İzmirden selamlarr

Ceylinsarp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
15
2
1
İzmir
İki çocuk annesiyim çocukta yaparım kariyerde derken kızım olunca işi bırakmak zorunda kaldım ve ev hanımıyım zaman su gibi akıyor oğlumun dersleri kızımın bakımı derken zaman geçiyo ve aslında çalışmak istiyorum yada istemiyorum bilmiyorum kararsızım )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eeeee?,yani???????????????

Mesleğiniz nedir ve çocuklarınız kaç yaşındalar?

Sorunuz çalışayım mı çalışmayayım mı ? Ne yapayım? sa eğer çalışın derim. Dünyanın bin türlü hali var. Bir kadın az yada çok para kazanmalı ekonomik özgürlüğüne kavuşmalı bence. Ayrıca çocuklarınıza daha iyi standartlarda bir hayat sunarsınız.

Ksus dogru ama oğlumu ben büyütmedim annem büyüttü kızımla her anı paylaşmak çok güzel bu nedenle kararsızım çalışmanın artıları muhakkak var ama vicdan yapıyorum galiba

Hararetli BDV ortamında klimalı ortam gibi konu

hayırlısı olsun konu sahibi, allah dert vermesin..

Hanımlar,
siz evinize gelen misafirleri de böyle mi karşılıyorsunuz? Üyemiz yeni, konuyu nasıl anlatacağını bilememiş olabilir, önce bir anlamaya çalışsanız.

Evde oturmaya alışanların çalıştıklarını görmedim ben. Etrafımda böyle kadınlar dolu. Ama çalışmak iyidir. Tembelliğe alışamadım diyorsan çalış.

Evde oturmaya alışanların çalıştıklarını görmedim ben. Etrafımda böyle kadınlar dolu. Ama çalışmak iyidir. Tembelliğe alışamadım diyorsan çalış.

Doğru söyluyorsun canım aynen anlattığın gibi sanırım alışkanlıklar değişiyo

Çocuklar kaç yaşında canım, ona göre yorum yapacağım
Bu arada Mune, o kadar konu açtım birine de gelip yorum yapmadın, alındım bak şimdi Bir dahakine beklerim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…