slm kızlar ben pek falcı falcı gezmem kyaka müjgan cafeye giderim yeter... ama şu balkabağı gül hn gideyim dedim 2 gün önce...şok oldum geldim kadın bi kez pozitifliği ile kazanıyor ve çatır çatır herşeyi söylüyor. tavsiye ederim bi deneyin.
Yıldızname bakan ayten teyze herşeyimi bildi geçmişime dair söyledikleri tüylerimi ürpertti gelecek için ise söyledikleri beni heycanlandırdı , hem dualarla yol gösterdi evim tekrar bereketlendi Şirinyer- Gürçeşme tarafında oturuyor adres bilgileri ve tel mevcut. mesaj atabilirsiniz teşekkürler :)
selam arkadaşlar..uzun zamadır girmiyordum siteye çünkü sibeli bulduktan sonra başka kimseye gitmemeye,kimseyi beğenmemeye başladım.bence gerçekten şu anda izmirdeki en iyi falcı.ben her ay gidiyorum ve söyledikleri çıkıncada şoke oluyorum her seferinde.necco cafeden ayrılmış ama yakında farklı bir yerde bakmaya başlıycakmıs.bekleyenlere duyurulur:)
bir zamanlar izmirde müjgan abla vardı yaklaşık olarak on yıl önce baktırmıştım ve hayatımın şu anına kadar söylediği her şey çıktı eksik kalan hiçbir şey yok. onu bulabilirsem tekrar baktırmak isterim bilen var mı o zamanlar karşıyakadaydı şimdi nerede acaba
Yakının İzmirde yaşıyorsa Kemeraltını biliyordur. Orada Kızlarağası Hanının yanında herkesin kahve içtiği cafelerin olduğu bir sokak var, o sokakta Sevdam Cafe. 2 tane Sevdam Cafe var, seyyar çiğköftecinin karşısındaki Sevdam Cafe. Çiğköfteci arabası orada sabit durur hep.Çiğköfteciye bile sorsa Selim'e geldim diye o bile gösterir :)
Müjgan şu anda Kıbrıs Şehitleri'nin en sonlarındaki Daisy Cafe'de bakım yapıyor canım.Alsancak'ta yani.Ben çok baktırdım ona,bir zaman sonra ister istemez kendini tekrar etmeye başlıyor,bilesin.
arkadaşlar benım komşum evınde bakıyor fala hayatımda kimseye soylemdığım seylerı bıldı.ve gelecek ıçın ıstedığım dıleğımı soyledı..ister ınanın ıster ınan mayın kıme soyledıysem memnun kaldı. 20 tl ye bakıyor ve sadece cumartesı pazar bakıyor..isteyen özelden ulaşıp numarasını verebılırım.randevu almanız lazım genelde dolu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?