- 14 Eylül 2015
- 307
- 221
- 23
- 36
- Konu Sahibi mavibattaniye
-
Arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim. Kuzenim Süheyla Topaloğlu'nda doğum yaptı ve çok memnun kaldığı için bende şuan ona gidiyorum. Gerçekten ilgili bir doktor şu ana kadar ilgisinden ve bilgilendirmelerinden memnun kaldım fakat Çınarlı'da doğum yaptırıyor. Bu hastane ile ilgili enfeksiyon yuvası 3 bebekten 1 i enfeksiyonlu diye şeyler duydum bi soğukluk geldi hastaneye karşı. Bir de özel muayenehanede kontrole gidiyorum ve testleri başka yerlerde yaptırmak durumunda kalıyorum bu da biraz yorucu oluyor, maliyeti arttırıyor ve iş yerinde izin konusunda da sorun çıkarırlar mı diye düşünüyorum. (malum özel sektör). Karşıyaka da oturuyorum. Medicalpark ve Başkent hastanesini düşünmeye başladım. Bilgisi tecrübesi önerisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi? Kordon Doğumda da Mete Bey'i duydum fakat bazı arkadaşlarımız gitmekten vazgeçmişler. Bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde iş yerime yakın diye Kordon'da Fügen Hanım'a gittim ama malesef istediğim ilgiyi göremedim. Sonra hemen Süheyla Hanım'a geçtim. Çok fazla düşünüyorum hala bir doktor bulamamak beni geriyor
Arkadaşlar bende 7 haftalık hamileyim. Kuzenim Süheyla Topaloğlu'nda doğum yaptı ve çok memnun kaldığı için bende şuan ona gidiyorum. Gerçekten ilgili bir doktor şu ana kadar ilgisinden ve bilgilendirmelerinden memnun kaldım fakat Çınarlı'da doğum yaptırıyor. Bu hastane ile ilgili enfeksiyon yuvası 3 bebekten 1 i enfeksiyonlu diye şeyler duydum bi soğukluk geldi hastaneye karşı. Bir de özel muayenehanede kontrole gidiyorum ve testleri başka yerlerde yaptırmak durumunda kalıyorum bu da biraz yorucu oluyor, maliyeti arttırıyor ve iş yerinde izin konusunda da sorun çıkarırlar mı diye düşünüyorum. (malum özel sektör). Karşıyaka da oturuyorum. Medicalpark ve Başkent hastanesini düşünmeye başladım. Bilgisi tecrübesi önerisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi? Kordon Doğumda da Mete Bey'i duydum fakat bazı arkadaşlarımız gitmekten vazgeçmişler. Bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde iş yerime yakın diye Kordon'da Fügen Hanım'a gittim ama malesef istediğim ilgiyi göremedim. Sonra hemen Süheyla Hanım'a geçtim. Çok fazla düşünüyorum hala bir doktor bulamamak beni geriyor
Merhaba :) medicalparktaki doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim rica etsemMerhaba, ilk dogumumu medikalparkta yaptim, memnun kalmadim. Doktorum cok iyiydi ama dogumda aksakliklar oldu o yuzden o hastaneyi istemedim. Baska dra gidiyorum ve cinarli ile.anlasmasi var. Dogumumu cinarlida yapmayi dusunuyorum. Cevremde cinarloda dogum yapanlar var ve cok memnunlar
Arkadaşlar ben İzmir'de hamile olan arkadaşlarımın hangi hastane ve doktoru tercih ettiklerini merak ediyorum. Ben de hamileyim ve medical park'ı tercih ediyorum şuan için. Henüz doğum masrafı nekadar tutuyor bir bilgim yok maalesef. Birbirimizle tecrübelerimizi paylaşırsak sevinirim..
Egepol'de Bulent Turgut Ay var, internette arastirin isterseniz.merhabalar 6 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum. sezeryan dogumdan başka bısey düşünemiyorum şuan bana bu alanda iyi olan doktor önerirmisiniz izmir içi.
Manisada hangi özel doktora gidiyosun canım ben de yeni öğrendim hamile olduğumu doktorum manisada olsun istiyorum ama manisada herhangi bir hastanede doğum yapmak istemiyorum izmir mi olmalı manisa mı olmalı bir türlü karar veremedimHenüz yeni hamileyim, manisada özel dr a gidiyorum çok memnunum.Doğumu kentte yapmak istiyorum ama dr umun anlaşması yok. Kentte önerebileceğiniz, sorularınıza sıkılmadan cevap verebilecek bir dr varmı?
Manisada hangi özel doktora gidiyosun canım ben de yeni öğrendim hamile olduğumu doktorum manisada olsun istiyorum ama manisada herhangi bir hastanede doğum yapmak istemiyorum izmir mi olmalı manisa mı olmalı bir türlü karar veremedim
Ben de ömer dündarı çok duydum bir çok kişi memnun muayene ücreti ne kadar canım doktorun manisada olması çok iyi bence ama hastane olarak burdaki hastaneleri istemiyorum izmirde doğum yaptıran var mı bilmiyorum haftaya da bakalım araştıralım bir karar vericez artık bakalım inş sen de sağ salim bebeğini kucağına alırsın canımDr um Ömer Dündar. Özel muayenehanesi var. Kendisiyle konuştum henüz erken bebeğin durumuna göre ilerde konuşur hastaneyi seçeriz dedi. Drdan çok memnunum değiştirmek istemiyorum.
Muayene ücretim 120tl. Tüm doktorlar yaptırıyor İzmir'de ama tabi Doğum anındaki durumada çok bağlı. Benim özel sağlık sigortam hamilelik ve Doğumla ilgili tüm masraflarımı karşılıyor bu yüzden hastanem iyi olsun istiyorum.Ben de ömer dündarı çok duydum bir çok kişi memnun muayene ücreti ne kadar canım doktorun manisada olması çok iyi bence ama hastane olarak burdaki hastaneleri istemiyorum izmirde doğum yaptıran var mı bilmiyorum haftaya da bakalım araştıralım bir karar vericez artık bakalım inş sen de sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
Çok sağol canım bakalım düşünelim karar verielim o zaman aynen dediğin gibi önemli olan bebişlere sağlıkla kavuşmakMuayene ücretim 120tl. Tüm doktorlar yaptırıyor İzmir'de ama tabi Doğum anındaki durumada çok bağlı. Benim özel sağlık sigortam hamilelik ve Doğumla ilgili tüm masraflarımı karşılıyor bu yüzden hastanem iyi olsun istiyorum.
Asıl önemli olan Bebişlerimize sağsalim kavuşmak
Selam canım nasılsın nasıl gidiyo hamileliğinMuayene ücretim 120tl. Tüm doktorlar yaptırıyor İzmir'de ama tabi Doğum anındaki durumada çok bağlı. Benim özel sağlık sigortam hamilelik ve Doğumla ilgili tüm masraflarımı karşılıyor bu yüzden hastanem iyi olsun istiyorum.
Asıl önemli olan Bebişlerimize sağsalim kavuşmak
Sevindim memnun kalmana. Benim durumum biraz riski, evimde granda yakın, ama tabiki ilk tercihim kent.Ömer beyle görüştük ilerki haftalarda karar verelim dedi.Bebişin durumuna göre karar vericez yani.
Selam canım nasılsın nasıl gidiyo hamileliğindün ben de ömer dündara gittim memnun kaldım ama dediğin gibi hastane konusuna aklım takıldı manisada hiç bir özel hastaneye güvenmiyorum açıkcası ömer bey izmir kentte de yaptırıyorum dedi ama fiyat falan da sormadım açıkcası sen karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?