Kızlar, Fiesta Sevgi diyorum kesinlikle. Beni şoklara uğrattı bugün. Daha önce telwe Asiye'yi beğenmiştim. Ama Sevgi onu solladı. Hem uzun ve detaylı baktı. Hem de hepsi nokta atışı. Resmen aklımdan geçenleri okudu benim. Yani herşeyi bildi, ailem ve geçmişimle alakalı. Gelecek için de söyledikleri çıkacak mı bekleyip görücem. Yalnız oturduğum evi bile tarif etti. Dedemin hangi hastalıktan öldüğü, annemin ameliyatı vs. Bunlar ufak bir örnek. Şok oldum cidden. Daha önce hiç böylesine şaşırmamıştım.
ne kadar cnm kahvemi tarotmu
Canım ben kahve baktırmak niyetli gitmiştim. Ama orada tarota daha detaylı bakıyor dediler. Ondan tarot baktırdım. Tarot 20, kahve 15. Ama tarotun yanında içecek ve yiyecek te seçebiliyorsunBen bu kadına bayıldım. Elimi tutarak baktı. Bir kağıda yazılar yazdı. Kardeş sayımı falan ben söylemeden önce yazdı kağıda. Yani bir sürü şey söyledi, detaylı baktı. Beni şoklara uğrattı resmen.
Bildiğim kadarıyla iki tane fiesta var hangisine gittin cananın baktığı yeremi
Vade verdimi en yakın vade ne zaman geleceğe dair söyledikleri çıktımı diye sormuyorum çünkü yeni gitmişsin anladığım kadarıyla.canım ben alsancaktakine gittim. ara sokağın en sonundaki yerde. benim bildiğim tek fiesta orasıdiğeri nerede bilmiyorum.
Vade verdimi en yakın vade ne zaman geleceğe dair söyledikleri çıktımı diye sormuyorum çünkü yeni gitmişsin anladığım kadarıyla.
Benim için geleceğe dair bir şeyleri bilmeleri önemli.
Bu gün saat 16;00 gibi kemeraltındaydım yeğenimle beraber dedim gel sevdaya bir gidelim ancak sekizde bakabilir deyince baktırmaktan vazgeçtim.Ama şimdiye kadar baktırdıklarım arasında hiç değilse isimleri tutturabilen o olmuştu.Vardır bunda da bir hayır ne diyelim
Vade verdimi en yakın vade ne zaman geleceğe dair söyledikleri çıktımı diye sormuyorum çünkü yeni gitmişsin anladığım kadarıyla.
Benim için geleceğe dair bir şeyleri bilmeleri önemli.
Bu gün saat 16;00 gibi kemeraltındaydım yeğenimle beraber dedim gel sevdaya bir gidelim ancak sekizde bakabilir deyince baktırmaktan vazgeçtim.Ama şimdiye kadar baktırdıklarım arasında hiç değilse isimleri tutturabilen o olmuştu.Vardır bunda da bir hayır ne diyelim
Kızlar, Fiesta Sevgi diyorum kesinlikle. Beni şoklara uğrattı bugün. Daha önce telwe Asiye'yi beğenmiştim. Ama Sevgi onu solladı. Hem uzun ve detaylı baktı. Hem de hepsi nokta atışı. Resmen aklımdan geçenleri okudu benim. Yani herşeyi bildi, ailem ve geçmişimle alakalı. Gelecek için de söyledikleri çıkacak mı bekleyip görücem. Yalnız oturduğum evi bile tarif etti. Dedemin hangi hastalıktan öldüğü, annemin ameliyatı vs. Bunlar ufak bir örnek. Şok oldum cidden. Daha önce hiç böylesine şaşırmamıştım.
acaba bu bahsettiğiniz kafe alsancakta mı yoksa kemeraltında mı?
