Arkadaşlar tamila diye bir kadına baktırmıştım. daha önce bahside geçmiş çok iyi bi kadın kendisi şık cafededir.
dün akşam arkadaşımla birlikte baktırdık çok begendım çokta tatlı bir bayan tekrar gidicem tabi çıkarsa :) en yakın tarın 9 veya 19 hazıran cıkarsa söz yazarm.
Tek kahve falı mı bakıyor? tarot bakmıyor mu? kaça bakıyor? Hangisini tavsiye dersiniz fal mı tarot mu ? Yoksa 1 el mi tarot bakıyor?
Bilgilendirirseniz sevinirim. iyi akşamlar.
Tek kahve falı mı bakıyor? tarot bakmıyor mu? kaça bakıyor? Hangisini tavsiye dersiniz fal mı tarot mu ? Yoksa 1 el mi tarot bakıyor?
Bilgilendirirseniz sevinirim. iyi akşamlar.
Evet dogru ben bugun bizzat ugradim superdi herzamanki gibi floraDoğa tekrardan ice berg cafede arkadaşlar rahatsızlığı bitmiş sağlığına kavuşmuş
Evet dogru bizzat bende bugun uğradım iceberg cafeye tarotu 10 numara zaten muhabbeti 5 yildiz bilenler bilir zaten..eskiden mujgandaydi artik icebergdeymis.
25 tl ye bakiyor ksk metro ile alaybey metro arasinda park var cafe parka bakiyor.cocuk yuvasinin arkasi iceberg cafe.iceberg nerede ve ne kadara bakıyor.
Nikoya ben geçtiğimiz agustos ayinda baktirmistim izmire geldigimde. O an aman ne sacma bi falci diyerek ayrildim. Kisiyle ilgili soyledikleri cok alakasiz geldi hatta o oyle birisi degil demistim. Gorursun dedi bana... soyledikleri 6 ay sonra cikti ve ben 2 yilda taniyamadigim insani 1 gunde tanidim. Izmire tekrar yolum duserse gitmeyi istiyorum. Tabi cafe ismini hatirlamiyorum ama sanirim izmirde niko isminde başka falci yoktur.Arkadaşlar cafe ice berg de medyum niko varmış bi bilgisi olan varmı
karşıyaka çarşı içi ve civarında kahve falı iyi bakan yakın gelecek bilen birileri var mı
son 2-3 sfda doğayı övmüşler ama mesaj sayılarına bakılırsa zaten bunun reklamını yapmak için girilmiş[/QUOTE
Merhaba arkadaşım. Senin telefonda baktırdığın falcı vardı, Hala arıyor musun onu?
iceberg nerede ve ne kadara bakıyor.[/Q
arkadaslar 3 işi gittik doğa hanıma hiçbişeyi bilemedi çok genel ve yüzeysel bakıyor 25 liraya yazık oldu tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?