İzmir'deki Falcılar

Şanslısınız o zaman. Gül hanımın enerjisi tuttuuğu insana söyledikleri çıkar :)) bana da çıkıyor hep. Baştan nasıl başlıyorsa öyle gidiyor sanırım. Sibel'de işten ayrılmış :/ çok yetenekli kız,inşallah en kısa zamanda tekrar başlar çalışmaya

Dün fiesta kafeye sevgi hanıma tekrar gittim ilk baktığı fal gayet güzeldi çünkü ihtiyaç duydum tekrar gittim fakat tekrar geldiğimi öğrendiği içinmiydi yoksa gününde saatinde mi değildi o kadar baştan sağma bir fal oldu ki memnun kalmadım.Kıbrıs şehitlerinde gezerken biri fal bakıyoruz dedi elime bir kart verdi beni telve kafe de yıldız hanıma yönlendirdi.Bu bayana fal baktıran var mı daha önce ? Çok etkileyici bir fal olmadığı için soruyorum geleceğe dair cok anlatımda bulundu çünkü.

ayten teyzenin irtibat bilgilerini ricam etsem banada özelden gönderebilirmisiniz acil!!

Merhaba buca sevgi yolunun ara sokağında asya cafe diye bir falcı var orayı öneriyorum. Ben gittim ve çok güzel baktı çoğu şeyi bildi geleceğe dair bi deneyin derim.

selam arkadaşlar..uzun zamadır girmiyordum siteye çünkü sibeli bulduktan sonra başka kimseye gitmemeye,kimseyi beğenmemeye başladım.bence gerçekten şu anda izmirdeki en iyi falcı.ben her ay gidiyorum ve söyledikleri çıkıncada şoke oluyorum her seferinde.necco cafeden ayrılmış ama yakında farklı bir yerde bakmaya başlıycakmıs.bekleyenlere duyurulur:)

bir zamanlar izmirde müjgan abla vardı yaklaşık olarak on yıl önce baktırmıştım ve hayatımın şu anına kadar söylediği her şey çıktı eksik kalan hiçbir şey yok. onu bulabilirsem tekrar baktırmak isterim bilen var mı o zamanlar karşıyakadaydı şimdi nerede acaba

Ayyyy bu kasvetli, gün için ne kadar güzel bir habeeeer Başlar başlamaz hangi cafede olacağını bildirebilir misiniz lütfeeeeeeeeeeeeeeeen :18:

Müjgan şu anda Kıbrıs Şehitleri'nin en sonlarındaki Daisy Cafe'de bakım yapıyor canım.Alsancak'ta yani.Ben çok baktırdım ona,bir zaman sonra ister istemez kendini tekrar etmeye başlıyor,bilesin.

Merhabalar. Ben İstanbul'da yaşıyorum. Selim için yazdıklarınızı okuyunca merak ettim. Yakın zamanda İzmir'e gelme şansım da yok malesef. Acaba bu Selim telefonda bakar mı ? Biliyor musunuz ya da telefonu varsa sorabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim

özel mesaj atamayanlar size nasıl ulaşcak

merhabalar daisy cafe de mujgan mı sevgi mi murat mı daha iyi geleceğe yönelik söylediklerinde hangisin ki daha iyi çıkıyor :) taa istanbuldan geleceğim oyüzden kararsız kaldım :)

kızlar , son yazışmalarda bahsi geçen yere gittim zamanında .6 yıl git gel git gel, ordaki her biri de bana evleniceksin dediler, ne büyük aşk yaşadık. olmadı. her defasında sabret evleniceksin dendi. olmayınca olmuyor. insan ümit bağlıyor.

sonra kızlarağasının yan sokağında yine meshur biri var dedıler, bir hanım isim vermiycem. başka biri çıktı karşıma , dedim sorayım; hazirana evleniyorsun dedi en son .hatta dedi ki evlenmezsen ben bu işi bırakırım:)) o derece yani.. yine ayrılık.

ben gitmiyorum artık hiçbirine. harcanan paralarla araba , ev alırdım. onu geçtim, umut, bekleyiş, hayalkırıklığı

Selam kızlar :) izmirde kızlarağası veya alsancakta güzel fal bakan birilerine ihtiyacım var,boşuna para vermek istemiyorum. Gerçekten gidip memnun olduğunuz birileri varsa önerilerinizi bekliyorum

Valla yine diyorum bulunduğunuz yerde iyi fal bakan yoksa ya da ben netten de baktırırım derseniz oZanı deneyin bana tşk edeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…