İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

Sevindim memnun kalmana. Benim durumum biraz riski, evimde granda yakın, ama tabiki ilk tercihim kent.Ömer beyle görüştük ilerki haftalarda karar verelim dedi.Bebişin durumuna göre karar vericez yani.
Anladım canım inş sağ salim kavuşursun bebeğine bizim evimiz de yakın granda ama çok kalabalık olduğu için acaba izmir mi olsa dedim benim ilk çocuğum normal doğumla doğdu bunda da sorum olmazsa normal istiyorum o yüzden izmir biraz zor olabilir Allah sağ salim kurtarsın ikimizi de

Sen benden tecrübeliymişsin daha kolay karar verirsin Allah yardımcımız olsun. Arada haberleşelim.

merhaba arkadaslar ben de karatas hastanesine gidiyorum doktorum aysel hanımdı. bebegimde bir takım sıkıntılr vardı ve hiçbirini tespit edemedi. başı o kadar kalabalık ki sizinle ilgilenemiyor doğru düzgün muayene edemiyor. ben de arzu hanıma gitmeye karar verdim perşembe günü randevum var umarım ii çıkar.

Kesinlikle endişelenebilirsiniz, çünkü ben de Egepolde tüm kontrollerimi yaptırdım. Gerçek çok iyi dediler her defasında.. fakat Doğum yaptığım gün büyük bir şok yaşadık. Kızım anomali olarak doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…