Hımm tamamm şekerim:) merak ettim de :))Yok canim arkadasin sozu varmis gelemeyince gitmedim bende gidersem biyere yazarim
Ben perşembe izmirdeyim müge hanıma baktıralım mı birlikte:)) on beş tlymiş??Gerci daha tam karar veremedim kime gitsem ki ?
Nereye cagiracaksin ki ? :)Ben perşembe izmirdeyim müge hanıma baktıralım mı birlikte:)) on beş tlymiş??
Bilmiyorum ki buarada sibelin numarasını istedim umarım cevap yazarlar .yazarlarsa ona gideceğim ..sibel çok iyi diye duydum çünküNereye cagiracaksin ki ? :)
Bana da yazar mısın sibelin numarasını??Sibel kendi ofisinde bakio herhangi bi cafe de calismio canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özelden yazdım kuzumBende istiyorum cnm.. bir de ne kadara bakim yapiyor.. yada nerde gibi bilgileri de yollarmisin
yazdım canım özeldenya canım banada numarasını verir misin? önemli bir durum söz konusu
yazıyorum özeleCeyydaa numarayı banada verir misin? Gerçekten çok ihtiyacım var.
arkadaşlar bu kadar çok mesaj geleceğini ummamıştım. herkese ayrı ayrı cevap yazamadığım için çok özür. adı çiğdem. randevuyla çalışıyor. genelde dolu oluyo ben 4 gün sonraya alabilmiştim randevuyu. teli 0 5 5 3 6 0 6 5 3 5 0istanbuldan yeni gelen bir falcı var. eylül sonuna kadar indirimli bakıyo çok iyi tavsiye ederim. kahve falı şu an 20 tl . tarot 45 tl.. normalde kahve 35 tarot'u 75 miş ama izmir e yeni geldiği için tanıtım amaçlı yapıyor bu fırsatı kaçırmayın derim. ben tarot baktırdım çok memnun kaldım. telini isteyen olursa özelden mesaj atsın.
İzmir'de gittiğim falcılar
sevda her gittiğimde 6 ay içinde hamile kalacaksın dedi 8 yıllık evliyim hala hamilelik yok.en sonunda kendine söyledim her seferinde böyle söylüyorsun çıkmıyor dedim.bir daha da gitmedim.hele ki o kadar sıra beklemeye değmez...
ömer canan mustafa berk sibel destina niko anıl sevinç hn.lar (2 sevinç var) meral (maral kafedeki değil) maral cafeye de gittim bayram özlem deşira şefika vs vs
aklıma gelmeyen bir sürü kişi hepsine gittim.
beni en çok etkileyen katina hamile kalamazsın diyen tek falcı.ki bir dönem insan hayatında dönüm noktası denebilecek olaylarda nokta atışı yapmıştır.eşimin oğlu var eski eşinden bu çocuk size gelemez diyen tek falcı.zamanı var dedi ki öyle de oldu.aradan kaç yıl geçti bilmiyorum 4-5 sene olmuştur bu sene geliyor.annesi verdi.fakat sık sık gittiğimden midir nedir bilmiyorum en son geçen sene haziran gibi baktırmıştım söyledikleri çıkmadı onun da sorunlu bir dönemiydi.belkide ondan bilemiyorum.bir daha da gitmedim.
bu ara teo var ona gittim 2 kere vade bekliyorum.yaşadıklarımla ilgili söyledikleri tuttu fakat tutmayan tanıdıklarımda var bekleyip görcem.
bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz biri varsa yazarsanız memnun olurum :)
IMIN TELİNU ÖZELDEN ATARMISINBu arada sizlere önerebileceğim biri var. Fatoş. Suya bakıyor. 50 lira. Telefonda da bakım yapıyor. Oldukça başarılı. Tavsiye ederim.
nur hanım size mesaj gönderdim
BANADA YOLLARMISINIZkarabağlar tekrar gonderebılır mısınız? numaradan baska kımse cıkıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?