Canim dedigi yere ben gittim.telve cafeye gitmeyin . hayatimda baktirdigim en kotu fallardandi.herseyi bana sordu. Hayatinda biri varmi dedi ilk.ben afallayinca evli misin dedi evet dedim.cocuk var mi diye sordu.esin ne is yapiyor dedi.ne probleminiz var diye sordu.yani herseyi sordu verdigim cevaplara gore de tavsiye verir gibi bir iki cumle soyledi.ne gecmisi ne simdiyi ne gelecegi hicbir bilgi vermedi soru cevap bombos havaya para verdim. Tavsiye eden arkadas forumda ilk mesajlarini tavsiye icin attigindan reklam icin yazdigini dusunuyorum:)) hayırlısı olsun bebek için.. Nerde ve kim bu peki? :)
Canim dedigi yere ben gittim.telve cafeye gitmeyin . hayatimda baktirdigim en kotu fallardandi.herseyi bana sordu. Hayatinda biri varmi dedi ilk.ben afallayinca evli misin dedi evet dedim.cocuk var mi diye sordu.esin ne is yapiyor dedi.ne probleminiz var diye sordu.yani herseyi sordu verdigim cevaplara gore de tavsiye verir gibi bir iki cumle soyledi.ne gecmisi ne simdiyi ne gelecegi hicbir bilgi vermedi soru cevap bombos havaya para verdim. Tavsiye eden arkadas forumda ilk mesajlarini tavsiye icin attigindan reklam icin yazdigini dusunuyorum
Aaa?? Tamam hiç gerek yok o zamann..teşekkürler:)Canim dedigi yere ben gittim.telve cafeye gitmeyin . hayatimda baktirdigim en kotu fallardandi.herseyi bana sordu. Hayatinda biri varmi dedi ilk.ben afallayinca evli misin dedi evet dedim.cocuk var mi diye sordu.esin ne is yapiyor dedi.ne probleminiz var diye sordu.yani herseyi sordu verdigim cevaplara gore de tavsiye verir gibi bir iki cumle soyledi.ne gecmisi ne simdiyi ne gelecegi hicbir bilgi vermedi soru cevap bombos havaya para verdim. Tavsiye eden arkadas forumda ilk mesajlarini tavsiye icin attigindan reklam icin yazdigini dusunuyorum
İzmir'de gittiğim falcılar
sevda her gittiğimde 6 ay içinde hamile kalacaksın dedi 8 yıllık evliyim hala hamilelik yok.en sonunda kendine söyledim her seferinde böyle söylüyorsun çıkmıyor dedim.bir daha da gitmedim.hele ki o kadar sıra beklemeye değmez...
ömer canan mustafa berk sibel destina niko anıl sevinç hn.lar (2 sevinç var) meral (maral kafedeki değil) maral cafeye de gittim bayram özlem deşira şefika vs vs
aklıma gelmeyen bir sürü kişi hepsine gittim.
beni en çok etkileyen katina hamile kalamazsın diyen tek falcı.ki bir dönem insan hayatında dönüm noktası denebilecek olaylarda nokta atışı yapmıştır.eşimin oğlu var eski eşinden bu çocuk size gelemez diyen tek falcı.zamanı var dedi ki öyle de oldu.aradan kaç yıl geçti bilmiyorum 4-5 sene olmuştur bu sene geliyor.annesi verdi.fakat sık sık gittiğimden midir nedir bilmiyorum en son geçen sene haziran gibi baktırmıştım söyledikleri çıkmadı onun da sorunlu bir dönemiydi.belkide ondan bilemiyorum.bir daha da gitmedim.
bu ara teo var ona gittim 2 kere vade bekliyorum.yaşadıklarımla ilgili söyledikleri tuttu fakat tutmayan tanıdıklarımda var bekleyip görcem.
bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz biri varsa yazarsanız memnun olurum :)
İzmir'de gittiğim falcılar
sevda her gittiğimde 6 ay içinde hamile kalacaksın dedi 8 yıllık evliyim hala hamilelik yok.en sonunda kendine söyledim her seferinde böyle söylüyorsun çıkmıyor dedim.bir daha da gitmedim.hele ki o kadar sıra beklemeye değmez...
