ilgilendiğin için çok çok teşekkür ederim canım bana yerini tarif edebilirmisin bende gidecek kişiye söyleyeyim ben bilmediğim için
katina hanimi ben biliyorum bir ara arkadaslarla müdavimiydik isteyene telefonunu verebilirim
Ben de çok merak ediyorum en son Kemeraltı'nda çalıştığı duyumunu almıştım -2 yıl önce kadar- sonra ayrılmış sanırım. 2009'da baktırmıştım ben söylediği birkaç sey gerçekleşti yani tesadüf mü yoksa gerçekten söyledikleri çıkıyor mu bilmiyorum, keşke tanıyan arkadaşlardan bir fikir alabilsem. Pek baktıran yok sanırım.Lütfen lütfen katina gülsereninnumarasını alabilir miyim ???
Lütfen lütfen katina gülsereninnumarasını alabilir miyim ???
yelizin telefonu için tşkr ederim:)
yelizin telefonu banada lazım2 sene önce gittim ve ne dediyse hepsi harfi harfi oldu ; öyle çok kafama takıpta şu veya bu olacak mı bakalım diye kendimi kurmadım sadece verdiği birkaç ismi kenara not ettim ve hepsi çıktı telefonum çalındığı için telini şuan bulamıyorum ve ihtiyacım var
Çalıştığı cafeden yeni ayrıldı ama telefonla ulaşılabiliyor istersen verebilirim telefon numarasını.
Benim kadar şaşırdığın bir hayli belli, ben kendisiyle konuştum 20dakika yetmez böyle dedi. Evine gidicem tekrar pazartesi beni evinde ağırlayacak. Bakalım neler diyecek yine. Hiçbir falcının bilemediği şeyleri bildi. Şok olmuştum. Senin de yorumlarını bekliyorum canım.
Evet canım Sevdam cafe deki selim bir ara ayrılmıştı oradan, sonra geri döndü. Meşhur sevda hanımla aynı cafede çalışmalarına rağmen ben sevdaya gitme ihtiyacı duymadım hiç. Sevda hanım o yoğunlukta bir müşterisine ne kadar zaman ayırabilirki? selime özellikle haftaiçi gidin rahat bakıp sorularınızı cevaplasin. En çok sevdiğim yönü kısa vadeli 2-3 haftalık dönemi bilmesi.uzun vadede ne söylendiği unutuluyor zaten.Selim, Sevdam Cafe'de olduğu bahsedilen kişi mi acaba?yoksa isim benzerliği mi?mümkünse ben de numarasını alabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?