İzmir'deki Falcılar

ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim canım bana yerini tarif edebilirmisin bende gidecek kişiye söyleyeyim ben bilmediğim için

Yakının İzmirde yaşıyorsa Kemeraltını biliyordur. Orada Kızlarağası Hanının yanında herkesin kahve içtiği cafelerin olduğu bir sokak var, o sokakta Sevdam Cafe. 2 tane Sevdam Cafe var, seyyar çiğköftecinin karşısındaki Sevdam Cafe. Çiğköfteci arabası orada sabit durur hep.Çiğköfteciye bile sorsa Selim'e geldim diye o bile gösterir :)

Arkadaşlar izmirde seferihisar veya yenifoçada olabilir medyum falcı zorayda varmış.Çok methini duydum ancak ulaşamadım bilgileri bende yok.Bilen var mı acaba aranızda...?

Lütfen lütfen katina gülsereninnumarasını alabilir miyim ???
Ben de çok merak ediyorum en son Kemeraltı'nda çalıştığı duyumunu almıştım -2 yıl önce kadar- sonra ayrılmış sanırım. 2009'da baktırmıştım ben söylediği birkaç sey gerçekleşti yani tesadüf mü yoksa gerçekten söyledikleri çıkıyor mu bilmiyorum, keşke tanıyan arkadaşlardan bir fikir alabilsem. Pek baktıran yok sanırım.

Merhaba kızlar ben tellve kafede Aysel'e 2 kez baktırdım. Çok memnun kaldım. Herşeyimi bilmişti. Benim için çok önemli olan bir olay var. Onun gerçekleşeceği tarihi de 24-26 Nisan arasında olacak demişti. O olay için bir adım atıldı ve herşey 14 nisanda belli olacak. Ki o bana 24-26 nisan dediği vakit, daha 14 nisan muhabbeti yoktu ortada. Ben çok şaşırdım. 2. adım da gerçekleşirse eğer size haber vereceğim. Çok ilginç gerçekten...

yelizin telefonu için tşkr ederim:)

yelizin telefonu banada lazım 2 sene önce gittim ve ne dediyse hepsi harfi harfi oldu ; öyle çok kafama takıpta şu veya bu olacak mı bakalım diye kendimi kurmadım sadece verdiği birkaç ismi kenara not ettim ve hepsi çıktı telefonum çalındığı için telini şuan bulamıyorum ve ihtiyacım var

Ben de isterim Yeliz in telefonunu

Merhaba kızlar
Ben geçen gün kemeraltı niyazi'nin yeri yada cafesin de İlknur hanıma fal baktırdım.Pozitif güler yüzlü bir bayan enteresan akıcı şekilde iskambil falı bakıyor.Aranızda bu bayana fal baktıran var mı?Varsa fal performansını öğrenebilirmiyim.

Arkadaşlar,ben de İzmir'de farklı mekanlarda,maksat muhabbet olsun diye birçok kez fal baktırdım.ancak bundan 2-2,5 yıl önce Kemeraltı'nda Kahveci Ömer Usta'da Gamze adında bir genç bayana öylesine bir fal baktırmak istedim ve gerçekten hayretler içinde kalmıştım.yaptığım işten,yakın gelecekte olanlara kadar çok şey bildi.hiç soru sormadı,ben de ona sormadım,çünkü gerek kalmadı.bir yıl sonra gittiğimde orada birçok bayan vardı fal bakan ama Gamze yoktu malesef.o gün benim çok etkilendiğimi anlayınca numarasını da vermişti,ama kim bilir nerede şimdi.nerede olduğunu bilen,Gamze'ye fal baktıran varsa yorumlarını bilmek isterim.

Sevdamm,bundan önceki yazdı,tanıdıklarım anlata anlata bitiremiyorlardı.bir de ben gideyim dedim ve o zamana kadar birinin bu kadar isim bilebileceğini anlatsalardı inanmazdım.hayatımdaki birisini isim ve soyismiyle bildi,hala tanışacaksın diye yazdığı isimler,o an tanımasam bile çıkıyor.hayatımdaki bu süre içinde hiç tahmin etmediğim,olmaz dediğim herşey çıktı,verdiği tarihler de aşağı yukarı tutuyordu.yalnız olmasını istediğim ve özellikle sorduğum çok önemli birşey,Sevda'nın söylediğinin tam tersi biçimde oldu,ancak tarihi ayına,gününe kadar doğruydu.gittiğinizde çok duyarsınız İstanbul'dan,şurdan,burdan yalnızca bunun için geldim diye.ancak son zamanlarda birkaç kişiyle dediklerinin tam tersi oldu diye konuştuk.çok kişi sırada bekliyor ve az zaman ayırıyor,hergün sabah 9-akşam 9 çalışıyor nerdeyse.telefonla ulaşamıyorsunuz.ancak size yazdıklarını ve o anda size hiçbirşey ifade etmeyen isimleri saklayın ve 3-4 ay sonra tekrar yazılanlara bakın,şaşıracaksınız.ancak dediğim gibi özellikle sorduğum yakın gelecekle ilgili doğru yorumlar yapmadı bana son iki gidişimde.ne diyelim fala inanma,falsız kalma.

yelizi telefonunu alabilir iyim

Selim, Sevdam Cafe'de olduğu bahsedilen kişi mi acaba?yoksa isim benzerliği mi?mümkünse ben de numarasını alabilir miyim acaba?
Evet canım Sevdam cafe deki selim bir ara ayrılmıştı oradan, sonra geri döndü. Meşhur sevda hanımla aynı cafede çalışmalarına rağmen ben sevdaya gitme ihtiyacı duymadım hiç. Sevda hanım o yoğunlukta bir müşterisine ne kadar zaman ayırabilirki? selime özellikle haftaiçi gidin rahat bakıp sorularınızı cevaplasin. En çok sevdiğim yönü kısa vadeli 2-3 haftalık dönemi bilmesi.uzun vadede ne söylendiği unutuluyor zaten.

Yıldızname bakan ayten teyze herşeyimi bildi geçmişime dair söyledikleri tüylerimi ürpertti gelecek için ise söyledikleri beni heycanlandırdı , hem dualarla yol gösterdi evim tekrar bereketlendi Şirinyer- Gürçeşme tarafında oturuyor adres bilgileri ve tel mevcut. mesaj atabilirsiniz teşekkürler :)

Yıldızname bakan ayten teyze herşeyimi bildi geçmişime dair söyledikleri tüylerimi ürpertti gelecek için ise söyledikleri beni heycanlandırdı , hem dualarla yol gösterdi evim tekrar bereketlendi Şirinyer- Gürçeşme tarafında oturuyor adres bilgileri ve tel mevcut. mesaj atabilirsiniz teşekkürler :)

Sibel işi bırakmış,bir ay olmuş! Üzüldüm yaaa bugün gitmeyi düşünüyordum .Geri dönerse haber verebilir misiniz lütfeeeeeeeeeeen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…