- 4 Ocak 2015
- 156
- 204
- 23
- Konu Sahibi mavibattaniye
-
Belli bir sebebi yok aslinda, pek içime sinmedİ ondan değiştirdim.aslı irişi neden bıraktınız?Çınarlıda muayene ücretlrti nasıl?ben de oraya gitmeyi düşünüyoutm.lütfen cevap yazın
merhaba aslı hnma gıdıyormusunuz merak ettımaslı irişi neden bıraktınız?Çınarlıda muayene ücretlrti nasıl?ben de oraya gitmeyi düşünüyoutm.lütfen cevap yazın
Yok gitmiyorummerhaba aslı hnma gıdıyormusunuz merak ettım
Ücreti ne kadar acaba?Cinarli hastanesini tavsiye ederim. Kesinlikle dogum ekibi cok saglam. Benim dogumumu Ahmet Seckin Onoglu yaptirdi ve sezaryan olmasina ragmen hicbir agrim, sikintim olmadi. Hem muayenelerde hem dogumda hem de dogum sonrasinda cok iyi davranan bir hekimdir. Sorusu olan varsa yardimci olabilirim...
Hastanenin SGK ile anlasmasi var eger ozel saglik sigortaniz yoksa. Sezaryan icin 2000 TL civarinda bir ucret odedik temmuz ayinda.Ücreti ne kadar acaba?
Acaba hangi doktorla ve nasıl doğum yaptığını öğrenebilir miyim? Ben de Su hastanesinde Melek Hanım'a gidiyorum. Normal hatta doğal doğum yapmak niyetindeyim de, bu sebeple Su hastanesindeki her doğumu merak ediyorum.Ablam su hastanesinde dün doğum yaptı ve gayet memnun orayı onerebilirim.
Yarın sorarım şuan uyuyodur bebeği yeni doğdu :) aslında anlamda normal doğum yapacaktı günü geçince suni sancı verdiler ama açılma olmayınca sezeryana aldılar..Acaba hangi doktorla ve nasıl doğum yaptığını öğrenebilir miyim? Ben de Su hastanesinde Melek Hanım'a gidiyorum. Normal hatta doğal doğum yapmak niyetindeyim de, bu sebeple Su hastanesindeki her doğumu merak ediyorum.
Merhaba hayırlı olsun öncelikle bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben de 34haftalık hamileyim karataş hastanesine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.merhabalar 6 haftalık hamileyim ve çok korkuyorum. sezeryan dogumdan başka bısey düşünemiyorum şuan bana bu alanda iyi olan doktor önerirmisiniz izmir içi.
amin canım senınde inş..hangi doktora gidiyrsunMerhaba hayırlı olsun öncelikle bebeğin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Ben de 34haftalık hamileyim karataş hastanesine gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?