Alsancak'ta Fiesta kafe.
tamam teşekkür ediyorum. ben de burdaki yazılanlardan seçim yapmaya çalışıyordum. biri sevdam kafedeki selimi çok övmüş, ona gidecektim ama sizin yazınızı da okuyunca kararsız kaldım. bilemiyorum napsam:26:
Canım fal işi enerji işi. O yüzden net olarak birşey diyemesem de, denemeni önerebilirim Sevgi'yi. Ben şok oldum cidden. Yani bu zamana kadar beni en çok şaşırtan kendisi oldu. Çok detaylı baktı. Başından savmadı. Ayrıca ufacık şeylere varana kadar söyledi. Bildi. Umarım gelecekte de başarılı olur.
ben orda kemal diye birine gitmiştim. beş dakika sürdü sürmedi. çok kısa bakıyor ve yazmak istediğimde ben yazdırmıyorum dedi. ayrıldığım insanla ilgili geçmişteki bazı ufak tefek şeyleri bilince ben çok heyecan yaptım:)) bi de ilk fal deneyimimdi. geçen yıl gitmiştim. ileriye dönük söylediği hiçbişey çıkmadı diyebilirim.
Kemal, kumral biri miydi? Hareketleri biraz tuhafçaTam ismini hatırlamıyorum ama sanırım bende ona 1 kez baktırdım ve çok vasattı. Acayip kısa baktı ve benle alakası olmayan şeyler söyledi hep. Benim de baktırdığım ilk faldı o
evet beyaz tenli ve zayıf uzun gibi. mesafeli duruşlu soğuk bakışlı:) biz de arkadaşımla gitmiştik orda fal bakılıyo diye tek bildiğimiz buydu, tesadüfen ona baktırmış olduk. diyorum ya oturmamla kalkmam bir oldu. içimden dedim demek ki bu kadar kısa oluyor tarotneyse şimdi selimle senin dediğin sevgi arasında kararsızım. biraz şu günlerde dibe vurmuş durumda olduğumdan fallardan medet umuyorum. umut dünyası işte
sevdam cafe kemeraltında ya 20 ya da 25 olması lazım ama erken saatlerde gitmek lazım çok sıra oluyorSevda hangi kafede bakıyor? Ücreti ne kadar? Onu da deneyebilirim eğer isim veriyorsa.
sevdam cafe kemeraltında ya 20 ya da 25 olması lazım ama erken saatlerde gitmek lazım çok sıra oluyor
Canım Sevdayı anlatayım ki emin olmadan gitme .Ben 3 kere gittim sevdaya bir tane söylediği çıktı olay bazında.Bir isim verdi ki ben o zamanlar tanımıyordum bu kişiyi o kişi sayesinde işe gireceksin dedi ve beş altı ay sonra gerçekten söylediği isimde kişiyle tanıştım ve onun vasıtasıyla işe girdim.Ama kesinlikle dediği vadeden çok sonra oldu.Kaynanama patronuma kadar isimleri söyledi.Ama benim için çok önemli bir konuda dediği hala çıkmadı ve bir gelişmede yok.
Burada bazıları bazı kişileri çok fazla abartıyor ve okuyarak gidiyoruz ve paralarımız çöpe gitmiş gibi hissediyoruz çünkü beklentimizi çok yukarı çıkarıyor anlatılanlar ve bu abartılan kişilerde fiyatlarını acayip artırıyorlar.
Gittiğim falcılardan fiesta Canan berbattı,yine kemeraltında Ayten hiç bir dediği çıkmadı,Sibel ki benim için çok büyük hayal kırıklığdı çünkü çok abartılmıştı 3 şey dedi vade geçti ama olmadı,Polattan Fatoş onunda sadece bir dediği vadesinde oldu diğerleri olmadı.Babacan cefe Birgül onunda dediği olmadı hem de hiç biri.Yani ben vazgeçtim geçeceğim yok geleceği tutturan evde birbirimize baktığımız fallarda da bir iki şey tutar sanırım.
Bilmiyorum fallardan fazla şey beklememek lazım terapi niyetine çok yüksek fiyat karşılığında olmamak kaydıyla senede bir iki kereden fazla baktırmamaya gayret etmek lazım.
O yüzden şimdi iyice araştırıp öyle gitmek istiyorum
Bende tesadüfen onu seçtim. Seçmez olaydımKahve baktırdım, bu ne koca karı gibi kahve baktırıyorsun, tarot baktırsana demişti bana Çok kısa ve sallamasyon bakmıştı, parama acıdıydım İşte terapi gibi geliyor fal, böyle dönemlerde insana Sevgi'yi öneririm. Kadın daha kartları açmadan baktı bana, yazarak şoka uğrattı beni Sonra da kartlarla bakım yaptı. Çok memnun kaldım ben ondan.
bi düşüncem bakalım. olmazsa hem selime hem sevgiye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?