İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

bende izmirdeyim.dr Türkiz ISPARTALI ya gidyorum ben.benden önce yakın bir arkadaşımda ona gitmişti çok memnun kalmıştı.

Canım hangi hastane??

Canım benim inşallah allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip edecek. Sen gönlnü ferah tut. Benim bildiğim buca'nın devlete ait kadın doğum hastanesi de var.. Hem hastane temiz ve güzel, hem de dr.ları çok iyi.. Yatan hasta bölümü de oldukça iyi.

Canım tınaztepe hastanesinde hangi doktora gidiyorsun?.

selam. ben de İzmir'deyim. Özel Kocaman Hastanesi'ne gidiyorum. eşim oraya iş yaptığı için orayı tercih ettik. bi de eşimin patronu orda doğum yaparsam masrafları karşılayacağını söyledi. ilerleyen günler ne gösterir belli olmaz tabii ama şimdilik plan bu yönde. daha önce 1 kere gittim, iyiydi ilk izlenimim. yarın yeniden gitcem, ense kalınlğı ve 2'li test için. bakalım, inşallah herşey yolundadır.

Arkadaşım 2li test için ekstra ücret talep ettiler mi?? Ayrıca sonuçların nasıl? Umarım bebişde herşey yolundadır. Benim de cuma günü 2li taramam. Çok heyecanlıyım...

benım doktorum Levent erkan.bı hastanede değil.ilk doğumumu çınarlıda yaptım sanırım 2.de çınarlıda olacak.

benım doktorum Levent erkan.bı hastanede değil.ilk doğumumu çınarlıda yaptım sanırım 2.de çınarlıda olacak.

Canım senin doğumuna nekadar az kalmış öyle yaa Heyecan dorukta tabi demi Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doğumunun nasıl olacağı belli oldu mu??

bende izmir aliağadayım özel hayat hastanesine gidiyorum.dr. ercan koru ii bi doktor.aslında doğumları çok rahat oluyomuş.ancak ben söylemesem test ble istemicek.11 haftalık hamileyimm.kilomu falan ölçmedi.çok yoğun oluyor çok hastası var.gerçekten ii dr. olduğunu tecrübeli olduğunu duydum.ama herkes gibi bende karar veremiyorum.

cnm mesajını geç okudum ksr bakma. evet ben izmir içine sadece doğum için gelicem. burda ilk kontrolüm için gitmiştim hastaneye orda 3 tane hamile bayanla tanıştım drun kapısında. bi tanesi daha öncedende doğum yapmış aynı doktorda ve çok memnun kaldığını söyledi. kesinlikle özele gitmene gerek yok gerçekten çok anlayışlı ve çok iyi dr doğumdada çok iyi dediler 3ü birden. eğer olumlu yorumlar almasaydım mecbur izmirden özel dr bakıcaktım ama benimde içim ısındı kendisinden memnunum. doğum konusunuda konuşurum kendisiyle gerçekten kenti çok istiyorum. sende mutlu oldugun bir dr ve hastane bulmuşsun çok sevindim adına. dr konusu gerçekten çok ince bir konu

Evet canım memnunum allaha şükür... Gerçekten çok öenmli dr. İnşallah böyle gider diyorum senin de benimde... Dr.unu henüz seçememiş olanlara da allah kolaylık versin. Ama işte bu topikte muhakkak bir dr. bulurlar kendilerine...

ilki sezeryan oldugu için mecbur bu da öyle olacak.8 haftam kaldı:)

Arkadaşım nekadar heyecanlı :=))) Allah o günleri bize de göstersin.. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.. Hepimiz aynı şekilde

Canım yoğunluktan dr.da hal kalmıyor demekki... Ama iyi dr.sa artık kendin hatırlatarak devam edeceksin dicem ama oda nasıl olacakki Başka dr. bulabilirsin belki

Arkadaşım 2li test için ekstra ücret talep ettiler mi?? Ayrıca sonuçların nasıl? Umarım bebişde herşey yolundadır. Benim de cuma günü 2li taramam. Çok heyecanlıyım...

canım mesajını biraz geç gördüm, bir haftadır girmiyordum. 2'li test için 70 tl. ödedik biz Kocaman Hastanesi'ne, ssklı olduğumuz için bu kadarmış. ama sonuçları hala gelmedi, bugün tam bir hafta oldu kan vereli. bekliyoruz hala. ense kalınlığını ölçtü doktorumuz, normal dedi, 1,6 çıktı. 6 cm. olmuştu bebişimiz, hareketliydi, hatta bize el salladı umaım senin de yolunda gitmiştir herşey.

merhabalar.
bende basmane şifda doğum yapmayı düşünüyorum.doktorum berrin hanım şimdilik iyi.fakat fiyat konusunda net bilgi alamıyorum.giden varsa yazarsa sevinirim

ben 6,5 aylık hamileyim izmir karşıyaka medical park vedat uluğa randevum var bir akrabam orda çalışıyor önerisiyle gidicem döndükten sonra bilgi veririm. ben de ilk defa gidicem hayırlısı bende çok araştırdım şimdilik bir karar kıldık bakalım...

bu arada arkadaşlar 2 li ve 3 lü tarama testlerini devlette yaptırabiliyorsunuz hiçbir ücret ödemeden.2 li testi yeşilyurtta yaptırabilirsiniz normalde özele gittiğiniz zaman 2 linin devlette yapıldığını söylemezler 3 lüyü söylerler bilginiz olsun

Canım medical parkta da ek ücret almıyorlar. Ben yaptırdım. Ama Vedat Bey bu doçent olan dr.mu acaba?? Ondan kimse memnun değil maalesef. Onun dışında diğer dr.lar çok iyi ama. Benimki Zekeriya Bey. Çok memnunum. Hatta ayrıntılı ultrason için 4 hazirana randevum vardı ancak gitmemeyi bile düşünüyorum. Ayrıntılı ultrasonumu dışarıda yapabilirim.

ben egepolde yaptım dogumumu cok memnun kaldım dilek hanımdan ama gökalp beyide cok met ediyorlar orayı tavsiye ederim gönül rahatlıgıyla gidebilirsin

merhaba ben de 20 19+5 haftlık hamileyim.Hamileliğimin başından beri medical parl Zekeriya beye gidiyorum.Benim ilk 3 ayım çok zor geçti.Dr. Bey her konuda yardımcı oldu.Tavsiye ederim.

vedat bey de genç bir doktor tepecik devlet hastanesınden buraya gelmiş birçok okuduğum yazılarda da vedat beyden övgüyle bahsediyorlardı akrabam orda çalışıyo başka çalışanla beni görüştürdü en çok tavsiye edilen vedat bey memnun kalırsın dedi 2 gün önce de gittim şimdilik bir sorun yok gibi hatta sağlık ocağında seker yuklemesı yaptırmıştım yuksek çıktıgını gördü yarın yine gel takip edelim seker yukleyip dedi dün gittim normale indiğini söyledi bakalım bende orda doğum yapmayı düşünüyorum 2,5 ayım kaldı belki o zamana kadar diğer doktorlara da görünürüm nedense erkek doktorlar bana daha çok işinde uzman gibi görünüyo. Dün tabelasıona baktım ama unuttum ya şuan aklıma gelmiyo ne yazdığı ama tek aklımda olan bütün kadın doğumcuların tabelasında aynı şeyin yazmasıydı çünkü farklı şeyler söyleyenler vardı biri daha uzman diye ama öyle bir şey yok yazmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…