İzmir'deki hamileler hangi hastane ve doktorları tercih ediyorsunuz ???

Kizlar merhaba daha once burda yazmistim ben medicalpark vedat beyin hastasuyim 15 ocakta dogum yaptim.hastaneden vede doktorumdan cok memnunum 2090 lira dogum ucreti tuttu birde ben ayni anda miyom ameliyatida oldum oda 500 lira tuttu.birgun hastanede kaldik ebeler cok iyi ilgili hadtabakicilarda oyle.neyse 4 gun sonra cocugun ilk muayenesi icin hastaneye gittik orda dogum yaptigim icin ilk 28 gun cocuk muayenesinden ucret almadilar ben dogumdan beri en az 10 kere cocugu hastaneye goturdum ve hic ucret odemedim cocugumun 4.gun muayenesinde sarilik oldugunu ogrendik degeri 16 cikmisti aksam birdaha tahlil ici gittigimizde deger 18 ve bir saat sonra olcumde 19 cikti ve biz apar topar bebegimizi hastaneye yatirdik isin tedavisi aldi.ozel odada cocugum yanimda kuvezde kaldi.baska hastanelerde anne ile bebegi ayiriyorlar.bir gun yattik ertesi gun taburcu olduk hastaneden cikarken de hic ucret odemedik .esimle cok sasirdik bu duruma.dogum icin iyibir hastane sectigimi dusunuyorummerak eden arkadaslar vardi onlar icin yaziyorum

Bu arada sarilik icin yattigimizfaSebahateb ebeydi sanirim cok ilgilendi bizimle.kendi cocugu olsa anca oyle ilgilenirdi sutumu sagiyordum ben siringayla besliyemedigim icin her seferinde gelip kendisi besledi bebegimin altini degistirdi cok ilgili ve sefkatliydi

Ben Egepol'e gidiyorum. İlk başta arkadaşımın önerisiyle Dr. Hakan Bey'e gidiyordum ancak çok yoğundu, neredeyse hiç bilgi vermiyordu ve zaman ayırmıyordu. En son 2li tarama testimin sonucunu yüzüme bile söylemedi, sekreteriyle belgeyi gönderdi imzalayıp da, bir de randevu yazmış. O gün çok hastaydım, sekreterine rica ettim 2 dakika bir şey sormak istiyorum diye, "sabah da birisi randevusuzdu ve görmek istedi ama doktor çok fena azarladı" diyerek izin vermedi. Sadece iki dakika beni görse, "testinde bir sorun yok" dese, ben durumumla ilgili sorumu sorsam efendi efendi yanıtını verse sorun yok...

Neyse efendim doktoru değiştirdim. Aynı hastanede Dr. Dilek Hanım'la devam ediyorum ve çok memnunum.

Cinarli hastanesini tavsiye ederim. Kesinlikle dogum ekibi cok saglam. Benim dogumumu Ahmet Seckin Onoglu yaptirdi ve sezaryan olmasina ragmen hicbir agrim, sikintim olmadi. Hem muayenelerde hem dogumda hem de dogum sonrasinda cok iyi davranan bir hekimdir. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim...

Ücreti ne kadar acaba?

Ablam su hastanesinde dün doğum yaptı ve gayet memnun orayı onerebilirim.

Ablam su hastanesinde dün doğum yaptı ve gayet memnun orayı onerebilirim.
Acaba hangi doktorla ve nasıl doğum yaptığını öğrenebilir miyim? Ben de Su hastanesinde Melek Hanım'a gidiyorum. Normal hatta doğal doğum yapmak niyetindeyim de, bu sebeple Su hastanesindeki her doğumu merak ediyorum.

Yarın sorarım şuan uyuyodur bebeği yeni doğdu :) aslında anlamda normal doğum yapacaktı günü geçince suni sancı verdiler ama açılma olmayınca sezeryana aldılar..

merhabalar 6 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum. sezeryan dogumdan başka bısey düşünemiyorum şuan bana bu alanda iyi olan doktor önerirmisiniz izmir içi.

merhabalar 6 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum. sezeryan dogumdan başka bısey düşünemiyorum şuan bana bu alanda iyi olan doktor önerirmisiniz izmir içi.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben de 34haftalık hamileyim karataş hastanesine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.

Merhaba kızlar herkese hayırlısı olsun. Ben de karatas hastanesine gidiyorum. Osman celik beye şimdilik memnunum çok ilgili ve bilgili bir doktor. Karatasta doğum yapan arkadaşlar var mı memnunlar mi merak ediyorum

güncel........

arkadaşlar , kordon kadın doğum da mete beye gidiyordum ve değiştirmeye karar verdim. doktor önerisi olan var mı?

Selam kızlar bende hamileyim ve prf. Gidiyorum çok memnunum çok araştırdım ve izmirde en iyi doktoru buldum isteyen olursa tavsiye ederim yani benim hamilelik riskli ve benim durumum için en iyisi

egepol de cemil kaymaz a gidiyorum. doktorumu seviyorum tek kusuru biraz havalı ama olsun o kadar:) 77 tl muayene 1900 doğum. oda süsleme doğum fotoğrafları dahil. emekli sandığına bağlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…