İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

Henüz yeni hamileyim, manisada özel dr a gidiyorum çok memnunum.Doğumu kentte yapmak istiyorum ama dr umun anlaşması yok. Kentte önerebileceğiniz, sorularınıza sıkılmadan cevap verebilecek bir dr varmı?

Ben egepole gidiyorum dilek hanıma çok memnun kaldım 80 lira muayene ücreti var kan ve idrar tahlili muayene ücreti içine dahil 21. Haftada ayrıntılı ultrason cekildim onun için ayrıca ücret odemedim 80 tl dışında 24. Hafta 4 d ulturason çekildim onun için 60 tl odedik doğum ücreti 1900 tl hastaneden ve doktorumdan çok memnun kaldım

Arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim. Kuzenim Süheyla Topaloğlu'nda doğum yaptı ve çok memnun kaldığı için bende şuan ona gidiyorum. Gerçekten ilgili bir doktor şu ana kadar ilgisinden ve bilgilendirmelerinden memnun kaldım fakat Çınarlı'da doğum yaptırıyor. Bu hastane ile ilgili enfeksiyon yuvası 3 bebekten 1 i enfeksiyonlu diye şeyler duydum bi soğukluk geldi hastaneye karşı. Bir de özel muayenehanede kontrole gidiyorum ve testleri başka yerlerde yaptırmak durumunda kalıyorum bu da biraz yorucu oluyor, maliyeti arttırıyor ve iş yerinde izin konusunda da sorun çıkarırlar mı diye düşünüyorum. (malum özel sektör). Karşıyaka da oturuyorum. Medicalpark ve Başkent hastanesini düşünmeye başladım. Bilgisi tecrübesi önerisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi? Kordon Doğumda da Mete Bey'i duydum fakat bazı arkadaşlarımız gitmekten vazgeçmişler. Bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde iş yerime yakın diye Kordon'da Fügen Hanım'a gittim ama malesef istediğim ilgiyi göremedim. Sonra hemen Süheyla Hanım'a geçtim. Çok fazla düşünüyorum hala bir doktor bulamamak beni geriyor

Merhaba, ilk dogumumu medikalparkta yaptim, memnun kalmadim. Doktorum cok iyiydi ama dogumda aksakliklar oldu o yuzden o hastaneyi istemedim. Baska dra gidiyorum ve cinarli ile.anlasmasi var. Dogumumu cinarlida yapmayi dusunuyorum. Cevremde cinarloda dogum yapanlar var ve cok memnunlar

Karataş - Dr. Arzu Akar'a gidin derim. :)

Merhaba :) medicalparktaki doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim rica etsem

Merhaba,
Yıllar sonra kaderde tekrar kk ya yorum yapmak da varmış hem de farklı bir konuyla..neyse..yaklaşık 11 haftalık hamileyim..doktorum ilk Medicalparkta Vedat Uluğ idi. Buradaki yorumları okuyarak gitmiştim kendisine.. evet anlatıldığı gibi ilgili kendisi..bilgilidir de bilemiyorum ancak ben memnun kalmadım çünkü şikayetlerimi ben söylediğimde yanıt veriyordu..onun haricinde kendisi bunlar bunlar var mı diye sormadı hiç bir zaman..çok rahat olduğunu söyleyebilirim..şikayetim olduğunda aradığımda ulaşamadım ki yürüyemeyecek duruma gelmiştim..Bu durum beni baya üzdü..Medicalparkın fiyat politikasını da bilmeyen yoktur..A sınıfı hastane politikası biraz da ticaret mantığı ile otel konforunda bir hastane..Doğum fiyatları ile Kent hastanesi ile yarışır..Sonra doktorumu değiştirdim..Karataşta Arzu Akar'a gidiyorum..onca yoğunluğuna ve baş ağrısına rağmen ilgiliydi..Karataş da D sınıfı bir hastane..ücretleri makul..şimdilik iyiki diyorum..

ben Egepol'e gidiyorum. sgk'li muayene 80 TL oldu. dogum 1900 TL. normal sezeryan farketmiyor. Doktorum Bulent Turgut Ay. su an 26. haftadayim. 12. haftadan beri gidiyorum. cok memnunum, cok olumlu ve insani sakinlestiren bir doktor.

Ben şimdilik süheyla topaloğlu ve mete tarcanla devam ediyorum ilerleyen zamanlarda kararımı kesinleştiricem umarım

Kızlar merhaba ben de Tınaztepe den Aylin Barbaros'a gidiyorum.Sira beklemek biraz sıkıyor ama onun dışında ilgili ve dikkatli ayrıca çalışkan ir doktor.İlk bebegimi yine Buca Tıpta Feray Guvenal yapmisti.Seviyorum Buca Tıp i :))Çok şükür şimdiye dek bir problem yaşamadım.

Henüz yeni hamileyim, manisada özel dr a gidiyorum çok memnunum.Doğumu kentte yapmak istiyorum ama dr umun anlaşması yok. Kentte önerebileceğiniz, sorularınıza sıkılmadan cevap verebilecek bir dr varmı?
Manisada hangi özel doktora gidiyosun canım ben de yeni öğrendim hamile olduğumu doktorum manisada olsun istiyorum ama manisada herhangi bir hastanede doğum yapmak istemiyorum izmir mi olmalı manisa mı olmalı bir türlü karar veremedim

Dr um Ömer Dündar. Özel muayenehanesi var. Kendisiyle konuştum henüz erken bebeğin durumuna göre ilerde konuşur hastaneyi seçeriz dedi. Drdan çok memnunum değiştirmek istemiyorum.

Dr um Ömer Dündar. Özel muayenehanesi var. Kendisiyle konuştum henüz erken bebeğin durumuna göre ilerde konuşur hastaneyi seçeriz dedi. Drdan çok memnunum değiştirmek istemiyorum.
Ben de ömer dündarı çok duydum bir çok kişi memnun muayene ücreti ne kadar canım doktorun manisada olması çok iyi bence ama hastane olarak burdaki hastaneleri istemiyorum izmirde doğum yaptıran var mı bilmiyorum haftaya da bakalım araştıralım bir karar vericez artık bakalım inş sen de sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım

Muayene ücretim 120tl. Tüm doktorlar yaptırıyor İzmir'de ama tabi Doğum anındaki durumada çok bağlı. Benim özel sağlık sigortam hamilelik ve Doğumla ilgili tüm masraflarımı karşılıyor bu yüzden hastanem iyi olsun istiyorum.
Asıl önemli olan Bebişlerimize sağsalim kavuşmak

Çok sağol canım bakalım düşünelim karar verielim o zaman aynen dediğin gibi önemli olan bebişlere sağlıkla kavuşmak

Selam canım nasılsın nasıl gidiyo hamileliğin dün ben de ömer dündara gittim memnun kaldım ama dediğin gibi hastane konusuna aklım takıldı manisada hiç bir özel hastaneye güvenmiyorum açıkcası ömer bey izmir kentte de yaptırıyorum dedi ama fiyat falan da sormadım açıkcası sen karar verdin mi

Sevindim memnun kalmana. Benim durumum biraz riski, evimde granda yakın, ama tabiki ilk tercihim kent.Ömer beyle görüştük ilerki haftalarda karar verelim dedi.Bebişin durumuna göre karar vericez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…