İzmir'deki Falcılar

Arkadaşlar tamila diye bir kadına baktırmıştım. daha önce bahside geçmiş çok iyi bi kadın kendisi şık cafededir.

dün akşam arkadaşımla birlikte baktırdık çok begendım çokta tatlı bir bayan tekrar gidicem tabi çıkarsa :) en yakın tarın 9 veya 19 hazıran cıkarsa söz yazarm.

dün akşam arkadaşımla birlikte baktırdık çok begendım çokta tatlı bir bayan tekrar gidicem tabi çıkarsa :) en yakın tarın 9 veya 19 hazıran cıkarsa söz yazarm.

Tek kahve falı mı bakıyor? tarot bakmıyor mu? kaça bakıyor? Hangisini tavsiye dersiniz fal mı tarot mu ? Yoksa 1 el mi tarot bakıyor?

Bilgilendirirseniz sevinirim. iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Tek kahve falı mı bakıyor? tarot bakmıyor mu? kaça bakıyor? Hangisini tavsiye dersiniz fal mı tarot mu ? Yoksa 1 el mi tarot bakıyor?

Bilgilendirirseniz sevinirim. iyi akşamlar.

Tamilla'yı şöyle anlatıyım. Öncelikle gerçekten bakıyor. Yani fincana bakarken düşünüyo falan yanlış bişey söylememeye çalışıyor. Anı ve geçmişi genel hatlarıyla biliyor ve bana 1 seneye kadar bişeyler söyledi. Genel şeyler. Bazıları kahveye göz ucuyla bakıp yorumluyor ama tamilla epey fincana baktı ardından iskambil falı baktı gelecek için.
Nokta atışı yok bana temmuza kadar bekle dönmezse hayatından çıkar onu dedi. Dene derim.

Evet dogru bizzat bende bugun uğradım iceberg cafeye tarotu 10 numara zaten muhabbeti 5 yildiz bilenler bilir zaten..eskiden mujgandaydi artik icebergdeymis.

Arkadaşlar cafe ice berg de medyum niko varmış bi bilgisi olan varmı
Nikoya ben geçtiğimiz agustos ayinda baktirmistim izmire geldigimde. O an aman ne sacma bi falci diyerek ayrildim. Kisiyle ilgili soyledikleri cok alakasiz geldi hatta o oyle birisi degil demistim. Gorursun dedi bana... soyledikleri 6 ay sonra cikti ve ben 2 yilda taniyamadigim insani 1 gunde tanidim. Izmire tekrar yolum duserse gitmeyi istiyorum. Tabi cafe ismini hatirlamiyorum ama sanirim izmirde niko isminde başka falci yoktur.

Ben gittim öncelikle cafe için vasat bile diyemem çok kötü biyer . Doğa' nın bakımına gelince beni cezbetmedi açıkçası çok genel yorumlarda bulunuyor

karşıyaka çarşı içi ve civarında kahve falı iyi bakan yakın gelecek bilen birileri var mı
son 2-3 sfda doğayı övmüşler ama mesaj sayılarına bakılırsa zaten bunun reklamını yapmak için girilmiş

karşıyakada ravazza kafe var Akbank'ın olduğu sokakta oradaki ferda hanım iyidir. bir de yine çarşıda karakolun olduğu sokakta müjgan cafede tulin hanım ilk kez baktıracaksanız iyidir ilk falı gelecek tahmininde yüzde 90 başarılıydı bende

selam kızlar bundan 10 yıl önceydi bucanın üst kısımlarında bahçeli tek katlı bir evde arkadaşımla fal baktırmıştık kadın 30 yaşlarında oldukça zayıf, koyu esmer, düz saçlı ve insanın suratına negatif bakışlar atan evli ve çocuklu bir bayandı. 20 yıldır hiç çocuğu olmayan üstelik 40 yaşındaki arkadaşıma 2 çocuğun olacak dedi. ben evlenmek üzereydim ayrılacağımı söyledi. o an o kadar saçma gelmiştiki. gittiğimize bin pişman olmuştuk. şu an arkadaşımın 2 çocuğu var. ben de dediği gibi ayrıldım. ama o fala bakan kadını birdaha bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…