- Konu Sahibi mavibattaniye
-
Canım medical parkta da ek ücret almıyorlar. Ben yaptırdım. Ama Vedat Bey bu doçent olan dr.mu acaba?? Ondan kimse memnun değil maalesef. Onun dışında diğer dr.lar çok iyi ama. Benimki Zekeriya Bey. Çok memnunum. Hatta ayrıntılı ultrason için 4 hazirana randevum vardı ancak gitmemeyi bile düşünüyorum. Ayrıntılı ultrasonumu dışarıda yapabilirim.
Benim de uzman USG var bu aralar ona gitmem gerekiyo ücretli ama devletin karşılayıp ücretsiz yaptığı için konak doğum evinde yaptırmayı düşünüyorum. Benimde 27 hafta oldu
bende hala kararsız kalmış dr unu bulamamış bi hamileyim
gaziemir şifa hastanesinden randevu adım tavsiye üzerine ama haala aklım kent ya da medical de..
orada dogum yapmış muayene olmuyş arkadaslar fikirlerinizi paylaşabilirmisiniz??
ücretler dr lar nasıl
egepol dan randevu alayım dedim.5 temmuza gün verdi...yuhh deidmm..vazgectim
Egepolde demekki dr.lar cok yogun. Kent hast. Fiyatlarini bimiyoum ama medical park 2 tl muayene ucreti.. testlr icin ekstra ucret almiyorlar.
ben kesinlikle REŞAT BOZOKLAR derim çok iyi bir dr. insanı rahatlatan bir tavrı var muayenehanede bakıyor doğumlarınıda sanırım karataş ve çınarlıda yapıyor benim doğumumuda o yaptı sağlık güvenceniz varsa hala değişmediyse bana 750 tl ye mal olmuştu tavsiye ederim
bende özel tınaztepe hastanesine gidiyorum kızlar bucada temiz güzel bir hastane doktorum can bey memnunum bildiğim kadarıyla küvez ve çoçuk yoğun bakım ünitesi faln herseyi var fakat fiyat konusunda pek fikrim yok farklı şeyler duydum bilgisi olan veya aynı yere giden doğum yapan varmı??
Arkadaşlar ben İzmir'de hamile olan arkadaşlarımın hangi hastane ve doktoru tercih ettiklerini merak ediyorum. Ben de hamileyim ve medical park'ı tercih ediyorum şuan için. Henüz doğum masrafı nekadar tutuyor bir bilgim yok maalesef. Birbirimizle tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim..
Canım bende izmir karsiyaka Medical Park'ta dogum yapmayı düşünüyorum doktorum Vedat Uluğ 8 aylık hamileyim ama hala karar veremedim çünkü o kadar cok kafa karıştıran seyler var ki nerden başlasam bilemiyorum. Araştırmalarım sonucu Vedat Bey'den memnun kaldıklarını söyleyenler vardı bende ona gitmeyi düşündüm neyse gecen hafta gittim muayeneye Bebegim 44 cm 2449 kilo olmasına rağmen böyle gidersen Sezeryan olursun dedi bebek iriymis halbuki 4.5 kilo da olsa normal yapılabilir şimdiden böyle demesi beni rahatsız etti dogum ucreti de 1377 tl normalde sezeryanda aynı fiyat ama doğumun geceye ya da hafta sonuna denk gelirse seni muayene eden doktor doğumuna girmiyor icabci doktor kimse o giriyormuş eğer ısrarla kendi doktorunun gelmesini istiyorsan fiyat 4 bin liraya çıkıyor o kadar ay doktoruna karar ver sonra doktorun girmesin arti tek kişilik o da bulmakta biraz zormus kalabaliksa çift kişilik odaya alıyorlar seni yani sen 1377 lirayı hava parası olarak veriyorsun o da senin şansına kalmış anlayacağın 1 ay bir şeyim kaldı hala kafam karışık çünkü güven vermiyorlar haftaya randevum var yine ama bu sefer her muayenemde farklı doktorlara görünücem en azından gece ya da hafta sonu doğumum olursa hepsini tanımış olurum arti epidural normal dogum yapmayı düşünüyorum onunda garantisini vermiyorlar artık felç mi olurum Allah korusun bebeğime mi bir şey olur bilemiyorum cok can sıkıcı bir durum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?