- Konu Sahibi mavibattaniye
-
bende izmirdeyim.dr Türkiz ISPARTALI ya gidyorum ben.benden önce yakın bir arkadaşımda ona gitmişti çok memnun kalmıştı.
bende ssk ile anlaşmalı bi yere gitmek zorundaydım:)vede bayan istiyordum.buca özel tınaztepe hast.ne gidiyorum Ayşalı Yılmaz.ilk hamileliğim 4 ay önce kürtajla sonuçlandı kalbi durmuştu çünkü.şimdi 4-5 haftalık hamileyimde bakalım inş. sağlıklı devam edebiliriz...
bende ssk ile anlaşmalı bi yere gitmek zorundaydım:)vede bayan istiyordum.buca özel tınaztepe hast.ne gidiyorum Ayşalı Yılmaz.ilk hamileliğim 4 ay önce kürtajla sonuçlandı kalbi durmuştu çünkü.şimdi 4-5 haftalık hamileyimde bakalım inş. sağlıklı devam edebiliriz...
selam. ben de İzmir'deyim. Özel Kocaman Hastanesi'ne gidiyorum. eşim oraya iş yaptığı için orayı tercih ettik. bi de eşimin patronu orda doğum yaparsam masrafları karşılayacağını söyledi. ilerleyen günler ne gösterir belli olmaz tabii ama şimdilik plan bu yönde. daha önce 1 kere gittim, iyiydi ilk izlenimim. yarın yeniden gitcem, ense kalınlğı ve 2'li test için. bakalım, inşallah herşey yolundadır.
benım doktorum Levent erkan.bı hastanede değil.ilk doğumumu çınarlıda yaptım sanırım 2.de çınarlıda olacak.
Canım anlaşması varsa Kent hastanesi çok iyi gerçekten. Ama şimdiden de sorabilirsin bence. En azından fikrin olmuş olur. Kent veya Medical Park ikisi de çok iyi. Hatta hastanede kalmamız gerekirse Medacal daha iyi diyorlar. Tabi tercih senin. İnşallah güzel olur herşey... Bu arada devlet hastanesindeki doktorlar da doktor neticede... Çok çok iyileri var hatta ama benim bulunduğum semtte kadın doğum hastanesi yok devlet hastanesi yani. Olsa ilk kontrollerim için giderdim. Medical i bulana kadar nereye gideceğimi bilemedim. Önce testlerimi sağlık ocağında yaptırdım. Sonra özel bir kliniğe gittim ilk kontrolüm için. Neyse ki sonra burayı ve doktorumu buldum. Çok memnunum. Doğuma da kendisi giriyormuş. Birşey olmasın da dr.umu değiştirmeyim diye dua ediyorumSen peki sırf doğum için mi geleceksin İzmir içine ??
Canım senin doğumuna nekadar az kalmış öyle yaaHeyecan dorukta tabi demi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğumunun nasıl olacağı belli oldu mu??
cnm mesajını geç okudum ksr bakma. evet ben izmir içine sadece doğum için gelicem. burda ilk kontrolüm için gitmiştim hastaneye orda 3 tane hamile bayanla tanıştım drun kapısında. bi tanesi daha öncedende doğum yapmış aynı doktorda ve çok memnun kaldığını söyledi. kesinlikle özele gitmene gerek yok gerçekten çok anlayışlı ve çok iyi dr doğumdada çok iyi dediler 3ü birden. eğer olumlu yorumlar almasaydım mecbur izmirden özel dr bakıcaktım ama benimde içim ısındı kendisinden memnunum. doğum konusunuda konuşurum kendisiyle gerçekten kenti çok istiyorum. sende mutlu oldugun bir dr ve hastane bulmuşsun çok sevindim adına. dr konusu gerçekten çok ince bir konu
ilki sezeryan oldugu için mecbur bu da öyle olacak.8 haftam kaldı:)
bende izmir aliağadayım özel hayat hastanesine gidiyorum.dr. ercan koru ii bi doktor.aslında doğumları çok rahat oluyomuş.ancak ben söylemesem test ble istemicek.11 haftalık hamileyimm.kilomu falan ölçmedi.çok yoğun oluyor çok hastası var.gerçekten ii dr. olduğunu tecrübeli olduğunu duydum.ama herkes gibi bende karar veremiyorum.
Arkadaşım 2li test için ekstra ücret talep ettiler mi?? Ayrıca sonuçların nasıl? Umarım bebişde herşey yolundadır. Benim de cuma günü 2li taramam. Çok heyecanlıyım...
bu arada arkadaşlar 2 li ve 3 lü tarama testlerini devlette yaptırabiliyorsunuz hiçbir ücret ödemeden.2 li testi yeşilyurtta yaptırabilirsiniz normalde özele gittiğiniz zaman 2 linin devlette yapıldığını söylemezler 3 lüyü söylerler bilginiz olsun
Canım medical parkta da ek ücret almıyorlar. Ben yaptırdım. Ama Vedat Bey bu doçent olan dr.mu acaba?? Ondan kimse memnun değil maalesef. Onun dışında diğer dr.lar çok iyi ama. Benimki Zekeriya Bey. Çok memnunum. Hatta ayrıntılı ultrason için 4 hazirana randevum vardı ancak gitmemeyi bile düşünüyorum. Ayrıntılı ultrasonumu dışarıda yapabilirim.
ben 6,5 aylık hamileyim izmir karşıyaka medical park vedat uluğa randevum var bir akrabam orda çalışıyor önerisiyle gidicem döndükten sonra bilgi veririm. ben de ilk defa gidicem hayırlısı bende çok araştırdım şimdilik bir karar kıldık bakalım. ilk başlarda kordona gidiyordum burda yaptır dedi 2 liyi ücretli yaptırdım 3 lüyü de devlet karşılıyo orda yaptırırsın dedi 2 linin de devlette yapıldığını söylemedi sonradan öğrendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?