavsiye ederim kızlar gerçekten gününe kadar saatine kadar söylüyor

Belli olmuyor bazen izinli oluyor tarot kahve falı bakıyor fiyat ona göre değişiyor ben en son gittiğimde 20 tl idi ama gerçekten herşeyi bildi helal olsun

Her şeyi bildi derken ben şu anki durumumu veya geçmişimi bilmesini istemiyorum bir çok falcı şimdiki durumu biliyor geleceğe dair dedikleri çıktımı verdiği vadeler tutuyormu.Son bir kez falcıya gideceğim ve onuda iyi değerlendirmek istiyorum doğrusu.

Şimdiki durum veya geçmişimi bende biliyorum zaten önemli olan gelecekle ilgili neler söylediği tek tek gerçekleşiyor tüm söyledikleri Selime gidince zaten başka birine gitmezsin canım :)

Şimdiki durum veya geçmişimi bende biliyorum zaten önemli olan gelecekle ilgili neler söylediği tek tek gerçekleşiyor tüm söyledikleri Selime gidince zaten başka birine gitmezsin canım :)

ben de selime gitmeyi düşünüyorum gerçekten sizinle ilgili söyledikleri gerçekleşti mi

merhabalar söylediklerinin çogu çıkıyor tecrübelerime dayanaraktan esma teyzeyi tavsiye ederim, sıfır beş yüz otuz yedi sekizyüz yirmi iki on otuzdokuz, artık kafede çalışmıyor

Son düzenleme:

selime gittiniz mi? ben gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım

Kızlar, Fiesta Sevgi diyorum kesinlikle. Beni şoklara uğrattı bugün. Daha önce telwe Asiye'yi beğenmiştim. Ama Sevgi onu solladı. Hem uzun ve detaylı baktı. Hem de hepsi nokta atışı. Resmen aklımdan geçenleri okudu benim. Yani herşeyi bildi, ailem ve geçmişimle alakalı. Gelecek için de söyledikleri çıkacak mı bekleyip görücem. Yalnız oturduğum evi bile tarif etti. Dedemin hangi hastalıktan öldüğü, annemin ameliyatı vs. Bunlar ufak bir örnek. Şok oldum cidden. Daha önce hiç böylesine şaşırmamıştım.

selime gittiniz mi? ben gitmeyi düşünüyorum ama kararsızım

Gitmedim sadece bir kişinin yorumuyla gitmeye değer mi karar veremedim şu anda çalışmadığım için vereceğim para 20 de olsa büyük geliyor çalışıyor olsaydım amannn terapi niyetine der giderdim ama şu an bekliyorum başka yorum yapan olacak mı diye.
Çünkü Sibel çok övülmüş ama inan verdiğim parayı çöpe atmış gibi oldum bir de 40 lira.Dediği hiç bir şey çıkmadı .O yüzden tereddüt ediyorum selime gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…