- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
angel hangi cafede acaba?
merhaba kızlar
senelerdir tarot falı baktırmamıştım,izmirde en iyi kim tarot bakıyor diye google da arama yaparken forumdaki bu konu karşıma çıktı
yorumlarda polat cafedeki Angel şiddetle tavsiye edilince ona gittim
bir kere ondan aldıgım enerji harikaydı,içten gülüşü tüm negatif enerjimi götürdü
hatta bi ara yanaklarını avuclarımın arasına alasım geldi :) öyle içten ve sıcak kanlı birisi
fala gelince geçmişi ve şu andaki yasadıklarımı söyledi,gelecege dair de aklıma takılan bir kaç konunun yanıtını aldım
hatta oturmayı düşündüğüm şehirdeki mahalle adına kadar söyledi diyebilirim :)
bu arada ilk masaya oturdugumda tavsiye üzerine geldim dedim,kim tavsiye etti dedi
internetten kızlar dedim,hangi site ve ne diyorlar benım hakkımda dedi :)
sitenin adını unuttum ama google da izmirin en iyi tarot bakan falcısı diye arayınca cıkıyor dedim:)
hatta söz veriyorum ben de yorum yapıcam çıkınca dediğim için bu mesajı yazıyorum
yakın zamanda giden olursa sitenın adını Angel'a söylerse sevınırım.
mutlu ayrıldım oradan,bu kadarı bile bana yeter :)
sayenızde Angel diyerek doğru bir tercih yapmış oldum,verdiğim paranın her kuruşu helal olsun valla
saolun kızlar ,öpüyorum sizi :)
sanıyorum birileri ANGELİN yıldızını parlatmaya çalışıyor.Ben farklı zamanlarda 3 kez kendisine fal baktırdım hayatımda bu kadar baştan savma ve aslı astarı olmayan atmasyon fal görmedim.Sakın aldanıpta gitmeyin 40 lira gibi bir parada okudum sakınnnn paranıza yazık.
merhaba:) dediklerine katılıyorum öncelikle. ben de şu aralar fallardan medet umar oldum. deneyimlerimi biraz biriktirip paylaşıcam yakında. ama siz gül hanımı sormuşsunuz, gerçi üstünden zaman geçmiş mesajınızın ama söyleyeyim geçen yıl gitmiştim, burdan okuyup da gittim çok methedilmişti. büyük beklentiyle gittim ama umduğumu bulamadım. evet çok pozitif güleryüzlü bir bayan. enerjisi güzel. bana da güzel bir tablo çizdi hep olumlu şeyler söyledi. ama söyledikleri gerçeklikten uzak gibiydi. sadece ayrıldığım insanla ilgili gerçekçi bir yorum yaptı onu unut onunla olmayacak dedi. zaten olmayacağını çok iyi biliyordum. hayatına biri girecek dedi verdiği zamanı çoktan geçti öyle biri olmadı. üstelik bu kişinin üzerinde çok durdu ama ne yazık ki öyle biriyle tanışmadım. evlilikle ilgili birkaç tarih verdi ama ona bakılırsa o tarihe şuan 3 sene var:)) yani motive olmak istiyorsanız gidebilirsiniz, ama sadece o kadar
merhabalar!ben de gül hanıma gittim ,neredeyse 6 ay oluyor.dediğiniz gibi enerjisi çok iyi olan pozitif bir bayan.ihtiyaç duydum gitmeye ve kendimi kaptırmamıştım.hakkını helal et demişti gül hanım.inançlı bir bayan kendisi sanırım kimsenin ahını da almak istemiyor ....fal işte adı fala inanma falsız da kalma diye boşuna demiyorlar... gül hanımın dediklerinden tek bir şey bile çıkmadı maalesef ....canı sağolsun ne diyebilirim ki ...şans işi ,isabet işi biraz bu işler....hani bazen rüyanızda gördüğümüz şey gerçek hayatta karşımıza çıkar ya fal da bunun gibi bir şey ...bence yakın geleceği insan kendisi de rüyasında görebiliyor,ancak uzak gelecek için görmesi pek mümkün olmuyor...rüyalarıma falllardan daha çok gerçekleşme ihtimali tanıyorum.....
umarım karşınıza gönlünüze göre biri çıkar,hayırlısı olsun gerçekten....belki de biten hayırlısı değildi...daha hayırlı henüz yaşanmamış olandır belki de...sevgiyle kalın .....
teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için, sizin için de herşey güzel olsun umarımevet ben bir ara sahiden kaptırdım kendimi ama şimdi artık duruldum diyebilirim son olarak ömere gittim çok memnun kaldım, şimdi ve geçmişle ilgili söyledikleri hep isabetliydi beni çok şaşırttı. bir de iki şey söyledi olacak diye, onu bekliyorum bakalım yani esasında şu var, kimseye çok umut bağlayıp gitmeyeceksin. sadece belki terapi gibi, kafa dağıtma amaçlı gideceksin. çok inandığın ve beklenti içine girdiğin zaman sonuç hüsran oluyor. en nihayetinde geleceği allahtan başka kimse bilemez..
insan bazen ihtiyaç duyabiliyor gerçekten ....ama sanırım ille de gidilecekse insan çok kötü bir psikolojiyle gitmemeli,zaten kötüyseniz daha da üzülerek te çıkabiliyorsunuz falcıdan......dediğiniz gibi biraz terapi niyetine gidilmeli fazla umut bağlamadan....para işin içine girince de doğallık bozuluyor öte yandan...bazen arkadaşlar arasında bakılan , herşeyimizi bilmeyen arkadaşların baktığı fal daha doğal,daha içten geliyor bana ....en azından karşınızdaki kendini zorlamıyor para alacağı için....ömer i hiç bilmiyorum gerçekten kimdir nedir nerde bakar bir fikrim yok,bu sayfaları geçmişte epey okumuştum ama ömer ismi aşina gelmedi....umarım size dedikleri hayırlısı ise eğer olsun inşallah yok hayırlı değilse Mevlam hayırlıya çevirsin inşallah......
Arkadaşlar merhaba bişey danışıcam size. Benim bir belgesel projem var izmirin falcılarıyla ilgili. Ödev kapsamında yapıcam, üniversitede okuyorum. Acaba bildiğiniz, tanıdığınız, benle röportaj yapmaktan kaçınmayacak, çekim yapmama izin verecek falcı var mı? Bazı falcıların vergi levhaları falan falan olmuyor diye çekineceklerini düşündüm.Acaba bu kafelerde bakanlar sonuç olarak maaşlı çalıştıkları için kaçıncak durumları yok, sizce konuşurlar mı?
Evet, Doğa Iceberg'de bakmaya başlamış. Ben de yarın gideceğim kısmetse.
Evet, Doğa Iceberg'de bakmaya başlamış. Ben de yarın gideceğim kısmetse.
Kızlar doğa kaça bakıo ve iceberg kafe nerede
Kızlar,Sibel'den haber yok hala sanırım :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?