İzmir'deki Falcılar

Arkadaşlar ben 1 yıldır tarot ve kahve falı baktırıyorum teo zelal eylül özlem anıl melek isimleri pek geçmesede bana 1 yıl terapi yaptılar hepside ayrıldığim erkek arkadaßimla tekrar birleşeceğimi söylediler nasibin bu dendi ama bu arada hepsine 3_4 kere gittim hepsinde aynı şeyleri duydum hatta bu pazarda sadece sevdam csfedeki selim gercekleri söylemiş ama ben inanmamıstım başkasiyla ağustosta evlenecek demişti sadece gülmüstüm ve pazar günü evleniyor sadece selim arkadaslar gerisi umutlarımıboşa cıkardılar hep brklettiler

arkadaşlar bu kadar çok mesaj geleceğini ummamıştım. herkese ayrı ayrı cevap yazamadığım için çok özür. adı çiğdem. randevuyla çalışıyor. genelde dolu oluyo ben 4 gün sonraya alabilmiştim randevuyu. teli 0 5 5 3 6 0 6 5 3 5 0

E="nergizmir, post: 36592995, member: 277685"]İzmir'de gittiğim falcılar
sevda her gittiğimde 6 ay içinde hamile kalacaksın dedi 8 yıllık evliyim hala hamilelik yok.en sonunda kendine söyledim her seferinde böyle söylüyorsun çıkmıyor dedim.bir daha da gitmedim.hele ki o kadar sıra beklemeye değmez...
ömer canan mustafa berk sibel destina niko anıl sevinç hn.lar (2 sevinç var) meral (maral kafedeki değil) maral cafeye de gittim bayram özlem deşira şefika vs vs
aklıma gelmeyen bir sürü kişi hepsine gittim.
beni en çok etkileyen katina hamile kalamazsın diyen tek falcı.ki bir dönem insan hayatında dönüm noktası denebilecek olaylarda nokta atışı yapmıştır.eşimin oğlu var eski eşinden bu çocuk size gelemez diyen tek falcı.zamanı var dedi ki öyle de oldu.aradan kaç yıl geçti bilmiyorum 4-5 sene olmuştur bu sene geliyor.annesi verdi.fakat sık sık gittiğimden midir nedir bilmiyorum en son geçen sene haziran gibi baktırmıştım söyledikleri çıkmadı onun da sorunlu bir dönemiydi.belkide ondan bilemiyorum.bir daha da gitmedim.
bu ara teo var ona gittim 2 kere vade bekliyorum.yaşadıklarımla ilgili söyledikleri tuttu fakat tutmayan tanıdıklarımda var bekleyip görcem.
bunlar dışında tavsiye edebileceğiniz biri varsa yazarsanız memnun olurum

Teo şimdi nerde bakıyor canim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…