- Konu Sahibi Ceylinsarp
-
eeeee?,yani???????????????İki çocuk annesiyim çocukta yaparım kariyerde derken kızım olunca işi bırakmak zorunda kaldım ve ev hanımıyım zaman su gibi akıyor oğlumun dersleri kızımın bakımı derken zaman geçiyo ve aslında çalışmak istiyorum yada istemiyorum bilmiyorum kararsızım)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İki çocuk annesiyim çocukta yaparım kariyerde derken kızım olunca işi bırakmak zorunda kaldım ve ev hanımıyım zaman su gibi akıyor oğlumun dersleri kızımın bakımı derken zaman geçiyo ve aslında çalışmak istiyorum yada istemiyorum bilmiyorum kararsızım)
Yaniii böyle işte :)))
iyi o zaman yeni üye hoş geldin aramıza
annengiller nasıl?
İki çocuk annesiyim çocukta yaparım kariyerde derken kızım olunca işi bırakmak zorunda kaldım ve ev hanımıyım zaman su gibi akıyor oğlumun dersleri kızımın bakımı derken zaman geçiyo ve aslında çalışmak istiyorum yada istemiyorum bilmiyorum kararsızım)
Hanımlar,
siz evinize gelen misafirleri de böyle mi karşılıyorsunuz? Üyemiz yeni, konuyu nasıl anlatacağını bilememiş olabilir, önce bir anlamaya çalışsanız.
Evde oturmaya alışanların çalıştıklarını görmedim ben. Etrafımda böyle kadınlar dolu. Ama çalışmak iyidir. Tembelliğe alışamadım diyorsan çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?