ömer canan mustafa berk sibel destina niko anıl sevinç hn.lar (2 sevinç var) meral (maral kafedeki değil) maral cafeye de gittim bayram özlem deşira şefika vs vs
aklıma gelmeyen bir sürü kişi hepsine gittim.
beni en çok etkileyen katina hamile kalamazsın diyen tek falcı.ki bir dönem insan hayatında dönüm noktası denebilecek olaylarda nokta atışı yapmıştır.eşimin oğlu var eski eşinden bu çocuk size gelemez diyen tek falcı.zamanı var dedi ki öyle de oldu.aradan kaç yıl geçti bilmiyorum 4-5 sene olmuştur bu sene geliyor.annesi verdi.fakat sık sık gittiğimden midir nedir bilmiyorum en son geçen sene haziran gibi baktırmıştım söyledikleri çıkmadı onun da sorunlu bir dönemiydi.belkide ondan bilemiyorum.bir daha da gitmedim.
bu ara teo var ona gittim 2 kere vade bekliyorum.yaşadıklarımla ilgili söyledikleri tuttu fakat tutmayan tanıdıklarımda var bekleyip görcem.
bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz biri varsa yazarsanız memnun olurum :)
Ben de yazdıklarının çoğuna gittim ve aynen bana da söyledikleri hep olumlu şeyler benim olmasını istediğim şeylerdi.müge hanıma baktırcam şuan izmirde değilim gelince baktırcam 15 tlymiş denemeye değer eğer beğenirsem yazıcam buraya mutlaka
alsancakta akbankın değilde diğer fiesta da bakıyorlar ama cenke ve nikoya baktırdık çok hızlı bakıyor ve çıkArkadaslar alsancak civarlarinda bildiginiz iyi bi falci var mi ?
Kaca bakiyorlar peki ? Ve nekadar suruyor bakmasi ve pazar gunleri ordalar mi ?alsancakta akbankın değilde diğer fiesta da bakıyorlar ama cenke ve nikoya baktırdık çok hızlı bakıyor ve çık
Benim bilgisayırımda kesin sorun var:)) yarım yamalak çıkıyor mesajlarım:)) niko ve cenk çok hızlı bakıyorlar ve kısa... Ve bana çıkmadı .. Leman kültürün orda daisy cafe de baktırdım müjgana çıkmadı orda murat iyi dediler ama baktırmadım ona belki elektriğim tutmamıştır bilmiyorum
fiesta cenk e ben 3-4 kişi de götürdümFiestada menü şeklinde örneğin gözleme çay 15-20 lira ,onları yer içersen tarot bedava...dasy de 25 lira kahve falı ve bence fazla
Yanii deneyebilirsin bence de ..nbor un dediği gibi terapi niteliğinde olur:) başka yerde çok biliyorum da tutmadı söyledikleri .. Müge hanıma gidicem izmire gelince 15 tl imiş ama cafede değil bu bayanMenu seklinde olmasi iyiymis aslinda. Kisa suruyor olmasi dusundurdu beni.pazar gunleri orada mi peki ?
Fiyati iyiymis neredeki bu bayan evinde falan mi bakiyor ?Yanii deneyebilirsin bence de ..nbor un dediği gibi terapi niteliğinde olur:) başka yerde çok biliyorum da tutmadı söyledikleri .. Müge hanıma gidicem izmire gelince 15 tl imiş ama cafede değil bu bayan
Ya evine geliyormuş kişinin ya da dışarda bir cafede bakıyormuşFiyati iyiymis neredeki bu bayan evinde falan mi bakiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?