- Konu Sahibi mavibattaniye
-
Arkadaşlar konuyu açalı nekadar olduuu... Hiç kimse cevap yazmadı. Anlamıyorum evde mi doğum yapacaksınız
evde doğum yapmak doktor seçmekten daha kolay olsa gerek)
cnm öncelikle tebrik ederim,sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini..bende yeni hamilelerdenim,kordon kadın'a gidiyorum çiğlide ..ben sgk anlaşması olduğu için rutin kontrol olmak ve smear vermek için gitmiştim kordon da dr. mete tarcan'a bebiş sürpriz yaptı..yarında kendisine gideceğim çok tatlı ve herşeyi sorabileceğin bi doktor..fakat benim için sgk anlaşmalı doğum yapabileceğim biyer lazım..yarın gittiğimde öğreneceğim kendisinden..eğer sadece özelse başka bi dr araştırdım..özel egepol hastanesinde dr.gökalp bey i çok tavsiye ettiler onunla devam edeceğim yoluma..medikal parkta normal doğum 500 diye duydum ama öğrendiğinde yazarsan sevinirim..birde doktorundan memnun musun?
Bebişinin kalp atışlarını duyunca inanamayacaksın. Sanki içinde değil de dünyaya gelmiş seninle konuşuyor gibiAllah nazardan saklasın...
o minik kalbi duymayı o kadar çok istiyorum ki..daha önceki 2 gebeliğimde duyamadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım..şuan korkularım var ama içim huzurlu..inşallah bu defa herşey yolunda gidecek..minik bebişin ile Allaha emanet olun canım..
bende hamileyim izmirdeyim ama seferihisarda yaşadığım için merkeze her zaman gelemem düşüncesiyle burdaki devlet hastanesine gidiyorum ama doktorumdan çok memnunum. eğer anlaşması varsa doğumu aynı doktorla kentte yapmak istiyorum daha ilerleyen tarihlerde konuşucam bunu kendisiyle.
Canımiçini ferah olsun aynen böyle. Zaten öylede hissediyorsunSen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah canım benim.
canıııım duydum bebişimin gümbür gümbür atan kalbini..hem duydum hem gördüm..Allahım gerçekten dediğin gibi inanılmaz bişey bu..bu bi mucize..çok şükürler olsun
merhaba arkadaşlar şuan hamile değilim ama hamilelik yaşayan arkadaşlarım çınarlı doğum hastanesini beğenior.bende hsg rahim filmi çekildim orda hastane güseldi. Dr Ahmet Seçkin Önoğlu
Arkadaşım o hastanede küvez yokmuş diye duydum ben... O yüzden tercih etmedim. Ama tabi onun dışındaki kontroller için iyi bir yerdir
muhakkak
ARkadaşımın bebişi 8 ay 10 günlük doğdu ambulans geldi hemen behçet uza gönderildi dr tarafından.Maşallah şimdi yaşına gelecek Çokta sağlıklı
ARkadaşımın bebişi 8 ay 10 günlük doğdu ambulans geldi hemen behçet uza gönderildi dr tarafından.Maşallah şimdi yaşına gelecek Çokta sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?