İzmir'deki Falcılar

Tatlım şu Eski Foça'daki falcının yerini tam olarak söyleyebilir misin? Ve fiyatını. Yarın gidicem de Eski Foça'ya hazır gitmişken fal da baktırsam fena olmaz hani :)

Ve en güzeli en sona bıraktımm eski foçada yine 2010 yılında falan meral diye bi falcıya gitmiştim kadın 3 harflilerle bakıyordu ama a dan z ye herşeyi biliyordu yani inanamamıştım ve söyledikleri tek tek çıktı ama maalesef şimdi numarasını falan kaybettim

bu kadını bulalım bı adres baktıgı yerın adı vs bışey sole ben bulurum :)

Tatlım şu Eski Foça'daki falcının yerini tam olarak söyleyebilir misin? Ve fiyatını. Yarın gidicem de Eski Foça'ya hazır gitmişken fal da baktırsam fena olmaz hani :)

Fiyatını tam hatırlamıyorum ama randevuyla çalıştığını biliyorum çok kalabalık oluyo itfaiyeden düz gidince köşede bi anaokulu gibi birşey vardı ordan da düz gidiyorsun küçük bi büfe gibi birşey vardı onun karşı sokağı bi dene bakalım iskambilden bakıyor ama ne kadar olduğunu inan hatırlamıyorum

Canımm yukarda hatırladığım kadarıyla tarif ettim :)

hayal kırıklığı yaşıyorum

ne fatoşun ne sevginin ne de angelin söylediği tek bişey bile çıkmadı. hele ki angel o kadar emin söylemişti ki ben ordan ayaklarım yerden kesilerek çıkmıştım. üzgünüm açıkçası.. insanın umut etmesi öyle kötü ki..benim herkese tavsiyem bu fal işlerini çok ciddiye almayın.. sonradan daha çok yıkılıyor insan.. şimdi bir tek ömer kaldı geriye.. o beni şaşırtan tek insandı, tespitleri ve söyledikleriyle..onun söylediği iki şey var. ve henüz vadesine var. hevesim kaçtı ama insan yine de bekliyor

Bornova'da bahsettiğiniz Falcı Ayla'nın evini tarif edebilir misiniz? Foça ve Bornova'da bahsettiğiniz kişilere ulaşım bilgilerini hatırlayıp paylaşabilirseniz çok sevinirim...

Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Şidiye kadarki ve çoğunluğu İstanbul'da olan deneyilerimi paylaşayım dedim.

İst. Göztepe Neval: Kahve falı bakıyor. Oldukça uzun sürüyor bakım. Neval Hanım çok iddialı. Sayfalarca not aldı. Zaanı gelenlerden hiçbirisi çıkmadı. Fiyatı yüksek (100 TL'den fazla)
İzmir Sevda: Mevcut ve geçmişi iyi biliyor. Gelecekle ilgili olanlardan kimisi çıktı, kimisi çıkmadı.
İzmir Şirinyer Fatma: Mevcudu çok iyi anlatıyor. Gelecekle ilgili olanlardan henüz tarih gelmedi.
İstanbul Esat Paşa Elif: Evinde bakıyor. Tarot ve kahveye bakıyor.Mevcudu olduğu gibi tarif ediyor. Gelecekle ilgililerden henüz tarih gelmedi.
İstanbul Emine: 2 kez baktırdım. Aynı konu hakkında farklı şeyler söyledi. Mevcutta iyi. Kısa sürüyor.

Bornova'da bahsettiğiniz Falcı Ayla'nın evini tarif edebilir misiniz? Foça ve Bornova'da bahsettiğiniz kişilere ulaşım bilgilerini hatırlayıp paylaşabilirseniz çok sevinirim...

Hatırlayabilsem kendim gidicem ama yok hatırlayamıyorum bornovadakinde sadece iki şey hatırlıyorum bir pehlivanoğlu vardı ikide site gibi biryerdeydi bu kadar

Daisy Cafe Murat dediği hiçbirşey çıkmadı bana ((

Murat o anki durumuna bağlı oluyor bazen fincanı açmadan bakıyor bazen açıyor olanı bildiği doğru yani ama dedikleri çıkmadı bana istanbulda reklamcılık okuyacaksın sonra doğus holding gibi bi yerde yüksek mevkide çalışacaksınsın dedi hiç alakası yok yani endüstri mühendisliği okuyorum ve izmirdeyim

dün akşam arkadaşımla birlikte baktırdık çok begendım çokta tatlı bir bayan tekrar gidicem tabi çıkarsa :) en yakın tarın 9 veya 19 hazıran cıkarsa söz yazarm.

tarihleri geçtik merak ettim çıktı mı:26:

acaba aranızda fısıltı kafede ömere baktıran ve çıkan var mı? bana verdiği vade ağustos ekim arası. beklemek çok zor varsa paylaşırsanız sevinirim

acaba aranızda fısıltı kafede ömere baktıran ve çıkan var mı? bana verdiği vade ağustos ekim arası. beklemek çok zor varsa paylaşırsanız sevinirim

Merhaba bana temmuz ayı için bir şey söylemişti. Aynı şekilde arkadaşıma da temmuz için vade verdi. Çıkarsa haber veririm. Asıl bomba tarihim ekimde benim de ama çıkacağını sanmıyorum:)
Yalnız bana sağlık problemi yaşayacaksın demişti ve söylediği sağlık problemlerini yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…